Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menümü anlatayım
Sabah
Nesfitli yulaflı karışım
Ara
Armut 1 yaprak bitterrr
Öğle
4 yemek kaşığı Zeytinyağlı brüksel lahana yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Muzlu süt
Avuç içi kuruyemiş
Akşam
1 kase Yeşil mercimek çorbası
3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yemeği
Yoğurt salata
Ara
Türk kahvesi

M Melrin hoş geldin canım tatil nasıl gidiyor....ben de bu öğlen sudan çıkmış balığa döndüm , önce uyumaya çalıştım uyuamadım yemeğe gittim pırasa vardı pırasa ve yanındakileri ( akşam toplu bildireceğim) sildim süpürdüm , sonra spor salonuna gittim ( bizim işyerinde spor salonu var bu arada öğlen arası 12-13arası bayanlara ) 15 dk yürüdüm belim ağrıyor diye hafif tempolu yürüdüm , 50 kal harcadığım yazıyordu koşu bandında ... tabii bu yediklerimin %10 u bile değil belki de...yürümeyi özlemişim dışarısı kar buz olmasayı akşam da yürürdüm ama kendimi riske atmyacağım hem daha yeni iyileştim hem de düşmekten korkuyorum

Hoşbulduk ben dışardada çok yürürüm geçen yaz sırf sahada yürüdüm çok az kilo kaybım oldu koşu bandında daha çabuk sonuca ulaştığımı anladım tekrar başlama kararı aldım yaza az kaldı mutlaka hedefime ulaşmalıyım memlekete gittiğimde kardeşlerime güzel gözükmeliyim bu arada tatil olması güzel sabah banyo tuvalet balkonu yıkadım eşime öğle yemeği hazırladım birazdan evi süpüreceğim ardından spor yapmayı planlıyorum

Karda kışta yürümek tehlikeli çok dikkatli ol hem çok şanslısın işyerinde böyle bi spor Odası olması harika bu arada senin meslek neydi

Merhaba kızlar
Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az domates sosu
1 kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
Ara Nescafe
Aksam
5 yk kurufasulye
1 dilim ekmek
Su 1.5
Spor yok

Feci başım ağrıyor spor yapmazsam affedin eğer toparlarsam yaparım ilaç içtim inşallah şifa olur

Menu: sabah yarim simit ayran
Ara: 2 portakal 2 mandalina
Oglen 2 yk kabak 1 kase yogurt
Ara: bir avuc kuruyemis, uc adet tulumba (tatli krizi geldi yemek zorundaydim o an cok istedim)
Aksam: 2 yk pilav yanina bir yk barbunya yaninda bir kase yagsiz salata
Ara: sekersiz turk kahvesi

Bugun cok kacirdim farkindayim amaa yarin telafi ediceem. Tartiya cikmaya korkuyorum verdiklerimi almis miyimdir diye. Birde siskinlik var karnimda iki gunluk :)

Bayanlar iki haftadir spor yapiyorum her gun. Basenlerimi olctum az once 1 cm incelmis. Ve bence bacaklarimda inceldi. Ama korkuyorum onu olcmeye Daha once spor yaptigim icin hemen toplaniyor cok sukur. Derdim zaten kof kof olmasi o da hallolcak insallah.

Sabah
Mantarlı Lorlu omlet
1 dilim ekmek
1 çay bardağı süt
1 kasik mısır gevreği

Ara çeyrek portakal
Yeşilçay

Öğlen
salata
Şehriye çorba
Bulgurlu asma yapragi yemeği 6 kasik
1 bardak kefir

Ara 10 igde
4 kibrit kutusu tatlandırıcıli kabak tatlisi

Aksam
Çok fazla tabak kereviz yemeği
9 kasik makarna
1 bardak süt
Ve 2 şerbeti kurabiye

İkindi den sonra ofsayt gene
Eda taspinar in 1.videosunu yaptım
Şimdi 2ye bakayim

Cok fazla tabak kereviz yemegi gulumsettti gercekten

Kızlar sohbetlerinize katılamıyorum
Kalabalıktan soyutlanip telefonla uğraşmaM çok dikkat çekiyor
Mesajlarını okudum

Kişisel gelişim
Cesur ol değişime ayak uydur

Yabancı bir yazar

merhaba kızlar öncelikle dünki menüm:
sabah:1 haş yum ,az ekmek ,zeytin ,peynir
ara:elma kurusu

öğlen:yemekhaneden 1 tabak etli pırasa, 1 tabak makarna(tahmin 4-5 yemek kaşığı), salata ve 2 baklava

akşam : 1 dilim pizza

ara :1 mandalina
spor yok , su 750 ml

Feci başım ağrıyor spor yapmazsam affedin eğer toparlarsam yaparım ilaç içtim inşallah şifa olur
geçmiş olsun canım migren ağrısını kuzenimden biliyorum resmen hayattan soyutlanıyor
cenim senin ana menüler güzel de aralar maalesef cısss olmuş, sen diyete yeni başladığın için bu atakların normal gibi , ben ilk başladığımda tatlı krizi öyle bir tutuyordu ki oğlumun bebe bisküvisine sulanıyordum ama yemiyordum o ayrı mesele

anneciğin yanında diyet zorlar tabii kabak tatlıları , serbetli kurabiyeler....bu arada kabak tatlısı benim en sevdiğim tatlıdır bol cevizli olacak ama

Kızlar sohbetlerinize katılamıyorum
Kalabalıktan soyutlanip telefonla uğraşmaM çok dikkat çekiyor
Mesajlarını okudum

Kişisel gelişim
Cesur ol değişime ayak uydur

Yabancı bir yazar
yarından itibaren bizim ev de curcuna olacak telefona baksam şükredeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…