Hoşbulduk ben dışardada çok yürürüm geçen yaz sırf sahada yürüdüm çok az kilo kaybım oldu koşu bandında daha çabuk sonuca ulaştığımı anladım tekrar başlama kararı aldım yaza az kaldı mutlaka hedefime ulaşmalıyım memlekete gittiğimde kardeşlerime güzel gözükmeliyim bu arada tatil olması güzel sabah banyo tuvalet balkonu yıkadım eşime öğle yemeği hazırladım birazdan evi süpüreceğim ardından spor yapmayı planlıyorumM Melrin hoş geldin canım tatil nasıl gidiyor....ben de bu öğlen sudan çıkmış balığa döndüm , önce uyumaya çalıştım uyuamadım yemeğe gittim pırasa vardı pırasa ve yanındakileri ( akşam toplu bildireceğim) sildim süpürdüm , sonra spor salonuna gittim ( bizim işyerinde spor salonu var bu arada öğlen arası 12-13arası bayanlara ) 15 dk yürüdüm belim ağrıyor diye hafif tempolu yürüdüm , 50 kal harcadığım yazıyordu koşu bandında ... tabii bu yediklerimin %10 u bile değil belki de...yürümeyi özlemişim dışarısı kar buz olmasayı akşam da yürürdüm ama kendimi riske atmyacağım hem daha yeni iyileştim hem de düşmekten korkuyorum
mühendisim cnm, kamuda çalışıyorumKarda kışta yürümek tehlikeli çok dikkatli ol hem çok şanslısın işyerinde böyle bi spor Odası olması harika bu arada senin meslek neydi
Benimde durmuyor ya malesef yedim abartmadan calisirken bos durmayi sevmiyorum. Neyseki sakız attim agzima da oyaladi biraaz :) bugunku menumu yazasim gelmiyor nedenseKuruyemiş tüketebilirsin avucunun içi kadar ders çalışırken benim ağzımda durmazdı
İnsallah ya. Migren agrisi değildir umarim..Feci başım ağrıyor spor yapmazsam affedin eğer toparlarsam yaparım ilaç içtim inşallah şifa olur
Oyyyy canım ya...kızlar ben çok hastayım ateşim 39 larda çok üşüyorum izinde alamıyorum ahhh akşam olsada evime gitsem
Cok fazla tabak kereviz yemegi gulumsettti gercektenSabah
Mantarlı Lorlu omlet
1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt
1 kasik mısır gevreği
Ara çeyrek portakal
Yeşilçay
Öğlen
salata
Şehriye çorba
Bulgurlu asma yapragi yemeği 6 kasik
1 bardak kefir
Ara 10 igde
4 kibrit kutusu tatlandırıcıli kabak tatlisi
Aksam
Çok fazla tabak kereviz yemeği
9 kasik makarna
1 bardak süt
Ve 2 şerbeti kurabiye
İkindi den sonra ofsayt gene
Eda taspinar in 1.videosunu yaptım
Şimdi 2ye bakayim
geçmiş olsun canım migren ağrısını kuzenimden biliyorum resmen hayattan soyutlanıyorFeci başım ağrıyor spor yapmazsam affedin eğer toparlarsam yaparım ilaç içtim inşallah şifa olur
cenim senin ana menüler güzel de aralar maalesef cısss olmuş, sen diyete yeni başladığın için bu atakların normal gibi , ben ilk başladığımda tatlı krizi öyle bir tutuyordu ki oğlumun bebe bisküvisine sulanıyordum ama yemiyordum o ayrı meseleMenu: sabah yarim simit ayran
Ara: 2 portakal 2 mandalina
Oglen 2 yk kabak 1 kase yogurt
Ara: bir avuc kuruyemis, uc adet tulumba (tatli krizi geldi yemek zorundaydim o an cok istedim)
Aksam: 2 yk pilav yanina bir yk barbunya yaninda bir kase yagsiz salata
Ara: sekersiz turk kahvesi
anneciğin yanında diyet zorlar tabii kabak tatlıları , serbetli kurabiyeler....bu arada kabak tatlısı benim en sevdiğim tatlıdır bol cevizli olacak amaSabah
Mantarlı Lorlu omlet
1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt
1 kasik mısır gevreği
Ara çeyrek portakal
Yeşilçay
Öğlen
salata
Şehriye çorba
Bulgurlu asma yapragi yemeği 6 kasik
1 bardak kefir
Ara 10 igde
4 kibrit kutusu tatlandırıcıli kabak tatlisi
Aksam
Çok fazla tabak kereviz yemeği
9 kasik makarna
1 bardak süt
Ve 2 şerbeti kurabiye
İkindi den sonra ofsayt gene
Eda taspinar in 1.videosunu yaptım
Şimdi 2ye bakayim
yarından itibaren bizim ev de curcuna olacak telefona baksam şükredeceğimKızlar sohbetlerinize katılamıyorum
Kalabalıktan soyutlanip telefonla uğraşmaM çok dikkat çekiyor
Mesajlarını okudum
Kişisel gelişim
Cesur ol değişime ayak uydur
Yabancı bir yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?