Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aaa tamam abla iyi taktikmis :)) valla abla ben baya inceldim gibi ilk halime oranla. 3-4 kilo daha verip ayrilicam ama bu yine iki ay falan demek :)
Verdikten sonra bikaç ay dikkatli olmalısın kilonu korumak için o yüzden biraz daha sabır

menun harika yine

dediklerin cok dogru ben de memlekete gittigimde daha cok dikkat cekiyor zayifladigim.kiloluyken (dogum sonrasi ) eşimin bazi akrabalrindan kilomla ilgili beni inciten şeyler duyuyordum ....bu bana gaz verdi ...diyete ilk başladigimda tempolu yurumek icin onlarin adini kendi kendime tekrarlayip duruyordm

Abla zayif olunca insan alisverise bile daha istekli gidiyor. Haklisin. Sakin vazgecme. Kilon cok fazla kalmadi bence gerci. Kac kilo daha vermek isriyordun abla
ennnn sevdigimmmm alisverisss.israrla pantolon almiyorum

hosbulduk cnm

Valla artik ustume goydigim tshortleri cekistirmek zorunda kalmamaya basladim basenlerimden rahatsiz oluyorum. Yavaş ayavas atlatiyorum ama

Spor bildirimim
40 dk koşu bandı
50 squat
300 ip atlama
30 yarı şınav
10 dk plates
10 dk sopalı hareketler yapıldııııııııı

Benim kızımda biraz tontiş bende onu uyarıyorum yoksa dışardakiler onu daha çok üzecek diye korkuyorum
Abla uyar muhakkak uyar. Kizin kac yasinda bilmiyorum ama ilerde sizi suclar. Benim canim annem yedim resmen onu. Halbuki asiri kiloluda degildiim kiloluydum sadece her alisverisimizde yiyordum onu. Cunku disardan laf yapiyorlardi zoruma gidiyordu. Cok sukur gecti 16-17 imde atlattim.

Daha küçük ama hiç sevdiği kıyafeti alamıyoruz olmuyor olanlar onun zevkine ve yaşına göre büyük kıyafetler biliyorum ki çocuklar acımasız oluyor kırılmasını istemiyorum biraz müdahale ediyorum ekmeği azalttık birazda tatlıyı azalttık hayatına meyve sokmak için uğraşıyorum biraz göbüşü küçüldü şimdi alışırsa ileride o rahat edecek

Günaydın hayırlı pazarlar 1 saatlik açık havada yürüyüş tamamlanmış bulunuyor gelsin eksiler gitsin yağlar

Haklisin abla. Gunaydinlar bu arada. Bende ananemdeydim bu hafta sonu bir de regl oldum. Siskinlik var ya :)

Haklisin abla. Gunaydinlar bu arada. Bende ananemdeydim bu hafta sonu bir de regl oldum. Siskinlik var ya :)
Dün sabit demiştin şişin etkisi olabilir metabolizma en yoğun regl dönemi çalışır bu hafta tut kendini azda spor ekle bak gör nasıl gidecek o istenmeyenler

Mrhb kizlar.
Dun menum
Sabah: yum.kasarli ve sucuklu tost.zeytin
Ara:1 muz 3 biskvi

Aksam:balik+salata(balik kizarmisti maalesef)

Bugun:
Sabh:1 brdk sut

2 saat sonra yum+peynir+birkac catal patates kizartmasi+zeytin

Ara:1 muz 1 elma

Aksam:kofte+salata+yogurt

40ar dk yuruyus.

günaydınnnnn

gelsin kilo bildirimleri

benim cumaya göre+400 gr
kaçamaklarımda olmadı
haftasonu çocuklara poğaça börekte yapmadım yerim diye

Ben regl donemindeyim. Henuz ikinci gun siskinligim cok tartilirsam moralim bozulur. Zaten benim bu donemim cok cok yogun gecer

kızzlarrrrrr

bu liste geçti artık
birde pazartesi var unutmayın
pazartesisabaıh herkez kilosunu bildirsin ,aman dikkat tuzaklara düşmeyin
kilom dün 67,1 bugün 67,4 dünkü şalgam suyu yüzünden hep
cumaya hedef 66-66,5 gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…