ayy 50leleri görmüşsün ne kadar güzel ben göremicem artık ömrüm boyunca. çok çirkin olurum kesin sonuçta sarkarım yani. gönüllü öğretmenliğinden dolayı tebrik ederim ne kadar güzel...Merhabalar gruptan ayrildim ama buralarda takiliyordum.krakker takimdan ayrilirken 51.4 tum. Okula yuruyerek gidip geliyorum. Yocev diye bir yere kayit oldum. Oksuz yetim cocuklara gonullu ogretmenlik yapmaya basladim. Hayatıma istedigim gibi yon veriyorum derslerjm de yogunlasti. Dun yemek yemegi unutmustum. Kahvaltiylaydim gece anca corba icmek aklima geldi. Odevlerim birikti. Cok anlattim dimi :) az once geldim eve tartildim 50.2 ye dusmusum. Hedefime az kaldii azz. :) dolaşıyorum ben buralardayim sevgiler :)
Evet hurma faydali arkadaşım ama şeker oranı çok çok fazla ve prolaktini yüksek olanlara hurma ve kuru incir pek onerilmiyor o yüzden ben uzak duruyorum. Ama kesinlikle haklısın bağırsaklara da çok faydalı.ben kaçamak için bişiy önercem :) hurma :) hem faydalı hem çikolata niyetine yiyorum ben onu
yani işte bazen çikolata niyetine 1-2 tanecikEvet hurma faydali arkadaşım ama şeker oranı çok çok fazla ve prolaktini yüksek olanlara hurma ve kuru incir pek onerilmiyor o yüzden ben uzak duruyorum. Ama kesinlikle haklısın bağırsaklara da çok faydalı.
sabah normal kahvaltı öğlen 12 de ve 2 saat arayla ayran aşı çorbası ,zorlayan bi detoks değil özellikl regl dönemi sonrası içinBugün sadece ayran mi iceceksin yani. dikkat et şok diyet mi yapıyorsun
Merhabalar gruptan ayrildim ama buralarda takiliyordum.krakker takimdan ayrilirken 51.4 tum. Okula yuruyerek gidip geliyorum. Yocev diye bir yere kayit oldum. Oksuz yetim cocuklara gonullu ogretmenlik yapmaya basladim. Hayatıma istedigim gibi yon veriyorum derslerjm de yogunlasti. Dun yemek yemegi unutmustum. Kahvaltiylaydim gece anca corba icmek aklima geldi. Odevlerim birikti. Cok anlattim dimi :) az once geldim eve tartildim 50.2 ye dusmusum. Hedefime az kaldii azz. :) dolaşıyorum ben buralardayim sevgiler :)
Kızlar iyi akşamlar
Dün akşam 8 den beri hiç bişiy yemiyorum 'su orucundayım' doymak için su da içmiyorum sadece bir iki yudum. bünyem 2 günlüğe kadar alışık bakalım ne kadar duracağım.
kitap bebeğimi beklerken beni neler bekler ve pi yi okuyorum. bi kaç kitap takip etmeyi seviyorum ben:)
spor olarak siz bişiy demediniz ama mutfak temizliği yaptım bugün dolaplar ve budolobı
Günaydın Kızlarrr
Geçen hafta cuma 70,800 kg idim ve bu hafta 69,700 kg olmuşum :)
Yüzde oranım; %1,55
Ya ben sadece kilo bildirimi yaptım. Öğlen 12 ye kadar yapılacak diye biliyorum. Ama bazı arkadaşlar yüzde hesabı falan yapmış sen de liste demişsin. Başka yapmam gereken bişey var mı arkadaşım malum yeniyim ya ben
yüzdenide hesaplamışsınYa ben sadece kilo bildirimi yaptım. Öğlen 12 ye kadar yapılacak diye biliyorum. Ama bazı arkadaşlar yüzde hesabı falan yapmış sen de liste demişsin. Başka yapmam gereken bişey var mı arkadaşım malum yeniyim ya ben
Ya ben sadece kilo bildirimi yaptım. Öğlen 12 ye kadar yapılacak diye biliyorum. Ama bazı arkadaşlar yüzde hesabı falan yapmış sen de liste demişsin. Başka yapmam gereken bişey var mı arkadaşım malum yeniyim ya ben
***2. Takım 456. Etap ***DÖRDÜNCÜSÜ
akrep33 ( 72,5 / 72 / 0,5 / 0,67%)
Melrin( 66,5 / 65.7 / 0.8 / 1.20%)
krakker ( 69,9 /69,5 / 0,4 /0,57%)
losefar ( 58,7 / 58,2 / 0,5 / 0,85
2. Takım ortalaması: 0,823%
bolll eksili bir gün olur inş. sizin için canımhızır gibi yetişmişsin hemenn
bolll eksili bir gün olur inş. sizin için canım
herkese hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?