Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şunu tam anlatırmısın canım? İyice merak ettim..

Bağırsaklarını nasıl boşaltıyorsun ve ve vee 3 günlük oruçlarım başladı derken yani aşama aşamamı bu durum?

kızlar ben leslie ye geçeceğim şimdi.. var mı önerdiğiniz bi tanesi.. bi sürü videosu var bu kadının
Canım yeni başlayanlar için olanı var ve aşama aşama o videolar.. Kendine uygun olanını seçersin artık.

Sporumu yaptım ve 1 elma yedim. Şimdi temizlik zamanı ev supurulecek çamaşırlar katlanacak wc banyo temizlenecek:) çok bişey yok yani. Benden bu kadar bugünlük bayanlar hepinize iyi geceler.

RUS DİYETİ

1.GÜN: 1 LİTRE SÜT
2. GÜN: 1 LİTRE GAZOZ(ruslar sodaya şekersiz gazoz diyorlarmış ve orda 1 litrelik şişelerde satılırmış.liste rusçadan çevrilme olunca bu şekilde yazılmış..)+200 GR TUZSUZ PEYNİR.
3. GÜN: 200 GR PEYNİR+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
4. GÜN: 200 GR KAYNATILMIŞ ET+800 GR ŞEKERSİZ MEYVE SUYU
5. GÜN: 1 KİLO ELMA
6. GÜN: 1 LİTRE KEFİR yada YAĞSIZ LIGHT YOĞURT
7. GÜN: 1 LİTRE SÜT

NOT: 6-7 kilo verildiğinde tekrarı 1 ay sonra yapılabilir.5 kilo verilirse eğer tekrarı 1 hafta sonra yapılabilir..
Rusyanın tanınmış diyetisyeniymiş bunu yazan ve Rusyada ünlüleri zayıflatıyormuş.

Sabah kilomu yazarım kızlar.

Bu hafta güzel bi hafta olucak, krakker cim özellikle senin için

Sporumu yaptım ve 1 elma yedim. Şimdi temizlik zamanı ev supurulecek çamaşırlar katlanacak wc banyo temizlenecek:) çok bişey yok yani. Benden bu kadar bugünlük bayanlar hepinize iyi geceler.
Elma yerine yoğurt yada süt daha güzel olurdu canım, akşam akşam şeker yüklemesi olmuş..

Şunu tam anlatırmısın canım? İyice merak ettim..
Çook uzun bir süreç ama dayanmana göre değişiyor...
Her oruç öncesi akşam mutlaka yatmadan önce 1 kaşık ingiliz tuzu ve 1 bardak suyu eritip içiyorsun bunun sebebi açlık süresince bağırsakların kuruyp tıkanmaması için çokk önemli

Ve orucu ne zaman açarsan aç mutlaka yavaş yavaş içerek limon zencefil bal çörekotuyağı ve su karışımı içiyosun öğlen salata akşam da kan grubuna beslenme yapıyorsun 6 da en geç yemeğe oturmuş olman şazım ara öğün yok ama acıkırsan gerçekten meyve yiyebilirsin gündüz kefir ve doktorun sana önerdiği bitki çaylarını içiyorsun. Mesela ben kırkkilit otu çayı içiyorum rahmim için.. Gibi..

Orucun da bir rutini ve dsiplini var.
Önce normal bildiğimiz oruç sadece bikaç hurma ve su ile niyetleniyorsun bunu doktorumun benim için yazdığı haftalara göre yazcam herkese göre değişebilir
36 saatlikten itibaren tüm oruçlar akşam yemeğinden sonra hiçbişiy yemeyip su bile içmeyerek başlıyor ve ertesi günün sabahına kadar.

Normal oruçlar haftada 2 kez. 2 hafta
36 saatlik oruç haftada 2 kez 5 hafta
2günlük oruç 3-5 ay haftada 1 kez
3 günlük oruç 7 hafta haftada 1 kez

Benim şekerim vardı artık yok.. Çok şükür
Annem menüsküstü artık asansör bile kullanmıyo koşuo kadın 25 kilo verdi ve 56 yaşında (maşallah anneciğime) bu arada evet benden zayıf artık

bu diyetemi başlıyorsunn

daha önce yaptınmı,harfiyen uyabildinmi ,kaç kilo verdin,sonra geri aldın mıı

hadi yaz bakalım
Sabah kilomu yazarım kızlar.

Bu hafta güzel bi hafta olucak, krakker cim özellikle senin için

ben bu sabah +700 çıktımmm
dünkü menüm

düzenli değildi

sabah

2 bardak kefir

10 gibi
çay
7zeytin
1 dilim kızarmış ekmek

öğle

3 kaşık kurufasulye
az lahana turşusu

ara

çay
az patlamış mısır

akşam

4 kaşık kurugasulye
3 tane küçücük kuarbiye

şiştim gece
1 activa yoğurt
karnım kocaman oldu

aslında böyle anlatınca yapasım geliyo

aile doktorunuz mu ,kimin gözetiminde yapıyorsunuz
lavman falan yok heralde

aslında böyle anlatınca yapasım geliyo

aile doktorunuz mu ,kimin gözetiminde yapıyorsunuz
lavman falan yok heralde

Lavman var ancak organ temizliğinde yapıyorsun onu canım karaciğer temizliğinde. Evet aile doktorum bi süre nasıl beslenmeyi öğretiyo sana bitkiler otlar veriyo.. Sonra sen de öğreniyorsun zaten

Lavman var ancak organ temizliğinde yapıyorsun onu canım karaciğer temizliğinde. Evet aile doktorum bi süre nasıl beslenmeyi öğretiyo sana bitkiler otlar veriyo.. Sonra sen de öğreniyorsun zaten

bizim aile doktoruna söylesem ,bön bön bakar
kendi başımamıza yapamayız onu anladım ,hastalıklardan kurtulmak için süper bişey ben araştırıcam bunu

bizim aile doktoruna söylesem ,bön bön bakar
kendi başımamıza yapamayız onu anladım ,hastalıklardan kurtulmak için süper bişey ben araştırıcam bunu
Ayy yok sakıın zaten bi bi ton fırça yerin. Aile doktorumdediğim özel doktor zaten. Ama ale doktorum oldu artık. Ben önce ailem zorla başlattım somra arkadaşarım.. Şimdi size söylüyorum işte.

Herkese merhaba bayanlar. Hafta sonu ev alışveriş gezme eş derken çok vakit olmuyor nete girmeye. Bugünü bakalım kaç kacamakla kapaticam hafta sonu illa ki bişeyler kaçıyor bende.

Üzülme krakker ben de bu sabah + 600 çıktım eşitlendik demek ki sevgili rakibem ben de perşembe çok az yediğim için dün az çıktım bugün normale döndü tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…