Şunu tam anlatırmısın canım? İyice merak ettim..Günayydın :) evet devam ediyorum.. Su orucu adı ama suyu boş mideye dolu dolu göndermek mide asitlerinin oluşmasına sebep oluyo buda hiç doğru değil. sadece 1-2 yudum su içiyorum.. Çarşamba akşam 8den beri hiç bişiy yemedim ... Bu bir diyet değil ama alternatif tıbbın önerdiği bir beslenme şekli.. 'Gerçek Tıp' adlı kitabı okuyabilirsiniz
Bağırsaklarını nasıl boşaltıyorsun ve ve vee 3 günlük oruçlarım başladı derken yani aşama aşamamı bu durum?36 saat bitti zaten.. Benim diyetim doktor kontrolünde arkadaşlar yapmak isteyenler kesinlikle bağırsaklarını tamamen boşaltmadan kesinlikle ama kesinlikle yapmasın.. 1 yıldır yaptığım bir uygulama.. 87 lerden düştüm bu kilolara. 3 günlük oruclarım başladı benim yani pazar sabahı beslenmeye başlayacağım.
Canım yeni başlayanlar için olanı var ve aşama aşama o videolar.. Kendine uygun olanını seçersin artık.kızlar ben leslie ye geçeceğim şimdi.. var mı önerdiğiniz bi tanesi.. bi sürü videosu var bu kadının
Sırf sana yetişmek adına Rus Diyetimi yapıcam bak... Düşünüyorummm..görüşelim canım ara açıldı bayağı
senin menülerini pek göremedim
ne yiyorsun o kadar merak ediyorum kiicanım rakibem iyiki varsın yoksa ben 68 kiloları göremezdiiimmm
Ne çorbası canım?kızlar ben gündüz pek aktif olamıyorum ama fırsat buldukça yazıyorum 1 hafta çorba diyeti yapıcam inş faydası olur
Elma yerine yoğurt yada süt daha güzel olurdu canım, akşam akşam şeker yüklemesi olmuş..Sporumu yaptım ve 1 elma yedim. Şimdi temizlik zamanı ev supurulecek çamaşırlar katlanacak wc banyo temizlenecek:) çok bişey yok yani. Benden bu kadar bugünlük bayanlar hepinize iyi geceler.
Çook uzun bir süreç ama dayanmana göre değişiyor...Şunu tam anlatırmısın canım? İyice merak ettim..
RUS DİYETİ
1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT
NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
Rusyanın tanınmış diyetisyeniymiş bunu yazan ve Rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.
Çook uzun bir süreç ama dayanmana göre değişiyor...
Her oruç öncesi akşam mutlaka yatmadan önce 1 kaşık ingiliz tuzu ve 1 bardak suyu eritip içiyorsun bunun sebebi açlık süresince bağırsakların kuruyp tıkanmaması için çokk önemli
Ve orucu ne zaman açarsan aç mutlaka yavaş yavaş içerek limon zencefil bal çörekotuyağı ve su karışımı içiyosun öğlen salata akşam da kan grubuna beslenme yapıyorsun 6 da en geç yemeğe oturmuş olman şazım ara öğün yok ama acıkırsan gerçekten meyve yiyebilirsin gündüz kefir ve doktorun sana önerdiği bitki çaylarını içiyorsun. Mesela ben kırkkilit otu çayı içiyorum rahmim için.. Gibi..
Orucun da bir rutini ve dsiplini var.
Önce normal bildiğimiz oruç sadece bikaç hurma ve su ile niyetleniyorsun bunu doktorumun benim için yazdığı haftalara göre yazcam herkese göre değişebilir
36 saatlikten itibaren tüm oruçlar akşam yemeğinden sonra hiçbişiy yemeyip su bile içmeyerek başlıyor ve ertesi günün sabahına kadar.
Normal oruçlar haftada 2 kez. 2 hafta
36 saatlik oruç haftada 2 kez 5 hafta
2günlük oruç 3-5 ay haftada 1 kez
3 günlük oruç 7 hafta haftada 1 kez
Benim şekerim vardı artık yok.. Çok şükür
Annem menüsküstü artık asansör bile kullanmıyo koşuo kadın 25 kilo verdi ve 56 yaşında (maşallah anneciğime) bu arada evet benden zayıfartık
aslında böyle anlatınca yapasım geliyo
aile doktorunuz mu ,kimin gözetiminde yapıyorsunuz
lavman falan yok heralde
Lavman var ancak organ temizliğinde yapıyorsun onu canım karaciğer temizliğinde. Evet aile doktorum bi süre nasıl beslenmeyi öğretiyo sana bitkiler otlar veriyo.. Sonra sen de öğreniyorsun zaten
Ayy yok sakıın zaten bi bi ton fırça yerin. Aile doktorumdediğim özel doktor zaten. Ama ale doktorum oldu artık. Ben önce ailem zorla başlattım somra arkadaşarım.. Şimdi size söylüyorum işte.bizim aile doktoruna söylesem ,bön bön bakar
kendi başımamıza yapamayız onu anladım ,hastalıklardan kurtulmak için süper bişey ben araştırıcam bunu
Haklısın evet meyve diye insana masum geliyor. Neyse ki çok geç bi saat değildi yedigimde.Elma yerine yoğurt yada süt daha güzel olurdu canım, akşam akşam şeker yüklemesi olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?