Hoşgeldin canım..merhaba arkadaşlarEllssa teşekkürler kilom 68 yaş 28 boy 160 hedef kilo 55 diyetisyene gidiyorum ,nş hedefime ulaşıcam
inşş teşk ederimHoşgeldin canım..
Kurallarımız ilk sayfamızda, 15 günlük deneme sürecimiz var..
Hedefimize hep birlikte eğlenerek ve güzel dostluklar kurarak ulaşıcaz inşallah
Hayır canım, kitaplar genelYani evet sonuçta amacımız aynı :)
Alıntı........
Takım üyelerinin uyması gereken şartlar:
1. Her gün en az 5 mesaj paylaşımı
2. Günlük menü paylaşımı. En az 2 litre su içilecek.. En az 1 kupa bitki çayı içilecek ve menüye eklenecek..
3. Kitap okumak şart..Okunan kitabın günlük paylaşımı..
4. En az 30 dk spor yapılacak..
Bu şartlardan başka şartımız yok değil mi, bir de bu kitap beslenme - diyet içerikli mi olması gerekiyor ?
Canım kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazarmısın? Notlarıma eklemem lazım..Merhaba arkadaşlar,
Ellssa teşekkürler davetin için :)
Benim kilom yüksek, kendime uygun grup da baktım ama sanırım gruplar da genelde kilolar hep aynı seviyelerde.. Biraz inceledim şu yüzde alma vs tam içine giremedim konununkuralları okudum umarım hem kendime hem takıma faydalı olurum
Canım kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazarmısın? Notlarıma eklemem lazım..
Aldım canım notumu..Boy: 174 cm
Güncel kilo : 129
Hedef Kilo: 75
Yakın Hedef: 119
Canım sen de 1 nisan hedefini yazarmısın...inşş teşk ederim
1 nisan hedefim 65Canım sen de 1 nisan hedefini yazarmısın...
Aldım canım notumu..
1 Nisan hedefi belirle tatlım kendine.. Takım olarak her ayın başı hedef belirliyoruz.Hedefimize ulaşmak için çaba gösteriyoruz..
1 nisan hedefim 65
Tamam kızlar, inşallah ulaşırsınız hedeflerinize..17 gün var daha, iradeli olsam ne kadar verebilirim diye düşünüyorum da..
1 Nisan Hedefim : 122 kg olsun bakalım, başarırım diye düşünüyorum, bugün çok hevesliyim :)
Aaa öylemi, çok güzel, ne zaman açtın günlüğünü, mesajlara bakılırsa o da çok yeni sanırım..Diyet günlükleri bölümünde günlüğüm de var, oraya, buraya her gün ne yedim ne içtim ne yaptım yazıcam..
Hoş geldin canım..Merhaba Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım,
Kuralları okudum, bence bir sıkıntı yok :)
Güncel kilo : 70,800
Hedef Kilo : 57
Boy : 1,63 cm
Hoş geldin canım..
Sen de 1 nisan hedef kilonu belirleyebilirsin..
Ulaşırsın inşallah hedefine canım.1 Nisan hedef kilom inşaallah 67 olacak :)
Aaa öylemi, çok güzel, ne zaman açtın günlüğünü, mesajlara bakılırsa o da çok yeni sanırım..
Hosgeldin bende yeni katildim buraya ama grupta degilim henuz.merhaba arkadaşlarEllssa teşekkürler kilom 68 yaş 28 boy 160 hedef kilo 55 diyetisyene gidiyorum ,nş hedefime ulaşıcam
Merhaba arkadaşlar,
Ellssa teşekkürler davetin için :)
Benim kilom yüksek, kendime uygun grup da baktım ama sanırım gruplar da genelde kilolar hep aynı seviyelerde.. Biraz inceledim şu yüzde alma vs tam içine giremedim konununkuralları okudum umarım hem kendime hem takıma faydalı olurum
merhaba arkadaşlarEllssa teşekkürler kilom 68 yaş 28 boy 160 hedef kilo 55 diyetisyene gidiyorum ,nş hedefime ulaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?