Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet şimdi okudum da öyle anlaşılıyor.yok ekmeğin üzerine bal kaymak yedim o da 3 lokmacik. Yeme işini 7 den sonraya bırakmamaya çalışıyorum çok faydası oluyor bence.
Evet canım kesinlikle faydası oluyor.

Canım aslında bana da iyi olur 60 hatta 64 ama işte ne bileyim 55 e takılı kaldım bakalım o zaman olsun.

Canım şeker yüklemesi artık yapılmıyor zararlı olduğu için, sen bu kitabı oku evet iyi gelecektir.
Özellikle akşam yemeleri çok tetikliyor insulin direncini ve şekeri

yok canım oruç gibi iftarda sadece su içeceğim... yarın da orucum bu sefer 2 gün yada 36 saatlik yapacağım. bakalım ne kadar dayanabilirsem.
Su bile içmeden 36 saatmi AC olacaksın aman dikkat et canım

Su bile içmeden 36 saatmi AC olacaksın aman dikkat et canım
36 saat bitti zaten.. Benim diyetim doktor kontrolünde arkadaşlar yapmak isteyenler kesinlikle bağırsaklarını tamamen boşaltmadan kesinlikle ama kesinlikle yapmasın.. 1 yıldır yaptığım bir uygulama.. 87 lerden düştüm bu kilolara. 3 günlük oruclarım başladı benim yani pazar sabahı beslenmeye başlayacağım.

süper miş ,şimdi şöyle bir şey, sana uyarmı 2 haftasonra listedesin benden 100gr fazlan var bakalım listeye girdiğn hafta hangimizin kilosu daha az olucakk varmısınn

sağ ol canımm ,
tabii ki varrrimmm arkadaşım krakker
2 haftayı bekletmezler belki haftaya listeye girerim ayin 25 inde yani. 2 haftalik olmasam da 11 günlük oluyorum
olmazsa da 1 nisan daki listede artık duello yapariz benim 1 nisan hedefim yanlış hatırlamıyorsam 67.8 di. Senin kaçtı. Ben ulaşamam diye düşünüyordum ama bugünkü kilom beni gerçekten şaşırttı olacak galiba bu iş.

kızlar ben leslie ye geçeceğim şimdi.. var mı önerdiğiniz bi tanesi.. bi sürü videosu var bu kadının

kızlar ben leslie ye geçeceğim şimdi.. var mı önerdiğiniz bi tanesi.. bi sürü videosu var bu kadının
Burn body fat 2 miles 33 dk
Burn body fat 3 miles 47 dk yanilmiyorsam. Bu ikisi güzel arkadaşım. Ama ben 2 miles olanı tercih ediyorum diğeri bana uzun geliyor.

Kız ben seni losefar sandimdi yaa...
Oooo incelmiste artikim kendine başka rakipler de bulurmuş oooo çok güzel

Bu hafta pis bogazligimin acisini çektim haftaya gorusucez canim

görüşelim canım ara açıldı bayağı

gerçek tıpp hiç duymamıştım ,aslında aklıma yattı ,zayıflamaktan çok sağlıklı olmak için deneyebilirim ama dayanamam gibi geliyor

Canım aslında bana da iyi olur 60 hatta 64 ama işte ne bileyim 55 e takılı kaldım bakalım o zaman olsun.

55 çok olur gerçekten ,gençkız değilizki canım
doğumdan sonra özellikle kemikler genişliyo ,60 ken 55 gibi durabiliyorsun sen sporda yapıyosun fıstık gibi olursun 60 kiloda

hadi az kalmış

benim nisan hedefim 68 di galiba

buraya takıldığımız sürece olur canım , ben buraya girip mesajları okudukça doygunluk hissediyorum

Kız ben seni losefar sandimdi yaa...
Oooo incelmiste artikim kendine başka rakipler de bulurmuş oooo çok güzel

Bu hafta pis bogazligimin acisini çektim haftaya gorusucez canim

senin menülerini pek göremedim

ne yiyorsun o kadar merak ediyorum kiicanım rakibem iyiki varsın yoksa ben 68 kiloları göremezdiiimmm

kızlar ben gündüz pek aktif olamıyorum ama fırsat buldukça yazıyorum 1 hafta çorba diyeti yapıcam inş faydası olur

Ta
Tamam o zaman anlaştık. Listeye girdiğimde görüşürüz

görüşelim canım ara açıldı bayağı

gerçek tıpp hiç duymamıştım ,aslında aklıma yattı ,zayıflamaktan çok sağlıklı olmak için deneyebilirim ama dayanamam gibi geliyor
Hemen 3 günlük açlık yapmıosun zaten canım önce normal bildiğimiz oruç 2-3 hafta (haftada 2) sonra 36 saattlik oruç 5 hafta (haftada 2) sonra 2 günlük oruç 3 ay (haftada1) sonra 3 günlük oruç (haftada1) bünye alışıyor ve güçleniyor. Ben bugün 2 günlüğün içindeyim 1 saat spor yaptım ..

Bugünkü menüm
Kahvaltı 07.30: beyaz tost ekmeği ile 1 tane tost 1 bardak süt. (Acele acele ettim ayak ustu)
Saat 11 gibi 1 fincan yeşil çay
Öğle : saat 1 de yeşil mercimek yemeği 8-9 kaşık kadar. 1 kase yoğurt.
Akşam yemeği cuma günleri pek yemiyorum çünkü hafta sonu ipin ucu illa ki kaçıyor o yüzden cuma akşamı gecistiriyorum elimden geldiğince.
Bugünkü kacamagim saat 5.30 gibi 250 kalorilik bi dondurma yedim canım çok çekti napim. Bugün daha da bişey yemem. Bol bol su içerim. Simdiye kadar 1.5 litre ancak icebildim.Akşam 8 gibi süt içerim belki tarçınlı.
Spor olarak 2 mile leslie sansone + 20 dk egzersiz ( 50 squat+twist+ bacak) yapacağım . Bugün aktif günüm .
Kitap olarak bin muhteşem güneşe devam ediyorum. Bu hafta sonu onunla geçiririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…