Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selamkızlar... ben de bu sabah tartıldım ama baskülümün pili zayıflamış ''Lo'' yazıyordu , pili zayıf olmasına rağmen ++++ gösterdii ..sinirim bozuldu ama tabi ki hırslı başladım haftaya .... hırslı derken herhafta uyguladığım beslenme programının aynısı sadece cıssss olmayacak kesinlikle ..1 lokma dahiiiii

menüm:
sabah:1 haş yum.7-8 zeytin 2,5 burgu pynr , 2 lokma bal ve azcık ekmek..

ara:1 tane ceviz

öğlen:1 domates+müsli

ara: 1 minik elma yiyeceğim

akşam :et haşlama+salata

45 dk yürüdüm

su henüz 750 ml;2,5 ltye tamamlarım

arada sede kahve ve 1 kupa yeşil çay içtim

Benimde iştahım nasil acik kahvaltıda iki tane sosisi guplettim. Yanina da bir dilim ekmek ve ucgen peynirle. Sekersiz cay esliginde :)))

benim şahane menüm
Kahvaltı
7-8 goji berry, 3 yemek kaşığı acılı menemen, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, 1 çay bardağı portakal suyu, yeşil çay
Ara
Elma
Öğle
5 yemek kaşığı zeytinyağlı susuz tarafından barbunya, yoğurt
Ara
Avuç içi fındık , 2 gün kurusu, azıcık leblebi
Akşam
1 kase brokoli çorbası, ekmeksiz
Ara
Türk kahvesi
Adım ölçerim 15.142 gösteriyor birazdan spora başlayacağım

Güzel sporda var daha ne olsun

Menu: sabah sade cay iki sosis bir dilim ekmek yarim haslanmis patates ucgen peynir
Oglen yok
Aksam: yogurt salata patates yemegi bir dilim ekmek
Ara: sekersiz turk kahvesi ayran

Kizlar bisey soracagim cogumz yesilcay iciyoruz; ben sallama olanindan iciyordum bir arkdas tavsiyesiyle minik kutuda olup sallama olmayanindan alip bugun ictim ama pek hoslanmadim siz hangisinden iciyorsunuz

Kizlar bisey soracagim cogumz yesilcay iciyoruz; ben sallama olanindan iciyordum bir arkdas tavsiyesiyle minik kutuda olup sallama olmayanindan alip bugun ictim ama pek hoslanmadim siz hangisinden iciyorsunuz
Okulda sallama evde kendim demliyorum evde yapınca içine az tane karabiber çay kaşığı ucuyla tarçın atıyorum o zaman daha içilebilir oluyor hem daha etkili oluyor

Menu: sabah sade cay iki sosis bir dilim ekmek yarim haslanmis patates ucgen peynir
Oglen yok
Aksam: yogurt salata patates yemegi bir dilim ekmek
Ara: sekersiz turk kahvesi ayran
Patates ağırlıklı olmuş bence patates yemegi varsa ekmek olmamalı öğle bi meyve olsada tüket vücudu vitaminsiz bırakma

Slm kizlar nasilsiniz neler yapiosunuz biraz takip etmeye calisiyorum sizi uzaktan uzaga sankim ozledim burayi sizleri burdan ayrildigimdan beri her hafta basi diete baslayip aksami bozdum ilk iki hafta dyet yapmadim ve o 2 hafta icinde verdigim kiloyu geri almaya basladim ve 68.5 grunce artik dur dedim tekrar diyeye basladim saf protein yok isvec ayca kayanin diyeti derken hep ilk gunde biraktim burdan uzak kalmak iyi gelmedi ve aylar sonra 68 grmek zoruma gidiyo zorla vermisken bu kilolari bu kadr kolay almak beni cok uzuyo cumartesi dukana basladik zuhalle ama ben 2.gun aksama disarida oldugum icn bozdum bu sabah kilo almadan devam edicektimki yine misafirlige gttik ve bozdum yarin tekrar birakmamak uzere dukana baslicam alisana kadr bi sure evde takilmayi tercih edicem ve bu surede sporda yapicam insallahh bu sabahki kilom 66.5 bakalim sabaha kesin almis olurum insallah fazla almamisimdir

Ben geri donmek istyorum burdan uzak kaldigimda disiplinde elden gitti spor desen hic yok oyuzden buraya tekrar donup yaza kadr kalan kilolarimi vermek istyorum sizimde desteginizle smdilik bu kadr ben artik buralardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…