Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet hep beraber canlanalim kizlar

Kızlar günaydın
azaydidem dünkü mesajlasmalardan sonra gitmek isteğini yazınca tepkisel çıkmak istediğini düşünüyorum.
Tabi senin kararın. Bu takıma bir daha uğramak da istemeyebilirsin.
Ama bence devamsızlar veya isteksizler arasında değilsin. Sadece disiplin oturtamadin sen de.yani bir diyet yap bir boz öyle gidiyorsun.
Cuma gününe kadar iyi düşün. Ne yapmak istediğini bir daha yaz derim.

Evet ortalık kaynıyor birileri birilerine kızıyor ama hala takımda yaprak kimildamiyorsa o takımı dağıtmak gerekir.

1-yaklaşık 1 aydır diyet yapmayan ve kendini toparlayamayip ortalamaya düşüren biri olarak cuma günü kendimi izine ayırıyorum.

2-diyet yapan azimli arkadaşlar ortam sizin için daha elverişli hale getrilicek ki döndüğünü zaman bizim de bir düzenini olsun. M Melrin L losefar B bur50 ve burçak
Siz menu ve spor paylaşmaya devam edin.

3-çıkacak kişiler ile uyexsayimiz azalacak.yeni üye alalım.

4-azimsiz eski üyeler kendine ceki düzen versin.oooo ben kendime iyi bakıyorum falan fıstık anlamam buraya gelip yazmiyorsa günde 1 mesajı çok görüyorsa boşuna yer işgal ediyordur.
Yanlış anlaşılmasın motivasyonsuz 1-2 hafta geçirdi diye takım arkadaşımızı atacak değiliz ama 1 ay için atabiliriz:)veya izin olabilir.ha izinden kilo alır dönerse o kendi bileceği iştir.
@akrep33 ile bu konuda aynı fikirde değiliz. Kimseyi kolay kolay bırakmak istemiyor.bence isteyenı biraz bırakmak lazım. azaydidem bırakılacak biri değil.
Her haftasonu kilo alıp her haftaiçi de mücadele etti. Ama mesela zuhal32 daha pasif.zaten azaydidem giderse o da gider.
Azaydidem gitme.zuhal toparlanmaya çalış.
M Melrin takıma yeni üyeler çağırmaya devam edelim.sayımız az olması da sıkıcı oluyor.önümüz 15 tatili.

Merhabaalar :) yazamadim yurt işim vardı :) sabah maleswf bir sey yiyemedim alel acele ciktim evden. Yarim bir formla kahvaltimi gecirdim. Oglen yemegini nasil gecirecegim hakkinda bir fikrim yok henuz ama soylerim :).. Sizler napiyosunuuuuz :)

hedef56 cim cok haklisin solediklerinde ama tartisma yaratmak icin yazmamistim msji ona tepki olrakda gitmek istemiyorum aslinda bende cok sikildim kendi durumumdan bi turlu tam odaklanamiyorum beni takimdan cikarmayin ozman izne ayirin biraz toparlanim ole gelim diyorum cuma beni izne ayirin hedef56

Son düzenleme:
seaBahAR [/USER] ricası üzerine tüm takımlara bu mesajı gönderiyorum. Lütfen arkadaşlar önemli okuyunuz...

(Zaman ayırabilecek bir kaptandan aşağıdaki mesajımı bütün takım topiklerine bırakmasını rica edebilir miyim?

Yarışmaya dair özel mesajlara cevap vermiyorum dememe rağmen hala özel mesaj geliyor.

Kimse kişisel almasın, ama bu açıklamayı da lütfen herkes okusun.

Paylaşım alanını okumayan üyeler mesaj yazmaya devam ediyor.

Lütfen biri el atsın. )

Merhaba arkadaşlar,

Dönem dönem bazı konularda hatırlatmalarda ve yolunda gitmeyen durumlarda öneri/uyarılada bulunuyorum.
Ne yazık ki paylaşım alanını herkes okumadığından tarih tekerrürden ibaret olabiliyor.

Şu anda gözüme takılan bir kaç durum var ve yine hatırlatmak istiyorum.

1- Bir önceki hafta da aynı sorun yaşandı ve listelerin paylaşıldığı gün oylama yapılıyor olmasının karışıklığa yol açabildiğini gördük ve bu konuyu konuştuk. Ancak yine tekrarlandı.
Oylam başlatılacağı zaman gününe lütfen dikkat edelim. Sonuç listeleri bittikten sonra misal Cumartesi günleri oylama başlatmak için ideal. Ve oylama süresini uzun tutmak, oylama için baskı kullanmak gereğini de ortadan kaldıracaktır.

2- Yarışma ile ilgili konularda tereddüte düüştüğünüzde izleyeceğiniz yöntem şu olmalı:
Öncelikle cevap bulmak için karar defterine bakmalısınız.
(eğer bir sorun var ve cevabı karar defterinde yoksa bu sayede defterdeki noksanlığı gidermemize de yardımcı olmuş olursunuz)
Karar defterinde cevap bulamadığınızda paylaşım alanında sormalısınız.

Bana yarışmaya dair konularda lütfen özel mesaj yazmayınız. Bunu defalarca rica ettim. Hem aktif olarak burada bulunmadığım için hızlıca cevap verebilmem çoğu zaman mümkün değil, hem de açıkçası onlarca uğraştığım liste dışında tek bir şeye bile zaman ayırmak istemiyorum. Cidden zorlanıyorum artık.
Bana sahiden de "özel" durumlar için "özel" mesaj her zaman yazabilirsiniz.
Ama konu yarışmaysa, lütfen beni daha fazla yormayın.
Bir yükün altına girdim, devredecek kimsem yok. Ne olur, hiç değilse ekstra bir şey isteyerek beni daha fazla yormayın. Lütfen..

3- Listelerde hata olduğunda paylaşımda bunu dile getirmeniz yeterli. Listeyi hazırlayan arkadaşımızı ve gerekiyorsa takım kaptanı arkadaşımızı da etiketleyerek mesajınızı yazın lütfen. Kimse kimsenin iyiniyetinden şüphe etmiyor. Ancak düzeltmeyi de, listeyi yapan kişi üstlensin. Hata tespit eden kişi zaman geçip de düzeltilmediğini gördüğünde takıma ayrıca mesaj bırakıp konuyu takip edebilir.

Güzel hafta sonları dilerim.

Melrin ben uzun zamandır kendimle uğraşıyorum. Buraya gelip mesaj da yaziyorum ama yediğimi içtiğimi yazacak yüzüm yok.paylaşacak spor yok.demek ki istek de yok.hani biri gelse dese ki diyet ime uyuyorum ama vakit olmadığı için gelemedim onu da anlarım. Buraya gelinmiyorsa artık diyete uyulmadigindan da şüphem yok.
Herkes ne olursa olsun gelsin menüsünü sporunu yazsın dersek ortalıkta Baklavalar borekler uçuşur.
Zaten gunluk 3 mesaj atamamanin da cezası takım kurallarına uymamak sebebiyle diskalifiye olmaktır. Bu hafta 3 kişi izne ayrılalım. Nasıl olsa kilo alıp dönmek gibi bir luksumuz de yok.takıma bağlı olan kişi zaten izinde bile olsa arada buraya uğrar.
M Melrin senden ricam yeni üye alalım takıma.
Diğer arkadaşlar da karar versin bu hafta tamam mı Devam mı?
Zorla izin olmaz ama kalacaklarsa da günlük olarak menu ve spor bildirilsin.

@akrep33 oda gözükmüyor valla ben bu işten bişey anlamadım

@akrep33 oda gözükmüyor valla ben bu işten bişey anlamadım
Akrep hastaneden çıktı. Dün kısa bir süre yazılanları okudu sanırım hepsine vakit ayırmadi. Eşinin vardiya durumuna göre nete bağlanıyor. Bu isteksiz gruba @akrep33 de dahil. Onu napccaz bilmiyorum.

Ben simdi gideyim isim yokken az kitap okuyayım. İyi geliyor.

boyle yapacagımıza takımımıza sahip çıksak daha iyi olur bence
menumuzu yazsak gunde 5 mesaj yazsak
kurallara uymadan da sonuca ulaşamıyoruz takım ıyı sonuç almayınca motıvasyon da olmuyor
bır kışı sporlara artı eksı verır
bır kısı menu yazılmışmı yazılmamışmı artı eksı verır
menulerımızı eleştırırız
bunları yaparsak sonuca ulaşabılırız
yoksa hep sonuncu oluruz

eleştirilerde suçlama amaçlı yapılmıyor bence genel olarak takıma katılımımızı arttıralım dıye
alınıp gıdıyorum demek mantıklı degıl
uzak kalınca daha çok kılo alırız
bıze zararı olur

bencede kaptanımızda oyle
katılımı çok az

C
Gruba yeni üye nasıl alınır izne nasıl ayrılır ben bilmiyorum kaptan @akrep33 nerdesin kuzum grup paramparça sen yoksun
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler başlığı var oraya birileri gelip takıma girmek istediklerini yazıyor.
Sen de 2.takıma çağırıp bizim sayfamizin linkini atarsan bulmasi kolay olur.
Ben az önce bir kişi çağırdım ama cep telefonundan linki kopyala yapıştır yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…