Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün bos gunum. Az sonra kahvaltiya gidicem. Sonra dus sonraysa odevlerim var. Bugun cikmamam lazim pek disari. Birikmeye basladi. Ayni dersten 100 sayfa el yazisi yazma odevim var 5 sayfa yazdim

yurdun nerede canım ,
omuzlarını genişletmek için egzersiz yap bir taraftanda

yurdun nerede canım ,
omuzlarını genişletmek için egzersiz yap bir taraftanda
Yurdum sakarya da. Sakarya universitesinde hukuk okuyorum Serdivan da :) bir dönem bekledim demistim daha once ananemden gidip geliyordum. Liseyi yatili okudugum iicin gozum almadi. Ama derse devanlilikta zorlandim uzak diye. İkinci donem yurt dusunuyordum. Kyk yada basvurmustum yilin başında kyk devlet yurdu. Bir baktim ikinci donemde o cikmis. Ucreti cok minimum olan bir yurt. Okuluma cok yakin. Bir suru de arkadasim var. Aaa yemekleri de gayet guzel bir ogrenci daha ne ister :))

sana katılıyorum canım , ben de artık boş boş menü yazmaktan sıkılıyorum, diğer grupların maşaallahı var mesela ben sabah yazıyorum ara ara girip bakıyorum akşama kadar kşmseden ses seda yok,, motivasyon gerçekten düşüyor ama burada herkes kendi amacı için var , herkes hedefine ulaşmak için uğraşıyor , biz de destek olalım grubu şaha kaldıralım 2-3 aydır ortalama çok düşük ......

beden olayına sevindim daha 38 leri göreceksin bekleeee

ne güzel ya arkadaşlarınla yürüyorsun , benim arkadaşlar da bana imreniyor ne güzel yürüyorsun diye biz de yürüyelim diyorlar, 2 gün yürüyüp 3.gün oturuyorlar

Allah acil şifa versin canım .

ne güzel ya arkadaşlarınla yürüyorsun , benim arkadaşlar da bana imreniyor ne güzel yürüyorsun diye biz de yürüyelim diyorlar, 2 gün yürüyüp 3.gün oturuyorlar
İnsallah bizde oyle olmayiz daaaa heheheh :) okula yuruyerek gidiyoruz zaten. Yuruyerek 20 dk uzaklikta. Erken vakit olursa yine yureyerek donuyoruz. Hareket etmek guzel sey. Masallah masallaaah size deee :)) zaman ayiramiyorum bahanesi yok :))

İnsallah bizde oyle olmayiz daaaa heheheh :) okula yuruyerek gidiyoruz zaten. Yuruyerek 20 dk uzaklikta. Erken vakit olursa yine yureyerek donuyoruz. Hareket etmek guzel sey. Masallah masallaaah size deee :)) zaman ayiramiyorum bahanesi yok :))
sağol canım ,bir seneyi aştı yürüyorum zman ayırmaya çalışıyoruz evli ve çocuklu ve çalışan olunca insan gerçekten çok zorlanıyor ben de öğlen yemeğinden feragat ediyorum. sabahtan akşama kadar seni görmeyen ççocuklar olunca(2 yaş ve 6 yaş) eve gidip onları bırakıp çıkmak istemiyorum .

bugün menüm çok fena bu hafta beni bağışlayın kızlar
sbah:1 haş.yum.10 zyetin, az peynir , 1 dilim etimek yarım simit

öğlen :ezogelin çorba, somon, salata, 1 şekerpare( yemekhanede yedim)

ara:yapmayacağım

akşam:tavuk çorbası +2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurtlu brokoli yiyeceğim

spor:öğlen yürüyemedim (akşam yürürüm %99)

su :henüz 1,5 lt

Hahaha :) tabi birakilmaz ya. Kalan vakit zaten esinizle ve cocugunuzla geciyordur. Sizde artik yurume aliskanlik olmustur ama yurumediginiz zaman iciniz rahat etmez artik bir de bunye bir sure sonra harekete alisiyor ve devamli hareket isiyor :)

Simiti mumkun oldugunca az tuketmek lazim oldukca masum durmasina karsin susam nedeniyle oldukca kalorisi var. Sanirim bir simit yagda yenilen iki yumurta yaninda da bir kac dilim ekmege tekavul ediyormus. Simit yenildigi taktirde diger ogunleri getistirmek hafif atlatmak sart. :)

Slm kızlar karabuğdayı ben marketten aldım goji beri ise aktardan aldım inşallah faydasını görürüm buğdayı haşlayıp yoğurt ile tüketiyorum ekmek pilav makarna yerine daha masum geldi goji çevremdekilerin dilindeydi denemek için aldım

Bende sürekli gruba geliyordum kimseyi göremeyince geri bıraktım bu durumdan herkes rahatsız o halde napıyoruz hergün geliyor menüleri değerlendiriyoruz en azından ben öyle yapcam

Simite bende bayılırım yememek için zor tutuyorum kendimi offf ya nerde kalorisi yüksek orda lezzetli yiyecekler var nerde kalorisi düşük yiyecekler var orda tatsız tuzsuz hakkaten şeker yok tuz yok un yok bu ömür nasıl geçer bilmiyorum

Menümü anlatayım
Sabah
Aç karnına 7-8 goji berry
1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 dilim etimek, 1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal, taze sıkılmış portakal suyu, domates salatalık
Ara
Küçük bi muz
Öğle
3 yemek kaşığı haşlanmış karabuğday, yoğurt, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye yemeği, ekmeksiz
Ara
Armut, avuç içi kuruyemiş
Akşam
1 kase tarhana çorba, salata, yoğurt belki içine buğday katarım
Ara
Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…