Bgunden itibaren menumu bildiricem liste disi olsamda haftaya listeye girmek hedefim
Kahvalti 1 elma
Arada bitki cayi bol su
Oglen yarim tabak kiymali bezelye yemegi
Kucuk kase yarim yagli yogurt
Arada bitki cayi bol su
Aksam yarim tabak bezelye yemegi
Yarim kase yogurt
1 dilim kepekli ekmek
2 kasik tahil gevregi
Aksam yemeginden 1 saat sonra araliklarla kiraz sapi cayi ictim 3 kupa ve bol su ictim bide benim 9 lu bitki cayimdan ictim 1 kupa
Ayca kayanin haftada 2 ayda 8 kilo verdiren diyetini yapmaya calisiyorum diyeti kendime uydurdum bgun braz ama yarin tam uyucam insallah ilk haftalar 2gitsede sonrada 1 kiloya duse oda bana yetr haftada 1 kilo versem yaza fit bi hatun olrak gireblirim bozmaz ve spira agirlik verirsem ki insallah vericem
Spor olrakda 1 saat tempolu yuruys
Bu sabahki kilom 67.1 bakalim sabaha ne degisicek eger degisirs beni cok motive eder bu duzeni sevdim cnku ac degilim suan inanin normalde heo bu saatlerde ac olurdum ama degilim yuphiiiiii
günaydın canım, şanısn bol olsun derslerinde başarılar ...canının sıkıldığını tahmin edebiliyorum ....Gunaydin.ben bu hhafta ayrilmak istiyorum. Hepinize tesekkur ederim.kendinize dikkat edin.
neden ayrılıyorsun, kilon çok değil tabi ki isretsen ayrılırsın da abla deme ricası sebebiyle gitme lütfenGunaydin.ben bu hhafta ayrilmak istiyorum. Hepinize tesekkur ederim.kendinize dikkat edin.
neden ayrılıyorsun, kilon çok değil tabi ki isretsen ayrılırsın da abla deme ricası sebebiyle gitme lütfen
bak iştahın da açılmış daha da iştahın artar obez olursun gidersen
Ben bugün başlamadım canım, sen pazartesimi başlicaksın, destek verebiliriz birbirimize
günaydın kızlar....son günbakalım kim kaç kilo verecek.......
Hehe cok sagolun :) yok yok kararim kesin. Tatil zamani devam ederim yine insallah. Cok memnun oldum cok sagolun hepinize. Kendinize dikkat edin :)
Hımm spor var mı pekiselam menüm gelsin:
sabah:1 yum, zeytin 2 burgu peynir, domates,yeşillik 2 etimek
ara:2si bir arada
öğlen:şehriye çrb, tavuk şiş, bulgur pilavı,salata
akşam:fasulye kavurması ve yoğurt
Rabbim gönlüne göre versin ben seni çok sevmiştim her zaman beklerizHehe cok sagolun :) yok yok kararim kesin. Tatil zamani devam ederim yine insallah. Cok memnun oldum cok sagolun hepinize. Kendinize dikkat edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?