Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatli krizine girdim. Bir kac kasik bal yediiim

geçmiş olsun Allah şifa versinn

şimdi iş zamanı
kolay gelsinnn

dünkü menüm

sabah
1 yumurta
az yoğurt
3 kaşık pekmez tahin
1 dilim ekmek
8 yeşil zeytin

ara

yok

öğlen

haşlama et
1 kase mantar çorbası

ara

yarım dilim kek
yarım dilim patates keki

akşam

yarım dilim kek
yarım dilim patatesli kek,çay

kızlar ben dün hiç kaçamak yapmadım, akşam 7 sarma+ yoğurtlu krevizi yedim sarımsaktan dolayı da yandım da yandım 1 maden suyu içip erkenden uyudum
bu hafta kaçamaksız geçti yarını iple çekiyorum ama bazen emekler boşa gidiyor umarım öyle olmaz

yeşil mercimek çorbası erişteyle yapılan mı canım??? çok severimmm ben de

çok geçmiş olsun

merak ediyorum hedefciim yarın bildirim yapıcan değil mi, detoxların işe yararsa bizde yaparız

hımmmm sen nişanı unuttun kanımca cıssslar cıssslar

haftaiçi tartılmıyormusun
ben hergün tartılıyorum ,duramıyorum tartılmadan

farkettin demek cısssları ,dün şeytana uydum
nasıl olsa menüleri değerlendiren yok dedim kaçırdım ipin ucunu

bu gün ayran detoksu yapaıcam inşallah

menüm

sabah
1 yumurta
peynir
8 zeytin
çay

1 kase ayran çorbası içicem 2 saat aralarla

değişik yaptım bu sefer
karabuğday ve kara mercimek attım ayranın içine üstüne nane pulbiber serpip yiycem
ay ben menopazamı giriyorum nee , şişlik var gelen giden yokkk
200 gr fazlam kaldı
kirazsapı yapmaya üşendimmm

Menümü anlatayım
Sabah
4 yemek kaşığı menemen, 1 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, 1 etimek, portakal suyu
Ara
Elma
Öğle
Erişteli yeşil mercimek çorbası, 3 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası ekmeksiz
Ara
3 gün kurusu, avuç içi leblebi
Akşam erişteli yeşil mercimek çorbası, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 yemek kasigi yoğurtlu kereviz salatası
Ara Türk kahvesi

Sabah: pogaca bir tane. Cay. Ucgen peynir donates salatalik
Oglen kucuk cikolata dayanamafim
Aksam: yogurt salata kuru faulye azicik pilav

Canım basenlerini nasil o kadar incelttin anlatirsan cok sevinirim baya ihtiyacim var

Canım basenlerini nasil o kadar incelttin anlatirsan cok sevinirim baya ihtiyacim var
Oncelikle bu yolda en onemli olan sey hareket etmek. Olabildigince yuruyun. Daha sonraysa muhakkak yer hareketleri yapilmali. Ben üniversite sinavina hazirlanan inek bir ogrenciydim. cok vaktimde yoktu aslinda. Yataga yatiyordum. Onume kitabimi koyuyordum. Yattigim yerde bacak indir kaldir yapiyordum. Aslinda sanirim et etkili sporum bu oldu. Birde selulit savar egzersiz. Sirt ustu yatip poponuzu sıkıp yerden kaldirmak. Ayrica ekmek makarna gihi ürünler kesinlikle yemiyordum ancak ben pilavi cok seviyorum onu hic kesmedim azalttim. Birde haftada bir gun kendimi simartiyordum. Pide yiyordum mesela. Amaaa soylemeden edemeyecegim. Caya seker atmiyordum mesela. Yahut salatayi tuzsuz yiyordum :)) siz baslayin elimden geldigince yazarim yinee

canim yürüyüş her gün 45 dakika filan iyi mi sence?

bi de o dedigin yer hareketlerinden yapıyorum sayısı kaç olmali yani sen kac tekrar yapiyodun?bi de selülitsavar hareketini kac defa yapiyim ?

ben de çayı şekersiz iciyorum canim ama tatliyi biraz abartiyorum bi de hamurisini insallah azaltmaya çalışacağım.

suan benim basen 102 cm inşaallah senin gibi 90lari görürüm.

cok umutlandim mesajina canim yardimci olup cevap yazdigin icin cok sagol tebrik ederim bu arada :))

*** 2.Takım 453. Etap ***

akrep33 (71,6 / / / )
Melrin( 66.7/ / / %)
krakker (71,8/ / / %)
losefar ( 58,6/ / / %00)Sabit
bur50(70.0 / // %)
Burçak41(51.4/ / /%)

2. Takım ortalaması: %

akrep33 (71,6 / / / )
Melrin( 66.7/ / / %)Sabit
krakker (71,8/ / / %)
bur50(70.0 / // %)
Burçak41(51.4/ / /%)

Yeni

akrep33 (71,6 / / / )
Melrin( 66.7/ / / %)Sabit
krakker (71,8/ / / %)
bur50(70.0 / // %)
Burçak41(51.4/ / /%)sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…