Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

BİLGİSAYAR oyunlarındaki o bir hamleyle bir sürü puan kazanma, kazanmazsan oyunu tekrar başlatıp tekrar başarılı olma durumu çocukların beyninde mutluluk hormonu salgılatıyor ve çocuklar tıpkı tatlı bağımlısı olur gibi seratonin bağımlısı yapıyormuş o yüzden ufak tefek şeyler onları mutlu etmiyor.
biz de bilgisayarın alternatiflerini bulmaya çalışıyoruz ama evde zor. langırt hediye etti kardeşimin eşi arada onu oynuyoruz, babalarıyla maç yapıyorlar, dün güreş yaptık:) hiç birşeyden mutlu olmuyorlar diyoruz ya ilginç geldi güreşi seviyor bizimkiler. bir de anaokulu çocukları için İQ testi gibi ADES eğitim seti var, sorunun cevabını ilgili renkteki arabayı sürerek cevaplıyor dün onunla oynadılar sevdiler. hergün atraksiyon yapmıyoruz zor geliyor tabi. arayış içindeyim. küçük çocuğu olanlara fikir verir belki. seninki için en iyi takım sporu. şu an tam takım kurma yaşı çocuğun. yaz için bir spor takımı düşünün bence.

Arkadaşlar ben accık kendimden bahsedeyim, 1,5 sene önce sezeryan doğum yaptım, doğum öncesi 65 kilo idim ve 23 kilo alarak 88 ile doğum yaptım, sonrasında 74'e kadar düştüm. Ve yaklaşık 23 gündür diyetteyim 3,5 kilo verdim şuan 70,800 kilodayım. Özel bir şirkette çalışıyorum aynı zamanda ek iş olarak haftaiçi akşamları öğretmenlik yapıyorum. Yediğimi içtiğimi yaptığım hareketi telefonuma yüklediğim bir programa yazıp kalori takibi yapıyorum. Günlük 1200 kaloriyi geçmiyorum ve tabiki sağlıklı yiyecekler ile.. Spor yapma şansım yok çünkü zamanım yok, bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Uyguladığım bir diyet yok belli sağlık sorunlarım var bana yasak olan şeyleri dikkate alarak besleniyorum vs vs.. İşteee böyle, hedefe kadar yılmak yok

bende kendimden bahsedeyim 4,5 senelik evliyim evlenmeden önce 57-58 kilolardaydım son ra 67 liloyla hamile kaldım 88 kiloyla doğuma gittim 75 kiloya kadar düştüm diyetisyene 2 ay gittim 5 kilo verdim daha sonra bıraktım şimdi tekrar başladım diyetisyene 1 ayda 3 kilo gitti belediyede memurum yürüyüş yapmaya çalışıyorum şimdi akşamlarıda leslie ve kardıyo yapıcam

selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. disiplinli olunursa burada güzel kilolar veriliyor ,, heyecanınız daim olsun

menüm gelsin:
sabah :Birkaç lokma kavurma ,7-8 yeşil zeytin, azcık ekmek

ara:2 minik kare sütlü çik. ve minik bir muz

öğlen :müsli+1 ceviz
ara:1 adet ceviz

akşam:antep tava (kıymalı sebzeli ) salata ve yoğurt , 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum .

su:2,25 lt
45 dk yürüyüş

1 kupa yeşilçy,2 sade kahve

Bugün ki menülerimi yazayım, çünkü akşamları kızımla ilgileniyorum, buraya yazamayacağım..

Sabah Kahvaltısı 09:00; kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir , 5 adet siyah zeytin , 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ; 1 fincan yeşil çay
Öğle yemeği 12:30 ; 1 adet lahmacun, yeşil salata
Ara ; 1 fincan kakule türk kahvesi
Akşamüsü 17:00 ; 1 kase yoğurt, 2 adet kepekli grissini
Su Tüketimi ; 3000 lt

Bugünlük yemeğim bu kadar, akşamları birşey yemeyecğim eğer çok acıkırsam kuruyemiş yiyeceğim.

Egzersiz ; 25 dakikalık eve yürüyüş :)

Iyo aksamlar kizlar hemen gunluk menumu paylasayim
Kalkinca 2 kuru kayisi 1 bardak ilik su
Kahvalti 1 yumurta 1.5 dilim peynir 4 zeytin cig sebzeler
Ara 1 kutu sut 200 ml
Ogle 8 adet tavuk nagget salata
Ara 1 adet sade activia 2ymk kasigi yogurt
Aksam 5 tavuk kanat izgara salata
Ara 1 bardak sut
Su 2.5 lt belki gecmistir
Birazdan 1 fincan yesilcay
Aksam uzeri 30 dk yurudum yaklasik 2.5 km birazdan leslie yapicam
Kitapta 6 sayfa oyuncu anne cocuguyla nitelikli zaman gecirmek isteyen annelere kitabini okuyorum

kızlarrr iyi akşamlar bugünkü menüm hafif olmasına rağmen çatlıcam :)
Sabah
Peynir ızgara 2-3 dilim 2 dilim sucuk
1 simit

Öğlen
Yok
1 bardak btki çayı

Akşam
Fırın balık
2-3 kalamar
avuç içi karides
Ekmek yok

Birazdan bitki çayımı içicem

1 saat yürüyüş

Ellssa duramadim ben davet edilmeden kendimi davet ettirmek istedim çünkü bu grup çok güzel geldi bana. Beni de aramıza alır misiniz yeriniz varsa.Yazdım genel katilim konusuna davet bekliyorum ama umarım yanlış bisey yapmadım forumda da yeniyim

Bu arada kitap için
Bebeğimi beklerken beni neler bekler ' i okuyorum. Hamileyken almıştım.. Arkadaşlara tavsiye ederim başarılı bir kitap

Bide galiba ben hedef falan yazmadım.. Bide anlamadığım şey cuma günü mü güncel kilomuzu yazıyoruz.. Diyceniz bana kaç gündür burdasın bi çözemedin mi :) Az çözdüm az çözemedim Tartımda problem yaşıyorum, üst katta arkadaşım oturuyor onun tartısı benim artımdan 3 kilo az tartıyo. Şimdi ben kime göre rakam sölicem. Onunki doğru olabilir çünkü spor klubunde tartıldığımda arkadaşımın tartısıyla aynı çıkmıştım

Slm bugun;
08.00 az sut.ikicatal peynir iki isirik etimek.
12.00 disarda 6 kofte 1 dilim ekmek az salata
14.00 bir avuc findik
17.30 1 sucuklu yumurta azpeynir 1.5 etimek form domates
21.00 yarim su bardagi sut.
Adet agrim vardi hareket yoktu buhun gece yapabilirsem deneyecegim.

Gel tabiki canım yerimiz var.
Hoşgeldin sayfalar getirdim

Hmm
Kalori hesabı yaparak kilo veriyorum.

Aklıma hesap yapılarak beslenme şekli vardı o geldi simdi. Sayısal diyetmiydi hedef56 bilemedim şimdi ..
Uyulabilse o da güzel kilo verdiriyordu.

Gel tabiki canım yerimiz var.
Hoşgeldin sayfalar getirdim
Owww çok mutlu oldum su an. yapmam gereken neler var kuralları az cok okudum ama . bisey atlamak istemiyorum.
Boyum 165
Bugünkü kilom 69.5
1 nisan hedefim 67.8 olsun.
Bilmem gerekenseyleri yazarsan sevinirim. Hepimize başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…