Verdikten sonra bikaç ay dikkatli olmalısın kilonu korumak için o yüzden biraz daha sabırAaa tamam abla iyi taktikmis :)) valla abla ben baya inceldim gibi ilk halime oranla. 3-4 kilo daha verip ayrilicam ama bu yine iki ay falan demek :)
Slm hoşgeldinSelam kizlar.iyi hafta sonlari
menun harika yineBir menü de benden
Sabah ara öğle bir arada
Aç karnına 7-8 goji berry
1 ceviz, 5 fındık, 1.5 yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, 4 zeytin, domates salatalık, 1 dilim etimek
Ara
Yarım armut, yarım portakal, 1 dilim elma
Akşam
Derisiz piliç çevirmenin üçte biri,4 yemek kaşığı havuç tarator,roka,ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
Yatmadan önce 7-8 goji berry
dediklerin cok dogru ben de memlekete gittigimde daha cok dikkat cekiyor zayifladigim.kiloluyken (dogum sonrasi ) eşimin bazi akrabalrindan kilomla ilgili beni inciten şeyler duyuyordum ....bu bana gaz verdi ...diyete ilk başladigimda tempolu yurumek icin onlarin adini kendi kendime tekrarlayip duruyordmYaz yaklaşıyor bu kilolarla memlekete gitmek istemiyorum kilolu oldugum dönem beni küçümseyenlere bir daha bu duyguyu yaşatmaya hiç niyetim yok daha da önemlisi her giden kilo sonrası kendime güvenim arttığını fark ettim yürüyüş bile değişiyor güvensiz bezmiş değil güçlü oluyorsun çevrendeki insanların tavrı değişiyor seni gerçek bi rakip olarak görüyorlar bunları ben yaşadım buda daha güçlü olmamı sağlıyor
ennnn sevdigimmmm alisverisss.israrla pantolon almiyorumAbla zayif olunca insan alisverise bile daha istekli gidiyor. Haklisin. Sakin vazgecme. Kilon cok fazla kalmadi bence gerci. Kac kilo daha vermek isriyordun abla
hosbulduk cnmSlm hoşgeldin
Benim kızımda biraz tontiş bende onu uyarıyorum yoksa dışardakiler onu daha çok üzecek diye korkuyorumYa ben daha kucugum dimi bundan iki yil once kiloluyum diye en yakinlarim bile konustu
Abla uyar muhakkak uyar. Kizin kac yasinda bilmiyorum ama ilerde sizi suclar. Benim canim annem yedim resmen onu. Halbuki asiri kiloluda degildiim kiloluydum sadece her alisverisimizde yiyordum onu. Cunku disardan laf yapiyorlardi zoruma gidiyordu. Cok sukur gecti 16-17 imde atlattim.Benim kızımda biraz tontiş bende onu uyarıyorum yoksa dışardakiler onu daha çok üzecek diye korkuyorum
Daha küçük ama hiç sevdiği kıyafeti alamıyoruz olmuyor olanlar onun zevkine ve yaşına göre büyük kıyafetler biliyorum ki çocuklar acımasız oluyor kırılmasını istemiyorum biraz müdahale ediyorum ekmeği azalttık birazda tatlıyı azalttık hayatına meyve sokmak için uğraşıyorum biraz göbüşü küçüldü şimdi alışırsa ileride o rahat edecekAbla uyar muhakkak uyar. Kizin kac yasinda bilmiyorum ama ilerde sizi suclar. Benim canim annem yedim resmen onu. Halbuki asiri kiloluda degildiim kiloluydum sadece her alisverisimizde yiyordum onu. Cunku disardan laf yapiyorlardi zoruma gidiyordu. Cok sukur gecti 16-17 imde atlattim.
Dün sabit demiştin şişin etkisi olabilir metabolizma en yoğun regl dönemi çalışır bu hafta tut kendini azda spor ekle bak gör nasıl gidecek o istenmeyenlerHaklisin abla. Gunaydinlar bu arada. Bende ananemdeydim bu hafta sonu bir de regl oldum. Siskinlik var ya :)
İnsallah abla insallahDün sabit demiştin şişin etkisi olabilir metabolizma en yoğun regl dönemi çalışır bu hafta tut kendini azda spor ekle bak gör nasıl gidecek o istenmeyenler
ben de ücretsiz izine ayrıldımBen mezun olanlardanım.
Öyle bir göz atmak istedim sadece.
kilom dün 67,1 bugün 67,4 dünkü şalgam suyu yüzünden hepkızzlarrrrrr
bu liste geçti artık
birde pazartesi var unutmayın
pazartesisabaıh herkez kilosunu bildirsin ,aman dikkattuzaklara düşmeyin
Canım kızın kaç yaşında?Benim kızımda biraz tontiş bende onu uyarıyorum yoksa dışardakiler onu daha çok üzecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?