Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben dün 4 mezdeke parçasında oynadım yaklaşık 20dk olmuştur

Tamam menu bildirimlerinı cuma rapor halinde settiririm.günlük yapma fırsatım olursa birikmemiş olur

Öğlen karatay à devam
Tabi serbest gezememis tavuk vardı menüde
1 but
1 tbk Nohutlu brokoli
Yoğurt
2 kayısı
Sütlü türk kahvesi

21 gün spor dediniz de....

Psikolog Cansu Avcı, yepyeni bir alışkanlığı sadece 21 günde yaratabileceğimize dikkat çekiyor. Avcı "Yapılan araştırmalara göre beyinde bir nöronun yeni bir bağlantı kurma süresi 21 gündür. Bir davranışı 21 gün boyunca hiç ara vermeden tekrar etmek, kurulan yeni nöron bağlantısı sayesinde o davranışın alışkanlık haline gelmesini sağlar. Bu nedenle alışkanlıklar tekrarlanarak kazanılmaktadır. Zihniniz ve kaslarınız tekrar edilen bir şeyi otomatiğe dönüştürür." diyor.

Yeme davranışımız, günlük ağız bakımı gibi pek çok alışkanlıklarımız ile ilgili de durum aynıdır. Yaşamımız iyileştiren ve sağlığımızı artıran, bunları faydalı günlük rutine dönüştürecek davranışlarla ilgili farkındalığınızı artırmalısınız. Yıllardır süren belirli alışkanlıklarınızı değiştirerek, küçük değişikliklerle yenilerini ekleyerek daha sağlıklı bir hayat sürmek mümkün. Tek yapmanız gereken bu faydalı davranışları kazanmak için 21 günlük süreci kendinize tanımak.

Hmm
İsabetli karar vermişiz canım...

Henuz firsat bulamasamda eve gidince 2 adet izgara kofte ve yağsız tuzsuz salata yiyecegim. :)

Menümü anlatayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Yarım domates
Yeşillik 200 ml taze sıkılmış portakal suyu
Ara
200 ml süt
1 dilim kek
Öğle
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı susuz tarafından etsiz nohut yemeği
1 kase yoğurt
Ara
Sandviç
Akşam
4 yemek kaşığı susuz tarafından etsiz nohut yemeği
Yoğurt
Ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi

Menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 yk domates sos
Ara Türk Kahvesi orta
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Aksam
6 yaprak sarma
2 bardak ayran
1 tane kornison turşu
Su 1.5 lt
Spor Leslie 3 mil

BİLDİRİM SAYILARIMIZ

Ellssa ----------------------------20
asivemai --------------------------8
B bur50 --------------------------------7
M Melrin -------------------------------5
hedef56 ------------------------------4
B Burcak41 ----------------------------3
krakker ------------------------------- mazeretli

Herkese kucak dolusu sevgiler

Spor sonrası gücüm kalmaz diye şimdiden hazırladım şu dakika sonrası bildirimler için affedin

Menü güzel kek hariç
Sporunu yapıyorsun zaten

Kofte yiyecegimi soylemistim. aksamda ciger yedim. :) spor olarakta 20 dk plates 30 dk yer hareketi ve 30 dk step yaptim. Bacaklarim cok agriyooor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…