İlahi, lokma diyince, lokma tatlısı yedin sandimdiBugünkü menüm :
Sabah : 1 adet kepekli sandviç ekmeğiyle yapılmış kasarli tost , biraz domates,1 fincan az nescafeli şekersiz süt.
Öğleye doğru: 1 fincan yeşil çay
Öğle: kahvaltıyı bugün biraz geç yaptığım için pek acikmadim bir avuç ceviz ve fındık ve bol su ile geliştirdim
Akşam: dünden kalan yumurtalı ıspanak( 1 yumurta ve 4-5 kaşık kadar ıspanak), bir kase yoğurt, 4 adet zeytin.
Bugünkü kacamagim: 3 lokma(kepekli ekmek) kaymak ve bal.
Su şimdilik 2 litre ancak .sporumu zaten yazmıştım.
Su saatten sonra da yemek bitti su içmeye çalışacağım.
Evet şimdi okudum da öyle anlaşılıyor.yok ekmeğin üzerine bal kaymak yedim o da 3 lokmacik. Yeme işini 7 den sonraya bırakmamaya çalışıyorum çok faydası oluyor bence.İlahi, lokma diyince, lokma tatlısı yedin sandimdi
Kacamaklarin bisi değilmiş canım. Yeme işini erken bitiren güzel
Günaydınnnn, Allah yardımcın olsun kolay gelsin şimdiden :)günayyydın kıslaar...
bugün orucum ve çook da erken kalkım çünkü ev temizliği yapıcam... bana sabır dileğinhiç sevmiyorum bu temizlik işini.. of poff ... ama temiz olunca da çook mutlu oluyorum öyle şeyler.. ara verince yazarım mutlaka
55 inşallah, nedenki
Toplu yazarım dedim ama gün icin yaymak daha iyi olacak gibi malum en az 5 konu mesajı isteniyorbugün biraz rahatsızim başım fena ağrıyor o yüzden spor olarak bugün biraz az oldu. Sadece leslie sansone 2 miles burn body fat yaptım. Normalde bunun üzerine bi 15 dk kadar da egzersiz (squat iç bacak yan simitlere yönelik ) yapıyorum. Bugün böyle olsun adım attikca başım zonkluyor
Su ile aram yok onu düzeltmek lazım. Is yerinde wc ye girmek hiç ama hiç istemediğim için isteyken su içmiyorum. Ancak mecbur kalırsam giriyorum tabii ama bu yaptığım yanlış biliyorum
Isten gelince de 2.5 litre olmuyor tabi günde 1.5 -2 arası ancak buluyor. Bu wc olayını asmam lazim
Kacamagim 2 adet kurabiye bu kotu oldu
Yarın yine orucum bakalım :)) bide koca evi temizlicem o spor oluyo mu :)
Acaba diyorum dr umu mu degistirsem. Kızlar size sorayım bana şeker yüklemesi falan yapılmadı. Sadece kandan tahlil yapılarak ilaç başlattı dr. Ama ben şeker hastası değilim. Yani açlık kan sekerim bakıldığında normal değerler içinde. Ama ınsulin denen şey yüksek çıkıyor bende ve bu yüzden ınsulin direnci de yüksek çıkıyor. Bu olaya da zaten subklinik diabet deniyor. Diabetin ilk evresi yani. 2. Kez gittim bu dr a yine tahlil yaptı yeterince dusmemis deyip ilacın dozunu yukseltti. Bilemedim şeker yüklemesi yapılmadan şeker ilacına baslatilmamali vs diye okumuştum ama.
Onun bende bi kitabı var üzerinde yeşil mezura olan kitabı yaşam boyu sağlık diye ama pek uygulanabilir gelmedi bana o yani ne bileyim ya da ben öyle yorumladım işime öyle geldiği için. Tekrar Bi gözden geçirmekte fayda var o zaman.tavsiye için teşekkür ederim. Ama bu şeker ınsulin falan direkt beyinden geldiği için bunu dışardan almak hiç istemiyorum en çok bunun için kilo verip şu ilaçlardan kurtulmak istiyorum. Tabii bir de pko ve bebis için.geçmiş olsun canım
karatay beslenmeye bakış açın nasıl
bence senin sorununa çok iyi gelicek
karatay kitaplarını alıp okumanı tavsiye ederim
Bugün sadece ayran mi iceceksin yani. dikkat et şok diyet mi yapıyorsunkızlar bu gün hiç keyfim yok
kendimi temizliğe vericem
bugünkü menüm
ayran detoksu
yok canım oruç gibi iftarda sadece su içeceğim... yarın da orucum bu sefer 2 gün yada 36 saatlik yapacağım. bakalım ne kadar dayanabilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?