Canım aslında bu hafta Cumartesi Pazar da dahil yürüyüş miktarım oldukça fazlaydı.. Normalde 90 dk yürüyen ben, 180 dk yı rahat buldu..Ellssa kaptanim bu hafta hic gremedik seni bende dedim hralde yemekle mesgulll dgrumu degilmi yarin snucta grucez
Bu arda cok gecmis olsun hadi sende katil bgun bize ve spor yap olurmu
Aç gezmiyoruz amaaaa..Pes etmek yok canlar benimde aç gezmeme rağmen gr gitti ama devam
Ben bu yıl çok zorlanıyorum yazılılar, sürekli ders işlemek, konular çocuklara ağır geliyo bide beden yok denecek kadar az buda onları kasıyor üstüne kaynaştırma öğrencimde var dezavantajlı çocuklarda yoğunlukta 1. Sınıf gibi tempoluyum bazen veliler soruyor hocam nasıl zayıfladınız diye çocuklarınız sayesinde diyorum
Çocuklar hamur, siz şekillendiren ustasınız kızlar... Ne mutlu size..Aynen canım bende öyle Çok yoğun Gerçekten yazık çocuklara da bizede. Az kaldı bakalım 1.dönem bitti bile
*** 2.Takım 447. Etap ***
akrep33 (68,1/ / /%)sabit
hedef52 (66,2/ / / % )
uhs( 64,1/64,5 /-0,4 /-0,62 %)
zuhal32( 64,8 / 64,3 /0,5 / 0,77%)sabit
azaydidem ( 63,9 / / / %)
Melrin( 65,5 / / / %)
krakker (75 / / / %)
losefar ( 59,6 / / / %)sabit
2. Takım ortalaması : %
Biraz fazlam var
canım sen yine iyisin ben bu hafta yine cok dikkat ettim ve hergün yürüyüş ama +400 neler oluyor anlamıyorum çakıldım resmen bu 60'a.....son derece üzgünüm benkızlar bu hafta için benim kusuruma bakmayın lütfen anlatmıştım hiç istek arzu yoktu.ama sizin yazdıklarınızı görünce hiç burdan ayrılasım gelmiyor.çok güzel gaza getirdiniz beni bugünden itibaren daha sıkı sarılıyorum diyetime ve evde de spor yapıyorum.(beni her zaman gaza getirin olur mu noooolurrr)
Tebrikler canım*** 2.Takım 447. Etap ***
akrep33 (68,1/ / /%)sabit
hedef52 (66,2/ / / % )
uhs( 64,1/ / / %)
zuhal32( 64,8 /64,3 /0,5 /0,77 %)
azaydidem ( 63,9 / / / %)
Melrin( 65,5 / / / %)
krakker (75 /74.2 /0.7 / 1.066 %)
losefar ( 59,6 /60 / -0,4/ -%0,67)
2. Takım ortalaması : %
benim kafam durdu nasıl yuvarlıyodukkk1.0666,aklımdan şüphe etmeye başladım ,hiç hatırlayamıyorummm,biriniz yuvarlayıverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?