Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hiç dert etme daha ilk senen sen çalış gerisi tevekkül geçersin kalırsın bilmem ama birçok insanın hayal edemeyeceği kadar güzel bir bölüm okuyosun ilk basamağa çıktın geriside gelecek kendine güvenini hiç kaybetme

M Melrin canım helal olsun ya ben oturduğum yerde üşüyorum geçen hafta bende kar oynadım bu haftada cefasını çekiyorum

M Melrin canım helal olsun ya ben oturduğum yerde üşüyorum geçen hafta bende kar oynadım bu haftada cefasını çekiyorum
Çocuklarımı sokağa tek gönderemiyorum yanlarında çıkmak zorundaydım bende üşüdüm geldiğimden beri ayaklarım hala ısınmadı ama çok eğlendim bayadır karda oynamamıştım

Çocuklarımı sokağa tek gönderemiyorum yanlarında çıkmak zorundaydım bende üşüdüm geldiğimden beri ayaklarım hala ısınmadı ama çok eğlendim bayadır karda oynamamıştım
ne güzel canım tabi insan tek çıkarmaya korkuyo bu devirde inşallah hastalanmazsınız kuzum ben şuan mahvolmuş bir haldeyim yani bizim burdada başladı ve ben kara kara eve nasıl kendimi atacağımı düşünüyorum

menü

sabah
1 dilim krempeybirli ekmek
4 zeytin
çay

ara
1 yumurta

öğlen

küçük kase çorba
2 köfte

ara

türk kahvesi şekersiz
2 kayısı
4 ceviz

akşam

1 dilim browni kek (kızım yaptı yemesem olmaz)
çay

gece

biraz pulbiberli yoğurt yerim
2 litre su ,3 bardak adaçayı ıhlamur

Menu: sabah: 2 mandalina
Oglen: yogurt, yagsiz salata
Aksam: tarhana corbasi( annem zorla icirdi canim hic birsey istemiyor)
Ara: sekersiz cay, sade turk kahvesi.

Cok tesekkur ederim gerçekten. Bugun cok ugrayamadim kusura bakmayin :) gercekten cok icten cok kibar cok sevecen bie bayansiniz tesekkur ederim :)

Hoşgeldin umarım iyi olmussundur

Bigün inşallah benim kuzularımda yapar bende o günleri görürüm

Menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yk biber domates soslu
Peynir
Öğlen 1 kase arabasi çorbası
Arabası
Aksam
1 küçük pizza

Sınavında başarılar canım benim kardeşimde staj yapıyor geçen sene mezun oldu hukuktan
Aa gormemisim yazdiginizi. Simdi gordum. cok tesekkur ederiiim. Memnun mu. İnsallah allah bana da o gunleri gormeyi nasip eder. Allah hepimizzkn yardimcisi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…