Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İlahi, lokma diyince, lokma tatlısı yedin sandimdi
Kacamaklarin bisi değilmiş canım. Yeme işini erken bitiren güzel

Iyi aksamlar kizlar gunluk menum
Ac karnina sabah ilik su
Kahvalti 1 yumurta 1.5 dilim peynir 4 zeytin salatalik 1 adet ceri domates 1 adet
Ara 200 ml sut
Ogle tas kebabi ve salata
Ara 1 kutu activa ve 1 avuc beyaz leblebi
Aksam balik ve salata
Su 2.5 lt
1 fincan kiraz sapli cay
Birazdanda yesulcay
Spor 30 dk leslie
Kitap oyuncu anne bugun bitti kitap yarin. Baska kitaba baslicam

İlahi, lokma diyince, lokma tatlısı yedin sandimdi
Kacamaklarin bisi değilmiş canım. Yeme işini erken bitiren güzel
Evet şimdi okudum da öyle anlaşılıyor.yok ekmeğin üzerine bal kaymak yedim o da 3 lokmacik. Yeme işini 7 den sonraya bırakmamaya çalışıyorum çok faydası oluyor bence.

Kızlar bugünkü menüm
Sabah
Dün akşamı sindirmediğim için yemedim
Ama zencefilli greyfurt karışımımı içtim

Öğle
Kaşarlı tost yağsız 1 tane
Bitki çayı yanında

Ara vişne suyu yarım bardak
Tatlı niyetine 2 hurma

Akşam ciğer yarım çorba tabağının içine ekmeksiz
Bugün işlerim çook yoğundu kitap okuyamadım
Spor
19 dk dayandığım cardiom julien micheal

günayyydın kıslaar...
bugün orucum ve çook da erken kalkım çünkü ev temizliği yapıcam... bana sabır dileğin hiç sevmiyorum bu temizlik işini.. of poff ... ama temiz olunca da çook mutlu oluyorum öyle şeyler.. ara verince yazarım mutlaka

Günaydınnnn, Allah yardımcın olsun kolay gelsin şimdiden :)

Bugün enerjiiiii dolu uyandım yine, miss gibi kahvaltımı yaptım vee şimdi işbaşı.. Yarın büyük gün en az -1 kg olacak inşaallah

55 inşallah, nedenki

merak ettimm,,bana 60 kilo iyi olur heralde bakalım duruma göre ,şu an bile iyiym aslındaa,göbeğim ayva göbeği oldu ,kollarımın biraz incelmesi lazım ,göğüsler bide küçülmesi lazım,şimdi 95 büyük gelmeye başladı

geçmiş olsun ,ah baş ağrısını çok iyi bilirimm

beim kaç yıllık deneyimim su içmeyince hiç bir diyet spor i,şe yaramıyo,nasıl olabilir bir çözümde aklıma gelmiyo ,bende giremem,

Kacamagim 2 adet kurabiye bu kotu oldu

kötü olmuş ,keşke yemeseydin

Yarın yine orucum bakalım :)) bide koca evi temizlicem o spor oluyo mu :)

kolay gelsin

dübkü menüm

sabah uyanınca
1 bardak kefir

kahvaltı

1 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin

ara

2 kayısı

öğle saaat 4 gibi
2 baget
çay
1 avuç kabak çekirdeği
küçük kase pekmez tahin

akşam

1 tane activya yoğurt

22 de 1 bardak kefir

spor 30 dakika yürüdüm
kitap aynı .1 hafta onu evire çevire okurum

kızlar bu gün hiç keyfim yok

kendimi temizliğe vericem

bugünkü menüm
ayran detoksu

Günaydın bayanlar. Dün tahlil vermiştim açlık şekeri ve tsh için. Canım sıkkın. Tsh i gebelik için istenen seviyeye indirdim zor da olsa ilaç dozu arttırarak vs ama bu şeker bur türlü düşmüyor. 94 çıktı bu sefer de şimdiye kadar ki en yüksek hali bu. Önceden 90 falan çıkıyordu günde 1000 mg ilaç alıyordum. Dr um ınsulin direncinin bu türlü dusmedigini söyledi ve günlük 2000 mg a çıkardı. Ama gel gelelim sonuç bu. Neyi yanlış yapıyorum acaba tedaviye basladigimdan beri 6-7 kilo bile verdim ama bilemiyorum inşallah insulinim bu jadar yüksek değildir. Ona baktirmadim çünkü sadece glikoz bakıldı. Detaylı tetkik için ancak nisan ayında gidebilicem dr a.

Acaba diyorum dr umu mu degistirsem. Kızlar size sorayım bana şeker yüklemesi falan yapılmadı. Sadece kandan tahlil yapılarak ilaç başlattı dr. Ama ben şeker hastası değilim. Yani açlık kan sekerim bakıldığında normal değerler içinde. Ama ınsulin denen şey yüksek çıkıyor bende ve bu yüzden ınsulin direnci de yüksek çıkıyor. Bu olaya da zaten subklinik diabet deniyor. Diabetin ilk evresi yani. 2. Kez gittim bu dr a yine tahlil yaptı yeterince dusmemis deyip ilacın dozunu yukseltti. Bilemedim şeker yüklemesi yapılmadan şeker ilacına baslatilmamali vs diye okumuştum ama.

geçmiş olsun canım

karatay beslenmeye bakış açın nasıl
bence senin sorununa çok iyi gelicek
karatay kitaplarını alıp okumanı tavsiye ederim

Bu arada kahvaltım saat 08.30: 2 dilim cavdarli ekmek, 2 k.k kadar yağlı beyaz peynir, 7 tane zeytin, Kekikli nar ekşili domates.
Sabah kalkınca tiroid için ilaç içme gerekiyor ve ardından bişey yiyip içmeden yarım saat bekliyorum. Bu yüzden kahvaltıdan önce sadece şu içiyorum. Bazen ceviz beklettigim su oluyor bu.

geçmiş olsun canım

karatay beslenmeye bakış açın nasıl
bence senin sorununa çok iyi gelicek
karatay kitaplarını alıp okumanı tavsiye ederim
Onun bende bi kitabı var üzerinde yeşil mezura olan kitabı yaşam boyu sağlık diye ama pek uygulanabilir gelmedi bana o yani ne bileyim ya da ben öyle yorumladım işime öyle geldiği için. Tekrar Bi gözden geçirmekte fayda var o zaman.tavsiye için teşekkür ederim. Ama bu şeker ınsulin falan direkt beyinden geldiği için bunu dışardan almak hiç istemiyorum en çok bunun için kilo verip şu ilaçlardan kurtulmak istiyorum. Tabii bir de pko ve bebis için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…