teşekkür ederim cevabın için.. ot olanı demlediğimde sanki demlenmemiş gibi geldi de, minik bir kutu o bittikten sonra yine sallamaya geçerim tutmadım bunuOkulda sallama evde kendim demliyorum evde yapınca içine az tane karabiber çay kaşığı ucuyla tarçın atıyorum o zaman daha içilebilir oluyor hem daha etkili oluyor
hoş geldin canım biz de hala burdayız daha mezun olanımız yok ama şu an 3 kişi mezuniyete yaklaştık gibi, burada olunca insan gerçekten disipline oluyor ben de yaz sezonunda izne ayrılmış nurtopu gibi 4 kg la geri dönmüştüm hem de 2 ayda...bu biizim kaderimizSlm kizlar nasilsiniz neler yapiosunuz biraz takip etmeye calisiyorum sizi uzaktan uzaga sankim ozledim burayi sizleriburdan ayrildigimdan beri her hafta basi diete baslayip aksami bozdum ilk iki hafta dyet yapmadim ve o 2 hafta icinde verdigim kiloyu geri almaya basladim ve 68.5 grunce artik dur dedim tekrar diyeye basladim saf protein yok isvec ayca kayanin diyeti derken hep ilk gunde biraktim burdan uzak kalmak iyi gelmedi ve aylar sonra 68 grmek zoruma gidiyo zorla vermisken bu kilolari bu kadr kolay almak beni cok uzuyo cumartesi dukana basladik zuhalle ama ben 2.gun aksama disarida oldugum icn bozdum bu sabah kilo almadan devam edicektimki yine misafirlige gttik ve bozdum yarin tekrar birakmamak uzere dukana baslicam alisana kadr bi sure evde takilmayi tercih edicem ve bu surede sporda yapicam insallahh bu sabahki kilom 66.5 bakalim sabaha kesin almis olurum insallah fazla almamisimdir
Ben geri donmek istyorum burdan uzak kaldigimda disiplinde elden gitti spor desen hic yok oyuzden buraya tekrar donup yaza kadr kalan kilolarimi vermek istyorum sizimde desteginizle smdilik bu kadr ben artik buralardayim
hoş geldin cnm izindeyken de burayı takip edip grupta gibi davranırsan kısa sürede verir aramıza dönersinGÜNAYDIN hanımlar bende takiptekim aldığım kiloyu verince aranıza döncem bu hafta zor belki ama inş haftaya takımda olmak istiyorum dideme katılıyorum bende 67 yi gördüm dün 66 idim bu kadar uzak kalmak yeter değil mi?en kısa zamanda görüşmek üzere...
Slm kizlar nasilsiniz neler yapiosunuz biraz takip etmeye calisiyorum sizi uzaktan uzaga sankim ozledim burayi sizleriburdan ayrildigimdan beri her hafta basi diete baslayip aksami bozdum ilk iki hafta dyet yapmadim ve o 2 hafta icinde verdigim kiloyu geri almaya basladim ve 68.5 grunce artik dur dedim tekrar diyeye basladim saf protein yok isvec ayca kayanin diyeti derken hep ilk gunde biraktim burdan uzak kalmak iyi gelmedi ve aylar sonra 68 grmek zoruma gidiyo zorla vermisken bu kilolari bu kadr kolay almak beni cok uzuyo cumartesi dukana basladik zuhalle ama ben 2.gun aksama disarida oldugum icn bozdum bu sabah kilo almadan devam edicektimki yine misafirlige gttik ve bozdum yarin tekrar birakmamak uzere dukana baslicam alisana kadr bi sure evde takilmayi tercih edicem ve bu surede sporda yapicam insallahh bu sabahki kilom 66.5 bakalim sabaha kesin almis olurum insallah fazla almamisimdir
Ben geri donmek istyorum burdan uzak kaldigimda disiplinde elden gitti spor desen hic yok oyuzden buraya tekrar donup yaza kadr kalan kilolarimi vermek istyorum sizimde desteginizle smdilik bu kadr ben artik buralardayim
GÜNAYDIN hanımlar bende takiptekim aldığım kiloyu verince aranıza döncem bu hafta zor belki ama inş haftaya takımda olmak istiyorum dideme katılıyorum bende 67 yi gördüm dün 66 idim bu kadar uzak kalmak yeter değil mi?en kısa zamanda görüşmek üzere...
selamkızlar... ben de bu sabah tartıldım ama baskülümün pili zayıflamış ''Lo'' yazıyordu , pili zayıf olmasına rağmen ++++ gösterdii ..sinirim bozuldu ama tabi ki hırslı başladım haftaya .... hırslı derken herhafta uyguladığım beslenme programının aynısı sadece cıssss olmayacak kesinlikle ..1 lokma dahiiiii
ben de dün akşam çok açtım ama akşam yemeğinden sonra hiç kaçamak yapmadım, eşim ve çocuklar halley yedi (10lu satılıyor ya) içimden geçirdim şu an şu paketin hepsini bitirebilirm diyeayran detoksunda 1 kilo gitmiş ama sudur heralde
dün çok zor geçtii hiç böyle olmamıştım gözümün önünden tereyağlı pilavlar ,kızarmış tavuklar,poğaaçalar ,börekler geçti
başım ağrıdı gece zor uyudum
sabah uyanınca 1 litre su içtim
sabah
1 bardak kefir içtim
azda pekmez tahin yedim gözüm kararmaya başlamıştı artık
bu gün ne yerim bilmiyorum ucundan da olsa ayran çorbası içicem,hafif bişeyler yemem lazım
ımmmmmmm 5 kilo iddialı biraz , benim ümidim yok ya ben 3 versem martta iyidir, benim mezuniyetim ramazana kadar gerçekleşmez sanırımbu sabhki kilomu vücut ölçülerimi defterime yazdım
nisan 1 hedefim 66 inşallah
şubat ayı istediğim gibi olmadı 2 haftalık okul tatili reglin gecikmesi 2 kilo verebilmişim şubat ayından
marttaki hedefim 5 kilo verebilmek
kızlar bahar geldi yazda geliyor kıyafetler inceliyorrrrr
Hoşbulduk canım gerçekten ayrılınca ipin ucu gidiyo haftalardır 67 yi gördüm bu sabah 65.9 takıma girmem için 64.3 olmam lazım haftaya inş takımda olacağım
harika gidiyorsunbu sabhki kilomu vücut ölçülerimi defterime yazdım
nisan 1 hedefim 66 inşallah
şubat ayı istediğim gibi olmadı 2 haftalık okul tatili reglin gecikmesi 2 kilo verebilmişim şubat ayından
marttaki hedefim 5 kilo verebilmek
kızlar bahar geldi yazda geliyor kıyafetler inceliyorrrrr
ben bim in sallama çayını içiyorum.il zaman tadı kesekağıdı balık suyu gibi geliyordu şimdi alıştım.Kizlar bisey soracagim cogumz yesilcay iciyoruz; ben sallama olanindan iciyordum bir arkdas tavsiyesiyle minik kutuda olup sallama olmayanindan alip bugun ictim ama pek hoslanmadim siz hangisinden iciyorsunuz
ben dün dengeleyemedimkızlarrrrr bakıcımla konuştum az önce akşama velibah( çerkez böreği) yapacakmış ben daha önce hiç yememiştim, şimdi kalorisini araştırdım çok fazla bilgi bulamamakla birlikte bir yerde 1 porsiyon 393 kal yazıyordu.....ne yapsam yesem mi bir tane???? öğlen yürüyeceğim akşam da yürüyüp dengeleyebilirmiyim sizce??????
kızlarrrrr bakıcımla konuştum az önce akşama velibah( çerkez böreği) yapacakmış ben daha önce hiç yememiştim, şimdi kalorisini araştırdım çok fazla bilgi bulamamakla birlikte bir yerde 1 porsiyon 393 kal yazıyordu.....ne yapsam yesem mi bir tane???? öğlen yürüyeceğim akşam da yürüyüp dengeleyebilirmiyim sizce??????
teşekkür ,o kadar mücadele veriyorum ki ,diğer gruplarda görüyorum haftada 2-3 kilo veriyolar ben bir türlü o kadar kilo verdmedim 1 haftadaharika gidiyorsun
azaydidem ve zuhal32 hoşgeldiniz . umarım dinlenmişsinizdir bu tatil size iyi gelmiştir.
ben de artı kilodayom.66,1 ayrılış 67-67,5 arasındayım.
62 kilo olana kadar da liste dışından devam edeceğim çünkü aynı dengesiz kilo alıp vermelere devam ediyorum malesef.
ayran detoksu mu yapsam
etrafımda insanlar diyetisyen diyetiyle 3 süt 4 et hakkı vs. ile dengeleyerek kilo veriyorlar ben de öyle yapayım diyorum az da yesem çok da yesem haftada 2-3 gün yemenin ucunu bir kaçırıyorum verdiğim kiloları geri alıyorum.o yüzden diğer günlerde az yemekten başka çarem yok diye düşünüyorum.
bir de bizim dışarda yemek yeme durumlarımız hep var, çok gezemece çok yemece
sağol canm tavsiyelerin için..ben bim in sallama çayını içiyorum.il zaman tadı kesekağıdı balık suyu gibi geliyordu şimdi alıştım.
tavsiyem sevmediğin çayların su oranını arttırman. (bak yeme içme denilince her türlü şeyin nasıl bünyeye kabul ettirilieceğini biliyorum)
1 büyük kupanın yarısına sıcak su koy poşet çayını veya yaprak çayını 3 dakika demle, poşeti içinden al ve üzerine soğuk su ekle. bence soğukken içmesi daha kolay. tarçınlı limonlu daha çok sevenleri var. bir de portakal çiçeği aromalısı daha lezzetli diyenler var.bilgine
tatlım benim eller minicik avuç içi kadar yesem öldüm bitttim demektirben dün dengeleyemedim1 avuç içi kadar yersen olur da işte kendini tutabilmek önemli
ayyy ben de geçmiş zamanda geçen sene mayısmıydı ne rus diyeti yapmıştım hatta birinci olmuştum 2,3 kg vermiştimişin çok zorr ,ben biliyorum velibah sıcak sıcak yemek lazım ,ama sen 1 tane yeme yarım ye canım akşamda yürü
teşekkür ,o kadar mücadele veriyorum ki ,diğer gruplarda görüyorum haftada 2-3 kilo veriyolar ben bir türlü o kadar kilo verdmedim 1 haftadabende vermek istiyoruumm
ayran detoksu adet dönemi sonrası iyi oluyo ayda 1 gün yapmak istiyorum ama zor geliyo
sen beni takip et verdiğim 1 kiloyu geri almazsam yaparsın
yürüyüş de öğle arasında 6500 adım yaptımburaya gelince az yemek yeme konusunda motive oluyorum
İş yerim bugün bayaaa sakin, ohhh istediğim zaman girebildim foruma.
menümü de yazayım
Sabah: 1 yumurtadan yulaf kepekli omlet, 2 kaşık lor peyniri çörek otu, 1 muz
Öğlen-ikindin: 1 pkt form bisküvi+300 ml ayran
akşamalahana ve 1 tabak nohut yemeyi düşünüyorum tabi yoğurtla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?