Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Emoto, araştırmasıyla suyun sadece hafızasının ve bilgi taşıyıcı özelliğinin olmadığını, aynı zamanda kâinatın dilini ve gerçek sevgi titreşimini de yansıttığını ispatlamaktadır. Meselâ iki kavanozun içine haşlanmış pirinç konuyor. Birine teşekkür, diğerine aptal yazılıyor. Bir ay boyunca bu sözler bu şişelere söyleniyor. Netice çok enteresan: “Aptal” denen kavanozun içindeki pirinçler siyahlaşıyor ve kavanozdan çok kötü koku çıkıyor. Diğerinde ise; pirinç beyaz kalıp, hoş bir koku yayılıyor. Bu da gösteriyor ki, kötü ve iyi sözler, su ve pirincin üzerinde tesirli oluyor. Öyleyse Allah’ın nimet ve ihsanlarına karşı, zikir, fikir ve şükür vesilemizi hiç unutmamamız gerekiyor. Bilhassa Bismillâhirrahmanirrahîm ile Elhamdülillah hiç unutulmamalıdır.

Başlangıçta söylenen bir söz var ve bu söz ince maddî bir titreşime, şekil oluşturan bir sese dönüşüyor. Ve sonra tekrar belli bir bilgi haline geliyor. Su, böyle frekansları en açık bir şekilde ispatlanabilir olarak çeken bir maddedir.

Su kristallerinin şekli, dünyanın nasıl bir durumda olduğunu gösteriyor. Meselâ; Berlin, Londra veya Paris’teki klorlu çeşme sularının dejenere olmuş kristal yapılarına karşılık; temiz kaynak suları estetik ve çok ince dizayn edilmiş altıgen yapılar göstermektedir. Bu geometrik şekil, tabiattaki bütün hayat olaylarının temel biçimini oluşturuyor.

Heavy-Metal müzik ve küfür sözlerinin aksettiği suyun kristal yapısı, yapılan deneylerde tamamen parçalanıp dağılarak eski kristal formları binlerce parçaya bölünüyor.

Vücudumuzun % 70 gibi büyük bir kısmının sudan oluşması gerçeği de, bizim, diğer insanlarla ve tabiatla olan münasebetlerimize dikkat etmemiz gerektiğini ortaya koyuyor.

Su Kristalleri adlı kitabında suyu çeşitli yönlerden ele alan Prof. Emoto, çalışmalarının ilmî temelini oluştururken, din gerçeğini de göz ardı etmiyor. “21. yy’da en önemli olayın ilimle dinin yeniden buluşması olacağını düşünüyorum. Eğer din olmasaydı insan aptallaşacak, modern ilim de hiçbir zaman ortaya çıkmayacaktı.” diyor.

Gece saat 4teki kilom ile aynioysa sabaha 65.8 olurum diyordumgideyim 2 saat uyuyayim belki biraz daha Kilo gider.
Ayça kayanın listesine benzer birseyler yapıyorum ben de

Gunaydin.ben bu hhafta ayrilmak istiyorum. Hepinize tesekkur ederim.kendinize dikkat edin.

Gunaydin.ben bu hhafta ayrilmak istiyorum. Hepinize tesekkur ederim.kendinize dikkat edin.
neden ayrılıyorsun, kilon çok değil tabi ki isretsen ayrılırsın da abla deme ricası sebebiyle gitme lütfen
bak iştahın da açılmış daha da iştahın artar obez olursun gidersen

neden ayrılıyorsun, kilon çok değil tabi ki isretsen ayrılırsın da abla deme ricası sebebiyle gitme lütfen
bak iştahın da açılmış daha da iştahın artar obez olursun gidersen

aynen ,ayrılırsan kilo alırsın bizden söylemesi
listeye çok faydan oluyordu ,hiç +++ getirmedin

Hehe cok sagolun :) yok yok kararim kesin. Tatil zamani devam ederim yine insallah. Cok memnun oldum cok sagolun hepinize. Kendinize dikkat edin :)

selam menüm gelsin:
sabah:1 yum, zeytin 2 burgu peynir, domates,yeşillik 2 etimek
ara:2si bir arada

öğlen:şehriye çrb, tavuk şiş, bulgur pilavı,salata

akşam:fasulye kavurması ve yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…