günaydın bu arada herkese....300 gr vermişim inanın öyle mutlu oldum kiiii.... bu hafta ++++ çıkmaktan çok korkuyordum ..ve 57'ye çok yaklaştımmm....
krakker canım tebrik ederim süperrrrsin
benim boy 1,55 ....... ilk hedefim 55 kg, 55'e inince genel durumuma bakıp 3 kg daha verebilirim, haftaya çok sıkı tutalım canım bu hafta olduğu gibi hiç kaçamak yapmayalım ne dersinöyle sevindim ki eksiyi görünce
hedefin 57 mi senin
haftaya 1 kilonun üzerinde vermem lazımm
kahvaltıda
1 yumurta
az yoğurt
6 yeşil zeytin hatay zeytini bezelye kadar olandan
az helva
açlık hissedeiyordum L losefar senin eksini görünce tokluk hissi geldi birden
takım olmanın faydası bu heralde
yalnız olmadığını bilmek
birimizin kilo verebilmesi için hepimizin vermesi gerek ,zincirleme etki yapıyo
en azından bana öyle yapıyoo
dün kestane yapmadımm senin sayende güzelimm
benim boy 1,55 ....... ilk hedefim 55 kg, 55'e inince genel durumuma bakıp 3 kg daha verebilirim, haftaya çok sıkı tutalım canım bu hafta olduğu gibi hiç kaçamak yapmayalım ne dersin
ayyy ben de açımsabah servise yetişebilmek için apar topar yedim.....ne yediğimi bile hatrlamıyorum eşime yumurta kırdırmıştım(sahanda) bir onu hatırlıyorum.... işe geldim sabahın köründe tulumba tatlısı ikram ettiler , ama almadım tabiii
selam 2.takım bu hafta liste sırası sizdeydi.kaptanınızın cenazesi varmış sanırım ben listeleri hazırladım bilginize.
Ellssa başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.
Sizler sağolun kızlar....Selam kizlar.hic hesapta yokken il disina ablamlara misafirlige geldim 3 gunlugune,memleketten annemler de grldi curcuna yine.yatin kismetse donecegim .bu arada yedigime dikkat edemiyorum malum aile ortami....dun ablalarimla 1 saat yuruyuse ciktim.bugun de ip atladim.kilo almadan donmem lazim.@burcak41 seninle yarisimiz 1 sonraki haftaya kalsin tatlim.
M Melrin cim başiniz sagolsun.kaptanim senin de basin sagolsun
Başınız sağolsun kaptanım Rabbim günahlarını affetsin güzel Cennetine kabul etsin insallah
kaptanım ben bu akşam kayınvalidemlere gidicem görümcemi istemeye gelecekler o yüzden saat 5 e kadar takip ederim ama diğer işi yapamam
canım bende mesai bitimine kadar burdayım ama saat 5 ten sonra ben tamamen yokumBenim işlerim var çıkıyorum kızlar haberiniz olsun
kaptanım ben bu akşam kayınvalidemlere gidicem görümcemi istemeye gelecekler o yüzden saat 5 e kadar takip ederim ama diğer işi yapamamhedef56 canım sana emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?