BİZİMKİLER bu yaşta bilgisyardan ayrılmak istemiyorlar. üstüne dantel ört belki pcden soğurlarkızlar günaydın
Ellssa hiç sevinme buralardayım
eşim oğlumun öğretmeniyle görüşmüş dün tesadüf şu aşamadam pc yi tamamen kaldırmayın demiş ,mayısta bursluluk sınavı var onunda ,biraz azaltmaya çalışıcaz ,bir ara haftaiçi yasaklamıştık ne ara girmeye başladı hiç anlayamadık
bu gün artık okuldan gelmesine yakın bilgisayarın üstünü öertücem bakalım işe yarıycakmıçok göz önünde çocuğun aklı kayıyo tabii
hee tamamdır.ozaman öyle yaparız hem bi süre hedef olur benim içinde.ben yine yazarım burada 68-65.5izine ayrılan üyeyi eski kilosuna döndürtüp listeye alıyoruz
bu sırada paylaşımlara devam ediyorsun, hem de kilo vermek için hakiki bir hedefin oluyor
Ahahah aynen :) ayy bide sonrasındaki ağrı ... ama ben daha önce yapmıştım selülüt falan gitmişti çook faydalı dayancam azmettim hepsini yapcam :) bende 10 dk per bakalım bugün yine yapacağım :)dün akşam lap topta çocuklar jillian ı bulmuş sıpanın biri getirdi önume anne hadi yap diyebaktım 8. takikada pes etmişim zaten ilk 3 dk.dan sonra başlamışım, tahammül sınırım 5dk. o kardiyo kısımlarından nefret ediyorum çok uzun yaptırıyor yaaaa
YOK yok insan vücudu çok enteresan alışıyorsun ben 2 günlük oruç yapıp ev temizlediğimi biliyorum. annem sağlığı için başlamıştı dizlerinden yürüyemiyordu 3 günlük oruç yapıp cam siliyor kadınbu su orucu Aidin Salihin diye bir kadının kitabında ayrıntılı olarak anlatılıyor. benim gözüm korktu açıkcası ama belki aşamalı olarak yapılabilir. ramazan orucundan sonra evet vücut biraz alışır da işte evde yata yata tutmak lazım o orucu çocuklarla olmaz
hatta aç kalmayı sevemeye başlıyorsun birde ertesi günü menünü oruçken hazırlıyorsun ya en sağlıklı şeyi seçiyorsun :) düşünerek yiyorum resmenbende dayanamazdım heralde ,tebrik ediyorum seni
sağlığınada faydası varsa kısabir süre için yapılabilir ,aç kalmak iyidir
Tabiki şart var şekerim..Oyle bir sartmi var.65.5 tum ozaman simdi 68 im.
dün akşam lap topta çocuklar jillian ı bulmuş sıpanın biri getirdi önume anne hadi yap diyebaktım 8. takikada pes etmişim zaten ilk 3 dk.dan sonra başlamışım, tahammül sınırım 5dk. o kardiyo kısımlarından nefret ediyorum çok uzun yaptırıyor yaaaa
Evet bana anlattıklarınde ben de tırsmıştım kii o kadar şok diyetleri gözüm dönünce uygulayan ben bu su orucuna sıcak bakamadım kesinlikle..bu su orucu Aidin Salihin diye bir kadının kitabında ayrıntılı olarak anlatılıyor. benim gözüm korktu açıkcası ama belki aşamalı olarak yapılabilir. ramazan orucundan sonra evet vücut biraz alışır da işte evde yata yata tutmak lazım o orucu çocuklarla olmaz
Canım evdeki bilgisayarı kaldırmak yasaklamak çözüm değil, çocuğu dışarıya sevkedersiniz bu da kontrolünüz dışına çıkması demek, Allah korusun ters şeylere gebedir böylesi durumlar..kızlar günaydın
Ellssa hiç sevinme buralardayım
eşim oğlumun öğretmeniyle görüşmüş dün tesadüf şu aşamadam pc yi tamamen kaldırmayın demiş ,mayısta bursluluk sınavı var onunda ,biraz azaltmaya çalışıcaz ,bir ara haftaiçi yasaklamıştık ne ara girmeye başladı hiç anlayamadık
bu gün artık okuldan gelmesine yakın bilgisayarın üstünü öertücem bakalım işe yarıycakmıçok göz önünde çocuğun aklı kayıyo tabii
Ben çok aç kaldığımda ilk öğünde çok yiyorum ve durduramıyorum kendimi devam ediyor..bende dayanamazdım heralde ,tebrik ediyorum seni
sağlığınada faydası varsa kısabir süre için yapılabilir ,aç kalmak iyidir
Evet canım doğru düşünüyorsun..günaydınnnn :)
kaç gündür adet olamıyordum sürekli şekerli bişeyler yemek istiyordum...nihayet bugün adet oldum.işteyim çok ağrım var ama biraz rahatlarım iyi olur...bu hafta baya bi dikkat etmeliyim bunlada beraber iyi bir sonuç olur umarım...
yanlış düşünmüyorum değil mi,regl döneminde daha hızlı kilo verebilirim gibi geliyor ?
Ooo süpermiş, okudukça hevesleniyo gibiyimYOK yok insan vücudu çok enteresan alışıyorsun ben 2 günlük oruç yapıp ev temizlediğimi biliyorum. annem sağlığı için başlamıştı dizlerinden yürüyemiyordu 3 günlük oruç yapıp cam siliyor kadınbeni geçti. ben çok faydasını gördüm kaç gün derse o kadar tutarım diyor annem. şimdi kadın merdiven kullanıo asansörü bıraktı çok şükür iyi
merhaba arkadaşlarEllssa teşekkürler kilom 68 yaş 28 boy 160 hedef kilo 55 diyetisyene gidiyorum ,nş hedefime ulaşıcam
hoşbulduk teşk ederimHoş geldin
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadaşlar,
Ellssa teşekkürler davetin için :)
Benim kilom yüksek, kendime uygun grup da baktım ama sanırım gruplar da genelde kilolar hep aynı seviyelerde.. Biraz inceledim şu yüzde alma vs tam içine giremedim konununkuralları okudum umarım hem kendime hem takıma faydalı olurum
Hoşgeldin canım.
Hiç öyle kendini ayrı kulvarlarda görme, sonuçta hedefimiz aynı, kilo vermek..
15 günlük deneme süremiz var, bu süreçte birbirimizi daha iyi tanırız ve azmini görürüz..
Birbirimize iyi gelicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?