bizim rutin sporu yaptın mı canımBayanlar iki haftadir spor yapiyorum her gun. Basenlerimi olctum az once 1 cm incelmis. Ve bence bacaklarimda inceldi. Ama korkuyorum onu olcmeyeDaha once spor yaptigim icin hemen toplaniyor cok sukur. Derdim zaten kof kof olmasi o da hallolcak insallah.
BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİBİM LOSEFAR CANIM PEKİ BU HAREKET İŞE YARIYOR MU???canım seninle çocuklarımız yaşıttı hatırladığım kadarıyla, benim de sezeryan göbeğim var ; şu an bekarlık kıyafetlerimin çoğuna giriyor olmama rağmen göbeğim çok kötü duruyor ne yapacağım bilmiyorum düz bir karnım olsun istiyorum ben de....2-3 kg sora ben jillian yapacağım bakalım göbek gidecekmi....bir de ben yatmadan önce yatağa sırtüstü uzanıp bacakalrımı 90 derece kaldırıp indiriyorum 30 defa falan ( bu aralar hiçbirşey yapmıyorum ama düzenli yapıyordum) alt göbek için ...
geçmiş olsun canım hastalıklar yüzünden bizim sporlar güme gittikızlar ben çok kötü hastayım dün izinliydim öğleden sonra çok kötüleştim çünkü spor falan da yapamadım
biraz farkediyor tabii de ben karnım dümdüz olsun isityorum , hatta arkadaşlara espri olsun diye karnım ebrul şallı gibi olacak diyorum
kızlar ben çok kötü hastayım dün izinliydim öğleden sonra çok kötüleştim çünkü spor falan da yapamadım
Bayanlar iki haftadir spor yapiyorum her gun. Basenlerimi olctum az once 1 cm incelmis. Ve bence bacaklarimda inceldi. Ama korkuyorum onu olcmeyeDaha once spor yaptigim icin hemen toplaniyor cok sukur. Derdim zaten kof kof olmasi o da hallolcak insallah.
Menu: sabah yarim simit ayran
Ara: 2 portakal 2 mandalina
Oglen 2 yk kabak 1 kase yogurt
Ara: bir avuc kuruyemis, uc adet tulumba (tatli krizi geldi yemek zorundaydim o an cok istedim)
Aksam: 2 yk pilav yanina bir yk barbunya yaninda bir kase yagsiz salata
Ara: sekersiz turk kahvesi
Ya yazmadim ben onu dimi yapmadim ya pilates yaptim. O sporu duzene koyamadim bi ama bugun yapacagimbizim rutin sporu yaptın mı canım
sağol canım aynen güme gidiyo spor ama önce sağlık kesinlikle bende deneyeyim bakalım az da olsa farketsin yageçmiş olsun canım hastalıklar yüzünden bizim sporlar güme gitti
biraz farkediyor tabii de ben karnım dümdüz olsun isityorum , hatta arkadaşlara espri olsun diye karnım ebrul şallı gibi olacak diyorum
sağol canım benim evet dinlenmeden geçmiyo.Ama artık izin alacak yüzüm kalmadı müdür beyden çünkü geçen hafta hiç çalışmadım nerdeyse kızım hasta olduğu için bu hafta da ben böyle olunca izin almaya çekiniyorumgeçmiş olsun ,dinlenmeye çalış dinlenmeden geçmiyo
tmm canım sıkıntı değil zaten tam rayına oturmadıYa yazmadim ben onu dimi yapmadim ya pilates yaptim. O sporu duzene koyamadim bi ama bugun yapacagim
Ya dun ders calistim agzim bos durmadi surekli yiyesim geldi. Bide meyveye bayiliyorum. Pilavı da mumkun oldugunca yemiyorum. Ama en sevdifim yemeklerden biri coknzor oluyor benim icincanım ara 2 mandalina 2 portakal çok değilmi
tulumbada 1 tane yeseydinn
akşamları pilav hiç yeme
karbonhitratlar çok geldi bana
ohhh ne güzel tadını çıkarın , burası da buz gibi sabah -14 dereceydiGünaydın arkadaşlar bugün daha iyiyim dışarda lapa lapa kar yağıyor bugün çocuklarımla dışarıya çıkmak farz oldu
sınav psikolojisi uykunun gelmesi , Allah kolaylık versin canım ...başarılarBende yarini gecirsem rahatkayacagim. Yarin sabah sinavim var. Dun epey yedim bugunde istahim kesildi. Canim surekli uyumak istiyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?