Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazanları takıma davet edıyorsun
fırsat buldukça çağıralım ama
kuralları oturttuktan sonra bence
yoksa gelen bu ortamda çok durmaz

B bur50 ben de zaten diyete uyanıyorum mesaj yazamıyorum diyenleri kalmak veya gitmek arasında bir tercih sunuyorum.ben bir süreliğine menu yazmak istemiyorum diyette bahsetmek istemiyorum o yüzden cuma günü izne ayrılaçağim.bu demek değil ki burdan koparim hayır.
Melrin losefar krakker ve senle beraber 2-3 yeni üyemiz var.sadece bu 5-6 kişi düzgün devam etse takım derece yapar.
Ama devamsızlık yapan kişiler de digerlerinin motivasyonunu düşürüyor.
Cuma ya kadar @zuhal32
azaydidem
Dusunsunler...kendileri karar versin.
@akrep33 aynı sekilde
Sanki krakker de yok ortalıkta...

Mrhb kizlar.geçmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim.daha iyiye gidiyoruz ailece .spordan hic bu kadar uzak kalmamistim acaip canim sıkılıyor.yediklerime dikkat ediyorum gerci hicbirseyin tadi tuzu yok ayri mesele.
Grupta deprem tarzi birseyler olmus..aslinda ben de genel durumdan şikayetciyim ama ortam sanal olunca elimden birsey gelmiyor. Bizim hedefimiz burada birlikte zevkle kilo vermek birbirimizi gaza getirmek.
Katilim yeterli degil ayrica biz burada bir grubuz katilim sadece menuyu bildir git.sporu bildir git olmamali.sohbet ortami da olmali.
Cumadan cumaya girip de sadece kilo bildirmek de olmamali.
Gruplasma da olmamali.burada genel de var gibi.
Menü elestirisi yaparken de acimasiz olmamali ya da cifte standart olmamali. Vs vs.

Ya guzel seyler konuşsak keske dimi :) halledilse keske. Yasim sizden kucuk. Nasihatlerinizi de ogrensem grupta dediginiz gibi sadece robotta degiliz ki biz girelim yazip cikalim. Birbirimizi taniyalim, konusalim, eglenelim, zayiflayalim. :)

Benim şahsi görüşüm istemeyen insanı elestiemeyegimiz yönünde.
Belki kişi kendisinin de istemediği şeyleri yedi ama kurallara uymak icin yazdı ve sonuçta aşırı bir tepki görmüşse buraya yamalar çekinir.tam aksi kimse yorum yapmazsa da beni kimse umursamiyor diye düşünür.
Eleştirelim ama yapıcı olalım değil mi

Deprem é gelince...deprem çürük binlari yıkar sağlam binalar ayakta kalır. Bazen güzel şehirler kurmak için gece konduların yıkılması gerekir ki bunu deprem yapar.
Depremde hasar görmüş bir gecekondu sahibi olarak kentsel dönüşüm é başvurup muhitinize öyle dönmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…