Hosgeldin bende yeni katildim buraya ama grupta degilim henuz.
Kilomuz ve yasimiz ayni buarada.
Hedefine ulaşırsan listemize de girebiliyomuşsun ne güzelEllssa canim benimde 1 nisan hedefim 15 gunde 2.5 kilo en az.yani eski kiloma donmeliyim o tarihte ki duzenli baslayayim sonra.
68➡➡65.5
selam canım kısaca tanıtayım kendimi 38 yaşındayım, 2 tane çocuğum var , çalışıyorum yaklaşık 1,5 senedir bu gruptayım ......menülerim sabah ve öğlen hep aynı sadece akşamları bakliyat , et, sebze, salata ve yoğrt gibi sağlıklı şeyler tüketiyorum hamurişini (örnk makarna ,mantı) çok canım çekiyorsa hafta sonu tüketiyrum düzenli kilo veriyorum ama bazı haftalar aynı şeyleri yaptığım halde veremiyorum işte o zman deliriyorum
canım menün çok güzel fındık da diyetlerde hep tavsşye ediliyor ama geç yemişsin....su çok önemli suyu tüketmeye çalış canım benim masamda 750 ml şişe duruyor içip duruyorum
benim ufaklık da habire trombolin çıkarttırıyor bana
benim de ilgimi çekti okudum bazı şeyler yapılabilir aslında neler yapmadık ki şimdiye dek
canım oğlun ilkokulua mı gidiyordu, benim bakıcının oğlu 4.sınıfta o da müptelası pcnin
buradayım canım
BİZİMKİLER bu yaşta bilgisyardan ayrılmak istemiyorlar. üstüne dantel ört belki pcden soğurlar
saatli, çok denedik online oynadığı için arkadaşlarını oyunda bırakıp çıkması zor oluyorCanım evdeki bilgisayarı kaldırmak yasaklamak çözüm değil, çocuğu dışarıya sevkedersiniz bu da kontrolünüz dışına çıkması demek, Allah korusun ters şeylere gebedir böylesi durumlar..
Derslerini bitirdikten sonra saatli kullansın, kontrolü sende olsun, yasaklamadığın için zamanla cazibesini yitirir zaten yoksa alışkanlığa dönüşür..
Çocuğa farkettirmeden başka sorumluluklar verebilirsin, yarışma eğlencesi gibi faydalı alışkanlıklar geliştirebilirsin, kitap okuma gibi, öyleki zamansızlıktan giremesin ama çok eğlendiğinden aklına bile gelmesin, önemini yitirsin kendi beyninde..
Burda olduğuna sevindim, özelden telini yazarsan daha da sevinicem canım
Takımımız en kısa zamanda Birinci yapalım
İnşallah canım..Takımımız en kısa zamanda Birinci yapalım
Hafta sonlarıda toplu geziler düzenleyin, piknik yapın, baskete götürsün babası ya da yüzmeye..5. sınıff,online oynuyorlar arkadaşlarıyla gece 10 da bırakıyo bizimkisi diğerleri hala oynuyoo,aklıda onlarda kalıyo
dantel de iyi fikirmiş ,buz gibi soğur hemdee
ben çarşaf örtücemm
saatli, çok denedik online oynadığı için arkadaşlarını oyunda bırakıp çıkması zor oluyor
hiçbirşeyden de zevk almıyor ki ,hava güzel dışarıya bile çıkmak istemiyo ,arkadaşları kaç kere gelip çağırıyo ,kasları bile zayıfladı oturmaktan
okul olmadığı zamanlar bıraktıkkk,bıkmıyooooooogözleri kan çanağına dönmüştü
göz doktoruna gittik geçen gün doktor 2 saat aralıklı izin verddi ,onuda suistimal etti hemen
şimdilik haftaiçi oynamıycak ,haftasonu izin var,inşallah başarılı oluruz
Bakıyorumda hiç korkmuyosun, yerin bayaa sağlam galibahadi bakalımmmmm
Dünkü menüm
Sabah
1 küçük kase ballı bademli nesfit
Öğle
Lor salatası,tam buğday ekmeği,tereyağında yumurta,yeşil zeytin,çay, 1 tablet c vitamini
Akşam
Kalan acıcık kısır, asma yaprağı ile, 1 minik kase ballı bademli nesfit
Çayın yanında çekirdek, 2 dilim saray helvası
Kitap:
Hayatın adı sen/Ferdi Demir
Spor:
50 dk yürüyüş
Hem sabah hem akşam 1 er kupa bitki çayı
Su:
2,5 litre
Bakıyorumda hiç korkmuyosun, yerin bayaa sağlam galiba
Takımımız en kısa zamanda Birinci yapalım
Pofff çok hafifmiş menüoooo menümüz idare ederr
sen çekirdeği her akşam ye canım ,çok faydalıymış biliyormusunnn
benim bu günkü menüm
sabah
1 bardak kefir
kahvaaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
5 yeşil zeytin
ara
türk kahvesi
2 kayısı,1 ceviz
öğlen
2 haşlanmış baget
ara
activia yoğurt
akşam
1 porsiyon mantar yemeği
su 3 litre olur
2 yeşilçay
İlk iki cümleyi yazdın yaevet nedense bi güven geldii
sanki bana hiç yetişemiycekmişsin gibi bir hisss
amannnnbunları böyle yazıyorum ama bir taraftanda az tırsıyorummm
İnşallah her hafta birinci olalımevetttttttttt hemde bu haftaaaaaa
hoş bulduk canım çok memnun oldumHosgeldin bende yeni katildim buraya ama grupta degilim henuz.
Kilomuz ve yasimiz ayni buarada.
hoş bulduk canım çook teşk ederimhoşgeldiniz kızlarrrrr
size yeşilçay ikram edeyimm
bende 69.5 kiloyumEllssa ten daha zayıfııımmmmm
gözden kaçırmış olabilirim başka yeni gelen varsda onlarada sevgi dolu hoşgeldinnnnnn
hoşgeldiniz kızlarrrrr
size yeşilçay ikram edeyimm
bende 69.5 kiloyumEllssa ten daha zayıfııımmmmm
gözden kaçırmış olabilirim başka yeni gelen varsda onlarada sevgi dolu hoşgeldinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?