yurdun nerede canım ,Abla inşallah. Yurtta kaliyorum ben. Kiz yurdu tamamen. Saat 10 da kizlarla yurr bahcesinde 1 saat yuruyus yapmaya basladik cevresi 800 metre falan dun etrafinda 7 8 tur aattik sonra muhabbet tabi. Kendimi daha iyi hisseddiyorum. Gorwnler bana cok zayıflamışim gibi davraniyor. Halbuki verdigim 3 kilo ama belli sanırım. Sen niye diyet yapiyorsun diyorlar. Acikcasi bunlari duymak hosuma gidiyor. Ama omuzlarim cok dar benim. Kaba tabirle cocuk omuzu diyor kizlar :) onun için biraz daha zayiflayarak basenimi 6 cm falan daha inceltmem lazim.
Yurdum sakarya da. Sakarya universitesinde hukuk okuyorum Serdivan da :) bir dönem bekledim demistim daha once ananemden gidip geliyordum. Liseyi yatili okudugum iicin gozum almadi. Ama derse devanlilikta zorlandim uzak diye. İkinci donem yurt dusunuyordum. Kyk yada basvurmustum yilin başında kyk devlet yurdu. Bir baktim ikinci donemde o cikmis. Ucreti cok minimum olan bir yurt. Okuluma cok yakin. Bir suru de arkadasim var. Aaa yemekleri de gayet guzel bir ogrenci daha ne ister :))yurdun nerede canım ,
omuzlarını genişletmek için egzersiz yap bir taraftanda
sana katılıyorum canım , ben de artık boş boş menü yazmaktan sıkılıyorum, diğer grupların maşaallahı var mesela ben sabah yazıyorum ara ara girip bakıyorum akşama kadar kşmseden ses seda yok,, motivasyon gerçekten düşüyor ama burada herkes kendi amacı için var , herkes hedefine ulaşmak için uğraşıyor , biz de destek olalım grubu şaha kaldıralım 2-3 aydır ortalama çok düşük ......günaydınlarrrrrr
menülerimi evde yazdığım bir defter var kendim kontrol ediyorum
buraya yazdığmda değerlendirme alamıyorum motivasyonum düşüyo
2-3 belki daha az menüm değerlendirilmiştir
grubumuz maselesef amacına ulaşamıyor bir türlü ,kuralları uygulayamıyoruz , B bur50 vardı beni motive eden oda girememiş uzun zamandır
ilgilenenlere cısslarım yok Allaha şükür ,kendime bir egzersiz programıda çıkardım şimdilik az ama yavaş yavaş artıcak ,izin alıp kendi kendime bişeyler mi yapsam acaba 2 ayda 10 kilo verdim ben başlarken hiç sporsuz,buraya gelip belki daha verimli olurum dedim ama olmadı ,
haftasonu nişan vardı 42 beden elbise giyiyorum artıkkkko kadar mutlu oldum kii ,mağazaları dolaştım deenediğim elbiseler hep 42 beden di 50 bedenden 42 ye indim inanamıyorumm
göbek ve kollarımda fazlalık var onlarıda egzersizle destekliycemm
ne güzel ya arkadaşlarınla yürüyorsun , benim arkadaşlar da bana imreniyor ne güzel yürüyorsun diye biz de yürüyelim diyorlar, 2 gün yürüyüp 3.gün oturuyorlarAbla inşallah. Yurtta kaliyorum ben. Kiz yurdu tamamen. Saat 10 da kizlarla yurr bahcesinde 1 saat yuruyus yapmaya basladik cevresi 800 metre falan dun etrafinda 7 8 tur aattik sonra muhabbet tabi. Kendimi daha iyi hisseddiyorum. Gorwnler bana cok zayıflamışim gibi davraniyor. Halbuki verdigim 3 kilo ama belli sanırım. Sen niye diyet yapiyorsun diyorlar. Acikcasi bunlari duymak hosuma gidiyor. Ama omuzlarim cok dar benim. Kaba tabirle cocuk omuzu diyor kizlar :) onun için biraz daha zayiflayarak basenimi 6 cm falan daha inceltmem lazim.
Allah acil şifa versin canım .merhaba benım gözüm de girince senı aradı hemen
annemde kalp rahatsızlığı çıktı canım sıkkın o yüzden giremedim
burasını da daha aktif hale biz getirebiliriz aslında
çok iyi ilerledin maşallah
yine de burayı bırakmak istemiyorum
insanın kendisi için yaptığı birşey sonuçta
katılımımı arttırıcam kızlar anlayışınız için teşekkürler
Evet cok azimliyim de bu ara cok yiyorumburcak sende azimlisin maşallah
İnsallah bizde oyle olmayiz daaaa heheheh :) okula yuruyerek gidiyoruz zaten. Yuruyerek 20 dk uzaklikta. Erken vakit olursa yine yureyerek donuyoruz. Hareket etmek guzel sey. Masallah masallaaah size deee :)) zaman ayiramiyorum bahanesi yok :))ne güzel ya arkadaşlarınla yürüyorsun , benim arkadaşlar da bana imreniyor ne güzel yürüyorsun diye biz de yürüyelim diyorlar, 2 gün yürüyüp 3.gün oturuyorlar
sağol canım ,bir seneyi aştı yürüyorum zman ayırmaya çalışıyoruz evli ve çocuklu ve çalışan olunca insan gerçekten çok zorlanıyor ben de öğlen yemeğinden feragat ediyorum. sabahtan akşama kadar seni görmeyen ççocuklar olunca(2 yaş ve 6 yaş) eve gidip onları bırakıp çıkmak istemiyorum .İnsallah bizde oyle olmayiz daaaa heheheh :) okula yuruyerek gidiyoruz zaten. Yuruyerek 20 dk uzaklikta. Erken vakit olursa yine yureyerek donuyoruz. Hareket etmek guzel sey. Masallah masallaaah size deee :)) zaman ayiramiyorum bahanesi yok :))
Hahaha :) tabi birakilmaz ya. Kalan vakit zaten esinizle ve cocugunuzla geciyordur. Sizde artik yurume aliskanlik olmustur ama yurumediginiz zaman iciniz rahat etmez artik bir de bunye bir sure sonra harekete alisiyor ve devamli hareket isiyor :)sağol canım ,bir seneyi aştı yürüyorum zman ayırmaya çalışıyoruz evli ve çocuklu ve çalışan olunca insan gerçekten çok zorlanıyor ben de öğlen yemeğinden feragat ediyorum. sabahtan akşama kadar seni görmeyen ççocuklar olunca(2 yaş ve 6 yaş) eve gidip onları bırakıp çıkmak istemiyorum .
Simiti mumkun oldugunca az tuketmek lazim oldukca masum durmasina karsin susam nedeniyle oldukca kalorisi var. Sanirim bir simit yagda yenilen iki yumurta yaninda da bir kac dilim ekmege tekavul ediyormus. Simit yenildigi taktirde diger ogunleri getistirmek hafif atlatmak sart. :)bugün menüm çok fena bu hafta beni bağışlayın kızlar
sbah:1 haş.yum.10 zyetin, az peynir , 1 dilim etimek yarım simit
öğlen :ezogelin çorba, somon, salata, 1 şekerpare( yemekhanede yedim)
ara:yapmayacağım
akşam:tavuk çorbası +2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurtlu brokoli yiyeceğim
spor:öğlen yürüyemedim(akşam yürürüm %99)
su :henüz 1,5 lt
Simite bende bayılırım yememek için zor tutuyorum kendimi offf ya nerde kalorisi yüksek orda lezzetli yiyecekler var nerde kalorisi düşük yiyecekler var orda tatsız tuzsuz hakkaten şeker yok tuz yok un yok bu ömür nasıl geçer bilmiyorumSimiti mumkun oldugunca az tuketmek lazim oldukca masum durmasina karsin susam nedeniyle oldukca kalorisi var. Sanirim bir simit yagda yenilen iki yumurta yaninda da bir kac dilim ekmege tekavul ediyormus. Simit yenildigi taktirde diger ogunleri getistirmek hafif atlatmak sart. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?