Hadi canım in eski kilona da alalım seni de takıma..Bende 1 dilim ekmek
Biraz domates sos yedim
Birde Türk Kahvesi içtim
Bu hafta eksiyim insallah
Güzel evet de meyve durumu beni fena yapıyor ve mis gibi pideler cazip geliyor..Karatay iyi kilo verdiriyor hemde ydoyana kadar ye diyor
Denemistim
Bizler de seni seviyoruz canım..günaydın hayırlı sabahlarr
pazar gününden beri hastayım ,grip oldum,gözlerimdede aşırı hassasiyet var pc ekranına bakamıyorum
haber vereyim dedim ,cuma kilo bildirimine uğrarım beni afedinhepinizi seviyorumm
Canım geç kalkmak günü kaçırmak demek, vücudun en çok çalıştığı saattir sabah saatleri..Herkese gunaydiiin :) masallah kalkilip kahvaltilar yapılmış :) ben henuz yatakran cikiyorum :) ne kadar erkencisiniz :)
Harikasın canım...selam kızlar kaptanım spor takibini bana vermiş sağolsun.
Benim ilk gruba atıldığım zamanlar bir arkadaş vardı her gün spor yapıp pazar günü tatil yaptırıyordu yanlış hatırlamıyorsameğer sizler için de uygun olursa yine aynı yöntemle devam edelim ama bir spor proğramı dahilinde herkes farklı olarak değil de aynı sporla günlük düzenli bir çalışma yapalım
Şu 21 günlük video ya birliktemi başlasak acaba?26.02.2015 - 15. Gün
2. Takım Spor Yarışmasi
akrep33
cemrecemre
hepbera
losefar---------75 dakıka yuruyus
Paleland. _____ 40 dakika bisiklet
siyahbeyaz0066
UmRaN__63 30 dakika+15 dk yürüyüş
secret_88 ___ 1 mil 60 mekik 60 kalça sıkıştırma 15 squat
önceden bu şekildeydi kızlar ama tabi bu yürüyüş +ek olarak katacağımız leslie squat artık ortak karar ile belirleyeceğimiz spor olacak
Ne güzelmiş böyle şeyler yapabiliriz26.02.2015 - 15. Gün
2. Takım Spor Yarışmasi
akrep33
cemrecemre
hepbera
losefar---------75 dakıka yuruyus
Paleland. _____ 40 dakika bisiklet
siyahbeyaz0066
UmRaN__63 30 dakika+15 dk yürüyüş
secret_88 ___ 1 mil 60 mekik 60 kalça sıkıştırma 15 squat
önceden bu şekildeydi kızlar ama tabi bu yürüyüş +ek olarak katacağımız leslie squat artık ortak karar ile belirleyeceğimiz spor olacak
kaptanım iş yerinde video görünmüyo o yüzden video siteleri açılamıyor anca akşam ekleme yapabilirBu video ya başlayabiliriz 21 gün yapar sonrası başka video olur...
Nasıl amaasivemai kaptan yardımcım..
Ek olarak isteyen ne yaparsa yapar..
İnşallah cok istiyorum listeye girmeyi kaptancimHadi canım in eski kilona da alalım seni de takıma..
Tamam canım akşam bakar düzenlersin, yarın başlarız..kaptanım iş yerinde video görünmüyo o yüzden video siteleri açılamıyor anca akşam ekleme yapabilirşuan ne paylaştın bilmiyorum ama sana güveniyorum ve ben her spora varım
Geçmiş olsun canım...Ellssa kaptanım bende spora başlamıştım ki kızım rahatsızlandı ishal kusma ateş vardı bizde haftasonu pzt günü ama çok şükür atlattık artık bu defada hava buz buz dışarı çıkamıyoruz o yüzden evde arada twister yapıyorum kızımla
Gün gün kim ne kadar paylaşı m yapmış yazarsın şekerim..Uyar bana da
kaptanım ben listede değilim ama yinede paylaşım yapmam gerekiyor mu (ki hiç tavsiye etmem hiç düzgün beslendiğim söylenmezGün gün kim ne kadar paylaşı m yapmış yazarsın şekerim..
Spor paylaşımı yap canım, menü yapmana gerek yok, listede olmadığın için ama istersen yapabilirsin, sana kalmış..kaptanım ben listede değilim ama yinede paylaşım yapmam gerekiyor mu (ki hiç tavsiye etmem hiç düzgün beslendiğim söylenmez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?