Güzel bir menü..bugünkü menüm:
sabah :1 yum , birkaç zeytin , peynir, az ekmek , 2 lokma tahinli bal
ara:minik bir muz
öğln:mecmk çrb, balık, salata, ince bir dilim helva
akşam:1 lahmacun 1 brdk ayran bol salata(yieceğim)
1 kupa yeşilçay, 1 sade kahve
su henüz 2,25
kitap:Aklından Bir sayı Tut
aslen İzmirliyim canım ailem izmirde ben göreviçin burdayımİzmir'de yaşadığını düşünmüştüm isminden etkilenerek
Pazar günü yazmışım canım ayın 13 marttaBuraya geldiğin ilk yazdığın tarihi hatırlıyomusun?
30 dk yürüdüm , unutmuşum yazmayıGüzel bir menü..
Spor?
Niyekiyeseydin iyiydi
kızlar merhaba nasılsınız ben 2+1 evi aldım hayırlısıyla şimdi onların tapu banka işlerini hallediyorum.sonrada taşınma işleri başlıcak tam aktif olamıcam kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi görüşürüz
kızlar bu arada az yemek yediğimiz için bağırsaklarımızın çalışma hızı düşüyor olabilir.
Size bana çok iyi gelen; size hem enerji sağlayacak, hem bağırsaklarınızı çalıştıracak hem de bağışıklık sisteminizi güçlendiren bir karışımdan bahsetmek istiyorum..
3 yemek kaşığı taze rendelenip sıkılmış zencefil
1 bardak su
1-2 adet taze sıkılmış limon suyu (1 bardak greyfurtta olabilir. Not: eğer greyfurt kullanırsanız su koymayın)
1 tatlı kaşığı çörekotu yağı (soğuk sıkım olacak aktarlardan alabilirsiniz)
1 yemek kaşığı bal yada pekmez
bir deneyin hem lezzetli hem faydalı. eşim ekşi sevmiyor ama azıcık yorgun olsun yada hasta olacak olsun hemen zorla içiriyorum
Bugün itibari ile kendime söz verdim akşamları yemicem, bu şekilde güzel kilolar vericem inşallah..
Özelliklekrakker e duyurulur
13 Mart pazar, tamam canım..Pazar günü yazmışım canım ayın 13 martta
Ben de dedim noluyor, kızcağız benim yüzüme zayıf olucak mazallahsen yemiyorsan bende yemiyorum o zaman
hatta öğlende yemiyorum dermişimmmm ,
yok ya ben akşamaı erken yiyeyim en iyisi
Ben de dedim noluyor, kızcağız benim yüzüme zayıf olucak mazallah
55 inşallah, nedenki
ben zayıflarken senide zayıflatıcam güzeliiiiiimmmm
yalnız benden zayıf olmaaaa
hedefim kaç kaptanım senin
Geçmiş olsun canım..Toplu yazarım dedim ama gün icin yaymak daha iyi olacak gibi malum en az 5 konu mesajı isteniyorbugün biraz rahatsızim başım fena ağrıyor o yüzden spor olarak bugün biraz az oldu. Sadece leslie sansone 2 miles burn body fat yaptım. Normalde bunun üzerine bi 15 dk kadar da egzersiz (squat iç bacak yan simitlere yönelik ) yapıyorum. Bugün böyle olsun adım attikca başım zonkluyor
Su içmeyi gün içine yayman lazım canım.. En sağlıklısı bu..Su ile aram yok onu düzeltmek lazım. Is yerinde wc ye girmek hiç ama hiç istemediğim için isteyken su içmiyorum. Ancak mecbur kalırsam giriyorum tabii ama bu yaptığım yanlış biliyorum
Isten gelince de 2.5 litre olmuyor tabi günde 1.5 -2 arası ancak buluyor. Bu wc olayını asmam lazim
Teşekkür ederim daha iyiyim bugün dinlendim.Geçmiş olsun canım..
Kesinlikle haklısın. Akşam eve gelince ictiklerim bi use pek yaramıyor çünkü hemen atiliyor farkediyor um. Sırf içmiş olmak için içiyorum bazen. Ama işte şu wc olayı beni benden alıyor. Zaten 2 tane wc var neyse ki alaturka ama pis yani.hic içim almıyor. Zorla kendime işkence ediyorum. Mikrop kapmaktan korkar ken b8breklerime zarar vericemSu içmeyi gün içine yayman lazım canım.. En sağlıklısı bu..
Canım sadece WC durumunu dusunme, tüm organlarımızın suya ihtiyacı var.Kesinlikle haklısın. Akşam eve gelince ictiklerim bi use pek yaramıyor çünkü hemen atiliyor farkediyor um. Sırf içmiş olmak için içiyorum bazen. Ama işte şu wc olayı beni benden alıyor. Zaten 2 tane wc var neyse ki alaturka ama pis yani.hic içim almıyor. Zorla kendime işkence ediyorum. Mikrop kapmaktan korkar ken b8breklerime zarar vericem
Akşamın çok geç canım, ara olarak dusundugun zamanda akşam olarak dusunebilirsin.Veee bugün ki menüm;
Sabah 09:00 ; 1 parça beyaz peynir, 5 adet siyah zeytin ve 1 adet tam buğday ekmeği
Ara 11:00 ; 1 fincan yeşil çay
Öğle 12:30 ; 3 köfte kadar tavuk ızgara, yarım porsiyon yeşil salata
Ara 17:00 ; 3 adet kepekli grissini
Akşam 20:00; 7 adet iç badem, 7 adet iç fındık , 3 adet ceviz (akşam derse gidicem bunları yemek zorundayım)
Su ; 3000 litre
Spor ; 40 dakika yürüyüş
Kitap ; Kırık Kalpler Oteli
Bugünlük benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?