Akdeniz diyetimi? İlk defa duyuyorum hayretSlm kizlarrr okadr cok sey yazmissknz ki anca okuyup cvp verebildim
Ellssa cim isvec cuma gunu bitiyo cumartesi akdeniz diyetine baslicaz bol bol yicem hemde kilo vericem bence akdeniz diyeti sizlere gore menum menulerime az dedginiz icn diyorum akdeniz dyetinde bol bol ara ogun var balik baklagiller ve sebze meyve agirlili bi diyet 2 haftada 6-8 kilo verdiriyomus ama okadr verilicegini sanmiyorum yorumlarada baktim veren var ama en az 4 kilo veren var yrumlardan okudugum kadryla oyuzden hem vcdum dinlenir kilo vermesem bile kilomu sabitlerim bu dyetle dye dusunuyorum
Canim yoğurt kürü yemekten önce yeniyo ama.22 dk daha yürüdüm
Simdi sırada yoğurt kürü
Evet bende sporumu yapip geldim
Ama sporumu yapmadan once son 9 lu bitki cayimi ictim 1 bardak daha suyumu ictim ve bi kupa daha kiraz sapi cayi ictim
Spor geliyoooo
45 dakika leslie 3mill
10 dakika zumba
150 kere ip atliyomus gibi yaptim
150 kere yerimde zipladim
25 kere squat
10 kere tam mekik
20 kere yarim mekik
25 kere sag yan simit icin yatarak mekik
25 kere sol yan simit icin yatak mekik
10 kere baska bi karin egzersizi daha yaptim ama onun ismini bilmiyorum
Bgunluk yeter kendimi aştımmm
kaptanım günaydınTamam canim başla bugün sen de..
İlk gün 55 squat yapiyoruz..
Yarışmaya da katilabilirsin.
Olculerimi galip yazicam ajandama.
Göğüs bel göbek bacak
Spor bölümünden bahsedeyim
120 mekik
200 ip Atlama
20 sguat
Bikaç saniyelik plank deneyimi
Bugün nöbetçiydim hep ayaktaydım buda spor olarak sayıyorum
Ütü yaptım
Çamaşır katlama yerleştirme yenisini serme yaptım
Yarın için yemek hazırladım
Evi üstten düzelttim
Sanırım yeterli bigün oldu
Evet bende sporumu yapip geldim
Ama sporumu yapmadan once son 9 lu bitki cayimi ictim 1 bardak daha suyumu ictim ve bi kupa daha kiraz sapi cayi ictim
Spor geliyoooo
45 dakika leslie 3mill
10 dakika zumba
25 kere squat
10 kere tam mekik
20 kere yarim mekik
ooh maşallahh
Bugun ayriyetten dsardaydim 2 saat fln alisveris yaptim hep yuruyus halindeydim oda spor sayilir hralde bide evden cikana kadrda evimi toparladim suprdum sildim toz fln aldim kizimla ugrastim bgun cok hareketliydim kiraz sapi cayida ictim yarin duble kilo vermis olmak istyorummmmmmm allahim duy sesimiiii insallah en az 500 gr vermis olurum
Herkese hayrli gecelerrrrr
Direksiyon sınavını geçince okula profiterol sözüm vardı onlara yapınca evdekılere de yaptım akşam 2 yemek kaşığı makarna kahve yanında 2 profiterol fazlam oldu
maşallah kuzu neler yapmışsın sen , göbeğin korkmuşdur sendenEvet bende sporumu yapip geldim
Spor geliyoooo
45 dakika leslie 3mill
10 dakika zumba
25 kere squat
10 kere tam mekik
20 kere yarim mekik
alıntı işini çözmüşsün canmee yeterli yani
ay inşallah bende merak ettim hadi gelde yaz kilonu
ben bu çoklu alıntıları beceremiyorum gene karman çorman olmuştur
dün hiç spor yapamadım
Ellssa çok şanslısın biliyomusunnn
dün şiştimm,malum dönem ama nedense daha çok hırslandımkendi rekorumu kırıp bu şişliğe rağmen eksilerim senden daha çok olucakkkkk
bugün -100gr kirazsapı çayımı yaptım ,şimdi kahve içiyorum
cuma sabahına kadar eksilerimi yazmıycam süpriz olsuninşallah bana süpriz olmazz
hangi derslere çalışmak istemiyor??benbgün okula gidiyorum oğlumun hasta olduğu gün sınavı varmış ,bilmiyorduk onu halletmem lazım
ortaokul zormuş yaa ,tek öğretnele herşey daha kolaydıı
2 tane öğretmenini sevmiyor oğlum notlarına yansıyor haliyle ,ne yapayım kızlar akıl verin o derslere hiç çalışmak istemiyor
dün düşündüğüm gibi olmadı akşam yemeğine annem balık buğlama yapmış bizi evimizden çevirdi illede gelin diye gittik balık ve roka salata yedim sonra 1 mandalina 1 dilim portakal yedimsabah tek yumurta 1 dilim ekmek söğüş salata
öğlen 2 yumurta söğüş salata
akşam 2 yumurta söğüş salata kırmızı biberli yoğurt
(eşim pide arası yumurta bol yeşillik çok seviyor onu istedi bugün bende yumurta günü yapıp günü değerlendiricem)
ehliyetinde hayırlı olsun canım dikkatli sürüşlerDireksiyon sınavını geçince okula profiterol sözüm vardı onlara yapınca evdekılere de yaptım akşam 2 yemek kaşığı makarna kahve yanında 2 profiterol fazlam oldu
Geçmiş olsun arkadaşımmaşallah kızlar diyetler sporlar yarışmalar çok iyisiniz allah nazarlardan saklasın.iyiki izne ayrılmışım ben çok kötüyüm yine hasta oldum.dün iyiydim kız kardeşim ve oğlum hasta olmuş onlardan da bana geçti.
heryerim kırılmış gibi.ben dinlenmeye geçiyorum.öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?