kaptanım günaydın hayırdır ya topik te ilk kez böyle bir şey görüyorumKâh sinirlendigim, kâh hak verdiğim sohbetler olmus...
Demekki neymiş kimseyi dusunmemek gerekiyormus kural ne ise bu olması gerekiyor muş, idare etmek tavizler vermek yokmuş ...
Tamam o zaman....
Gitmek isteyen gidebilir....
M Melrin canim sen takim üyelerinin mesaj sayisina bak, günde en az 5 mesaj...
hedef56 sen menü kontrolü yapiyosun...
asivemai sen de spor kontrolü yapiyosun canim.
Kaptan yardimcilari görev başında olur...
Yarindan itibaren baslasin ve yeni üye cagrilmasin lütfen
Önce takim kendine gelsin.
4 tane çok değil miKaratay kahvaltısı ile başladık bakalım güne
4 balık yağı
2 has yumurta üzerinde zeytin yağı pul biber
1 bardak kefir
.....
Karatay iyi kilo verdiriyor hemde ydoyana kadar ye diyorKaratay kahvaltısı ile başladık bakalım güne
4 balık yağı
1 bardak kefir
.....
Geçmiş olsun canım cuma bekliyoruzgünaydın hayırlı sabahlarr
pazar gününden beri hastayım ,grip oldum,gözlerimdede aşırı hassasiyet var pc ekranına bakamıyorum
haber vereyim dedim ,cuma kilo bildirimine uğrarım beni afedinhepinizi seviyorumm
Bugünlerin keyfini cikarHerkese gunaydiiin :) masallah kalkilip kahvaltilar yapılmış :) ben henuz yatakran cikiyorum :) ne kadar erkencisiniz :)
Ben de canım ben dekaptanım günaydın hayırdır ya topik te ilk kez böyle bir şey görüyorum
inşallah kaptanımBen de canım ben deatlatıcaz inşallah..
Tamam canım, seni izne ayırıcam zaten bu hafta..Gecenin şu saati okumaya çalışıyorum yazılanları ben çok aktif giremiyorum mazeret gelecek ama şu saat oldu bitmedi işim çocuğumla bile ilgilenemedim bu hafta kimsenin hakkına girmek istemiyorum çünkü her gün giremiyorum ve stres oluyorum bana müsade hakkınızı helal edin ara ara bakarım dinlenip İleride herhangi bir takıma dahil olma hakkım varsa o zaman yeniden gelebilirim
gunaydın kızlar
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Günaydın...
Sana da günaydın canım..kaptanım günaydın hayırdır ya topik te ilk kez böyle bir şey görüyorum
Neden 4 adet canım?Karatay kahvaltısı ile başladık bakalım güne
4 balık yağı
1 bardak kefir
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?