Iyiyiz cnm sen nasilsin.Nasilsiniz ablalarim :))
Varda ne kadar var ki hele senin tabağına ne kadar düşecek üzüp kendini daha çok strese sokacaksın oda ödem olacak gayet iyi bir menü sporda yapılmış daha ne olsunMenume genel olarak uymaya calistim ancakkkk yedigim mercimek crbsinda patates de vardi.ayrica yedigim koftede ekmk de vardi8
Cok sukuuur. İc guveysinden halliceeeIyiyiz cnm sen nasilsin.
Abla menulerin guzel masallah. Ben bu hafta cozuttum sankim yazmaya elim gitmiyor :)Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim etimek,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Armut
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak, ekmeksiz
Ara
1 kurabiye,5-6 fındık
Akşam
Yemek öncesi 7 goji beri
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, çorba
Ara
Türk kahvesi
tavuklu kerevizin tarifini bir ara verebilirmisin cnm????Menümü anlatayım
Sabah
Yarım haslanmis yumurta, 4 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, yarım etimek , çay
Ara
Elma
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt,3 yemek kaşığı tavuklu kereviz yemeği, ekmeksiz
Ara
Avuç içi leblebi
Akşam
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, 3 yemek kaşığı tavuklu kereviz, yoğurt, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
bir ara karatay yapmasam da karatay grubunu takip etmiştim çorbanın içindeki una köftenin içindeki ekmeğe kadar dikkat ediyorlardı çok etkilenmişimVarda ne kadar var ki hele senin tabağına ne kadar düşecek üzüp kendini daha çok strese sokacaksın oda ödem olacak gayet iyi bir menü sporda yapılmış daha ne olsun
goji berry deneyimini merak ediyorum sen bir fark hissediyormusun tokluk anlamındaMenümü anlatayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık, 1 dilim etimek,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Armut
Öğle
2 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak, ekmeksiz
Ara
1 kurabiye,5-6 fındık
Akşam
Yemek öncesi 7 goji beri
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak yemeği, çorba
Ara
Türk kahvesi
Iyi ol iyiCok sukuuur. İc guveysinden halliceee
bu hafta takım dibe vurmazsa iyidirAbla menulerin guzel masallah. Ben bu hafta cozuttum sankim yazmaya elim gitmiyor :)
merhaba benım gözüm de girince senı aradı hemengünaydınlarrrrrr
menülerimi evde yazdığım bir defter var kendim kontrol ediyorum
buraya yazdığmda değerlendirme alamıyorum motivasyonum düşüyo
2-3 belki daha az menüm değerlendirilmiştir
grubumuz maselesef amacına ulaşamıyor bir türlü ,kuralları uygulayamıyoruz , B bur50 vardı beni motive eden oda girememiş uzun zamandır
ilgilenenlere cısslarım yok Allaha şükür ,kendime bir egzersiz programıda çıkardım şimdilik az ama yavaş yavaş artıcak ,izin alıp kendi kendime bişeyler mi yapsam acaba 2 ayda 10 kilo verdim ben başlarken hiç sporsuz,buraya gelip belki daha verimli olurum dedim ama olmadı ,
haftasonu nişan vardı 42 beden elbise giyiyorum artıkkkko kadar mutlu oldum kii ,mağazaları dolaştım deenediğim elbiseler hep 42 beden di 50 bedenden 42 ye indim inanamıyorumm
göbek ve kollarımda fazlalık var onlarıda egzersizle destekliycemm
Menümü anlatayım
Sabah
Ara
Armut
Öğle
Ara
1 kurabiye,5-6 fındık
Akşam
Yemek öncesi 7 goji beri
Ara
Türk kahvesi
Maşallah abla. İnsallah rahatsiz oldigun diger bolgelerden de kurtulursun. Hepimiz kurtuluruuuuz :)))
merhaba benım gözüm de girince senı aradı hemen
annemde kalp rahatsızlığı çıktı canım sıkkın o yüzden giremedim
burasını da daha aktif hale biz getirebiliriz aslında
çok iyi ilerledin maşallah
yine de burayı bırakmak istemiyorum
insanın kendisi için yaptığı birşey sonuçta
katılımımı arttırıcam kızlar anlayışınız için teşekkürler
merhaba benım gözüm de girince senı aradı hemen
annemde kalp rahatsızlığı çıktı canım sıkkın o yüzden giremedim
burasını da daha aktif hale biz getirebiliriz aslında
çok iyi ilerledin maşallah
yine de burayı bırakmak istemiyorum
insanın kendisi için yaptığı birşey sonuçta
katılımımı arttırıcam kızlar anlayışınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?