Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

senin oğluş sayısalcı olacak o yüzden bu derslerden hoşlanmıyor bence.

canım canın çok çekiyorsa hurma ya da kayısı ye bugün ya da minik bitter

ben de tost yedimminnacıkdı ama

bir de her ders fen dersi gibi zevkli değil. ortaokul 1 de ilk zaman fen dersini de hocasını da çok sevdiğimi hatırlıyorum. ilk biyoloji ile başlıyorduk hele bi fizik konuları başlasın bakalım hala sevecekler mi feni
matematik konuları da çok gıcık başlıyordu onu hatırlıyorum.

çok güzel yürümüşsün tebrik ederim.
,tost makinam biraz büyük ve eski ben de üseniyorum onu çıkartıp yerine koymaya. şu pratik ocak üstü 2 taraflı tava gibi olanlar var ya işte onda yapıyorum. yanmasın ve döküntü olmasın+ temizlemek gerekmesin diye tostumu yağlı kağıda sarıp pişiriyorum. kağıdı atıyorum tavayı da yerine kaldırıyorum bu kadar basit

sen diyetisyene gittin ama verdiği listeyi değil de isveç diyetini mi yaptınniye öyle birşey yaptın ki
ya da isveç diyetini diyetisyen mi önermişti anlamadım

kardeşimin şöyle bir listesi vardı

sabah :1 bardak süt?
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
salatalık domates vs.

öğlen ve akşam

2şer köfte kadar et
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
salata
4 kaşık sebze yemeği?

kuşluk ikindi ve gece araöğünlerinde hep:1 meyve+10 fındık

* ölçüsüne emin olmadığım yerlerde soru işareti koydum süt ve sebzede
* bu diyeti haftada 3 gün yapıyordu, bu protein ağırlıklı. diğer diyeti yani normali 4 gün yapıyordu.
ve her diyetisyene gittiğinde diyetisyen spor mu yaptın diye soruyormuş çünkü yağ yakıp kas yapıyormuş.

niye bunu yazdım. belki ben de yaparım ve bana eşlik edenler olur. 3 gün mesela
ve eğer dengeli sağlıklı olan herşeyden yiyorsak kas yakmıyoruz. aç geziyorsak kaslar da gidiyor.sen de dengeli yedin bence.

dünkü menüm

sabah
sirkeli su
yeşil çay

1,5 dilim kepekli ekmekten 1 kaşar ve 1 ince dilim sucuktan tost

ara:1 elma

öğlen:2 dilim kepekli ekmekten 1 kaşar ve 1 ince dilim sucuktan tost, 1 bardak ayran, 1 syumurtalı salata
şekersiz filtre kahve

ara:1 elma

EVE GİDİNCE:1 ELMA

AKŞAM: 2 DİLİM EKMEK+1 DİLİM KAŞAR İLE TOST+4 KAŞIK YĞURTTAN ZERDEÇALLI ZENCEFİLLİ AYRAN

EŞİM DIŞARDAN BALIK KIZRTMASI ALMIŞ 15TANE DE HAMSİ KIZARTMA YEDİM

ARAÖĞÜN YAPMADIM O KIZRTMA HAMSİLERDEN SONRA.
HA BİR DE 1/2 KİBRTİ KUTUSU KADAR TAHİN HELVA

YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM TELEFON TRAFİĞİM ÇOK OLDU DÜN
100 DEFA SQUAT YAPTIM

benim tost makinemde tezgahın üstünde duruyordu aldığım günden beri (krımızı renkli hem de hava katıyordu mutfağa) birgün eve gittiğimde tezgahı pek bir sade pek bir derli toplu gördüm önce ne olduğunu anlayamadım daha sonra tost makinesinin bakıcımız tarafından dolaba kaldırıldığını anladım
ama ulaşılabilir yerde alması pratik

liste süpermiş kahvaltılı ve ara öğünlü ben sana eşlik etmek isterim ekstra bir şey yokmuş zaten de benim öğlen yemeklerim sıkıntı oluyor, eve gidemem evim uzak , evden köfte getirdim diyelim ben soğuk yiyemiyorum midem kalkıyor ama benim de aklımda bugünlerde ton balığı yemek var , öğlen menülerimde ton balığı yiyebilirm sen başlayacakmısın bu listeye

EVET 3 gün yapmak istiyorum. dur kardeşime mesaj atıyorum listeyi bir göndersin

krdeşim hatırlamıyor eve gidip listeye bakacak. ben bir ara not almışım. süt ve yoğurtlar 1 çay bardağı orada. ama az geldi. bir baksın listeye boşuna az yemeyelim

Ayakta alkışlıyorum seni canım, maşallah sana

Sen öyle san..
Dün akşam ilerleyen saatte suç işledim o yüzden bugün ceza verdim kendime

Yoo ben tost yemedim sabah
Eşine de maşallah

Hep söylüyorum ama dinleyen beri gelsin

Bakkk..........

Güzel bir liste, uyulmicak gibi değil..
Sabahki menü benim menülere benziyor, süt hariç, süt yerine de yoğurt yiyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…