Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Veeee spor bildirimi
45 dk Leslie
30 dk jillian ( bu kadın zıplama plates ağırlık vb karışık hareketlerden oluşuyor dipnot canım çıktı)
Adımölçer 13.169 gösteriyor yatana kadar 15.000 hedefliyorum

Veeee spor bildirimi
45 dk Leslie
30 dk jillian ( bu kadın zıplama plates ağırlık vb karışık hareketlerden oluşuyor dipnot canım çıktı)

Yaaa sana masallah hem spor ayriyetten yuruyus sen kilo vermezse baska kim versin

s.a kızlar şimdi gelebildim neler yaptım neler...
sabah: 1 bardak bitki çayı ile 1 dilim kızarmış ekmek azcık peynir
öğle :1 yumurta peynir 1havuç
ara :1 armut+2kupa bitki çayı
akşam:1 kase yoğurt
1.5lt su içtim okula yürüyerek gittim.20dk gidiş 20dk geliş.Ayrıca okulda hiç oturmadım. @Melrincim aynen bizimde yazılı haftası bende yazılımı yaptım okudum yarına öğrencilerime deneme sınavı ayarladım.bebişime çorbasını yaptım.Maşallah bize demi :) bende çok iş hallettim. Zumba açtım ama 4dk zorla yaptım bacaklarım felaket ağrıyoo bıraktımm.Benden bu kadar.Didemcim spor konusunda senden güzel bir performans bekliyorum :)

Bana gazı siz verdiniz bu gazla durmam artık üstümdeki ölü toprağını silkeledim sağolun arkadaşlar ben sporsuz gram veremiyorum inşallah hep beraber hedefimize ulaşacağız
Ne güzellll motive olabildik yakın kilodayız bakalım ne kadar gidecek kızlar??Bu arada akrep kaptanım hedefcim nerelerdesiniz yahuu ne menü ne spor ses yok :)HUUU ses verinnnn

Valla maşallah doğru söze ne hacet menün güzel sınavlar geçince sporada asılırsın

Sınıfçıyım bu sene 4 olduk kaynaştırma öğrencimde var o yüzden sınavlar daha yorucu geçiyor

inş gorurum görürsem cok mitive olacagim ben zaten spor olarak hergün 50 dk yuruyorum cnm

Veeee spor bildirimi
45 dk Leslie
süper tebrik ederim açık ara bugünkü spor birinci iz sensin tebrikler yazan olmamış ben yaziyim

Canım çok basıt aslında kol oymaları, en basiti 4-3-2-1 keserek oyarsın, derin istemez isen 3-2-1- olur.
Ben çok severim orguyu, stres atıyor fılm izlerken agzın değil elin dolu oluyor. Yelek yapıyorum su ara kendime.

günaydın kızlar süpersin maşallah hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.içimden hiçbir şey yapasım gelmiyor.ben buralardayım sizi takip ediyorum görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…