canim yürüyüş her gün 45 dakika filan iyi mi sence?
bi de o dedigin yer hareketlerinden yapıyorum sayısı kaç olmali yani sen kac tekrar yapiyodun?bi de selülitsavar hareketini kac defa yapiyim ?
ben de çayı şekersiz iciyorum canim ama tatliyi biraz abartiyorum bi de hamurisini insallah azaltmaya çalışacağım.
suan benim basen 102 cm inşaallah senin gibi 90lari görürüm.
cok umutlandim mesajina canim yardimci olup cevap yazdigin icin cok sagol tebrik ederim bu arada :))
Abla gecmis olsun.Kızlar bu hafta çok yoğundum fazla gelemedim menü bildirimi yapabildim sadece.sporda yapamadım hastayım bi akrabamızda vefat etti oraya git gel yaptım şuan özel günlerim başladı fena haldeyim
harikaymis canim yaa valla cok umutlandim su kalin bacaklardan basenlerden kurtulmak mumkunmus demek kii...Ricaaa ederim ne demeek. Elimden geldigi kadar yardim ederim elbette :)
45 dakika yuruyus bence yeterli. Cunku benim oyle bir imkanim yoktu.
Selulit savari gunde iki kez 3x20 olarak yapiyordum
Ama diger makas hareketini belli bir sayi diye sabitlemiyordum. Elimden geldigince yapmaya calisiyordum. Bir gun 50 oluyordu bir gun 300 ama muhakkak yapiyordum. En etkili cozum o hareket geldi bana. Bacaklarim eski haline oranla yavruladi resmen o hareketle.
İyi haberleri bekliyoooruuuum!!!!!harikaymis canim yaa valla cok umutlandim su kalin bacaklardan basenlerden kurtulmak mumkunmus demek kii...
hemen soylediklerini uygulayacagim olursa müjdeyi veririm inşallah sana :))
Tabi abla :) bende sabahlari poğaça yiyorum okulda yemekhabede mecbur bazen :)Iki öğün toplam olunca börekte oluyor ben erken saatte yenilebilir diye düşünüyorum akşam erken ve hafif atlattım sporda yapınca hiç sıkıntı olmaz bu benim düşüncem tabi
Sağol canım Allah razı olsunSelam kizlar.hic hesapta yokken il disina ablamlara misafirlige geldim 3 gunlugune,memleketten annemler de grldi curcuna yine.yatin kismetse donecegim .bu arada yedigime dikkat edemiyorum malum aile ortami....dun ablalarimla 1 saat yuruyuse ciktim.bugun de ip atladim.kilo almadan donmem lazim.@burcak41 seninle yarisimiz 1 sonraki haftaya kalsin tatlim.
M Melrin cim başiniz sagolsun.kaptanim senin de basin sagolsun
ben hallettim canım bu haftalık problem yokhedef56 paylaşım alanında sonuç açıklama sırası bu hafta bizdeymiş ne olduğu hakkında hiç bi bilgim yok sen halleder misin
Çok teşekkür ederim gruba gireli çok olmadı bi anda tüm sorumluluk üstümde hissedince kötü oldum bilsem yapıyımda bilmediğim işten sorumlu olmak beni zorladı önümüzdeki hafta gene görev bizim grupta mı eğer öyleyse yandıkben hallettim canım bu haftalık problem yok
ewt canım 3 hafta daha görew sizdeÇok teşekkür ederim gruba gireli çok olmadı bi anda tüm sorumluluk üstümde hissedince kötü oldum bilsem yapıyımda bilmediğim işten sorumlu olmak beni zorladı önümüzdeki hafta gene görev bizim grupta mı eğer öyleyse yandık
mesajı kaçırdımben hallettim canım bu haftalık problem yok
Hoşgeldin merakla bekliyorum menülerinidiyetim güzel gidiyor kızlar
buraya yazmıyorum ama diyet,imi itina ile yapıyorum.
ve yağ yakıyorum
bir tek cumartesi akşam çooook fenaaa cısss yedim ama Allah tan öğlen sağlıklı şeyler yemiştim ve pazar tam bir sağlıklı diyet yaptım. yağ aldıysam da verdim.
Her sabah tartılıyorum , cihaz % olarak yağ miktarını veriyor, itina ile çarpıp bölüp yap miktarımı hesaplıyorum veee yağ yaktığımı görüp mutlu oluyorum
Buraya mnenü yazamasam da defterime yazıyorum. bir ara fotoğraf çekip menülerimi paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?