Merhaba yokluğu farkedilmis sevindim
Takımda iyi öncekine göre
Annem rahatsızlandı kızlar bugünlerde pek aklıma bile gelmedi fırsat olmadı buraya
Bu sıralar pek giremem herhalde
Bildirim yapmaya çalışıcam
Mazur görürsünuZ umarım
Tatli krizine girdim. Bir kac kasik bal yediiim
Tatli krizine girdim. Bir kac kasik bal yediiim
kolay gelsinnnşimdi iş zamanı
yeşil mercimek çorbası erişteyle yapılan mı canım??? çok severimmm ben deBende menümü vereyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta, yağsız tost,2 zeytin, yeşil çay
Ara çeyrek elma, yeşil çay
Öğle
Derisi alınmış tavuk ( çeyrek bile yoktu), salata, ekmeksiz
Ara
Avuç içi leblebi, armut
Akşam
Yeşil mercimek çorbası, salata, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
çok geçmiş olsunMerhaba yokluğu farkedilmis sevindim
Takımda iyi öncekine göre
Annem rahatsızlandı kızlar bugünlerde pek aklıma bile gelmedi fırsat olmadı buraya
Bu sıralar pek giremem herhalde
Bildirim yapmaya çalışıcam
Mazur görürsünuZ umarım
merak ediyorum hedefciim yarın bildirim yapıcan değil mi, detoxların işe yararsa bizde yaparızgünaydııııın
ve menünümüz tamamalayalım
akşam: 1 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
ton balıklı salata
üstüne 1 çay bardağı leblebi çayın yanında
ara: kırmızı detoks içeceği (kırmızı şalgam maden suyu ıspanak yeşil elma-hepsini ,içemedim)
detoks içeceğinin posasını atmaya kıyamıyorum ben salata gibi yedim posasını tabi tadı fena içine 1 dilim de peynir koydum
..........
kilo kontrolüm iyi gidiyorher şey daha güzel olacak inşallah
spor: 18 dk. koşu bandı
hımmmm sen nişanı unuttun kanımca cıssslar cıssslarkolay gelsinnn
dünkü menüm
sabah
1 yumurta
az yoğurt
3 kaşık pekmez tahin
1 dilim ekmek
8 yeşil zeytin
ara
yok
öğlen
haşlama et
1 kase mantar çorbası
ara
yarım dilim kek
yarım dilim patates keki
akşam
yarım dilim kek
yarım dilim patatesli kek,çay
kızlar ben dün hiç kaçamak yapmadım, akşam 7 sarma+ yoğurtlu krevizi yedim sarımsaktan dolayı da yandım da yandım 1 maden suyu içip erkenden uyudum
bu hafta kaçamaksız geçti yarını iple çekiyorum ama bazen emekler boşa gidiyor umarım öyle olmaz
yeşil mercimek çorbası erişteyle yapılan mı canım??? çok severimmm ben de
çok geçmiş olsun
merak ediyorum hedefciim yarın bildirim yapıcan değil mi, detoxların işe yararsa bizde yaparız
hımmmm sen nişanı unuttun kanımca cıssslar cıssslar
Canım basenlerini nasil o kadar incelttin anlatirsan cok sevinirim baya ihtiyacim varTamamdır :) benim basenim 110 cm di önceden. sonra kendi cabamlaa 100 oldu sonea spora gittim toplamaya 92 ye dustu. Sporu birakinca tekrar 94 olsun. 87 olmasi lazim. Bide sıkı hepinizin onerisini yapicam :) insallah tabiiii :) dun cok spor yapmisim her yerjm cok agriyor ama :) karnim kalca kismim baldirlarim cok fena agriyor :)
Oncelikle bu yolda en onemli olan sey hareket etmek. Olabildigince yuruyun. Daha sonraysa muhakkak yer hareketleri yapilmali. Ben üniversite sinavina hazirlanan inek bir ogrenciydim. cok vaktimde yoktu aslinda. Yataga yatiyordum. Onume kitabimi koyuyordum. Yattigim yerde bacak indir kaldir yapiyordum. Aslinda sanirim et etkili sporum bu oldu. Birde selulit savar egzersiz. Sirt ustu yatip poponuzu sıkıp yerden kaldirmak. Ayrica ekmek makarna gihi ürünler kesinlikle yemiyordum ancak ben pilavi cok seviyorum onu hic kesmedim azalttim. Birde haftada bir gun kendimi simartiyordum. Pide yiyordum mesela. Amaaa soylemeden edemeyecegim. Caya seker atmiyordum mesela. Yahut salatayi tuzsuz yiyordum :)) siz baslayin elimden geldigince yazarim yineeCanım basenlerini nasil o kadar incelttin anlatirsan cok sevinirim baya ihtiyacim var
Oncelikle bu yolda en onemli olan sey hareket etmek. Olabildigince yuruyun. Daha sonraysa muhakkak yer hareketleri yapilmali. Ben üniversite sinavina hazirlanan inek bir ogrenciydim. cok vaktimde yoktu aslinda. Yataga yatiyordum. Onume kitabimi koyuyordum. Yattigim yerde bacak indir kaldir yapiyordum. Aslinda sanirim et etkili sporum bu oldu. Birde selulit savar egzersiz. Sirt ustu yatip poponuzu sıkıp yerden kaldirmak. Ayrica ekmek makarna gihi ürünler kesinlikle yemiyordum ancak ben pilavi cok seviyorum onu hic kesmedim azalttim. Birde haftada bir gun kendimi simartiyordum. Pide yiyordum mesela. Amaaa soylemeden edemeyecegim. Caya seker atmiyordum mesela. Yahut salatayi tuzsuz yiyordum :)) siz baslayin elimden geldigince yazarim yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?