canım fazla hesaplama yapmışsın 1,44 olması lazım***2. Takım 457. Etap ***
akrep33 ( 72 / / / %)
Melrin( 65,7 / / / %)
krakker ( 69,5/68.5 /1 /1.5%)
losefar ( 58,2 / / /%)
2. Takım ortalaması:
Anladım canım peki yazarız tabii hem 2 hafta geçene kadar da sistemi çözmüş olurum. Benim geçen haftaki kilom yok salı günü geldim aranıza o yüzden onu haftaya yazarım . Bugünkü kilomu yine yazayım ama zevkle 68.6 . Inşallah ödem değildir de yağdır giden hepimizden elbette.dun pek bisey yemedim alicam geri diye korkuyorum hayırlısı.yüzdenide hesaplamışsın
bu hafta yeniler listeye giremiyo bildiğim kadarıyla 2 hafta deneme süresindesiniz
bol bol mesaj yazıcaksınız siz takım şenlensin
bende bu sabah 68.5 immm
canım fazla hesaplama yapmışsın 1,44 olması lazım
An
Anladım canım peki yazarız tabii hem 2 hafta geçene kadar da sistemi çözmüş olurum. Benim geçen haftaki kilom yok salı günü geldim aranıza o yüzden onu haftaya yazarım . Bugünkü kilomu yine yazayım ama zevkle 68.6 . Inşallah ödem değildir de yağdır giden hepimizden elbette.dun pek bisey yemedim alicam geri diye korkuyorum hayırlısı.
Amaç burda birbirimize yardımcı olmak destek olmak canımevet bi yanlışlık olduğunu hissetim , çözmeye çalışıyordum sen yetiştin
kuzum senin fazla kilon yokmu hiç ,giriversene bizim takıma
Oley o zamankilonu çok sevdim bana bir rakip daha geldi
Amaç burda birbirimize yardımcı olmak destek olmak canım
şuan tam 59 kiloyum azıcık var 1-2 kilocuk
boyum 1-64Oley o zamanbenim boyun 1.65 boylarımiz da yakındı sanırım ya da karistiriyorum. Birbirimizi tatlı tatlı gaza getiririz ne güzel.
Süper o zaman boyun da boyumaymis :) bakalım kim kimi geçecek o zaman. Ben seni geçeyim ama sen de beni geç hepimiz kilo verelim kimse geride kalmasın olmaz mi
Kız ben seni losefar sandimdi yaa...süper miş ,şimdi şöyle bir şey, sana uyarmı 2 haftasonra listedesin benden 100gr fazlan var bakalım listeye girdiğn hafta hangimizin kilosu daha az olucakkvarmısınn
sağ ol canımm ,
Günayydın :) evet devam ediyorum.. Su orucu adı ama suyu boş mideye dolu dolu göndermek mide asitlerinin oluşmasına sebep oluyo buda hiç doğru değil. sadece 1-2 yudum su içiyorum.. Çarşamba akşam 8den beri hiç bişiy yemedim ... Bu bir diyet değil ama alternatif tıbbın önerdiği bir beslenme şekli.. 'Gerçek Tıp' adlı kitabı okuyabilirsinizşimdi nasılsın devam mı
suyu az mı içmek gerekiyor adı su diyeti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?