Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Spor da eklenince sağlıklı beslenmeye, yemeden yanında yat oluyor.
Harikasin canım..

Güzel dengeli bir menü olmuş. Spor da var.
Kitap?

Akşam yemeden güzel kilolarına veriliyor gerçekten.
Kitap?

Merhaba herkese. 26yasindayim . boyum 1.65 su anki kilom 69.5. Kasım ayında (75-76 kg dim)pko olduğumu öğrendim buna ek molarak insulin direnci ve TSH yüksekliği de çıkınca bu ise bir dur demek istedim ve içeceklere attığı şekeri Hayatımdan çıkarmakla ve porsiyon küçültmek le ise başladım. Üniversiteye gidene kadar 55 kiloyu gecmemistim yanı hiç bi zaman çok ince değildim ama kilolu ve yağlı da değildim . yıllar geçtikçe kilo aldım ve 67 kilo ile evlendim ve 76 ya kadar çıktım. Bebek İstedigimiz zamanlarda regller düzensizleşmeye başlayınca öğrendim aşırı kilo alımı bütün dengemi bozmuş ve o günden beri kendince birşeyler yapmaya çalışıyorum . fakat TSH dan dolayı çok zor gidiyor kilolar ve motivasyona çok ihtiyaç duyduğum için buradayim. Dr um kilo verirsem pko nun ortadan kalkacağını söylüyor. Ben de bu takım yarismalarina katılarak devamlılığıdır sağlamak istiyorum.
Deneme suremin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Her gün menü spor kitap paylaşımımla buradayim. Umarım ben de birilerine yardımcı olabilkirim

Diyetisyen menüsü

Akşam oldukça yüksek kalorili olmus, kalamar ve karides akşam için ağır olmuş, balık ve salata yeterli olurdu canım ama öğle yememissin ve ekmek de yok. Dengelemissin durumu.
Laf aramızda ben de severim kalamar..

Kendi tartin canım, tartin bozuk değilse en doğrusu o olur.

Sancin varsa yapma bugün spor, kitap oku canım dinlendirir.

Owww çok mutlu oldum su an. yapmam gereken neler var kuralları az cok okudum ama . bisey atlamak istemiyorum.
Boyum 165
Bugünkü kilom 69.5
1 nisan hedefim 67.8 olsun.
Bilmem gerekenseyleri yazarsan sevinirim. Hepimize başarılar.
Ooo sohbetler de okunmuş, harikasin.
Peki asıl hedef kilon ne canım?

Tabiki canım karşılıklı faydalanıcaz birbirimizden.
Birbirimize destek olarak hedeflerimize ulasicaz inşallah.

Kızlar net paketi yok malesef giremiyorum
Menü sabah 1 simit peynir zeytin
Öğle yok
Aksam 2 slm 3kmek tavuklu kabak

Owww çok mutlu oldum su an. yapmam gereken neler var kuralları az cok okudum ama . bisey atlamak istemiyorum.
Boyum 165
Bugünkü kilom 69.5
1 nisan hedefim 67.8 olsun.
Bilmem gerekenseyleri yazarsan sevinirim. Hepimize başarılar.

kızlar süpersinizz

banada çok iyi motivasyon oldu ,ne kadar az yiyorsunuzz
bende bu gün dünkünden daha az yiycemm

Pofff çok hafifmiş menü

Kitap? Spor?

kitap her gün okumaya çalışıyorum aslında ,roman okumayı beceremiyorum başladığımı hemen bitirmek istiyorum ,sabaha kadar uyumam okurum o yüzden romana pek bulaşmıyorum,dün babacığım nerdesin ali çankırılı ona başladım genelde gelişim ve dini kitapları tercih ediyorum

sporrrr

aynen öyle canım ,bağımlı gibi bişey oldu

erkek çocukları olanlar lütfen küçükten önlemini alsın
haftaiçi 15.30 cumartesi günü 16.30 okuldan geliyor ,şehirdışı olduğumuz için otür faliyetlere zaman kalmıyo

2 sene öncesine kadar satranç,tiyatro,tekvando,futbol ,yüzmeye gidiyorduk ,hepsindede çok başarılıydı
büyüdükçe gitmek istemiyo ,bilgisayarda sanal başarılarla avutuyo kendini

dünü atlattık çok şükür bilgisayarsız ama çok yıprandım onu oyalıycam diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…