Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2. Takım 457. Etap ***

akrep33 ( 72 / / / %)
Melrin( 65,7 / / / %)
krakker ( 69,5/68.5 /1 /1.5%)
losefar ( 58,2 / / /%)

2. Takım ortalaması:

An
yüzdenide hesaplamışsın
bu hafta yeniler listeye giremiyo bildiğim kadarıyla 2 hafta deneme süresindesiniz
bol bol mesaj yazıcaksınız siz takım şenlensin

bende bu sabah 68.5 immm
Anladım canım peki yazarız tabii hem 2 hafta geçene kadar da sistemi çözmüş olurum. Benim geçen haftaki kilom yok salı günü geldim aranıza o yüzden onu haftaya yazarım . Bugünkü kilomu yine yazayım ama zevkle 68.6 . Inşallah ödem değildir de yağdır giden hepimizden elbette.dun pek bisey yemedim alicam geri diye korkuyorum hayırlısı.

kilonu çok sevdim bana bir rakip daha geldi

akrep33 ( 72 / / / %)
Melrin( 65,7 / / / %)
krakker ( 69,5/68,5 /1 /%1,44)
losefar ( 58,2 / / /%)

2. Takım ortalaması:

Amaç burda birbirimize yardımcı olmak destek olmak canım
şuan tam 59 kiloyum azıcık var 1-2 kilocuk

iyiki varsın

Oley o zaman benim boyun 1.65 boylarımiz da yakındı sanırım ya da karistiriyorum. Birbirimizi tatlı tatlı gaza getiririz ne güzel.
boyum 1-64
listedn iki kişi geçip geldim bu kiloya
B bur50 nerdesin sahi , hadi toparlan artıkk bak yaz geldi

iyiki varsın

boyum 1-64
listedn iki kişi geçip geldim bu kiloya
B bur50 nerdesin sahi , hadi toparlan artıkk bak yaz geldi
Süper o zaman boyun da boyumaymis :) bakalım kim kimi geçecek o zaman. Ben seni geçeyim ama sen de beni geç hepimiz kilo verelim kimse geride kalmasın olmaz mi

akrep33 ( 72 / / / %)
Melrin( 65,7 / / / %)
losefar ( 58,2 / 58,2/ 0/%0)kilosu sabit

2. Takım ortalaması:

melrin izne ayrılmıştı

Süper o zaman boyun da boyumaymis :) bakalım kim kimi geçecek o zaman. Ben seni geçeyim ama sen de beni geç hepimiz kilo verelim kimse geride kalmasın olmaz mi

süper miş ,şimdi şöyle bir şey, sana uyarmı 2 haftasonra listedesin benden 100gr fazlan var bakalım listeye girdiğn hafta hangimizin kilosu daha az olucakk varmısınn

sağ ol canımm ,

Kızlar dün yoğunluktan giremedim kusura bakmayın.

Bugün de akşam daha sakin olucam inşallah, o zaman okurum geçmişi.
Şimdi kilonu yazayım da yoksa onu da yazamicam.

süper miş ,şimdi şöyle bir şey, sana uyarmı 2 haftasonra listedesin benden 100gr fazlan var bakalım listeye girdiğn hafta hangimizin kilosu daha az olucakk varmısınn

sağ ol canımm ,
Kız ben seni losefar sandimdi yaa...
Oooo incelmiste artikim kendine başka rakipler de bulurmuş oooo çok güzel

Bu hafta pis bogazligimin acisini çektim haftaya gorusucez canim

akrep33 ( 72 / 71,9 / 0,1 / 0,14%)
Melrin( 65,7 / / / %) izne ayrıldı
losefar ( 58,2 / 58,2/ 0/%0)kilosu sabit

2. Takım ortalaması: 0,395 %

Pazartesi 75,3 tüm, ne pis bogazim ya haftasonu cuvallamasaydim onca kilo 72 den dusucekti ne güzel

şimdi nasılsın devam mı

suyu az mı içmek gerekiyor adı su diyeti ama
Günayydın :) evet devam ediyorum.. Su orucu adı ama suyu boş mideye dolu dolu göndermek mide asitlerinin oluşmasına sebep oluyo buda hiç doğru değil. sadece 1-2 yudum su içiyorum.. Çarşamba akşam 8den beri hiç bişiy yemedim ... Bu bir diyet değil ama alternatif tıbbın önerdiği bir beslenme şekli.. 'Gerçek Tıp' adlı kitabı okuyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…