Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya guzel seyler konuşsak keske dimi :) halledilse keske. Yasim sizden kucuk. Nasihatlerinizi de ogrensem grupta dediginiz gibi sadece robotta degiliz ki biz girelim yazip cikalim. Birbirimizi taniyalim, konusalim, eglenelim, zayiflayalim. :)
Ben 34 yaşında 3 çocuk annesiyim.devlet memuruyum.
1.57 boyunda 67 kiloyum.
58 kilonun altına inmek istiyorum
Çocuklarımlâ daha güzel vakit geçirmek istiyorum
Günlük kitap okuyayım kendime de başkalarına daxfaydam olsun istiyorum
Ama ev isxarasinda kosturmaktan çoğu zaman vakit olsa da stres sebebiyle anın güzelliğini kaçırıp istediklerimi yapmamakta şikayetciyim.

evet 70 kilo olmak isityorum ayyy inşşş dün ilk provada yağlar ben burdayım dedi
hoşgeldiniz gelin hanim

Ya guzel seyler konuşsak keske dimi :) halledilse keske. Yasim sizden kucuk. Nasihatlerinizi de ogrensem grupta dediginiz gibi sadece robotta degiliz ki biz girelim yazip cikalim. Birbirimizi taniyalim, konusalim, eglenelim, zayiflayalim. :)
sen de hosgeldin tatlim.bakma sen bizim sikayetlenmemize 14 aydir bu gruptayim ilk gunku heyecanimi kiruyorum hele cuma gunleri fıkır fıkır buralar

kararliyiz gidiyoryz yani

Bende burçak :) 19 yasindayim. Ogrenciyim. Hukuk okuyorum :) genelde kitap okumaya vaktim kalmiyor maleseef ders kitaplarını okuyorum :) ama tatilde bu sitede dolasmaktan cidden buyuk zevk alir oldum :) 160 boyundayim 54 kiloydum pazar gunu. :) ama 48 olacagiiiiim inaniyorum.. :)

Depremden ziyade gerçek düşünceler açıklandı diyelim neyse uzatmaya gerek yok iyileşme yolunda olmana sevindim seni aramızda görmek güzel

Tesekkur ederiiim :) cok kararliyim. Spor yapiyorum elimden geldiginceee :) siz de durumlaf nasılll
bugunden ıtıbaren dıyetıme uyuyorum spor yapamadım bugun
70 olmak istediğini yazmışsın diğer tarafa.
Hadi kolay gelsin bakalim

Bu cuma listeyi sana bırakıyorum o halde bende hesaplamayı seninle öğrenirim
yardımcı olmaya calışırım beraber hazırlarız yenı kuralları bılmıyorum çünkü

gelıyoruz kızlar

33.5 yaşında 2 tatlı cadının annesiyim sınıf öğretmeniyim kendi başıma yaklaşık 30 kilo verdim hedefim 55 olmak boyum 163 Cm
neler yaptın 30 kıloyu nasıl verdın tebrıkler

33.5 yaşında 2 tatlı cadının annesiyim sınıf öğretmeniyim kendi başıma yaklaşık 30 kilo verdim hedefim 55 olmak boyum 163 Cm
Masallaaaah :) ya sarkma var mi sizde? Ben 65 kiloydum 50 ye dustum etlerim sarkti. Simdi 54 kiloyum hala etlerim kof kof

Masallaaaah :) ya sarkma var mi sizde? Ben 65 kiloydum 50 ye dustum etlerim sarkti. Simdi 54 kiloyum hala etlerim kof kof
Çok şükür olmadı çok yürüdüm dışarda
10 000 adım dolunca eve girdim hergün koşu bandında 40 dk yürüdüm üstüne 15-20 dk plates yaptım o yüzden daha zayıf gözüküyorum

Üniversite öncesi bende çok mezdeke de dans ederdim hiçte şişman olmazdım geri dönüşe mi geçsem
Benim yapim boyle ya. Kemiklerim de cok ince.deli oluyorum basenlerime. :) mezdekeye de baslayim bari butun yollar zayiflik icin hahahaha :)

Menümü anlatayım
Sabah
Nesfitli yulaflı kuru üzüm 1 çay kaşığı bal ile süt karışımı
Ara yok
Öğle
Avucumun yarısı kadar kabak mücver 1 tane
1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek ( eşim sürmüştü hayır diyemedim)
250 ml taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Yok
Akşam
4 yemek kaşığı susuz tarafından etsiz nohut yemeği
1 kase yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Bi tane kurabiye

Benim yapim boyle ya. Kemiklerim de cok ince.deli oluyorum basenlerime. :) mezdekeye de baslayim bari butun yollar zayiflik icin hahahaha :)
Sen jillian ı bi araştır insanlar öncesi sonrası resimleri paylaşmışlar çok sıkı gözüküyorlar bende başladım bayağı hareketli inşallah faydasını görürüm

Sen jillian ı bi araştır insanlar öncesi sonrası resimleri paylaşmışlar çok sıkı gözüküyorlar bende başladım bayağı hareketli inşallah faydasını görürüm
Ya baktim ben ona. Sanki sadece karin gibi geldi o bana. Ben sabah forum yedim yarim gibi bi tane gibi. Annemlerle disari ciktik kyk için mecbur bi tane lahmacun yedim. Aksam bise yemedim yatmadan da yogurt yiyecehim pul biberle. İki tanede sekersiz turk kahvesi ictim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…