Bir süre pembe sahalardan uzak kalıcam ama teknik görevimé devam edebilirim.hoşgeldiniz gelin hanim
sen de hosgeldin tatlim.bakma sen bizim sikayetlenmemize 14 aydir bu gruptayim ilk gunku heyecanimi kiruyorum hele cuma gunleri fıkır fıkır buralar
kararliyiz gidiyoryz yani
Mezdekede bol bol kıvıracağız o zamanYa baktim ben ona. Sanki sadece karin gibi geldi o bana. Ben sabah forum yedim yarim gibi bi tane gibi. Annemlerle disari ciktik kyk için mecbur bi tane lahmacun yedim. Aksam bise yemedim yatmadan da yogurt yiyecehim pul biberle. İki tanede sekersiz turk kahvesi ictim :)
Zaten gitmene gerekte yok ne hor görmesi olur mu öyle şeyBir süre pembe sahalardan uzak kalıcam ama teknik görevimé devam edebilirim.
Ha olurda diyet yamayı başlarsaM takımda değilim diye beni hor gormeyin
Yaptığın spora ve vücuduna göre değişir aynı yerden ve aynı saatlerde ölçmelisin açlık durumunda önemli bunlara dikkat etBir ayda ne kadar incelebiliriz. Ben olculerimi de yazdim bir kagida. Bir ay sonra karsilastiricam :)
Biraz zorlamışsın bide hamlamışsın açılırsın merak etmeTamamdır :) benim basenim 110 cm di önceden. sonra kendi cabamlaa 100 oldu sonea spora gittim toplamaya 92 ye dustu. Sporu birakinca tekrar 94 olsun. 87 olmasi lazim. Bide sıkı hepinizin onerisini yapicam :) insallah tabiiii :) dun cok spor yapmisim her yerjm cok agriyor ama :) karnim kalca kismim baldirlarim cok fena agriyor :)
Masallah masallah. Ben bugun sizin kadar iyi yapamadim. disarda cok yoruldum :)Spor bildirimim
45 dk Jessica
30 dk mezdeke
10 dk eliptik bisiklet
200 ip atlama
5 dk plates
İlk günler için iyisin zamanla artarMasallah masallah. Ben bugun sizin kadar iyi yapamadim. disarda cok yoruldum :)
Hoşgeldin canim.ben geldim tşkler
Kâh sinirlendigim, kâh hak verdiğim sohbetler olmus...
Demekki neymiş kimseyi dusunmemek gerekiyormus kural ne ise bu olması gerekiyor muş, idare etmek tavizler vermek yokmuş ...
Tamam o zaman....
Gitmek isteyen gidebilir....
M Melrin canim sen takim üyelerinin mesaj sayisina bak, günde en az 5 mesaj...
hedef56 sen menü kontrolü yapiyosun...
asivemai sen de spor kontrolü yapiyosun...
Kaptan yardimcilari görev başında olur...
Yarindan itibaren baslasin ve yeni üye cagrilmasin lütfen
Önce takim kendine gelsin.
Senin izin isteğin neden tartışmaya döndü onu da cozemedim zaten ve benim dagittigimi toparlanmam gerektiğini nerden cikardin?Kaptanim kurallara uymayanlarin arasinda sende varsin bence kesinlimle en cok kurallara uyan melrin ona masallah ben elimden geldigince uynaya calistim benden daha fazla uymayanlar var ama ben bsey dedigimde hemn tartisma yaratildi ben kotu bsey solemedim aslinda tartisma yaratmkta istemedim hatta pazartesi gunleri ne gzel liste hazrlaniyodu herkes grip yaziyodu kilosunu gzel gidiyodu hersey benim bi laf demememi kaldi anlamadim kaptan olrak ilk once senin kurallara uyman takimdakilere guc veemen gerekir bence bu benim fikrim haksizda olablirim ama ben izne ayrilsamda burda da olsam once senin toparlanip bizleri toplaman lazm bana kizma ltfen benim dsuncem bu
Senin izin isteğin neden tartışmaya döndü onu da cozemedim zaten ve benim dagittigimi toparlanmam gerektiğini nerden cikardin?
Sadece buraya girmeye firsat bulamadim son bi kaç gundur ..
O kadar çok sorumluluğunun arasında burayi da elimden geldiğince idare etmeye calisiyorum...
Lütfen çok rica ediyorum bu tür polemiklerden uzak olalim.
Kimseden açıklama beklemiyorym.
Takim olması gereken paylaşımlarla devam etsin..
Takimin günah keçisi ilan edilmem kalmisti tobe Allahim ya..
İyide canim firsat bulunmadiginda mazeret olduğunda ben gereken anlayisi gösterdim ve bana anlayis gösterilmemesi hoş olmamis..Ben seni gunah kecisi ilan etmiyorum ama bize kurallaya uymuyo denilirken sende aynisini yapiosun onu demk istedim tabikide senin yuzunden bu halde degiliz kaptan olrak bize destek ol dedim bu sadece herkesin sorumluluklari var herkes bazen firsat bulamaya bilio sendede oldugu gibi ama herkes gerckten beni yanlis anliyo yada ben kendimi anlatamiyorum kusura bakmayin anlasamadigim bi takimda kalmak istemiyorum izin degil takimdan ayrilmak istyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?