Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar bugün kan vermeye gittim glukoz ve tsh ölçüm zamanı geldi ilaçlarım bitmek üzere. O yüzden kahvaltı biraz gecikti. Menulerimi ve sporumu toplu olarak yazacağım günün sonunda. Ama okuduğum kitaptan bahsedeyim şu aralar Uçurtma Avcısıni okuyorum dram sevenlere tavsiye edilir bu arada her cuma kaça kadar kilo bildirimi yapmamız gerekiyor?

Uçurtma avcısını okuduktan sonra hiç ara vermeden, Bin Muhteşem Güneş kitabını okumanı tavsiye ederim, eminim çok daha seveceksin. İkisi de muhteşem kitaplar.
Khaled Hosseini çok iyi kitaplar yazıyor, tüm kitaplarını okudum ve tavsiye ederim.

o halde kendi tartıma göre yazıyorum.
Bu sabah itibariyle
Boyum :163
Bugünkü Kilom:72.2
1 Nisan Hedefim : 70
ama yapıcam çok iddalıyım :)
Canım sen bu takıma hangi tarihte yazmıştın ve o anki kilon kaçtı?

Notlarımda göremedim, not almam lazım..

kızlar merhaba nasılsınız ben 2+1 evi aldım hayırlısıyla şimdi onların tapu banka işlerini hallediyorum.sonrada taşınma işleri başlıcak tam aktif olamıcam kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi görüşürüz

hayırlı olsun güle güle oturun inşş

Evet sırada o var zaten arkadaşım da öyle tavsiye etmişti. Hatta ondan sonra da vedalar yankilandi yi okuyacağım. Çok realistik geliyor bana Khaled Hosseini nin kurgulari.

hahaha boyumu 1.68 yazmışım ne kadan da bilmiyom. Eşim dün ölçtüğünde 163 çıktı bu net. Kilom 72.7 ydi. arkadşımın tartısı doğru diye 70 yazmıştım ama siz kendi tartınız doğru dedğiniz için. Güncel rakamlar;
Boy:1.63
kilo: 72.7
olarak başlamışım

hahaha boyumu 1.68 yazmışım ne kadan da bilmiyom. Eşim dün ölçtüğünde 163 çıktı bu net. Kilom 72.7 ydi. arkadşımın tartısı doğru diye 70 yazmıştım ama siz kendi tartınız doğru dedğiniz için. Güncel rakamlar;
Boy:1.63
kilo: 72.7
olarak başlamışım

Dün akşam yediğim yemek fazla geldiği için kahvaltı yapmadım 1 saat sonra öğle atıştırması yapacağım :)

kızlar bu arada az yemek yediğimiz için bağırsaklarımızın çalışma hızı düşüyor olabilir.
Size bana çok iyi gelen; size hem enerji sağlayacak, hem bağırsaklarınızı çalıştıracak hem de bağışıklık sisteminizi güçlendiren bir karışımdan bahsetmek istiyorum..

3 yemek kaşığı taze rendelenip sıkılmış zencefil
1 bardak su
1-2 adet taze sıkılmış limon suyu (1 bardak greyfurtta olabilir. Not: eğer greyfurt kullanırsanız su koymayın)
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı (soğuk sıkım olacak aktarlardan alabilirsiniz)
1 yemek kaşığı bal yada pekmez

bir deneyin hem lezzetli hem faydalı. eşim ekşi sevmiyor ama azıcık yorgun olsun yada hasta olacak olsun hemen zorla içiriyorum

Her cuma 12 den önce bildirim yapmamız gerekiyor tatlım..
Sabah aç karnına tartılıyorsak sabah 10:00 a kadar bildirimlerimizi bitirebiliriz..

Hayırlı olsun canım.

Buraya geldiğin ilk yazdığın tarihi hatırlıyomusun?

selam cnm

Günaydın Kızlarrrr
Yeşilçayımı içtim, kahvaltımı yapıcam şimdi..

Hadi biraz sohbet edelim, nerelerde yaşıyorsunuz?
ben kayseride yaşıyorum canım

Bin muhteşem güneşi 2 hafta önce bitirdim çok etkilendim gerçekten

oooo hayırlı olsun canım Allah borcunu ödemede yardım etsin ben de 3 yıldır kredi ödüyorum daha 5 yılımız var bitmesine öldüm bittim mahfoldum

Dün akşam yediğim yemek fazla geldiği için kahvaltı yapmadım 1 saat sonra öğle atıştırması yapacağım :)
ben dün akşam antep tava, ayran ve bol zeytinyağlı salata yedim acaip tok tuttu ..hiç böyle olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…