Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızzlarrrrrr

bu liste geçti artık
birde pazartesi var unutmayın
pazartesisabaıh herkez kilosunu bildirsin ,aman dikkat tuzaklara düşmeyin

kızlar düzenli giremiyorum sizede zararım olmasın
bu hafta beni izinli yazar mısınız
görüşürüz

hayırdırr

Pazartesileri de mi tartiliyoruz artiiik :)

haftasonu kaçamaklarını önlemek için grup içinde aldığımız karardı
birde yeni girdiğimde vücut ölçüleri alınıyodu unutuldu tabiii

Aaa tamam abla iyi taktikmis :)) valla abla ben baya inceldim gibi ilk halime oranla. 3-4 kilo daha verip ayrilicam ama bu yine iki ay falan demek :)

benimde şimdilik 7-8 kilo vermem lazım önce 65 ilk hedefim
bende incelmişimmmm
dün 40 beden pantalon aldım,benim bacak ve basemlerimde çok incelme oldu
göbek tarafım 42 beden psntslonun düğmesi kapanmıyo ama niyetimm 10 gün içinde kapatmak o düğmeyi

menüm

sabah
az tereyağlı yumurta
10 zeytin
2 lokma ekmek

ara---yok

öğlen
1 tabak kurufasulye
1 kurusoğan
turşu
1 dilimekmek

ara
çay
az kabak çekirdeği

akşam
az kurufasulye yerim
ara
pulbiberli yoğurt

Abla masallah ya. Benim pantolonlarim genelde likrali ama bakinca bile fark ediliyor basenlerimi olctum 5 cm inceldi 89-90 su an ama ust kismim cok ince. Biraz daha eritmem lazim. Ha gayret ablaa o pantolonda neymiiis bir beden daha kucugi olacaak :)

Bir menü de benden
Sabah ara öğle bir arada
Aç karnına 7-8 goji berry
1 ceviz, 5 fındık, 1.5 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 dilim etimek
Ara
Yarım armut, yarım portakal, 1 dilim elma
Akşam
Derisiz piliç çevirmenin üçte biri,4 yemek kaşığı havuç tarator,roka,ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan önce 7-8 goji berry

Abla sen de cok iddiali beslenuyorsun. Yediklerin cok duzenli masallah.

menüm

sabah
az tereyağlı yumurta
10 zeytin
2 lokma ekmek

ara---yok

öğlen
1 tabak kurufasulye
1 kurusoğan
turşu
1 dilimekmek

ara
çay
az kabak çekirdeği

akşam
az kurufasulye yerim
ara
pulbiberli yoğurt
Menün güzel ama turşu yerken dikkatli olmak lazım sonrada bol su iç ödem olmasın yarın tartı artı gösterebilir bakliyatların etkisi korkma sakın yarın az dikkatli olursan pazartesiye etkisi geçer

Abla sen de cok iddiali beslenuyorsun. Yediklerin cok duzenli masallah.
Yaz yaklaşıyor bu kilolarla memlekete gitmek istemiyorum kilolu oldugum dönem beni küçümseyenlere bir daha bu duyguyu yaşatmaya hiç niyetim yok daha da önemlisi her giden kilo sonrası kendime güvenim arttığını fark ettim yürüyüş bile değişiyor güvensiz bezmiş değil güçlü oluyorsun çevrendeki insanların tavrı değişiyor seni gerçek bi rakip olarak görüyorlar bunları ben yaşadım buda daha güçlü olmamı sağlıyor

Olacak hatta bol olduğu günler gelecek

Abla zayif olunca insan alisverise bile daha istekli gidiyor. Haklisin. Sakin vazgecme. Kilon cok fazla kalmadi bence gerci. Kac kilo daha vermek isriyordun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…