sorma canım ben de şokdayım resmen bu hafta çokkkk dikkat ettim spor da cabası ama şu bir gerçek ki bir hafta iyi veriyorsan bir sonraki hafta duraklama yaşıyorsun ....ne yapıyoruz moralimizi bozmuyoruz ve aynı şekilde devam ediyoruz haftaya süper sonuçlar bizi bekliyor...haftaya seninle yarışalım mıHalbuki baya dikkat ettim ama neden kilo veremedim anlamafim.
kilom 66,7
geçen cumartesi 68,5 civarıyım diye not etmişim
1,7 diyetle ve özel dönemin ödemini atarak gitti
*** 2.Takım 453. Etap ***
akrep33 (71,6 / / / )
Melrin( 66.7/ / / %)Sabit
krakker (71,8/ / / %) SABİT
losefar ( 58,6/ / / %00)Sabit
bur50(70.0 / // %)
Burçak41(51.4/ / /%)sabit
2. Takım ortalaması: %
Oncelikle bu yolda en onemli olan sey hareket etmek. Olabildigince yuruyun. Daha sonraysa muhakkak yer hareketleri yapilmali. Ben üniversite sinavina hazirlanan inek bir ogrenciydim. cok vaktimde yoktu aslinda. Yataga yatiyordum. Onume kitabimi koyuyordum. Yattigim yerde bacak indir kaldir yapiyordum. Aslinda sanirim et etkili sporum bu oldu. Birde selulit savar egzersiz. Sirt ustu yatip poponuzu sıkıp yerden kaldirmak. Ayrica ekmek makarna gihi ürünler kesinlikle yemiyordum ancak ben pilavi cok seviyorum onu hic kesmedim azalttim. Birde haftada bir gun kendimi simartiyordum. Pide yiyordum mesela. Amaaa soylemeden edemeyecegim. Caya seker atmiyordum mesela. Yahut salatayi tuzsuz yiyordum :)) siz baslayin elimden geldigince yazarim yinee
Halbuki baya dikkat ettim ama neden kilo veremedim anlamafim.
eline sağlık
Ya azim ettikten sonra incelir. Hem basenlerinizde oyle abartilacak kadar fazla degilmis aslinda.brovo sana iyiinceltmişsinn
benimde 102 şu an ,iyi moral oldu bana ,benim tek eksiğim egzersiz
sorma canım ben de şokdayım resmen bu hafta çokkkk dikkat ettim spor da cabası ama şu bir gerçek ki bir hafta iyi veriyorsan bir sonraki hafta duraklama yaşıyorsun ....ne yapıyoruz moralimizi bozmuyoruz ve aynı şekilde devam ediyoruz haftaya süper sonuçlar bizi bekliyor...haftaya seninle yarışalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?