Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kizlar oglumu salliyorum ayagimda size de bakmaya yeni firsat buldum.kaptanim hosgeldin hastaniza gecmis olsun. @azaydidemcim benim kilon gözunden kacmis en zayifiniz benim
M Melrin cim guzel spor yapmissin.ben oglen arasi yurudum bid de aksam is cikisi 45 dk cok yoruldum eve sürünerek girdim resmen

Ellssa kaptanim bu hafta hic gremedik seni bende dedim hralde yemekle mesgulll dgrumu degilmi yarin snucta grucez

Bu arda cok gecmis olsun hadi sende katil bgun bize ve spor yap olurmu
Canım aslında bu hafta Cumartesi Pazar da dahil yürüyüş miktarım oldukça fazlaydı.. Normalde 90 dk yürüyen ben, 180 dk yı rahat buldu..
Evde oturuyor olsam yerdim belkide, zamansızlıktan çok da abartmadım, abartamadım, zayıflama modundan değil..
Dün akşam geldim, gördüm ve okuduklarım çok mutlu etti beni, kendim için aldığım kararı perçinledi.
Yürüyüşlerin yanına ek olarak bölgesel hareketlerde eklicem insallah..
Yürüyüş yağları eritiyor, kasların da şekil almaya ihtiyacı var, giydiğimiz ciciler üstümüzde hoş dursun dimi o yüzden ek spor da şart..En güzel şekillendirici plates aslında ama çok sıkıcı geliyor bana..
Fırsat buldukça bisiklet ip atlama yaparım artık..Misafirden fırsat buldukça da diğer spor hareketleri..
Azminiz, motivasyonunuz bol olsun kızlar..

Pes etmek yok canlar benimde aç gezmeme rağmen gr gitti ama devam
Aç gezmiyoruz amaaaa..
Yediğimiz gıdaları en doğrusundan, değiştirerek, şekillendirerek yiyoruz..
Hem aç olmadan hem ruhumuz darlanmadan kilo veriyoruz..
Aç kalan vücut direnir ve beynimiz belli zaman sonra aşırı yemek yeme düzenine geçirir vücudu...

Dönem dönem aynı kilolarda seyretsekte, çok az versekte problem olmasın sizin için.. Zamanla o gram damlaları kocaman giden kilolara döner zaten..
Aç kalmadan verdiğimiz için vücut direncimiz düşmemiş olur, Allah korusun havalar zaten oldukça soğuk..

Aynen canım bende öyle Çok yoğun Gerçekten yazık çocuklara da bizede. Az kaldı bakalım 1.dönem bitti bile
Çocuklar hamur, siz şekillendiren ustasınız kızlar... Ne mutlu size..
Onların sıkılmadan eğlenerek öğrenmelerini sağlayabilirsiniz, siz de rahatlamış olursunuz..
Gülebilen çocuk, mutlu çocuktur, mutlu çocuklar kolay öğrenir, kolay anlar...

*** 2.Takım 447. Etap ***

akrep33 (68,1/ / /%)sabit
hedef52 (66,2/ / / % )
uhs( 64,1/ / / %)
zuhal32( 64,8 / / / %)sabit
azaydidem ( 63,9 / / / %)
Melrin( 65,5 / / / %)
krakker (75 / / / %)
losefar ( 59,6 / / / %)sabit

2. Takım ortalaması : %

kızlar bu hafta için benim kusuruma bakmayın lütfen anlatmıştım hiç istek arzu yoktu.ama sizin yazdıklarınızı görünce hiç burdan ayrılasım gelmiyor.çok güzel gaza getirdiniz beni bugünden itibaren daha sıkı sarılıyorum diyetime ve evde de spor yapıyorum.(beni her zaman gaza getirin olur mu noooolurrr)

hedef52 (66,2/ / / % )
uhs( 64,1/ / / %)
zuhal32( 64,8 /64,3 /0,5 /0,77 %)
Melrin( 65,5 / / / %)
krakker (75 / / / %)
losefar ( 59,6 /60 / -0,4/ -%0,67)

hedef52 (66,2/ / / % )
uhs( 64,1/64,5 /-0,4 / -%0,62)
Melrin( 65,5 / / / %)
krakker (75 / / / %)

canım sen yine iyisin ben bu hafta yine cok dikkat ettim ve hergün yürüyüş ama +400 neler oluyor anlamıyorum çakıldım resmen bu 60'a.....son derece üzgünüm ben

hedef52 (66,2/ / / % )
uhs( 64,1/ / / %)
Melrin( 65,5 / / / %)
krakker (75 /74.2 /0.7 / 1.066 %)

benim kafam durdu nasıl yuvarlıyodukkk1.0666,aklımdan şüphe etmeye başladım ,hiç hatırlayamıyorummm,biriniz yuvarlayıverin

Tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…