Hadi inşallahSlm kizlarrrr kiraz sapi ve cok spor ise yaradi galiba 62 grdum sonunda ucundanda olsakilom 62.9 aynen bole devam edcem daha eksilere dusucem insallah bu hafta hedefim 1 kilo vermek bakalil cuma sabahini cok merak ediyorum
Bu saatten sonra dikkat edersen ki bence 1 bardak tarçınlı süt de içGaliba 62 gorunce simardim ben kizlarrre
Bgunku menum
Kalkar kalkmaz 2 bardak su 1 kupa kiraz sapi cayi
Kahvalti 1 haslanmis yumurta
4 catal labne peynir
2 dilim tost makinesinde kizarmis ekmek
5 tane siyah zeytin
1 dilim salam
2 ince dilim kasar peyniri
1 catal beyaz peynir
Ara bitki cayim- su
Aksam yani biraz once aksam yemegimi yedim
1 dolu tabak hazir manti sarimsakli yogurt ve naneli
Kacamak olarak meyveli yogurt ve 1 tane gofret
Bu saatten sonra sadece su ve bitki cayimi icicem bide kiraz sapi cayimi icicem yine aksam dunku sporlarimin aynisindan yapmaya calisicam
Sizce cokmu yemisim bgun birazcik kendime odul verim raha birakim kasmadan yiyim icim dedm kotu yaptim galiba
Gofret hariç menü güzel canım..Galiba 62 gorunce simardim ben kizlarrre
Bgunku menum
4 catal labne peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim salam
1 catal beyaz peynir
Ara bitki cayim- su
Bu saatten sonra sadece su ve bitki cayimi icicem bide kiraz sapi cayimi icicem yine aksam dunku sporlarimin aynisindan yapmaya calisicam
Sizce cokmu yemisim bgun birazcik kendime odul verim raha birakim kasmadan yiyim icim dedm kotu yaptim galiba
Galiba 62 gorunce simardim ben kizlarrre
Bgunku menum
4 catal labne peynir
5 tane siyah zeytin
1 dilim salam
1 catal beyaz peynir
Ara bitki cayim- su
Dün akşam yoğurt almayı da unuttuğum için menümden 1 porsiyon yedim..
Fırında köfteli patates 1 bardak şalgam..
Eşim ne zaman hırslansam bi sürpriz yapmakta, dün akşam pasta almış,,
Menü sonrası ondan da 1 dilim yedim, dışının beyazını afyon kaymağına benzetmiştim hoşuma gitmişti..
Son çatalı alırken ağzıma sabun tadı geldimiAllahım koşşş lavaboya,,,,
Tümmm yediklerim akşam menüm hooopp çıktı...
Sonrası deli gibi gülüyodum aklıma krakker gelidi
Ben de 1 yeşil elma ve 1 portakal yedim daha soonra...
Gece açlıktan zor uyudumm
Sabah da erkenden ayakta idim..
Akşam 55 squat yaptım
maşallah kuzu neler yapmışsın sen , göbeğin korkmuşdur senden
alıntı işini çözmüşsün canm
hangi derslere çalışmak istemiyor??
selam kızlar hepinize mutlu günler ....1 seneyi geçti diyet yapıyorum ama çok şükür ki heyecanımı ve isteğim ilk günkü gibi, bugün de çok enerjiğim , geçen hafta kilo vermeyişimi regle bağlıyorum, bu hafta geçen haftayı telafi etmek istiyorum... bu öğlen yürüyemeyeceğim işyerinden yiyeceğim, akşam iş çıkışı 1 saat yürürüm ....
siz de keyifler nasıl
Kraker öğretmenleriyle bir görüş
Duzelmezse özel ders Vs. İle destekolunabilir.en azından dersi değil öğretmeni sevmediğini anlamis olur.
geçmiş olsunnmaşallah kızlar diyetler sporlar yarışmalar çok iyisiniz allah nazarlardan saklasın.iyiki izne ayrılmışım ben çok kötüyüm yine hasta oldum.dün iyiydim kız kardeşim ve oğlum hasta olmuş onlardan da bana geçti.
heryerim kırılmış gibi.ben dinlenmeye geçiyorum.öpüyorum hepinizi
Ayy kaptanim iui mi olmus kotu mi olmus bilemedim simdi.haftaya oglumun dogumgunu var yerken seni hatirlarim kesinnn ..sabunlu mu diyeDün akşam yoğurt almayı da unuttuğum için menümden 1 porsiyon yedim..
Fırında köfteli patates 1 bardak şalgam..
Eşim ne zaman hırslansam bi sürpriz yapmakta, dün akşam pasta almış,,
Menü sonrası ondan da 1 dilim yedim, dışının beyazını afyon kaymağına benzetmiştim hoşuma gitmişti..
Son çatalı alırken ağzıma sabun tadı geldimiAllahım koşşş lavaboya,,,,
Tümmm yediklerim akşam menüm hooopp çıktı...
Sonrası deli gibi gülüyodum aklıma krakker gelidi
Ben de 1 yeşil elma ve 1 portakal yedim daha soonra...
Gece açlıktan zor uyudumm
Sabah da erkenden ayakta idim..
Akşam 55 squat yaptım
Benim canım bugün acaip tatlı çekti olsa sabuna bakmayacaktım oyyyy neler düşünüyorum bişey itiraf edeyim yorgundum yatıp uyuyacaktım Size spor adına bildirim yapmak için yaptım iyiki sporu yazıyoruz yoksa hapı yuttuydumAyy kaptanim iui mi olmus kotu mi olmus bilemedim simdi.haftaya oglumun dogumgunu var yerken seni hatirlarim kesinnn ..sabunlu mu diye
Şenlenmiş buralar...kizlar hepiniz tost yemissiniz benim de canim istiyor ama sabah tost makinesini cikarip yapmaya useniyorum zaten hep gec kaliyorum işe..
Bugün işten erken çikip şehir merkezine gittim ,sevdigim bir mağazanin indirimlerine baktim ve eşime de geç kalacagim diyerek sehir merkezi-evim arasi mesafeyi yurumeye basladim.yoruldugum yerde otobus ya da trsmvay kullanacaktim ...
Çok sukur gerek kalmadi kendi rekorumu kirdim 1 saat 23 dkda evime vardim.esime de salata yapmadini rica etmistim.
Eve geldigimde sofra hazirdi barbunya salata ve az yogurt yedim ama sanirim yuruyusten kaynakli tokkunluk hissettim.
Bugunu de kapattim.buzdolabinda tek yumurta kalmis onu ogluma ayiracagim sabah da yumurts yemezsem doyamiyorum en iyisi ben tost yspayim yarin
spor yokİYİ geceler bu sabah diyetisyene gittim hep kastan vermişim yenii bir liste verdi.isveçi bıraktım kızlar çünkü sürekli aç vücut kendini kilitliyormuş ve kilo verme duruyormuş.Bugün normal yedim.vücudumu şaşırtayım istedim.yarından itibaren listeme uyacağım.sonraki dönemerde de kaşık hesabıyla evde hangi yemek varsa onu yicem artık haşlanmış tavuk et türü yemekten bıktımm.
sabah :1 simit çay
öğle :3 kaşık sulu yemek 2 kaşık pilav yoğurt
ara:nescafe
akşam :6yk pırasa yemeği 1 kase çorba 1dilim ekmek 1 kase yoğurt
gece :meyve (yemesem iyiydi ama)
2 l ye yakın su bitki çayı içtim.okula yürüyerek gittim geldim
kastan vermek kötü olmuş canım ya, ben hiç diyetisyene falan gitmedim kesin ben de hep kastan vermişimdir. kararın çok güzel canım evde ne pişiyorsa ondan ymek ...zaten ayrı yemek hazırlamak insanın psikolojisini de bozar , ben şu ana kadar hiç ayrı yemek hazırlamadım kendime ama diyelim ki yememde sakınca olan bir yemek varsa (örn:içli köfte ,dolma ,sarma) onlardan az yiyip salataya veriyorum kendimi.sabah yumurta olmazsa akşam da salata olmazsa doygunluk hissi oluşmuyor bende.bu arada hedefine kaç kg var?İYİ geceler bu sabah diyetisyene gittim hep kastan vermişim yenii bir liste verdi.isveçi bıraktım kızlar çünkü sürekli aç vücut kendini kilitliyormuş ve kilo verme duruyormuş.Bugün normal yedim.vücudumu şaşırtayım istedim.yarından itibaren listeme uyacağım.sonraki dönemerde de kaşık hesabıyla evde hangi yemek varsa onu yicem artık haşlanmış tavuk et türü yemekten bıktımm.
sabah :1 simit çay
öğle :3 kaşık sulu yemek 2 kaşık pilav yoğurt
ara:nescafe
akşam :6yk pırasa yemeği 1 kase çorba 1dilim ekmek 1 kase yoğurt
gece :meyve (yemesem iyiydi ama)
2 l ye yakın su bitki çayı içtim.okula yürüyerek gittim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?