Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Halbuki baya dikkat ettim ama neden kilo veremedim anlamafim.
sorma canım ben de şokdayım resmen bu hafta çokkkk dikkat ettim spor da cabası ama şu bir gerçek ki bir hafta iyi veriyorsan bir sonraki hafta duraklama yaşıyorsun ....ne yapıyoruz moralimizi bozmuyoruz ve aynı şekilde devam ediyoruz haftaya süper sonuçlar bizi bekliyor...haftaya seninle yarışalım mı

*** 2.Takım 453. Etap ***

akrep33 (71,6 / / / )
Melrin( 66.7/ / / %)Sabit
krakker (71,8/ / / %)
losefar ( 58,6/ / / %00)Sabit
bur50(70.0 / // %)
Burçak41(51.4/ / /%)sabit

2. Takım ortalaması: %

kızlar haberiniz var mı bilmiyorum da kaptanın kayınbabası vefat etmiş o yüzden bi süre gelemeyecek foruma bilginiz olsun

krakker B bur50 kızlar sadece siz kaldınız kilolarınızı girinde benimde bugün çıkmam lazım erkenden nikaha gidicem kaptan bana söyledi ama bende 2.30 a kadar burdayım olmazsa taşırım ben sizde ordan düzenleme yaparsınız

akrep33 (71,6 / / / )
krakker (71,8/ / / %) SABİT
bur50(70.0 / // %)

ELLERİNE SAĞLIK ,TEŞEKKÜR EDRİZ bende alışverişe çıktım sabahtan o yüzden giremedim

akrep33 (71,6 / / / )
bur50(70.0 / // %)

bende aldığım 1 kiloyu verebilmişim haftaiçi

kabızlık ve malum dönem uzadıı iyi yinede hearalde,moralimi bozmuyorumm dikkat etmeye devamm

brovo sana iyiinceltmişsinn

benimde 102 şu an ,iyi moral oldu bana ,benim tek eksiğim egzersiz

akrep33 (71,6 / / / ) bildirim de bulunmadı
bur50(70.0 / // %)bildirimde bulunmadı

2. Takım ortalaması: % 0

Kızlar bu hafta çok yoğundum fazla gelemedim menü bildirimi yapabildim sadece.sporda yapamadım hastayım bi akrabamızda vefat etti oraya git gel yaptım şuan özel günlerim başladı fena haldeyim

Spor bildirimim
40 dk koşu bandı
20 dk zumba
50 squat
300 ip atlama
30 mekik yapıldı

Menümü anlatayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 1zeytin, domates salatalık, yeşil çay, 1dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal 1çay kaşığı kaymak
Ara elma,1 kurabiye
Öğle
Tost,ayran, 1 kurabiye
Ara yok
Akşam
5-6 zeytinyağlı yaprak sarma, yoğurt, çorba
Ara
Soda,1 kurabiye

Variiiim diyoruuuummmm. Hihihi :) amaa ben sok diyet uygulayamam vallaha okulda bayilirim sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…