Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah:yarim haslanmis patates, bir borek sekersiz cay
Ara kahve
Aksam: yesil mercimek pilav cacik :)
Ara kiraz sapi cayi bir avuc leblebi beyaz

selam kızlar nasılsınız.kürkçü dükkanına geri döndüm...diyetime ve sporuma kaldığım yerden devam bu haftadan ümidim yok ama ....sabit kalsam yeter ...hafta sonu kaçamağının cwezasını ağır ödemem umarım, tartılmadım da bugün ve cumaya kadar da tartılmam.....benim yeni hedefim küçük oğlumun doğumgünü (28 mart) yaklaşık 25 gün var o güne kadar düzenimi bozmadan verebileceğim max kiloyu vermek istiyorum , doğumgününde stüdyoda foto çektirmeyi planlıyorum... bu arada kızlar lütfen paylaşımlarımız bol olsun motive edelim birbirimizi...

gelelim bugünkü menüye
sabah:1 sahanda yum, birkaç zeytin, peynir, azcık ekmek,3 banım tahin-pekmez
ara:yok

öğlen :1 minik kutu ton balığı

ara:greyfurt yiyeceğim

akşam :1 kase mrcmk çrb . ve fırında köfte+salata

spor :45 dk koşu bandı
su :henüz :1,5 lt

Menume genel olarak uymaya calistim ancakkkk yedigim mercimek crbsinda patates de vardi.ayrica yedigim koftede ekmk de vardi8
Varda ne kadar var ki hele senin tabağına ne kadar düşecek üzüp kendini daha çok strese sokacaksın oda ödem olacak gayet iyi bir menü sporda yapılmış daha ne olsun

Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim etimek,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Armut
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak, ekmeksiz
Ara
1 kurabiye,5-6 fındık
Akşam
Yemek öncesi 7 goji beri
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, çorba
Ara
Türk kahvesi

Abla menulerin guzel masallah. Ben bu hafta cozuttum sankim yazmaya elim gitmiyor :)

tavuklu kerevizin tarifini bir ara verebilirmisin cnm????
Varda ne kadar var ki hele senin tabağına ne kadar düşecek üzüp kendini daha çok strese sokacaksın oda ödem olacak gayet iyi bir menü sporda yapılmış daha ne olsun
bir ara karatay yapmasam da karatay grubunu takip etmiştim çorbanın içindeki una köftenin içindeki ekmeğe kadar dikkat ediyorlardı çok etkilenmişim

goji berry deneyimini merak ediyorum sen bir fark hissediyormusun tokluk anlamında

Cok sukuuur. İc guveysinden halliceee
Iyi ol iyi

Abla menulerin guzel masallah. Ben bu hafta cozuttum sankim yazmaya elim gitmiyor :)
bu hafta takım dibe vurmazsa iyidir

günaydınlarrrrrr

menülerimi evde yazdığım bir defter var kendim kontrol ediyorum
buraya yazdığmda değerlendirme alamıyorum motivasyonum düşüyo
2-3 belki daha az menüm değerlendirilmiştir
grubumuz maselesef amacına ulaşamıyor bir türlü ,kuralları uygulayamıyoruz , B bur50 vardı beni motive eden oda girememiş uzun zamandır

ilgilenenlere cısslarım yok Allaha şükür ,kendime bir egzersiz programıda çıkardım şimdilik az ama yavaş yavaş artıcak ,izin alıp kendi kendime bişeyler mi yapsam acaba 2 ayda 10 kilo verdim ben başlarken hiç sporsuz,buraya gelip belki daha verimli olurum dedim ama olmadı ,

haftasonu nişan vardı 42 beden elbise giyiyorum artıkkkko kadar mutlu oldum kii ,mağazaları dolaştım deenediğim elbiseler hep 42 beden di 50 bedenden 42 ye indim inanamıyorumm
göbek ve kollarımda fazlalık var onlarıda egzersizle destekliycemm

merhaba benım gözüm de girince senı aradı hemen
annemde kalp rahatsızlığı çıktı canım sıkkın o yüzden giremedim
burasını da daha aktif hale biz getirebiliriz aslında
çok iyi ilerledin maşallah
yine de burayı bırakmak istemiyorum
insanın kendisi için yaptığı birşey sonuçta

katılımımı arttırıcam kızlar anlayışınız için teşekkürler

goji ,karabuğday sonuçları merakla bekliyorumm

Maşallah abla. İnsallah rahatsiz oldigun diger bolgelerden de kurtulursun. Hepimiz kurtuluruuuuz :)))

inşllah, senin kurtulman daha kolay

B bur50 gelmişşş
geçmiş olsun ,tahmin ettim annenin sağlığı ile ilgili olduğunu Allah şifa versin sıkma canını ,sende mi kalıyor annen evlerinizmi yakın

Abla inşallah. Yurtta kaliyorum ben. Kiz yurdu tamamen. Saat 10 da kizlarla yurr bahcesinde 1 saat yuruyus yapmaya basladik cevresi 800 metre falan dun etrafinda 7 8 tur aattik sonra muhabbet tabi. Kendimi daha iyi hisseddiyorum. Gorwnler bana cok zayıflamışim gibi davraniyor. Halbuki verdigim 3 kilo ama belli sanırım. Sen niye diyet yapiyorsun diyorlar. Acikcasi bunlari duymak hosuma gidiyor. Ama omuzlarim cok dar benim. Kaba tabirle cocuk omuzu diyor kizlar :) onun için biraz daha zayiflayarak basenimi 6 cm falan daha inceltmem lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…