Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar pazartesi kilosunu herkez yazıyor ,ya ma yok
ben pazartesi 400gr fazla çıktım
,hemen toparlanmaya çalıştım

pzartesi kilolar YAZILACAKKKKKKKKKK
Bende sürekli uğraştım üzerine napayım bilmiyorum menümü ve sporumu görüyorsunuz ha derseniz bu artılar grubu sıkıntıya sokuyor ben gruptan ayrılabilirim benim açımdan sorun yok

Napsam bilemedim goji berry bile tüketiyorum
Akşamları fazla tuketiyosun canim.
Benim problem de ayni, dun kesin karar aldim kendim için ve uydum o kararima, tek bi günde nerdeyse önceki kiloma indim.
Pazartesi artidaydim epey..
Haftaya çok güzel olacak, özellikle krakker çok sevindi, simdi sira bende krakker cim, nasil gecilirmis gör

***2. Takım 455. Etap ***

akrep33 (72,4 / 72,5 / -0,1 / -0,14% )
Melrin( 65.8/ 66.5 / -0.7/ -1.06% )
krakker (71.1/ 69.9/ 1.1/1.69 % )
losefar ( 58,3/58,7 /-0,4 /-0,69%)
bur50(70.0 / / / %)izne ayrildi
Burçak41(51.4/ / / %)izne ayrildi

2. Takım ortalaması: -0.033%

Bende sürekli uğraştım üzerine napayım bilmiyorum menümü ve sporumu görüyorsunuz ha derseniz bu artılar grubu sıkıntıya sokuyor ben gruptan ayrılabilirim benim açımdan sorun yok
Hassasligimiz sadece kilolarimiza olsun.
Her küçük şeyde birakip gitme olmaz, çaba sarfediyosan kilo vermek için mesele yok canim..
Akşamları ni azalt, goji meyvesine güvenip artirdiysan menüleri parti olarak dönmüştür hemen.
Hadi listemizi paylasima tasi canim..

Genel listeyi de aksam gec saatte yapabilirim diye düşünüyorum. Öncesi firsat bulursaniz yapabilirsiniz sevgili yardimcilarim

Evet kizceler, daha iyiyim ve buralardayim artik.
Haftaya takimimiz ilk üçe gitsin ve hep birlikte basaralim bunu.

Hafta sonu bol aktivitesi olsun, aburcuburlu değil.
Pazartesi daha mutlu başlamak istiyorsak haftaya hafta sonu aynen devam ediyoruz..

Yeni oturma fırsatı buldum benden önce taşımışsın bende kursum var hoca birazdan gelir geç bitiyor

Gojiye güvenmedim ki tatlı yemedim börek yemedim kahvaltı harici ekmek yemedim napayım bu hafta akşam sadece çorba salata yerim bide bunu deneyeyim

kaptanımızın dediği gibi yap bakalım bu hafta ,akşam öğünlerini çok hafif tut bakalım ,gece yoğurt kürü yap
bitki çayını ihmal etme ,

keşke biride beni fırçalasa spor yapmıyorum diyeeeeee

eyvahlarr olsunnn,uyuyan yılan uyandı desene .. yaaaa...izinverde keyfini çıkarayımmmm 3-4 hafta daha
nasıl geçtim seni ama birde B bur50 yiii

şimdi sırada M Melrin var dermişimmmmelrin canım haftayada artıyla gelebilirsin canımm, metabolizmanı şaşırt sen bu hafta ,yemiyordun biraz ye, sporuda boşverrr

Ben fircalayabilirim hatta fircaladim say...dikkat ediyirum spor yapmadigina ama saglik nedeniyle diye düsunuyorum oyle mi???

kızlar liste hazırlama sırası sizde hatırlatmak istedim
akrebim belki giremez malum cenaze evi geleni gideni oluyordur.

Gojiye güvenmedim ki tatlı yemedim börek yemedim kahvaltı harici ekmek yemedim napayım bu hafta akşam sadece çorba salata yerim bide bunu deneyeyim
Canım ne kadar dikkat etsekte gün içinde tükettiğimiz gibi aksam da aynı tüketirsek kiii akşamları gün içindeki gibi hareketimiz olmuyor, olsada farketmiyor metobolizma kapatıyor kendini, hoop o yediklerimiz şişkinlik kilo olarak bize geri dönüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…