Evet canım kesinlikle faydası oluyor.Evet şimdi okudum da öyle anlaşılıyor.yok ekmeğin üzerine bal kaymak yedim o da 3 lokmacik. Yeme işini 7 den sonraya bırakmamaya çalışıyorum çok faydası oluyor bence.
Spor olmuyor maalesef canım ama ek hareket oluyor ve temiz ev iyidir motive ediyor insanıYarın yine orucum bakalım :)) bide koca evi temizlicem o spor oluyo mu :)
Canım aslında bana da iyi olur 60 hatta 64 ama işte ne bileyim 55 e takılı kaldım bakalım o zaman olsun.merak ettimm,,bana 60 kilo iyi olur heralde bakalım duruma göre ,şu an bile iyiym aslındaa,göbeğim ayva göbeği oldu ,kollarımın biraz incelmesi lazım ,göğüsler bide küçülmesi lazım,şimdi 95 büyük gelmeye başladı
geçmiş olsun ,ah baş ağrısını çok iyi bilirimm
beim kaç yıllık deneyimim su içmeyince hiç bir diyet spor i,şe yaramıyo,nasıl olabilir bir çözümde aklıma gelmiyo ,bende giremem,
kötü olmuş ,keşke yemeseydin
kolay gelsin
tamam o zaman dün spor yapmamış oldum .. bugün leslie denicem çoğu kişi onu yapıyor sanırım bi bakiim bendeSpor olmuyor maalesef canım ama ek hareket oluyor ve temiz ev iyidir motive ediyor insanı
dübkü menüm
sabah uyanınca
1 bardak kefir
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
ara
2 kayısı
öğle saaat 4 gibi
2 baget
çay
1 avuç kabak çekirdeği
küçük kase pekmez tahin
akşam
1 tane activya yoğurt
22 de 1 bardak kefir
spor 30 dakika yürüdüm
kitap aynı .1 hafta onu evire çevire okurum
Canım şeker yüklemesi artık yapılmıyor zararlı olduğu için, sen bu kitabı oku evet iyi gelecektir.Onun bende bi kitabı var üzerinde yeşil mezura olan kitabı yaşam boyu sağlık diye ama pek uygulanabilir gelmedi bana o yani ne bileyim ya da ben öyle yorumladım işime öyle geldiği için. Tekrar Bi gözden geçirmekte fayda var o zaman.tavsiye için teşekkür ederim. Ama bu şeker ınsulin falan direkt beyinden geldiği için bunu dışardan almak hiç istemiyorum en çok bunun için kilo verip şu ilaçlardan kurtulmak istiyorum. Tabii bir de pko ve bebis için.
Su bile içmeden 36 saatmi AC olacaksınyok canım oruç gibi iftarda sadece su içeceğim... yarın da orucum bu sefer 2 gün yada 36 saatlik yapacağım. bakalım ne kadar dayanabilirsem.
36 saat bitti zaten.. Benim diyetim doktor kontrolünde arkadaşlar yapmak isteyenler kesinlikle bağırsaklarını tamamen boşaltmadan kesinlikle ama kesinlikle yapmasın.. 1 yıldır yaptığım bir uygulama.. 87 lerden düştüm bu kilolara. 3 günlük oruclarım başladı benim yani pazar sabahı beslenmeye başlayacağım.Su bile içmeden 36 saatmi AC olacaksınaman dikkat et canım
Teşekkürler darısı herkese daha çok.
tabii ki varrrimmm arkadaşımsüper miş ,şimdi şöyle bir şey, sana uyarmı 2 haftasonra listedesin benden 100gr fazlan var bakalım listeye girdiğn hafta hangimizin kilosu daha az olucakkvarmısınn
sağ ol canımm ,
Burn body fat 2 miles 33 dkkızlar ben leslie ye geçeceğim şimdi.. var mı önerdiğiniz bi tanesi.. bi sürü videosu var bu kadının
Kız ben seni losefar sandimdi yaa...
Oooo incelmiste artikim kendine başka rakipler de bulurmuş oooo çok güzel
Bu hafta pis bogazligimin acisini çektim haftaya gorusucez canim
Günayydın :) evet devam ediyorum.. Su orucu adı ama suyu boş mideye dolu dolu göndermek mide asitlerinin oluşmasına sebep oluyo buda hiç doğru değil. sadece 1-2 yudum su içiyorum.. Çarşamba akşam 8den beri hiç bişiy yemedim ... Bu bir diyet değil ama alternatif tıbbın önerdiği bir beslenme şekli.. 'Gerçek Tıp' adlı kitabı okuyabilirsiniz
Canım aslında bana da iyi olur 60 hatta 64 ama işte ne bileyim 55 e takılı kaldım bakalım o zaman olsun.
36 saat bitti zaten.. Benim diyetim doktor kontrolünde arkadaşlar yapmak isteyenler kesinlikle bağırsaklarını tamamen boşaltmadan kesinlikle ama kesinlikle yapmasın.. 1 yıldır yaptığım bir uygulama.. 87 lerden düştüm bu kilolara. 3 günlük oruclarım başladı benim yani pazar sabahı beslenmeye başlayacağım.
tabii ki varrrimmm arkadaşımkrakker
2 haftayı bekletmezler belki haftaya listeye girerim ayin 25 inde yani. 2 haftalik olmasam da 11 günlük oluyorum
olmazsa da 1 nisan daki listede artık duello yaparizbenim 1 nisan hedefim yanlış hatırlamıyorsam 67.8 di. Senin kaçtı. Ben ulaşamam diye düşünüyordum ama bugünkü kilom beni gerçekten şaşırttı olacak galiba bu iş.
Kız ben seni losefar sandimdi yaa...
Oooo incelmiste artikim kendine başka rakipler de bulurmuş oooo çok güzel
Bu hafta pis bogazligimin acisini çektim haftaya gorusucez canim
Tamam o zaman anlaştık. Listeye girdiğimde görüşürüzgörüşelim canım ara açıldı bayağı
gerçek tıpp hiç duymamıştım ,aslında aklıma yattı ,zayıflamaktan çok sağlıklı olmak için deneyebilirim ama dayanamam gibi geliyor
55 çok olur gerçekten ,gençkız değilizki canım
doğumdan sonra özellikle kemikler genişliyo ,60 ken 55 gibi durabiliyorsun sen sporda yapıyosun fıstık gibi olursun 60 kiloda
hadi az kalmış
benim nisan hedefim 68 di galiba
buraya takıldığımız sürece olur canım , ben buraya girip mesajları okudukça doygunluk hissediyorum
Ayy evet çok uzun teşekkür ederim canımBurn body fat 2 miles 33 dk
Burn body fat 3 miles 47 dk yanilmiyorsam. Bu ikisi güzel arkadaşım. Ama ben 2 miles olanı tercih ediyorum diğeri bana uzun geliyor.
Hemen 3 günlük açlık yapmıosun zaten canım önce normal bildiğimiz oruç 2-3 hafta (haftada 2) sonra 36 saattlik oruç 5 hafta (haftada 2) sonra 2 günlük oruç 3 ay (haftada1) sonra 3 günlük oruç (haftada1) bünye alışıyor ve güçleniyor. Ben bugün 2 günlüğün içindeyim 1 saat spor yaptım ..görüşelim canım ara açıldı bayağı
gerçek tıpp hiç duymamıştım ,aslında aklıma yattı ,zayıflamaktan çok sağlıklı olmak için deneyebilirim ama dayanamam gibi geliyor
Burası insanı gerçekten motive ediyor iyi ki gelmişim buraya. Hepinize Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?