Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bizim rutin sporu yaptın mı canım

kızlar ben çok kötü hastayım dün izinliydim öğleden sonra çok kötüleştim çünkü spor falan da yapamadım

25.01.2016----3.Gün

asivemai YAPILMADI
@akrep33YAPILMADI
B bur50 YAPILMADI
M Melrin YAPILMADI
B Burcak41 YAPILMADI
L losefar YAPILMADI
krakker YAPILMADI
@hedef52YAPILMADI

BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİBİM LOSEFAR CANIM PEKİ BU HAREKET İŞE YARIYOR MU???

kızlar ben çok kötü hastayım dün izinliydim öğleden sonra çok kötüleştim çünkü spor falan da yapamadım
geçmiş olsun canım hastalıklar yüzünden bizim sporlar güme gitti

biraz farkediyor tabii de ben karnım dümdüz olsun isityorum , hatta arkadaşlara espri olsun diye karnım ebrul şallı gibi olacak diyorum

günaydın kızlarr

ben daha iyileşemedim cuma günü tamam iyileştim dedim ama cumartesi tekrar boğazım şişti pazar günü eşim evde olunca dinlenme fırsatım oldu bütün gün yattım,birde sağ kaburgam ve kolum,kemiklerim çok ağrıyor bu haftada sporda mazeretli olayım ,3 tür hastaneden randevü alıyorum doktorun işi çıkıyo iptal ediliyo başka doktorada gitmek istemiyorum

süper ,

menülerim çok saçma sapan
çocuklar evde olunca düzen bozuldu
(-500gr )kilo almaktan korkuyorum
bugünden itibaren menülerimi yazayım belki düzene girer

canım ara 2 mandalina 2 portakal çok değilmi
tulumbada 1 tane yeseydinn
akşamları pilav hiç yeme
karbonhitratlar çok geldi bana

geçmiş olsun canım hastalıklar yüzünden bizim sporlar güme gitti

biraz farkediyor tabii de ben karnım dümdüz olsun isityorum , hatta arkadaşlara espri olsun diye karnım ebrul şallı gibi olacak diyorum
sağol canım aynen güme gidiyo spor ama önce sağlık kesinlikle bende deneyeyim bakalım az da olsa farketsin ya
geçmiş olsun ,dinlenmeye çalış dinlenmeden geçmiyo
sağol canım benim evet dinlenmeden geçmiyo.Ama artık izin alacak yüzüm kalmadı müdür beyden çünkü geçen hafta hiç çalışmadım nerdeyse kızım hasta olduğu için bu hafta da ben böyle olunca izin almaya çekiniyorum

canım ara 2 mandalina 2 portakal çok değilmi
tulumbada 1 tane yeseydinn
akşamları pilav hiç yeme
karbonhitratlar çok geldi bana
Ya dun ders calistim agzim bos durmadi surekli yiyesim geldi. Bide meyveye bayiliyorum. Pilavı da mumkun oldugunca yemiyorum. Ama en sevdifim yemeklerden biri coknzor oluyor benim icin

Günaydın arkadaşlar bugün daha iyiyim dışarda lapa lapa kar yağıyor bugün çocuklarımla dışarıya çıkmak farz oldu

Bende yarini gecirsem rahatkayacagim. Yarin sabah sinavim var. Dun epey yedim bugunde istahim kesildi. Canim surekli uyumak istiyor nedense.

Günaydın arkadaşlar bugün daha iyiyim dışarda lapa lapa kar yağıyor bugün çocuklarımla dışarıya çıkmak farz oldu
ohhh ne güzel tadını çıkarın , burası da buz gibi sabah -14 dereceydi

Bende yarini gecirsem rahatkayacagim. Yarin sabah sinavim var. Dun epey yedim bugunde istahim kesildi. Canim surekli uyumak istiyor nedense.
sınav psikolojisi uykunun gelmesi , Allah kolaylık versin canım ...başarılar

Menümü anlatayım
Sabah
4 hurma
1 su bardağı süt
Ara yok
Öğle
2 tereyağında yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ekmek
Çay
Kibrit kutusunun yarısı tahin helvası
Ara
Sandviç
Akşam
Brüksel lahana yemeği
Yoğurt ya da pizza olacak bizim ufaklık dün babasından pizza istiyordu nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…