Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugünkü menüm:
sabah :1 yum , birkaç zeytin , peynir, az ekmek , 2 lokma tahinli bal

ara:minik bir muz

öğln:mecmk çrb, balık, salata, ince bir dilim helva

akşam:1 lahmacun 1 brdk ayran bol salata(yieceğim)

1 kupa yeşilçay, 1 sade kahve

su henüz 2,25

kitap:Aklından Bir sayı Tut

Güzel bir menü..
Spor?

Niyeki yeseydin iyiydi

yemezlerrrr

hayırlı olsun ,çok sevindim ,güle güle oturunAllah bana ve evi olmayan herkeze nasip etsin

işe yarıyorsa bende yapayım
şu an evde taze zencefilim oyk

Bugün itibari ile kendime söz verdim akşamları yemicem, bu şekilde güzel kilolar vericem inşallah..

Özellikle krakker e duyurulur

sen yemiyorsan bende yemiyorum o zaman

hatta öğlende yemiyorum dermişimmmm ,
yok ya ben akşamaı erken yiyeyim en iyisi

Toplu yazarım dedim ama gün icin yaymak daha iyi olacak gibi malum en az 5 konu mesajı isteniyor bugün biraz rahatsızim başım fena ağrıyor o yüzden spor olarak bugün biraz az oldu. Sadece leslie sansone 2 miles burn body fat yaptım. Normalde bunun üzerine bi 15 dk kadar da egzersiz (squat iç bacak yan simitlere yönelik ) yapıyorum. Bugün böyle olsun adım attikca başım zonkluyor

Su ile aram yok onu düzeltmek lazım. Is yerinde wc ye girmek hiç ama hiç istemediğim için isteyken su içmiyorum. Ancak mecbur kalırsam giriyorum tabii ama bu yaptığım yanlış biliyorum
Isten gelince de 2.5 litre olmuyor tabi günde 1.5 -2 arası ancak buluyor. Bu wc olayını asmam lazim

Geçmiş olsun canım..

Su içmeyi gün içine yayman lazım canım.. En sağlıklısı bu..

Su içmeyi gün içine yayman lazım canım.. En sağlıklısı bu..
Kesinlikle haklısın. Akşam eve gelince ictiklerim bi use pek yaramıyor çünkü hemen atiliyor farkediyor um. Sırf içmiş olmak için içiyorum bazen. Ama işte şu wc olayı beni benden alıyor. Zaten 2 tane wc var neyse ki alaturka ama pis yani.hic içim almıyor. Zorla kendime işkence ediyorum. Mikrop kapmaktan korkar ken b8breklerime zarar vericem

Veee bugün ki menüm;

Sabah 09:00 ; 1 parça beyaz peynir, 5 adet siyah zeytin ve 1 adet tam buğday ekmeği

Ara 11:00 ; 1 fincan yeşil çay

Öğle 12:30 ; 3 köfte kadar tavuk ızgara, yarım porsiyon yeşil salata

Ara 17:00 ; 3 adet kepekli grissini

Akşam 20:00; 7 adet iç badem, 7 adet iç fındık , 3 adet ceviz (akşam derse gidicem bunları yemek zorundayım)
Su ; 3000 litre

Spor ; 40 dakika yürüyüş

Kitap ; Kırık Kalpler Oteli

Bugünlük benden bu kadar

Bugünkü menüm :
Sabah : 1 adet kepekli sandviç ekmeğiyle yapılmış kasarli tost , biraz domates,1 fincan az nescafeli şekersiz süt.
Öğleye doğru: 1 fincan yeşil çay
Öğle: kahvaltıyı bugün biraz geç yaptığım için pek acikmadim bir avuç ceviz ve fındık ve bol su ile geliştirdim
Akşam: dünden kalan yumurtalı ıspanak( 1 yumurta ve 4-5 kaşık kadar ıspanak), bir kase yoğurt, 4 adet zeytin.

Bugünkü kacamagim: 3 lokma(kepekli ekmek) kaymak ve bal.
Su şimdilik 2 litre ancak .sporumu zaten yazmıştım.
Su saatten sonra da yemek bitti su içmeye çalışacağım.

Canım sadece WC durumunu dusunme, tüm organlarımızın suya ihtiyacı var.

Akşamın çok geç canım, ara olarak dusundugun zamanda akşam olarak dusunebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…