Ben 34 yaşında 3 çocuk annesiyim.devlet memuruyum.Ya guzel seyler konuşsak keske dimi :) halledilse keske. Yasim sizden kucuk. Nasihatlerinizi de ogrensem grupta dediginiz gibi sadece robotta degiliz ki biz girelim yazip cikalim. Birbirimizi taniyalim, konusalim, eglenelim, zayiflayalim. :)
hoşgeldiniz gelin hanimevet 70 kilo olmak isityorum ayyy inşşş dün ilk provada yağlar ben burdayım dedi
sen de hosgeldin tatlim.bakma sen bizim sikayetlenmemize 14 aydir bu gruptayim ilk gunku heyecanimi kiruyorum hele cuma gunleri fıkır fıkır buralarYa guzel seyler konuşsak keske dimi :) halledilse keske. Yasim sizden kucuk. Nasihatlerinizi de ogrensem grupta dediginiz gibi sadece robotta degiliz ki biz girelim yazip cikalim. Birbirimizi taniyalim, konusalim, eglenelim, zayiflayalim. :)
kararliyiz gidiyoryz yaniBenim şahsi görüşüm istemeyen insanı elestiemeyegimiz yönünde.
Belki kişi kendisinin de istemediği şeyleri yedi ama kurallara uymak icin yazdı ve sonuçta aşırı bir tepki görmüşse buraya yamalar çekinir.tam aksi kimse yorum yapmazsa da beni kimse umursamiyor diye düşünür.
Eleştirelim ama yapıcı olalım değil mi
Deprem é gelince...deprem çürük binlari yıkar sağlam binalar ayakta kalır. Bazen güzel şehirler kurmak için gece konduların yıkılması gerekir ki bunu deprem yapar.
Depremde hasar görmüş bir gecekondu sahibi olarak kentsel dönüşüm é başvurup muhitinize öyle dönmek isterim
Bende burçak :) 19 yasindayim. Ogrenciyim. Hukuk okuyorum :) genelde kitap okumaya vaktim kalmiyor maleseef ders kitaplarını okuyorum :) ama tatilde bu sitede dolasmaktan cidden buyuk zevk alir oldum :) 160 boyundayim 54 kiloydum pazar gunu. :) ama 48 olacagiiiiim inaniyorum.. :)Ben 34 yaşında 3 çocuk annesiyim.devlet memuruyum.
1.57 boyunda 67 kiloyum.
58 kilonun altına inmek istiyorum
Çocuklarımlâ daha güzel vakit geçirmek istiyorum
Günlük kitap okuyayım kendime de başkalarına daxfaydam olsun istiyorum
Ama ev isxarasinda kosturmaktan çoğu zaman vakit olsa da stres sebebiyle anın güzelliğini kaçırıp istediklerimi yapmamakta şikayetciyim.
Depremden ziyade gerçek düşünceler açıklandı diyelim neyse uzatmaya gerek yok iyileşme yolunda olmana sevindim seni aramızda görmek güzelMrhb kizlar.geçmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim.daha iyiye gidiyoruz ailece .spordan hic bu kadar uzak kalmamistimacaip canim sıkılıyor.yediklerime dikkat ediyorum gerci hicbirseyin tadi tuzu yok ayri mesele.
Grupta deprem tarzi birseyler olmus..aslinda ben de genel durumdan şikayetciyim ama ortam sanal olunca elimden birsey gelmiyor. Bizim hedefimiz burada birlikte zevkle kilo vermek birbirimizi gaza getirmek.
Katilim yeterli degil ayrica biz burada bir grubuz katilim sadece menuyu bildir git.sporu bildir git olmamali.sohbet ortami da olmali.
Cumadan cumaya girip de sadece kilo bildirmek de olmamali.
Gruplasma da olmamali.burada genel de var gibi.
Menü elestirisi yaparken de acimasiz olmamali ya da cifte standart olmamali. Vs vs.
bugunden ıtıbaren dıyetıme uyuyorum spor yapamadım bugunTesekkur ederiiim :) cok kararliyim. Spor yapiyorum elimden geldiginceee :) siz de durumlaf nasılll
70 olmak istediğini yazmışsın diğer tarafa.
Hadi kolay gelsin bakalim
yardımcı olmaya calışırım beraber hazırlarız yenı kuralları bılmıyorum çünküBu cuma listeyi sana bırakıyorum o halde bende hesaplamayı seninle öğrenirim
neler yaptın 30 kıloyu nasıl verdın tebrıkler33.5 yaşında 2 tatlı cadının annesiyim sınıf öğretmeniyim kendi başıma yaklaşık 30 kilo verdim hedefim 55 olmak boyum 163 Cm
Masallaaaah :) ya sarkma var mi sizde? Ben 65 kiloydum 50 ye dustum etlerim sarkti. Simdi 54 kiloyum hala etlerim kof kof33.5 yaşında 2 tatlı cadının annesiyim sınıf öğretmeniyim kendi başıma yaklaşık 30 kilo verdim hedefim 55 olmak boyum 163 Cm
mezleke oyna bacı ii geliyoo her akşam 45 dk yarım saaat bütün kaslarının çalışıyo hemde zevk alarak yapıypsunMasallaaaah :) ya sarkma var mi sizde? Ben 65 kiloydum 50 ye dustum etlerim sarkti. Simdi 54 kiloyum hala etlerim kof kof
Ahaha tamamdir baslayim bakalim. Bir de step yapiyorum dun basladim yani gunde yarim saat :))mezleke oyna bacı ii geliyoo her akşam 45 dk yarım saaat bütün kaslarının çalışıyo hemde zevk alarak yapıypsun
melekeyi deneee yaz bak görüceksin sonucu :)Ahaha tamamdir baslayim bakalim. Bir de step yapiyorum dun basladim yani gunde yarim saat :))
Ya basen problemim var. Bbelim cok ince ustumde dar altima gore oof yamelekeyi deneee yaz bak görüceksin sonucu :)
Çok şükür olmadı çok yürüdüm dışardaMasallaaaah :) ya sarkma var mi sizde? Ben 65 kiloydum 50 ye dustum etlerim sarkti. Simdi 54 kiloyum hala etlerim kof kof
Benim yapim boyle ya. Kemiklerim de cok ince.deli oluyorum basenlerime. :) mezdekeye de baslayim bari butun yollar zayiflik icin hahahaha :)Üniversite öncesi bende çok mezdeke de dans ederdim hiçte şişman olmazdım geri dönüşe mi geçsem
Sen jillian ı bi araştır insanlar öncesi sonrası resimleri paylaşmışlar çok sıkı gözüküyorlar bende başladım bayağı hareketli inşallah faydasını görürümBenim yapim boyle ya. Kemiklerim de cok ince.deli oluyorum basenlerime. :) mezdekeye de baslayim bari butun yollar zayiflik icin hahahaha :)
Ya baktim ben ona. Sanki sadece karin gibi geldi o bana. Ben sabah forum yedim yarim gibi bi tane gibi. Annemlerle disari ciktik kyk için mecbur bi tane lahmacun yedim. Aksam bise yemedim yatmadan da yogurt yiyecehim pul biberle. İki tanede sekersiz turk kahvesi ictim :)Sen jillian ı bi araştır insanlar öncesi sonrası resimleri paylaşmışlar çok sıkı gözüküyorlar bende başladım bayağı hareketli inşallah faydasını görürüm
Gercekten azminize hayranim ama.Sporu ben yemekten 1 saat sonra yapıyorum daha etkili olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?