Spor da eklenince sağlıklı beslenmeye, yemeden yanında yat oluyor.bende kendimden bahsedeyim 4,5 senelik evliyim evlenmeden önce 57-58 kilolardaydım son ra 67 liloyla hamile kaldım 88 kiloyla doğuma gittim 75 kiloya kadar düştüm diyetisyene 2 ay gittim 5 kilo verdim daha sonra bıraktım şimdi tekrar başladım diyetisyene 1 ayda 3 kilo gitti belediyede memurum yürüyüş yapmaya çalışıyorum şimdi akşamlarıda leslie ve kardıyo yapıcam
Güzel dengeli bir menü olmuş. Spor da var.menüm gelsin:
sabah :Birkaç lokma kavurma ,7-8 yeşil zeytin, azcık ekmek
ara:2 minik kare sütlü çik. ve minik bir muz
öğlen :müsli+1 ceviz
ara:1 adet ceviz
akşam:antep tava (kıymalı sebzeli ) salata ve yoğurt , 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum .
su:2,25 lt
45 dk yürüyüş
1 kupa yeşilçy,2 sade kahve
Akşam yemeden güzel kilolarına veriliyor gerçekten.Bugün ki menülerimi yazayım, çünkü akşamları kızımla ilgileniyorum, buraya yazamayacağım..
Sabah Kahvaltısı 09:00; kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir , 5 adet siyah zeytin , 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ; 1 fincan yeşil çay
Öğle yemeği 12:30 ; 1 adet lahmacun, yeşil salata
Ara ; 1 fincan kakule türk kahvesi
Akşamüsü 17:00 ; 1 kase yoğurt, 2 adet kepekli grissini
Su Tüketimi ; 3000 lt
Bugünlük yemeğim bu kadar, akşamları birşey yemeyecğim eğer çok acıkırsam kuruyemiş yiyeceğim.
Egzersiz ; 25 dakikalık eve yürüyüş :)
Diyetisyen menüsüIyo aksamlar kizlar hemen gunluk menumu paylasayim
Kalkinca 2 kuru kayisi 1 bardak ilik su
Kahvalti 1 yumurta 1.5 dilim peynir 4 zeytin cig sebzeler
Ara 1 kutu sut 200 ml
Ogle 8 adet tavuk nagget salata
Ara 1 adet sade activia 2ymk kasigi yogurt
Aksam 5 tavuk kanat izgara salata
Ara 1 bardak sut
Su 2.5 lt belki gecmistir
Birazdan 1 fincan yesilcay
Aksam uzeri 30 dk yurudum yaklasik 2.5 km birazdan leslie yapicam
Kitapta 6 sayfa oyuncu anne cocuguyla nitelikli zaman gecirmek isteyen annelere kitabini okuyorum
Akşam oldukça yüksek kalorili olmus, kalamar ve karides akşam için ağır olmuş, balık ve salata yeterli olurdu canım ama öğle yememissin ve ekmek de yok. Dengelemissin durumu.kızlarrr iyi akşamlar bugünkü menüm hafif olmasına rağmen çatlıcam :)
Sabah
Peynir ızgara 2-3 dilim 2 dilim sucuk
1 simit
Öğlen
Yok
1 bardak btki çayı
Akşam
Fırın balık
2-3 kalamar
avuç içi karides
Ekmek yok
Birazdan bitki çayımı içicem
1 saat yürüyüş
Kendi tartin canım, tartin bozuk değilse en doğrusu o olur.Bide galiba ben hedef falan yazmadım.. Bide anlamadığım şey cuma günü mü güncel kilomuzu yazıyoruz.. Diyceniz bana kaç gündür burdasın bi çözemedin mi :) Az çözdüm az çözemedimTartımda problem yaşıyorum, üst katta arkadaşım oturuyor onun tartısı benim artımdan 3 kilo az tartıyo. Şimdi ben kime göre rakam sölicem. Onunki doğru olabilir çünkü spor klubunde tartıldığımda arkadaşımın tartısıyla aynı çıkmıştım
Sancin varsa yapma bugün spor, kitap oku canım dinlendirir.Slm bugun;
08.00 az sut.ikicatal peynir iki isirik etimek.
12.00 disarda 6 kofte 1 dilim ekmek az salata
14.00 bir avuc findik
17.30 1 sucuklu yumurta azpeynir 1.5 etimek form domates
21.00 yarim su bardagi sut.
Adet agrim vardi hareket yoktu buhun gece yapabilirsem deneyecegim.
Ooo sohbetler de okunmuş, harikasin.Owww çok mutlu oldum su an.yapmam gereken neler var kuralları az cok okudum ama . bisey atlamak istemiyorum.
Boyum 165
Bugünkü kilom 69.5
1 nisan hedefim 67.8 olsun.
Bilmem gerekenseyleri yazarsan sevinirim. Hepimize başarılar.
Tabiki canım karşılıklı faydalanıcaz birbirimizden.Merhaba herkese. 26yasindayim . boyum 1.65 su anki kilom 69.5. Kasım ayında (75-76 kg dim)pko olduğumu öğrendim buna ek molarak insulin direnci ve TSH yüksekliği de çıkınca bu ise bir dur demek istedim ve içeceklere attığı şekeri Hayatımdan çıkarmakla ve porsiyon küçültmek le ise başladım. Üniversiteye gidene kadar 55 kiloyu gecmemistim yanı hiç bi zaman çok ince değildim ama kilolu ve yağlı da değildim . yıllar geçtikçe kilo aldım ve 67 kilo ile evlendim ve 76 ya kadar çıktım. Bebek İstedigimiz zamanlarda regller düzensizleşmeye başlayınca öğrendim aşırı kilo alımı bütün dengemi bozmuş ve o günden beri kendince birşeyler yapmaya çalışıyorum . fakat TSH dan dolayı çok zor gidiyor kilolar ve motivasyona çok ihtiyaç duyduğum için buradayim. Dr um kilo verirsem pko nun ortadan kalkacağını söylüyor. Ben de bu takım yarismalarina katılarak devamlılığıdır sağlamak istiyorum.
Deneme suremin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Her gün menü spor kitap paylaşımımla buradayim. Umarım ben de birilerine yardımcı olabilkirim
Asıl hedef kilom 60Ooo sohbetler de okunmuş, harikasin.
Peki asıl hedef kilon ne canım?
o halde kendi tartıma göre yazıyorum.Kendi tartin canım, tartin bozuk değilse en doğrusu o olur.
Bugün ki menülerimi yazayım, çünkü akşamları kızımla ilgileniyorum, buraya yazamayacağım..
Sabah Kahvaltısı 09:00; kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir , 5 adet siyah zeytin , 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara ; 1 fincan yeşil çay
Öğle yemeği 12:30 ; 1 adet lahmacun, yeşil salata
Ara ; 1 fincan kakule türk kahvesi
Akşamüsü 17:00 ; 1 kase yoğurt, 2 adet kepekli grissini
Su Tüketimi ; 3000 lt
Bugünlük yemeğim bu kadar, akşamları birşey yemeyecğim eğer çok acıkırsam kuruyemiş yiyeceğim.
Egzersiz ; 25 dakikalık eve yürüyüş :)
Iyo aksamlar kizlar hemen gunluk menumu paylasayim
Kalkinca 2 kuru kayisi 1 bardak ilik su
Kahvalti 1 yumurta 1.5 dilim peynir 4 zeytin cig sebzeler
Ara 1 kutu sut 200 ml
Ogle 8 adet tavuk nagget salata
Ara 1 adet sade activia 2ymk kasigi yogurt
Aksam 5 tavuk kanat izgara salata
Ara 1 bardak sut
Su 2.5 lt belki gecmistir
Birazdan 1 fincan yesilcay
Aksam uzeri 30 dk yurudum yaklasik 2.5 km birazdan leslie yapicam
Kitapta 6 sayfa oyuncu anne cocuguyla nitelikli zaman gecirmek isteyen annelere kitabini okuyorum
kızlarrr iyi akşamlar bugünkü menüm hafif olmasına rağmen çatlıcam :)
Sabah
Peynir ızgara 2-3 dilim 2 dilim sucuk
1 simit
Öğlen
Yok
1 bardak btki çayı
Akşam
Fırın balık
2-3 kalamar
avuç içi karides
Ekmek yok
Birazdan bitki çayımı içicem
1 saat yürüyüş
Kızlar net paketi yok malesef giremiyorum
Menü sabah 1 simit peynir zeytin
Öğle yok
Aksam 2 slm 3kmek tavuklu kabak
Slm bugun;
08.00 az sut.ikicatal peynir iki isirik etimek.
12.00 disarda 6 kofte 1 dilim ekmek az salata
14.00 bir avuc findik
17.30 1 sucuklu yumurta azpeynir 1.5 etimek form domates
21.00 yarim su bardagi sut.
Adet agrim vardi hareket yoktu buhun gece yapabilirsem deneyecegim.
Owww çok mutlu oldum su an.yapmam gereken neler var kuralları az cok okudum ama . bisey atlamak istemiyorum.
Boyum 165
Bugünkü kilom 69.5
1 nisan hedefim 67.8 olsun.
Bilmem gerekenseyleri yazarsan sevinirim. Hepimize başarılar.
Pofff çok hafifmiş menü
Kitap? Spor?
aynen öyle canım ,bağımlı gibi bişey olduBİLGİSAYAR oyunlarındaki o bir hamleyle bir sürü puan kazanma, kazanmazsan oyunu tekrar başlatıp tekrar başarılı olma durumu çocukların beyninde mutluluk hormonu salgılatıyor ve çocuklar tıpkı tatlı bağımlısı olur gibi seratonin bağımlısı yapıyormuş o yüzden ufak tefek şeyler onları mutlu etmiyor.
biz de bilgisayarın alternatiflerini bulmaya çalışıyoruz ama evde zor. langırt hediye etti kardeşimin eşi arada onu oynuyoruz, babalarıyla maç yapıyorlar, dün güreş yaptık:) hiç birşeyden mutlu olmuyorlar diyoruz ya ilginç geldi güreşi seviyor bizimkiler. bir de anaokulu çocukları için İQ testi gibi ADES eğitim seti var, sorunun cevabını ilgili renkteki arabayı sürerek cevaplıyor dün onunla oynadılar sevdiler. hergün atraksiyon yapmıyoruz zor geliyor tabi. arayış içindeyim. küçük çocuğu olanlara fikir verir belki. seninki için en iyi takım sporu. şu an tam takım kurma yaşı çocuğun. yaz için bir spor takımı düşünün bence.
Akşam yemeden güzel kilolarına veriliyor gerçekten.
Kitap?
ben İstanbul Beykoz da yaşıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?