Hoşbuldum, iyi değilim, toparlanmaya çalışıyorum..Öncelikle hoşgeldin umarım iyisindir kızım 8 yaşında
Ben demleme içiyorum canım..Kizlar bisey soracagim cogumz yesilcay iciyoruz; ben sallama olanindan iciyordum bir arkdas tavsiyesiyle minik kutuda olup sallama olmayanindan alip bugun ictim ama pek hoslanmadim siz hangisinden iciyorsunuz
Bi tane ye canım, dengelersin evet..kızlarrrrr bakıcımla konuştum az önce akşama velibah( çerkez böreği) yapacakmış ben daha önce hiç yememiştim, şimdi kalorisini araştırdım çok fazla bilgi bulamamakla birlikte bir yerde 1 porsiyon 393 kal yazıyordu.....ne yapsam yesem mi bir tane???? öğlen yürüyeceğim akşam da yürüyüp dengeleyebilirmiyim sizce??????
Ben o rus diyetini tekrar yapmayı düşünüyorum, hatta yarın başlayabilirim..sağol canm tavsiyelerin için..
tatlım benim eller minicik avuç içi kadar yesem öldüm bitttim demektir
ayyy ben de geçmiş zamanda geçen sene mayısmıydı ne rus diyeti yapmıştım hatta birinci olmuştum 2,3 kg vermiştim
azaydidem ve @zuhal32 hoşgeldiniz . umarım dinlenmişsinizdir bu tatil size iyi gelmiştir.
ben de artı kilodayom.66,1 ayrılış 67-67,5 arasındayım.
62 kilo olana kadar da liste dışından devam edeceğim çünkü aynı dengesiz kilo alıp vermelere devam ediyorum malesef.
ayran detoksu mu yapsam
etrafımda insanlar diyetisyen diyetiyle 3 süt 4 et hakkı vs. ile dengeleyerek kilo veriyorlar ben de öyle yapayım diyorum az da yesem çok da yesem haftada 2-3 gün yemenin ucunu bir kaçırıyorum verdiğim kiloları geri alıyorum.o yüzden diğer günlerde az yemekten başka çarem yok diye düşünüyorum.
bir de bizim dışarda yemek yeme durumlarımız hep var, çok gezemece çok yemece
uuuu bebişşş senin menü bayağı tehlikeli ama çok yürümüşsün inş dengelemiştirMerhabalaar. Bu hafta cok yiyorum gibi hissediyorum kendimi frenlemem lazim. ama regl dönemim duramiyorum
Sabah: okula gec kaldim hemen bir pogaca ve sut aldim.
Oglen: köfte pilav yogurt.
Ara: dondurma
Aksam: cogkoftw.
eşim eve geç geliyor ben de eve gittiğim de çok aç olduğumdan hemen oturyorum yemeğe dün akşam bakıcım da masaya oturdu sohbet edelim diye 2 tane yedim (ayıp olması emek vermiş) , kadın hala diyorki sen bişey yemedinBi tane ye canım, dengelersin evet..
kaptanım ben de ptesi yapacağım ben hafta sonu katı diyet yapamıyorum ailece kahvaltı falan yaptığımız içinBen o rus diyetini tekrar yapmayı düşünüyorum, hatta yarın başlayabilirim..
canım senin azmini biliyoruz hepimiz asılırsan yaza kadara fit olursun , yeterki kaçamak yapma, bir de benim naçizane tavsiyem hergün tartılmasan hafta 1 tartılsan ,anladığım kadarıyla hergün tartılıyorsun ve eksi çıktığında rehavete kapılıyorsunCanim kesinlikle son dedigine katiliyorum cok gezmece cok yemece :) napicaz bakalim bu kilolarla bilmiyorum ama dinlendim yaa galiba 1 bcuk ay oldu nerdeyse bgunden itibaren spor ve saglikli diyet bi arada devam ettiricem
günaydın tatlım eğer sen bu hafta 1 kg civarı verirsen ben kesin goji alacağım , çünkü geçen hafta iyi verdin bu hafta da verirsen işe yarıyor demektirGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Yeşil çayı biraz artırsan Süppperrr olur gayet güzel bir gün olmuşmenümü vereyim , yine kimsecikler yok
sabah:zeytin peynir yeşillik, yarım simit
ara:sade kahve
öğlen:müsli
akşam:ıspanak ve yoğurt yiyeceğim
yürüyüş:47 dk
su:1,5 lt (2,5 A tamamlanacak)
1 kupa da yeşi çy
Ben bugün başlamadım canım, sen pazartesimi başlicaksın, destek verebiliriz birbirimizeuuuu bebişşş senin menü bayağı tehlikeli ama çok yürümüşsün inş dengelemiştir
eşim eve geç geliyor ben de eve gittiğim de çok aç olduğumdan hemen oturyorum yemeğe dün akşam bakıcım da masaya oturdu sohbet edelim diye 2 tane yedim (ayıp olması emek vermiş) , kadın hala diyorki sen bişey yemedin.
kaptanım ben de ptesi yapacağım ben hafta sonu katı diyet yapamıyorum ailece kahvaltı falan yaptığımız için
canım senin azmini biliyoruz hepimiz asılırsan yaza kadara fit olursun , yeterki kaçamak yapma, bir de benim naçizane tavsiyem hergün tartılmasan hafta 1 tartılsan ,anladığım kadarıyla hergün tartılıyorsun ve eksi çıktığında rehavete kapılıyorsun
günaydın tatlım eğer sen bu hafta 1 kg civarı verirsen ben kesin goji alacağım , çünkü geçen hafta iyi verdin bu hafta da verirsen işe yarıyor demektir
Canım mümkünse, cümlelerine ablalarım diye başlamasan olurmu acabaAblalarim ben sosyete pazarina gidiyorum burda cok buyuk kuruluyormus bi bakalim bakalim. Hahaha yasli teyzelerle pazarda kosturcaz
Canım sen bu goji meyvesine ne zaman başladın, faydasını görüyomusun, beni çok yönlendiriyorlar ama kararsızım halaMenümü anlatayım
Sabah
7-8 goji berry
4 yemek kaşığı nesfit,1 yemek kaşığı Keten tohumu, 1 çay kaşığı tarçın,2 gün kurusu, 2 ceviz, 1 bardak süt karışımı, yeşil çay
Ara
Küçük bi muz, 1 su bardağı süt, Türk kahvesi
Öğle
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası,yoğurt, ekmeksiz
Ara
Armut
Akşam
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası, yoğurt
Ara
Türk kahvesi,7-8 goji berry
Sen çok güzel içiyosun yeşil çayı, dur ben de demliyeyim hemen, bugün diriliş var ya, uykum gelmez en azından..Yeşil çayı biraz artırsan Süppperrr olur gayet güzel bir gün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?