Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy 50leleri görmüşsün ne kadar güzel ben göremicem artık ömrüm boyunca. çok çirkin olurum kesin sonuçta sarkarım yani. gönüllü öğretmenliğinden dolayı tebrik ederim ne kadar güzel...

ben kaçamak için bişiy önercem :) hurma :) hem faydalı hem çikolata niyetine yiyorum ben onu
Evet hurma faydali arkadaşım ama şeker oranı çok çok fazla ve prolaktini yüksek olanlara hurma ve kuru incir pek onerilmiyor o yüzden ben uzak duruyorum. Ama kesinlikle haklısın bağırsaklara da çok faydalı.

Evet hurma faydali arkadaşım ama şeker oranı çok çok fazla ve prolaktini yüksek olanlara hurma ve kuru incir pek onerilmiyor o yüzden ben uzak duruyorum. Ama kesinlikle haklısın bağırsaklara da çok faydalı.
yani işte bazen çikolata niyetine 1-2 tanecik

günaydın arkadaşlar kilom 67,9
dünkü menüm kahvaltı 1 yumurta 3 dilim peynir 1 zeytin 1 dilim ekmek
ara yok
öğlen tavuk şinitzel salata yağsız
ara yok canım hiç bi şey istemedi
akşam 1 adet lahmacun 1 ayran yağsız salata
spor 30 dk yürüyüş
kitap evyapımı sihirli değnek

Bugün sadece ayran mi iceceksin yani. dikkat et şok diyet mi yapıyorsun
sabah normal kahvaltı öğlen 12 de ve 2 saat arayla ayran aşı çorbası ,zorlayan bi detoks değil özellikl regl dönemi sonrası için

aferim sana ,Allah yaptıklarının karşılığını kat kat verir inşallah,ne iyi kızsın sen öyle ,maşşallah

50 kilo olmana sevindim ama yemek yemeyi unutmaaa,öğrencisin sen yanında kurumeyve kuruyemiş bulundur

Günaydın Kızlarrr
Geçen hafta cuma 70,800 kg idim ve bu hafta 69,700 kg olmuşum :)
Yüzde oranım; %1,55

şimdi nasılsın devam mı

suyu az mı içmek gerekiyor adı su diyeti ama

Herkese Günaydın bayanlar. Bugün çok mutluyum kk bana iyi geldi bu sabah tartildim ve kilom 68.6 @akrep33 bu benim için ne demek anlatamam size. Tabii hemen şunu ekleyeyim dün neredeyse aç gezdim disimden dolayı ve karnimi suyla doyurdum diyebilirim menumu yazmıştım zaten.
Ve ben suna karar verdim ki ara öğün olayı herkeste ise yaramıyor. Ben ne zaman ara öğün yapmazsam o zaman daha iyi oluyor. Bu da sanırım vücudumda dr un dediğine göre hali hazirda birikmiş depolanmis çok fazla şeker - enerji olduğundan vücut aç kaldığı an onları tüketmeye başlıyor. En azından bende böyle olduğunu düşünüyorum çünkü dün sabah 8.30 dan alsam 7.30 a kadar hiç bir şey yemedim sadece şu içtim yi yemedim çünkü. Ama ne bi halsizlik ne bi başka bişey vücut depodan harcıyor demek ki dedim depolari eriten kadar en azından çok fazla ara öğün yok .

Burası insanı gerçekten motive ediyor iyi ki gelmişim buraya. Hepinize Teşekkürler.

yüzdenide hesaplamışsın
bu hafta yeniler listeye giremiyo bildiğim kadarıyla 2 hafta deneme süresindesiniz
bol bol mesaj yazıcaksınız siz takım şenlensin

bende bu sabah 68.5 immm

ay ben karıştırdım ırmak yazmış yüzdesini

sen geçen hafta ve bu sabahki kilonu yazcaksın,her cuma sabahı tartılıyoruz

***2. Takım 456. Etap ***DÖRDÜNCÜSÜ

akrep33 ( 72,5 / 72 / 0,5 / 0,67%)
Melrin( 66,5 / 65.7 / 0.8 / 1.20%)
krakker ( 69,9 /69,5 / 0,4 /0,57%)
losefar ( 58,7 / 58,2 / 0,5 / 0,85%)

2. Takım ortalaması: 0,823%

***2. Takım 457. Etap ***

akrep33 ( 72 / / / %)
Melrin( 65,7 / / / %)
krakker ( 69,5/ / /%)
losefar ( 58,2 / / /%)

2. Takım ortalaması:

***2. Takım 457. Etap ***

akrep33 ( 72 / / / %)
Melrin( 65,7 / / / %)
krakker ( 69,5/68,5 /1 /%1,44)
losefar ( 58,2 / / /%)

2. Takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…