Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhabalaar. Bu hafta cok yiyorum gibi hissediyorum kendimi frenlemem lazim. ama regl dönemim duramiyorum
Sabah: okula gec kaldim hemen bir pogaca ve sut aldim.
Oglen: köfte pilav yogurt.
Ara: dondurma
Aksam: cogkoftw.

Öncelikle hoşgeldin umarım iyisindir kızım 8 yaşında
Hoşbuldum, iyi değilim, toparlanmaya çalışıyorum..

Canım kızın çok küçük henüz, ona kilosu ile ilgili sözlü yaptırımlar uygulama, sadece sağlıklı menüleri sevdirebilirsin...

Kizlar bisey soracagim cogumz yesilcay iciyoruz; ben sallama olanindan iciyordum bir arkdas tavsiyesiyle minik kutuda olup sallama olmayanindan alip bugun ictim ama pek hoslanmadim siz hangisinden iciyorsunuz
Ben demleme içiyorum canım..

Bi tane ye canım, dengelersin evet..

Ben o rus diyetini tekrar yapmayı düşünüyorum, hatta yarın başlayabilirim..

Canim kesinlikle son dedigine katiliyorum cok gezmece cok yemece :) napicaz bakalim bu kilolarla bilmiyorum ama dinlendim yaa galiba 1 bcuk ay oldu nerdeyse bgunden itibaren spor ve saglikli diyet bi arada devam ettiricem

Bgunden itibaren menumu bildiricem liste disi olsamda haftaya listeye girmek hedefim

Kahvalti 1 elma

Arada bitki cayi bol su

Oglen yarim tabak kiymali bezelye yemegi
Kucuk kase yarim yagli yogurt

Arada bitki cayi bol su

Aksam yarim tabak bezelye yemegi
Yarim kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
2 kasik tahil gevregi

Aksam yemeginden 1 saat sonra araliklarla kiraz sapi cayi ictim 3 kupa ve bol su ictim bide benim 9 lu bitki cayimdan ictim 1 kupa

Ayca kayanin haftada 2 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapmaya calisiyorum diyeti kendime uydurdum bgun braz ama yarin tam uyucam insallah ilk haftalar 2gitsede sonrada 1 kiloya duse oda bana yetr haftada 1 kilo versem yaza fit bi hatun olrak gireblirim bozmaz ve spira agirlik verirsem ki insallah vericem

Spor olrakda 1 saat tempolu yuruys
Bu sabahki kilom 67.1 bakalim sabaha ne degisicek eger degisirs beni cok motive eder bu duzeni sevdim cnku ac degilim suan inanin normalde heo bu saatlerde ac olurdum ama degilim yuphiiiiii

Merhabalaar. Bu hafta cok yiyorum gibi hissediyorum kendimi frenlemem lazim. ama regl dönemim duramiyorum
Sabah: okula gec kaldim hemen bir pogaca ve sut aldim.
Oglen: köfte pilav yogurt.
Ara: dondurma
Aksam: cogkoftw.
uuuu bebişşş senin menü bayağı tehlikeli ama çok yürümüşsün inş dengelemiştir

Bi tane ye canım, dengelersin evet..
eşim eve geç geliyor ben de eve gittiğim de çok aç olduğumdan hemen oturyorum yemeğe dün akşam bakıcım da masaya oturdu sohbet edelim diye 2 tane yedim (ayıp olması emek vermiş) , kadın hala diyorki sen bişey yemedin.

Ben o rus diyetini tekrar yapmayı düşünüyorum, hatta yarın başlayabilirim..
kaptanım ben de ptesi yapacağım ben hafta sonu katı diyet yapamıyorum ailece kahvaltı falan yaptığımız için

Canim kesinlikle son dedigine katiliyorum cok gezmece cok yemece :) napicaz bakalim bu kilolarla bilmiyorum ama dinlendim yaa galiba 1 bcuk ay oldu nerdeyse bgunden itibaren spor ve saglikli diyet bi arada devam ettiricem
canım senin azmini biliyoruz hepimiz asılırsan yaza kadara fit olursun , yeterki kaçamak yapma, bir de benim naçizane tavsiyem hergün tartılmasan hafta 1 tartılsan ,anladığım kadarıyla hergün tartılıyorsun ve eksi çıktığında rehavete kapılıyorsun
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
günaydın tatlım eğer sen bu hafta 1 kg civarı verirsen ben kesin goji alacağım , çünkü geçen hafta iyi verdin bu hafta da verirsen işe yarıyor demektir

menümü vereyim , yine kimsecikler yok

sabah:zeytin peynir yeşillik, yarım simit

ara:sade kahve

öğlen:müsli

akşam:ıspanak ve yoğurt yiyeceğim

yürüyüş:47 dk

su:1,5 lt (2,5 A tamamlanacak)

1 kupa da yeşi çy

Menümü anlatayım
Sabah
7-8 goji berry
4 yemek kaşığı nesfit,1 yemek kaşığı Keten tohumu, 1 çay kaşığı tarçın,2 gün kurusu, 2 ceviz, 1 bardak süt karışımı, yeşil çay
Ara
Küçük bi muz, 1 su bardağı süt, Türk kahvesi
Öğle
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası,yoğurt, ekmeksiz
Ara
Armut
Akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,7-8 goji berry

Yeşil çayı biraz artırsan Süppperrr olur gayet güzel bir gün olmuş

Ben bugün başlamadım canım, sen pazartesimi başlicaksın, destek verebiliriz birbirimize

Ablalarim ben sosyete pazarina gidiyorum burda cok buyuk kuruluyormus bi bakalim bakalim. Hahaha yasli teyzelerle pazarda kosturcaz
Canım mümkünse, cümlelerine ablalarım diye başlamasan olurmu acaba ben hiç sevmiyorum o kelimeyi

Canım sen bu goji meyvesine ne zaman başladın, faydasını görüyomusun, beni çok yönlendiriyorlar ama kararsızım hala

Yeşil çayı biraz artırsan Süppperrr olur gayet güzel bir gün olmuş
Sen çok güzel içiyosun yeşil çayı, dur ben de demliyeyim hemen, bugün diriliş var ya, uykum gelmez en azından..

Çekilen kristal fotoğraflarında suyun verdiği mesaj çok açık; sevgi ve minnettarlık gibi duygular fıtrat tarafından tasvip görmüştür. Yani sevgi ve minnettarlık, fıtratın özüdür. Su, ne kadar sevgi, duygu ve ahenk dolu söz ve musiki ile karşılaşırsa; altıgen kristal yapısı da o kadar güzel ve düzgün olmaktadır. Meselâ çekilen fotoğrafların birinde suyun yanında “şeytan” dendiğinde, kristaller kaotik bir biçime girerken, diğerinde de güzel sözlerle dua edildiğinde, suda, berrak ve estetik yapısı ile mükemmel bir altıgen ortaya çıkıyor. Emoto, bu çalışmalarıyla görünmeyen bir ruh âleminin varlığına da işaret ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…