Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

BİZİMKİLER bu yaşta bilgisyardan ayrılmak istemiyorlar. üstüne dantel ört belki pcden soğurlar

izine ayrılan üyeyi eski kilosuna döndürtüp listeye alıyoruz
bu sırada paylaşımlara devam ediyorsun, hem de kilo vermek için hakiki bir hedefin oluyor
hee tamamdır.ozaman öyle yaparız hem bi süre hedef olur benim içinde.ben yine yazarım burada 68-65.5

günaydınnnn :)
kaç gündür adet olamıyordum sürekli şekerli bişeyler yemek istiyordum...nihayet bugün adet oldum.işteyim çok ağrım var ama biraz rahatlarım iyi olur...bu hafta baya bi dikkat etmeliyim bunlada beraber iyi bir sonuç olur umarım...

yanlış düşünmüyorum değil mi,regl döneminde daha hızlı kilo verebilirim gibi geliyor ?

Ahahah aynen :) ayy bide sonrasındaki ağrı ... ama ben daha önce yapmıştım selülüt falan gitmişti çook faydalı dayancam azmettim hepsini yapcam :) bende 10 dk per bakalım bugün yine yapacağım :)

YOK yok insan vücudu çok enteresan alışıyorsun ben 2 günlük oruç yapıp ev temizlediğimi biliyorum. annem sağlığı için başlamıştı dizlerinden yürüyemiyordu 3 günlük oruç yapıp cam siliyor kadın beni geçti. ben çok faydasını gördüm kaç gün derse o kadar tutarım diyor annem. şimdi kadın merdiven kullanıo asansörü bıraktı çok şükür iyi

bende dayanamazdım heralde ,tebrik ediyorum seni
sağlığınada faydası varsa kısabir süre için yapılabilir ,aç kalmak iyidir
hatta aç kalmayı sevemeye başlıyorsun birde ertesi günü menünü oruçken hazırlıyorsun ya en sağlıklı şeyi seçiyorsun :) düşünerek yiyorum resmen

Oyle bir sartmi var.65.5 tum ozaman simdi 68 im.
Tabiki şart var şekerim..
İzne ayrılan üye, ayrıldığı kiloya inmeden listelere giremiyor..
Hadi bakalım 65,5 i görelim birlikte, sonra daa listeye ekleyelim seni

ayy çocuklarda şartlandı ama yaa

Evet bana anlattıklarınde ben de tırsmıştım kii o kadar şok diyetleri gözüm dönünce uygulayan ben bu su orucuna sıcak bakamadım kesinlikle..

Canım evdeki bilgisayarı kaldırmak yasaklamak çözüm değil, çocuğu dışarıya sevkedersiniz bu da kontrolünüz dışına çıkması demek, Allah korusun ters şeylere gebedir böylesi durumlar..
Derslerini bitirdikten sonra saatli kullansın, kontrolü sende olsun, yasaklamadığın için zamanla cazibesini yitirir zaten yoksa alışkanlığa dönüşür..
Çocuğa farkettirmeden başka sorumluluklar verebilirsin, yarışma eğlencesi gibi faydalı alışkanlıklar geliştirebilirsin, kitap okuma gibi, öyleki zamansızlıktan giremesin ama çok eğlendiğinden aklına bile gelmesin, önemini yitirsin kendi beyninde..
Burda olduğuna sevindim, özelden telini yazarsan daha da sevinicem canım

bende dayanamazdım heralde ,tebrik ediyorum seni
sağlığınada faydası varsa kısabir süre için yapılabilir ,aç kalmak iyidir
Ben çok aç kaldığımda ilk öğünde çok yiyorum ve durduramıyorum kendimi devam ediyor..

Evet canım doğru düşünüyorsun..
Ada çayı iç hem rahatlatır hem söktürür.

Ooo süpermiş, okudukça hevesleniyo gibiyim

Dünkü menüm

Sabah
1 küçük kase ballı bademli nesfit

Öğle
Lor salatası,tam buğday ekmeği,tereyağında yumurta,yeşil zeytin,çay, 1 tablet c vitamini

Akşam
Kalan acıcık kısır, asma yaprağı ile, 1 minik kase ballı bademli nesfit

Çayın yanında çekirdek, 2 dilim saray helvası

Kitap:
Hayatın adı sen/Ferdi Demir

Spor:
50 dk yürüyüş

Hem sabah hem akşam 1 er kupa bitki çayı

Su:
2,5 litre

Merhaba arkadaşlar,

Ellssa teşekkürler davetin için :)

Benim kilom yüksek, kendime uygun grup da baktım ama sanırım gruplar da genelde kilolar hep aynı seviyelerde.. Biraz inceledim şu yüzde alma vs tam içine giremedim konunun kuralları okudum umarım hem kendime hem takıma faydalı olurum

Hoşgeldin canım.
Hiç öyle kendini ayrı kulvarlarda görme, sonuçta hedefimiz aynı, kilo vermek..

15 günlük deneme süremiz var, bu süreçte birbirimizi daha iyi tanırız ve azmini görürüz..
Birbirimize iyi gelicez inşallah

Yani evet sonuçta amacımız aynı :)

Alıntı........

Takım üyelerinin uyması gereken şartlar:

1. Her gün en az 5 mesaj paylaşımı
2. Günlük menü paylaşımı. En az 2 litre su içilecek.. En az 1 kupa bitki çayı içilecek ve menüye eklenecek..
3. Kitap okumak şart..Okunan kitabın günlük paylaşımı..
4. En az 30 dk spor yapılacak..

Bu şartlardan başka şartımız yok değil mi, bir de bu kitap beslenme - diyet içerikli mi olması gerekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…