Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar bugünkü menüm:
sabah: sahanda yum , birkaç zeytiin , domtes salatalık 1 lokma reçel çok az ekmk

ara:türk kahvesi +yeşil çay

öğlen:ezogelin çrb, tavuk döner, bulgur pilav(1 posiyon=168 kcal) ve ayran

ara:nescafe(2si bir arada)

akşamı yiyince yazayım şu an belirsiz gibi daha doğrusu çocuklardan köfte kalmışsa köfte yerim kalmamışsa barbunya
sporumu henz yapmadım onuda akşam yazarım .....
yürüyüş ve trombolinde zıplama yapacağım , bu hafta sporumuz çok çekişmeli öyle değil mi

M Melrin evet ya ehliyetin hayırlı olsun
@uhs kendine iyi bak yeşil çayını yap omega 3 d vitamini kullan vücut direncini bunlar de etkiliyor
azaydidem 62,9 ne güzel hadi bakalım gelsin 61ler....

bu sabah kilom 66,8

dün sabah haricinde diyetimi iyi yaptığım halde kolay kolay gitmiyor alınan kilo napalım sabredicez.

bu günkü menüm

sabah
sirkeli su
yeşil çay

1,5 dilim kepekli ekmekten 1 kaşar ve 1 ince dilim sucuktan tost ( ekmek nasıl 1,5 dilim diye merak edenlere kalanının yandığını söylyiyim)

ara:1 elma

öğlen:2 dilim kepekli ekmekten 1 kaşar ve 1 ince dilim sucuktan tost, 1 bardak ayran, 1 syumurtalı salata
şekersiz filtre kahve

ara:1 elma

akşama inşallah gene o diyet tost u yapabilirim yanına belki sebze yoğurt vb.
çocuklara da nohut pilav yapıcam benim de canım çekiyor ama az yiyemiyorum

dün akşamki menüm şöyleydi: bol sarmısaklı yoğurtlu brokoli haşlama,salata, gene o tosttan

bu sıra ekmek haklarımı kepekli tostta kullanıyorum
bir ara öğlenleri tost yiyerek kilo veriyordum içine 1 lira büyüklüğünde sucuk da koyunca sucuklu tost yediğimi zannediyorum
yalnız ekmeği eşim almış karışık tahıllı ekmek içinde keten tohumu vs. birşeyler vardı o da bağırsaklarda tembellik yaptı bu öğlen kepekli ekmek aldım.
öğlen markete uğrayınca vakit kalmadı koşu bandını açamadım akşama inşallah sporumu yapacağım
sizi seviyorum

Menümü anlatayım
Sabah Haşlanmış yumurta
Peynir domates salatalık
3 zeytin
Tost
Yeşil çay
Ara 1 dilim portakal
Yeşil çay
Öğle
2 yemek kaşığı esmer bulgur pilavı
4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye
Ara
Muz
3 ceviz
1 hurma
Bikaç balık kraker
Akşam
3-4 yemek kaşığı etsiz kurufasulye
2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak

Galiba 62 gorunce simardim ben kizlarrre

Bgunku menum

Kalkar kalkmaz 2 bardak su 1 kupa kiraz sapi cayi

Kahvalti 1 haslanmis yumurta
4 catal labne peynir
2 dilim tost makinesinde kizarmis ekmek
5 tane siyah zeytin
1 dilim salam
2 ince dilim kasar peyniri
1 catal beyaz peynir

Ara bitki cayim- su

Aksam yani biraz once aksam yemegimi yedim
1 dolu tabak hazir manti sarimsakli yogurt ve naneli

Kacamak olarak meyveli yogurt ve 1 tane gofret

Bu saatten sonra sadece su ve bitki cayimi icicem bide kiraz sapi cayimi icicem yine aksam dunku sporlarimin aynisindan yapmaya calisicam

Sizce cokmu yemisim bgun birazcik kendime odul verim raha birakim kasmadan yiyim icim dedm kotu yaptim galiba

Bu saatten sonra dikkat edersen ki bence 1 bardak tarçınlı süt de iç
Menü abartı değil.
Gofret olmuş biraz hata

Yarın kilonda artış olacak tabi cunku isvec gibi az yememişsin

Gofret hariç menü güzel canım..
Sporuna da devam ve akşam yeme işi bitmiş oılsun, erken yemişsin ne güzel..

Dün akşam yoğurt almayı da unuttuğum için menümden 1 porsiyon yedim..
Fırında köfteli patates 1 bardak şalgam..
Eşim ne zaman hırslansam bi sürpriz yapmakta, dün akşam pasta almış,,
Menü sonrası ondan da 1 dilim yedim, dışının beyazını afyon kaymağına benzetmiştim hoşuma gitmişti..
Son çatalı alırken ağzıma sabun tadı geldimi Allahım koşşş lavaboya,,,,
Tümmm yediklerim akşam menüm hooopp çıktı...

Sonrası deli gibi gülüyodum aklıma krakker gelidi

Ben de 1 yeşil elma ve 1 portakal yedim daha soonra...
Gece açlıktan zor uyudumm
Sabah da erkenden ayakta idim..

Akşam 55 squat yaptım

bence çok olmuş
sabah 2 dilim ekmek ,öğlen mantı,gofret kaç grlık sormaya korkuyorum
birden yüklenmişsin
mantı yiyceksen sanah ekemek yemeseydin mesela ,mantı yedin üsütnede gofret, zorla verdiğin gramlar koşa koşa geri geri gelirler ,davatiye çıkarmışsın onlara
karbonhidrat yersen kaçamak yapma ihtimalin o kadar artar

yaaaaaaa......... ne diyosun sennnneden çıkarıyosun o kalorili şeyleri
bu hafta şans senden yana galiba
ben bu gün
sabah
1 dilim ekmek
az peynir
3 zeytin

öğle
1 yumurta haşlanmış

ara
1 yumurta

akşam
az yağlı salata,yarım dilim ekmek

yarın + çıkıcam gibi geliyo karnım göğülerim şişti

maşallah kuzu neler yapmışsın sen , göbeğin korkmuşdur senden

alıntı işini çözmüşsün canm

hangi derslere çalışmak istemiyor??

ingilizce ,türkçe,sosyal

ne kadar güzell

Kraker öğretmenleriyle bir görüş
Duzelmezse özel ders Vs. İle destekolunabilir.en azından dersi değil öğretmeni sevmediğini anlamis olur.

bu gün görüştük bakalım ,fen öğretmenleri süper bir öğretmen çocukların çıtasını yükseltti her öğretmenin öyle olmasını bekliyorlar ,sıkıcı geliyomuş diğer dersler bizim oğlana

geçmiş olsunn

Şenlenmiş buralar...kizlar hepiniz tost yemissiniz benim de canim istiyor ama sabah tost makinesini cikarip yapmaya useniyorum zaten hep gec kaliyorum işe..
Bugün işten erken çikip şehir merkezine gittim ,sevdigim bir mağazanin indirimlerine baktim ve eşime de geç kalacagim diyerek sehir merkezi-evim arasi mesafeyi yurumeye basladim.yoruldugum yerde otobus ya da trsmvay kullanacaktim ...
Çok sukur gerek kalmadi kendi rekorumu kirdim 1 saat 23 dkda evime vardim.esime de salata yapmadini rica etmistim.
Eve geldigimde sofra hazirdi barbunya salata ve az yogurt yedim ama sanirim yuruyusten kaynakli tokkunluk hissettim.
Bugunu de kapattim.buzdolabinda tek yumurta kalmis onu ogluma ayiracagim sabah da yumurts yemezsem doyamiyorum en iyisi ben tost yspayim yarin

Ayy kaptanim iui mi olmus kotu mi olmus bilemedim simdi.haftaya oglumun dogumgunu var yerken seni hatirlarim kesinnn ..sabunlu mu diye

Ayy kaptanim iui mi olmus kotu mi olmus bilemedim simdi.haftaya oglumun dogumgunu var yerken seni hatirlarim kesinnn ..sabunlu mu diye
Benim canım bugün acaip tatlı çekti olsa sabuna bakmayacaktım oyyyy neler düşünüyorum bişey itiraf edeyim yorgundum yatıp uyuyacaktım Size spor adına bildirim yapmak için yaptım iyiki sporu yazıyoruz yoksa hapı yuttuydum

İYİ geceler bu sabah diyetisyene gittim hep kastan vermişim yenii bir liste verdi.isveçi bıraktım kızlar çünkü sürekli aç vücut kendini kilitliyormuş ve kilo verme duruyormuş.Bugün normal yedim.vücudumu şaşırtayım istedim.yarından itibaren listeme uyacağım.sonraki dönemerde de kaşık hesabıyla evde hangi yemek varsa onu yicem artık haşlanmış tavuk et türü yemekten bıktımm.
sabah :1 simit çay
öğle :3 kaşık sulu yemek 2 kaşık pilav yoğurt
ara:nescafe
akşam :6yk pırasa yemeği 1 kase çorba 1dilim ekmek 1 kase yoğurt
gece :meyve (yemesem iyiydi ama)
2 l ye yakın su bitki çayı içtim.okula yürüyerek gittim geldim

benimde canımı tost çektirdiler
bende sabah az kaşarlı küçük bir tost yedim ,aylardan sonra

spor yok
3 bardak kirazsaplı çay
sabah okul

kastanmı gitmiş tühhh,isveçin üstüne yediklerine çok dikkat et
evdki yemeklerden az yemeyle az veriliyo ama daha kalıcı oluyo
bende hep evde pişirdiğim yemeklerden yiyordum , bu hafta yemiyorum daha hızlı kilo vermek istiyorum şu@ bur50 ile Ellssa geçeyim ondan sonra
bu gün mesela ıspanağın yağsız pişirip bol yoğurtla yiycem

kastan vermek kötü olmuş canım ya, ben hiç diyetisyene falan gitmedim kesin ben de hep kastan vermişimdir. kararın çok güzel canım evde ne pişiyorsa ondan ymek ...zaten ayrı yemek hazırlamak insanın psikolojisini de bozar , ben şu ana kadar hiç ayrı yemek hazırlamadım kendime ama diyelim ki yememde sakınca olan bir yemek varsa (örn:içli köfte ,dolma ,sarma) onlardan az yiyip salataya veriyorum kendimi.sabah yumurta olmazsa akşam da salata olmazsa doygunluk hissi oluşmuyor bende.bu arada hedefine kaç kg var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…