Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ricaaa ederim ne demeek. Elimden geldigi kadar yardim ederim elbette :)
45 dakika yuruyus bence yeterli. Cunku benim oyle bir imkanim yoktu.
Selulit savari gunde iki kez 3x20 olarak yapiyordum
Ama diger makas hareketini belli bir sayi diye sabitlemiyordum. Elimden geldigince yapmaya calisiyordum. Bir gun 50 oluyordu bir gun 300 ama muhakkak yapiyordum. En etkili cozum o hareket geldi bana. Bacaklarim eski haline oranla yavruladi resmen o hareketle.

harikaymis canim yaa valla cok umutlandim su kalin bacaklardan basenlerden kurtulmak mumkunmus demek kii...

hemen soylediklerini uygulayacagim olursa müjdeyi veririm inşallah sana :))

Menümü vereyim
Sabah ara öğle bir arada
5 dilim sucuk, 1 yumurta, 3 zeytin, 2 dilim börek, 1 dilim ekmek, 1 yemek kaşığı tahinli pekmez, taze sıkılmış meyve suyu, domates salatalık
Ara
Türk kahvesi, 2 kare %60 oranlı bitter
Akşam
1 kase yayla corbası,5-6 zeytinyağlı yaprak sarma, salata

Ara
Sodalı yeşil çay

Spor bildirimim

40 dk koşu bandı
20 dk eliptik bisiklet
300 ip atlama
50 squat
5 dk sopalı hareketler
5 dk plates
30 mekik yapıldı

Iki öğün toplam olunca börekte oluyor ben erken saatte yenilebilir diye düşünüyorum akşam erken ve hafif atlattım sporda yapınca hiç sıkıntı olmaz bu benim düşüncem tabi

Iki öğün toplam olunca börekte oluyor ben erken saatte yenilebilir diye düşünüyorum akşam erken ve hafif atlattım sporda yapınca hiç sıkıntı olmaz bu benim düşüncem tabi
Tabi abla :) bende sabahlari poğaça yiyorum okulda yemekhabede mecbur bazen :)

Selam kizlar.hic hesapta yokken il disina ablamlara misafirlige geldim 3 gunlugune,memleketten annemler de grldi curcuna yine.yatin kismetse donecegim .bu arada yedigime dikkat edemiyorum malum aile ortami....dun ablalarimla 1 saat yuruyuse ciktim.bugun de ip atladim.kilo almadan donmem lazim.@burcak41 seninle yarisimiz 1 sonraki haftaya kalsin tatlim.
M Melrin cim başiniz sagolsun.kaptanim senin de basin sagolsun

Sağol canım Allah razı olsun

hedef56 paylaşım alanında sonuç açıklama sırası bu hafta bizdeymiş ne olduğu hakkında hiç bi bilgim yok sen halleder misin

ben hallettim canım bu haftalık problem yok
Çok teşekkür ederim gruba gireli çok olmadı bi anda tüm sorumluluk üstümde hissedince kötü oldum bilsem yapıyımda bilmediğim işten sorumlu olmak beni zorladı önümüzdeki hafta gene görev bizim grupta mı eğer öyleyse yandık

diyetim güzel gidiyor kızlar
buraya yazmıyorum ama diyet,imi itina ile yapıyorum.
ve yağ yakıyorum

bir tek cumartesi akşam çooook fenaaa cısss yedim ama Allah tan öğlen sağlıklı şeyler yemiştim ve pazar tam bir sağlıklı diyet yaptım. yağ aldıysam da verdim.

Her sabah tartılıyorum , cihaz % olarak yağ miktarını veriyor, itina ile çarpıp bölüp yap miktarımı hesaplıyorum veee yağ yaktığımı görüp mutlu oluyorum

Buraya mnenü yazamasam da defterime yazıyorum. bir ara fotoğraf çekip menülerimi paylaşırım

Hoşgeldin merakla bekliyorum menülerini

Menümü anlatayım
Sabah
Yarım haslanmis yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yarım etimek , çay
Ara
Elma
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt,3 yemek kaşığı tavuklu kereviz yemeği, ekmeksiz
Ara
Avuç içi leblebi
Akşam
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, 3 yemek kaşığı tavuklu kereviz, yoğurt, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…