hoş geldin bayan , kilocuklar ne alemde???
hoş geldin bayan , kilocuklar ne alemde???
Kilo alıp gelme sakın hedef....hofff 12de değil benden sonra yattıkları kesin. sanırım dün 10a doğru yatmışlar. aynen yorgunluk oluyor ve sabah kalkamıyorlar.birini uyurken giydirdim uyanıkken giydirmesi daha zor ve servisteki yardımcı kadın aradı hayırdır bir sıkıntı mı var 1 haftadır ağlıyor acıktım diye, bugünü biliyorum da hep ağlıypr dedi. dedim söz dinlemiyor geç yatıyor sabah da bişey yemeden çıkmak istemiyor. bir de bağırsak enfeksiyonunu tam atlatamadı. diğer ikisi zaten dün büyük tuvaletlerini kaçırmış olarak geldiler.
ve ben bu haftatakımdan şut
İnat değilmi göndermiyorum seni hedef..d vitamini de balık yağı da içtim henüz değişen birşey olmadı
ama bana siz iyi geliyorsunuz hep:)
galiba yoluma takım dışında devam edeceğim
kim bilir belki hatrı sayılır bir kilo verip bir şekilde dönerim aranıza
3 yıldır kilo veremiyorsam takıma da eziyet etmenin anlamı yok
buralardan ayrılmamak lazım o doğru kendini bırakmamak
salı günü kar tatiliydi çocukların elinden cep telefonumu alamadım hatta o gün çocukları da iş yerine getirdiğimden pc ve cep telefonu ile oyaladım onları
salı günü yetişmesi gereken işler vardı mecburen öyle oldu ve öğlen çocuklara dışardan döner söyledim galiba o bozuktu tadından birşey anlamadık ama 4ümüz de fenayız, bir kusma yok
hemen probiyotik toz patates ayran takviyesi yaptık
bugün okula gönderdim hepsini kulağım telefonda arayacaklar gelin çocukları alın diyecekler diye
sizi seviyorum
Bu da aynı :) benimde 9 bitti 10.senemTekirdağ dayım 9. Senem bitmek üzere
Sen nerdesinBu da aynı :) benimde 9 bitti 10.senem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?