Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bizler de seni seviyoruz canım..
M Melrin kaptan yardımcım krakker i bu hafta mazeretli yazalım..

Herkese gunaydiiin :) masallah kalkilip kahvaltilar yapılmış :) ben henuz yatakran cikiyorum :) ne kadar erkencisiniz :)
Canım geç kalkmak günü kaçırmak demek, vücudun en çok çalıştığı saattir sabah saatleri..
Günü daha erken yakala daha sağlıklı ol ne dersin?

26.02.2015 - 15. Gün

2. Takım Spor Yarışmasi

akrep33
cemrecemre
hepbera
losefar---------75 dakıka yuruyus
Paleland. _____ 40 dakika bisiklet
siyahbeyaz0066

UmRaN__63 30 dakika+15 dk yürüyüş
secret_88 ___ 1 mil 60 mekik 60 kalça sıkıştırma 15 squat

önceden bu şekildeydi kızlar ama tabi bu yürüyüş +ek olarak katacağımız leslie squat artık ortak karar ile belirleyeceğimiz spor olacak

Harikasın canım...
Herkes aynı spor yapar, ek olarak yapmak istediğini yapar..
Ben hala 21 günlük proğrama başlayamadım ve hastane arası yüzüne squat da kaldı..Tekrar başlarım en azından..
Sen belirle spor video muzu...Kararlaştıralım..

Şu 21 günlük video ya birliktemi başlasak acaba?
Ne dersiniz kızlar?

Ne güzelmiş böyle şeyler yapabiliriz

Bu video ya başlayabiliriz 21 gün yapar sonrası başka video olur...
Nasıl ama asivemai kaptan yardımcım..
Ek olarak isteyen ne yaparsa yapar..
kaptanım iş yerinde video görünmüyo o yüzden video siteleri açılamıyor anca akşam ekleme yapabilir şuan ne paylaştın bilmiyorum ama sana güveniyorum ve ben her spora varım

Ellssa kaptanım bende spora başlamıştım ki kızım rahatsızlandı ishal kusma ateş vardı bizde haftasonu pzt günü ama çok şükür atlattık artık bu defada hava buz buz dışarı çıkamıyoruz o yüzden evde arada twister yapıyorum kızımla

kaptanım iş yerinde video görünmüyo o yüzden video siteleri açılamıyor anca akşam ekleme yapabilir şuan ne paylaştın bilmiyorum ama sana güveniyorum ve ben her spora varım
Tamam canım akşam bakar düzenlersin, yarın başlarız..
Cuma akşamı liste sonrası rapor halinde sunarsın takım spor raporunu...
@hedef52 ve M Melrin sizlerde aynı şekilde cuma akşamı haftalık menü ve mesaj paylaşım raporu sunarsınız kızlar.

Geçmiş olsun canım...
Sporu eğlenceli hale getirmek güzel tabi..

kaptanım ben listede değilim ama yinede paylaşım yapmam gerekiyor mu (ki hiç tavsiye etmem hiç düzgün beslendiğim söylenmez )
Spor paylaşımı yap canım, menü yapmana gerek yok, listede olmadığın için ama istersen yapabilirsin, sana kalmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…