Geçmiş olsunKizlar mrhba cok hastayim.eşim,küçuk oglum ve bakicim da hasta ..atesler icinde yaniyoruz halimiz yok.5 gun rapor aldim..bu arada katilimdan falan bahsetmissiniz ya bence de kinse yeterince girmiyor
Evet hep beraber canlanalim kizlarÇıkmak ya da kalmak sorun değil bu grubun birleşme amacı hedefe ulaşmak pes etmek işin en kolayı ben bu saatten sonra tekrar obez olmak istemiyorum fit anne fit eş fit kadın olmak için sonuna kadar uğraşacağım alinin velinin diyetiyle değil vücudumu sağlıklı besleyip spor yaparak başaracağım bence kendiniz için vazgeçmemelisiniz yine de karar sizin
@akrep33 oda gözükmüyor valla ben bu işten bişey anlamadımMelrin ben uzun zamandır kendimle uğraşıyorum. Buraya gelip mesaj da yaziyorum ama yediğimi içtiğimi yazacak yüzüm yok.paylaşacak spor yok.demek ki istek de yok.hani biri gelse dese ki diyet ime uyuyorum ama vakit olmadığı için gelemedim onu da anlarım. Buraya gelinmiyorsa artık diyete uyulmadigindan da şüphem yok.
Herkes ne olursa olsun gelsin menüsünü sporunu yazsın dersek ortalıkta Baklavalar borekler uçuşur.
Zaten gunluk 3 mesaj atamamanin da cezası takım kurallarına uymamak sebebiyle diskalifiye olmaktır. Bu hafta 3 kişi izne ayrılalım. Nasıl olsa kilo alıp dönmek gibi bir luksumuz de yok.takıma bağlı olan kişi zaten izinde bile olsa arada buraya uğrar.
M Melrin senden ricam yeni üye alalım takıma.
Diğer arkadaşlar da karar versin bu hafta tamam mı Devam mı?
Zorla izin olmaz ama kalacaklarsa da günlük olarak menu ve spor bildirilsin.
Akrep hastaneden çıktı. Dün kısa bir süre yazılanları okudu sanırım hepsine vakit ayırmadi. Eşinin vardiya durumuna göre nete bağlanıyor. Bu isteksiz gruba @akrep33 de dahil. Onu napccaz bilmiyorum.@akrep33 oda gözükmüyor valla ben bu işten bişey anlamadım
bencede kaptanımızda oyleAkrep hastaneden çıktı. Dün kısa bir süre yazılanları okudu sanırım hepsine vakit ayırmadi. Eşinin vardiya durumuna göre nete bağlanıyor. Bu isteksiz gruba @akrep33 de dahil. Onu napccaz bilmiyorum.
Ben simdi gideyim isim yokken az kitap okuyayım. İyi geliyor.
Cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler başlığı var oraya birileri gelip takıma girmek istediklerini yazıyor.Gruba yeni üye nasıl alınır izne nasıl ayrılır ben bilmiyorum kaptan @akrep33 nerdesin kuzum grup paramparça sen yoksun
ben bılıyorum yardımcı olurum kaptan gelmezse daha önceden 6. takım kaptanıydımGruba yeni üye nasıl alınır izne nasıl ayrılır ben bilmiyorum kaptan @akrep33 nerdesin kuzum grup paramparça sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?