Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gecenin şu saati okumaya çalışıyorum yazılanları ben çok aktif giremiyorum mazeret gelecek ama şu saat oldu bitmedi işim çocuğumla bile ilgilenemedim bu hafta kimsenin hakkına girmek istemiyorum çünkü her gün giremiyorum ve stres oluyorum bana müsade hakkınızı helal edin ara ara bakarım dinlenip İleride herhangi bir takıma dahil olma hakkım varsa o zaman yeniden gelebilirim

kaptanım günaydın hayırdır ya topik te ilk kez böyle bir şey görüyorum

Karatay kahvaltısı ile başladık bakalım güne
4 balık yağı
2 has yumurta üzerinde zeytin yağı pul biber
1 bardak kefir
.....

günaydın hayırlı sabahlarr

pazar gününden beri hastayım ,grip oldum,gözlerimdede aşırı hassasiyet var pc ekranına bakamıyorum
haber vereyim dedim ,cuma kilo bildirimine uğrarım beni afedin hepinizi seviyorumm

Herkese gunaydiiin :) masallah kalkilip kahvaltilar yapılmış :) ben henuz yatakran cikiyorum :) ne kadar erkencisiniz :)

Geçmiş olsun canım cuma bekliyoruz
Gözüm arıyor seni

Herkese gunaydiiin :) masallah kalkilip kahvaltilar yapılmış :) ben henuz yatakran cikiyorum :) ne kadar erkencisiniz :)
Bugünlerin keyfini cikar
2 tane bebisle bu saate kalamiyorum tabi ben

selam kızlar kaptanım spor takibini bana vermiş sağolsun.
Benim ilk gruba atıldığım zamanlar bir arkadaş vardı her gün spor yapıp pazar günü tatil yaptırıyordu yanlış hatırlamıyorsam eğer sizler için de uygun olursa yine aynı yöntemle devam edelim ama bir spor proğramı dahilinde herkes farklı olarak değil de aynı sporla günlük düzenli bir çalışma yapalım

Tamam canım, seni izne ayırıcam zaten bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…