Akşamı iyiki hafif geçireceksin yoksa kendine daha çok stres yapcaktın benim düşünceme göre sabah yenen simit her türlü yakılır çok dert etmezdim yürüyüş yaptığın zaman günün çok iyi geçmiş olacakbugün menüm çok fena bu hafta beni bağışlayın kızlar
sbah:1 haş.yum.10 zyetin, az peynir , 1 dilim etimek yarım simit
öğlen :ezogelin çorba, somon, salata, 1 şekerpare( yemekhanede yedim)
ara:yapmayacağım
akşam:tavuk çorbası +2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurtlu brokoli yiyeceğim
spor:öğlen yürüyemedim(akşam yürürüm %99)
su :henüz 1,5 lt
Ben bu görüşe katılıyorum ömür boyu yiyeceklerden uzak kalarak yaşayamayız ki vücudumuzun herşeye ihtiyacı var yeterki dengeli ve yeterli olsun bu arada sonum yapan kişi terzi misali kendi söküğünü dikemeyen gruptanselam kızlar, bizim kurumla sağlık bakanlğı arasında bir eğitim protokolü gibi bir şey yapılmış 2 haftadır farklı konularda sağlık bakanlığı personeli gelip eğitim veriyor (katılım serbest) bugün de beslenme ve diyabet konusu vardı tabiki dikkatimi çektiğinde ben de gittim.bayan bir diyetisyen anlattı (hepimiz bildiği standart şeyler beslenme düzeni karbhdrt protein , ana öğün ara öğün vs......) isim vermeksizin karataya atıyordu ekmek yemeniz gerekiyor diyo B12 vit. almalısınz amazsanız ileride bunama gibi bazı hastalıkları tetikleyebilir , bir de karatayın sınırsız hayvansal protein tüketme mevzusuna da atıfda bulundu. yalnız dikkatimi çeken şey kendisinin de normalin çok çok üstünde kilosunun olmasıydı
Tabiki tamamen kesilmez. Ama her seyin olcusu vardir dikkatli tuketmek gerekie. Ben mesela pilav cok seviyorum. Birakmak istemiyorum. Ama ekmek yersem kilo alirim metobolizmami bilioyrumBen bu görüşe katılıyorum ömür boyu yiyeceklerden uzak kalarak yaşayamayız ki vücudumuzun herşeye ihtiyacı var yeterki dengeli ve yeterli olsun bu arada sonum yapan kişi terzi misali kendi söküğünü dikemeyen gruptan
evet cnm sabah yedigim icin yakmisimdir ıns.aksam yemegime sadik kaldim sadece pilav 2 kadiktan axcik fazla oldu.Akşamı iyiki hafif geçireceksin yoksa kendine daha çok stres yapcaktın benim düşünceme göre sabah yenen simit her türlü yakılır çok dert etmezdim yürüyüş yaptığın zaman günün çok iyi geçmiş olacak
Kesinlikle katiliyorum bizim hayat felsefemiz olmali.benim bu 1 senelik surecten ogrendigim en onemli sey insan ekmeksiz de doyabiliyormus.onceden tavugun balifin yaninda ekmek yerken simdi aklima bile gelmiyor ama ssbah yiyorum doymuyorumBen bu görüşe katılıyorum ömür boyu yiyeceklerden uzak kalarak yaşayamayız ki vücudumuzun herşeye ihtiyacı var yeterki dengeli ve yeterli olsun bu arada sonum yapan kişi terzi misali kendi söküğünü dikemeyen gruptan
ben bulgur pilavi severim pirinc yemesem de olur.ésim de tam tersi bulguru sevmiyorTabiki tamamen kesilmez. Ama her seyin olcusu vardir dikkatli tuketmek gerekie. Ben mesela pilav cok seviyorum. Birakmak istemiyorum. Ama ekmek yersem kilo alirim metobolizmami bilioyrum
selam kızlar, bizim kurumla sağlık bakanlğı arasında bir eğitim protokolü gibi bir şey yapılmış 2 haftadır farklı konularda sağlık bakanlığı personeli gelip eğitim veriyor (katılım serbest) bugün de beslenme ve diyabet konusu vardı tabiki dikkatimi çektiğinde ben de gittim.bayan bir diyetisyen anlattı (hepimiz bildiği standart şeyler beslenme düzeni karbhdrt protein , ana öğün ara öğün vs......) isim vermeksizin karataya atıyordu ekmek yemeniz gerekiyor diyo B12 vit. almalısınz amazsanız ileride bunama gibi bazı hastalıkları tetikleyebilir , bir de karatayın sınırsız hayvansal protein tüketme mevzusuna da atıfda bulundu. yalnız dikkatimi çeken şey kendisinin de normalin çok çok üstünde kilosunun olmasıydı
selam kızlar, bizim kurumla sağlık bakanlğı arasında bir eğitim protokolü gibi bir şey yapılmış 2 haftadır farklı konularda sağlık bakanlığı personeli gelip eğitim veriyor (katılım serbest) bugün de beslenme ve diyabet konusu vardı tabiki dikkatimi çektiğinde ben de gittim.bayan bir diyetisyen anlattı (hepimiz bildiği standart şeyler beslenme düzeni karbhdrt protein , ana öğün ara öğün vs......) isim vermeksizin karataya atıyordu ekmek yemeniz gerekiyor diyo B12 vit. almalısınz amazsanız ileride bunama gibi bazı hastalıkları tetikleyebilir , bir de karatayın sınırsız hayvansal protein tüketme mevzusuna da atıfda bulundu. yalnız dikkatimi çeken şey kendisinin de normalin çok çok üstünde kilosunun olmasıydı
evet canım sitede sorun varyarın tartı günü merak ediyorum durumumuzu
sitedemi bende mi sorun var çok ağır yazdığımı göndermiyorum,alıntı yapamıyorum
çok hamarat bir hatunsun anlaşılanben karatayı uygulayamıyorum ama bütün kitaplarını tekrar tekrar okuyorum ve her okuduğumda ikna oluyorum b 12 sadece ekmekte yokki ben ekmeğin çok zararını görüyorum azaltım ama tamamen çıkaramıyorum alışkanlıktan dolayı ,ama uzun süredir fırın ekmeği yemedim evde kendim yapıyorum bol tahıllı sabahları 1 dilim ve arada yeni piştiğinde 1 dilim tereyağlı
az da olsa börek ,poğaça türü yediğimde migremin ve kas ağrılarım çok artıyo
çok hamarat bir hatunsun anlaşılan. ne güzel evde ekmek yapman , bu arada badana boya işleri bittimi??
menüm:
sabah:1 yum, 10 zeytin, peynir ve maalesef yine yarım simit( bu hafta işe servisle geldiğim için evde kahvaltıyı yetiştiremiyorum dün işe getirdiğim etimeği bugün bulamadım sanırım biri yemişben de simit yedim)
ara:yok
öğlen:müsli ve 1 elma
akşam:4 adet köfte+yoğurt+brokoli yiyeceğim
spor:40 dk yürüyüş
su:1,5 lt (750 ml de masamda duruyor akşama kadar içerim toplam 2,25 lt yapıyor)
ben inşallah azda olsa eksi olurumm,dün komşucum pastalar börekler yapmış yarım poğaça,küçük dilim tatlı yedim sadece, akşam öğünü pulbiberli yoğurt yedimkendi adıma bu haftadan ümidim yok ben kesin artı çıkacağım ısrarla tartılmıyorum da
sen bugün ne yedin bakalım?????ekmeği makine yapıyo güzelimmmboya işine ara verdim misafir geldi sadece mutfağı boyayabildim ,büyük bir bahar temizliği beni bekliyor
sabah yediğin yaım simidi sorun etme ,sonraki menüler güzel zaten
ben inşallah azda olsa eksi olurumm,dün komşucum pastalar börekler yapmış yarım poğaça,küçük dilim tatlı yedim sadece, akşam öğünü pulbiberli yoğurt yedim
benim şubat hedefim 5 kiloyduuureglim gecikince herşey bozuldu
tatlı kestane yarına kalsın bence bugün çok önemlibu günkü mneüm
sabah
1 yumurta
az yoğurt
peynir
zeytin
ara
türk kahvesi ,fındık kadar çikolata kesmedi 1 kayısı
öğle
paça çorbası 1 kase
2 köfte
ara
kestane kaçtane yesem acaba
akşam
paça çorbası
ara
pul biberli yoğurt
kirazsapı içiyorum malum dönemdeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?