Veeee spor bildirimi
45 dk Leslie
30 dk jillian ( bu kadın zıplama plates ağırlık vb karışık hareketlerden oluşuyor dipnot canım çıktı)
Adımölçer 13.169 gösteriyor yatana kadar 15.000 hedefliyorum
Bana gazı siz verdiniz bu gazla durmam artık üstümdeki ölü toprağını silkeledim sağolun arkadaşlar ben sporsuz gram veremiyorum inşallah hep beraber hedefimize ulaşacağızYaaa sana masallah hem spor ayriyetten yuruyus sen kilo vermezse baska kim versin
Ne güzellll motive olabildik yakın kilodayız bakalım ne kadar gidecek kızlar??Bu arada akrep kaptanım hedefcim nerelerdesiniz yahuu ne menü ne spor ses yok :)HUUU ses verinnnnBana gazı siz verdiniz bu gazla durmam artık üstümdeki ölü toprağını silkeledim sağolun arkadaşlar ben sporsuz gram veremiyorum inşallah hep beraber hedefimize ulaşacağız
Valla maşallah doğru söze ne hacet menün güzel sınavlar geçince sporada asılırsıns.a kızlar şimdi gelebildim neler yaptım neler...
sabah: 1 bardak bitki çayı ile 1 dilim kızarmış ekmek azcık peynir
öğle :1 yumurta peynir 1havuç
ara :1 armut+2kupa bitki çayı
akşam:1 kase yoğurt
1.5lt su içtim okula yürüyerek gittim.20dk gidiş 20dk geliş.Ayrıca okulda hiç oturmadım. @Melrincim aynen bizimde yazılı haftası bende yazılımı yaptım okudum yarına öğrencilerime deneme sınavı ayarladım.bebişime çorbasını yaptım.Maşallah bize demi :) bende çok iş hallettim. Zumba açtım ama 4dk zorla yaptım bacaklarım felaket ağrıyoo bıraktımm.Benden bu kadar.Didemcim spor konusunda senden güzel bir performans bekliyorum :)
Meslektaşız sanırım branş ne canım ?Okulumda yazılımı yaptım okudum öğrencilerime duyurdum üzerine sporumu da yaptım akşam yarın için yemeğimi de yaparsam 10 numara 5 yıldızı haketcem
Aynen 2. Dönem 5 li kilolarda olmak için gayret ediyorumNe güzellll motive olabildik yakın kilodayız bakalım ne kadar gidecek kızlar??Bu arada akrep kaptanım hedefcim nerelerdesiniz yahuu ne menü ne spor ses yok :)HUUU ses verinnnn
hadi ya bende sınıf öğretmeniyim ve 4.sınıf okutuyorum :) Bu sene çok yoğun yetişmiyor konular tam bir koşuşturmaSınıfçıyım bu sene 4 olduk kaynaştırma öğrencimde var o yüzden sınavlar daha yorucu geçiyor
inş gorurum görürsem cok mitive olacagim ben zaten spor olarak hergün 50 dk yuruyorum cnm
süper tebrik ederim açık ara bugünkü spor birinci iz sensin tebrikler yazan olmamış ben yaziyimVeeee spor bildirimi
45 dk Leslie
30 dk jillian ( bu kadın zıplama plates ağırlık vb karışık hareketlerden oluşuyor dipnot canım çıktı)
Adımölçer 13.169 gösteriyor yatana kadar 15.000 hedefliyorum
Canım çok basıt aslında kol oymaları, en basiti 4-3-2-1 keserek oyarsın, derin istemez isen 3-2-1- olur.Eki Görüntüle 1735094 Eki Görüntüle 1735094
hacettepe üniv. beyin cerrahi asistanları dikkat konstantrasyon için amaliyat öncesi örgü örüyorlarmış
ben de hç sevmememe rağmen lif başlıcam:)
acemi olduğum için bitmeyen kazak, kol oyuğu yanlış başlanmış yelek beni daha da strese sokuyor. 20 tane lif ördükten sonra anca kazak vs. başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?