Hoşgeldin. ..ben geldim tşkler
hoşgeldınben geldim tşkler
Hosgeldiiin :)ben geldim tşkler
sende ıyı gıdıyorsun cnm sporunu da yapıyorsunHosgeldiiin :)
Tesekkur ederiiim :) cok kararliyim. Spor yapiyorum elimden geldiginceee :) siz de durumlaf nasılllsende ıyı gıdıyorsun cnm sporunu da yapıyorsun
25 yaşında 1,75 boyunda 76 kiloyumHoşgeldin. ..
Kendini tanıtır misin
70 olmak istediğini yazmışsın diğer tarafa.25 yaşında 1,75 boyunda 76 kiloyummayısda düğünüm varr ama ondna önce gelinlik provalarında bu yağları vermem gerek
Tesekkur ederiiim :) cok kararliyim. Spor yapiyorum elimden geldiginceee :) siz de durumlaf nasılll
Bu cuma listeyi sana bırakıyorum o halde bende hesaplamayı seninle öğrenirim
evet 70 kilo olmak isityorum ayyy inşşş dün ilk provada yağlar ben burdayım dediezgibaharr hoşgeldin gelin adayı bencede o gelinlikte peri kızı gibi olmalısın
Benim şahsi görüşüm istemeyen insanı elestiemeyegimiz yönünde.Mrhb kizlar.geçmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim.daha iyiye gidiyoruz ailece .spordan hic bu kadar uzak kalmamistimacaip canim sıkılıyor.yediklerime dikkat ediyorum gerci hicbirseyin tadi tuzu yok ayri mesele.
Grupta deprem tarzi birseyler olmus..aslinda ben de genel durumdan şikayetciyim ama ortam sanal olunca elimden birsey gelmiyor. Bizim hedefimiz burada birlikte zevkle kilo vermek birbirimizi gaza getirmek.
Katilim yeterli degil ayrica biz burada bir grubuz katilim sadece menuyu bildir git.sporu bildir git olmamali.sohbet ortami da olmali.
Cumadan cumaya girip de sadece kilo bildirmek de olmamali.
Gruplasma da olmamali.burada genel de var gibi.
Menü elestirisi yaparken de acimasiz olmamali ya da cifte standart olmamali. Vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?