BİLGİSAYAR oyunlarındaki o bir hamleyle bir sürü puan kazanma, kazanmazsan oyunu tekrar başlatıp tekrar başarılı olma durumu çocukların beyninde mutluluk hormonu salgılatıyor ve çocuklar tıpkı tatlı bağımlısı olur gibi seratonin bağımlısı yapıyormuş o yüzden ufak tefek şeyler onları mutlu etmiyor.5. sınıff,online oynuyorlar arkadaşlarıyla gece 10 da bırakıyo bizimkisi diğerleri hala oynuyoo,aklıda onlarda kalıyo
dantel de iyi fikirmiş ,buz gibi soğur hemdee
ben çarşaf örtücemm
saatli, çok denedik online oynadığı için arkadaşlarını oyunda bırakıp çıkması zor oluyor
hiçbirşeyden de zevk almıyor ki ,hava güzel dışarıya bile çıkmak istemiyo ,arkadaşları kaç kere gelip çağırıyo ,kasları bile zayıfladı oturmaktan
okul olmadığı zamanlar bıraktıkkk,bıkmıyooooooogözleri kan çanağına dönmüştü
göz doktoruna gittik geçen gün doktor 2 saat aralıklı izin verddi ,onuda suistimal etti hemen
şimdilik haftaiçi oynamıycak ,haftasonu izin var,inşallah başarılı oluruz
hoş bulduk arkadaşlar ben menü paylaşımını ya akşam yada etesi günü bildiririm arkadaşlaryeni gelenler hoş geldinizisimleri ve karakterleri yakında tanıyacağız inşallah.
menü bildirimi önemli. ben izinliyim buraya menü yazmıyorum ama her gün düzenli olarak menümü ajandama yazıyorum çok da faydasını görüyorum.hoş bulduk arkadaşlar ben menü paylaşımını ya akşam yada etesi günü bildiririm arkadaşlar
Hoşbuldukkkkk :)sende hoşgeldinnnnn
yetişemiyorum kızlarrrrrrr
Gel tabiki canım yerimiz var.Ellssa duramadim ben davet edilmeden kendimi davet ettirmek istedim çünkü bu grup çok güzel geldi bana. Beni de aramıza alır misiniz yeriniz varsa.Yazdım genel katilim konusuna davet bekliyorum ama umarım yanlış bisey yapmadım forumda da yeniyim
HmmArkadaşlar ben accık kendimden bahsedeyim, 1,5 sene önce sezeryan doğum yaptım, doğum öncesi 65 kilo idim ve 23 kilo alarak 88 ile doğum yaptım, sonrasında 74'e kadar düştüm. Ve yaklaşık 23 gündür diyetteyim 3,5 kilo verdim şuan 70,800 kilodayım. Özel bir şirkette çalışıyorum aynı zamanda ek iş olarak haftaiçi akşamları öğretmenlik yapıyorum. Yediğimi içtiğimi yaptığım hareketi telefonuma yüklediğim bir programa yazıp kalori takibi yapıyorum. Günlük 1200 kaloriyi geçmiyorum ve tabiki sağlıklı yiyecekler ile.. Spor yapma şansım yok çünkü zamanım yok, bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Uyguladığım bir diyet yok belli sağlık sorunlarım var bana yasak olan şeyleri dikkate alarak besleniyorum vs vs.. İşteee böyle, hedefe kadar yılmak yok
Owww çok mutlu oldum su an.Gel tabiki canım yerimiz var.
Hoşgeldin sayfalar getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?