Canım ben her tür hareketleri denedim hiç biri jillian gibi değil kesinlikle denemeleisin. Başta zorlanırsın ama alışıyo vücutSelsm kizlar nasilsijniz.2 gundur kacamagin cilkini ćikardim.offf pofffff.....yarindan itibaren toparlanacagim.bugun binadan bir cocugun dogumgunune gittik.yas pasta yemedim ama az kisir birkac sarma ve 1 poagaca ve minik irmikli bir tatli yedim.
Ortamda yabanci uyruklu bir bayan vardi(komßumun ablasi) sanirim memldketinde beden egtimi bolumu bitirmis. Iyi zayiflamißsin dedi ama sıkılasmamis oldugumu soyledi.canim sıkildi aslinda su an bazi markalarda 36 beden oluyor bana.jillian yapmak istiyorum dsha once hiç yapmadim cok korkuyorum bu jilliandan.aslinda kndimi sarkmis hissetmiyorum ama bu yonde yorum yapilinca rahatsiz hissettim.
Bu arada memleketten kayinvalidem geldi umarim diyet duzenim bozulmaz.cslistigim icin sabah ve oglenim etkilenmez sms aksamlat urkutuyor beni
Açlık orucu tecrübelerini ilgiyle okuyorum.Ayy yok sakıın zaten bi bi ton fırça yerin. Aile doktorumdediğim özel doktor zaten. Ama ale doktorum oldu artık. Ben önce ailem zorla başlattım somra arkadaşarım.. Şimdi size söylüyorum işte.
Geçmiş olsun.Kızlar merhaba orucumn 3. Günü ve ben akşamüstü civarı artık zamanım yatakta geçirdim bi kocacığıma yemek hazırladım o kadar..
geçen sene ocak ayında başlamıştım 3 ay gibi kısa bi sürede ki o dönemler sadece günlük oruç ve 36 saatlik oruç tutuyodum 10 kilo verdim sonra 2 günlük açlıklarım başladı o dönemde de 10 kilo verdim. Ancak eşim bu tedaviyi yapmıyor ve akşamları onunla sofraya oturuyorum çok zor geldi bıraktım sadece 5 kilo aldım. 2 ay önce takrar başladım şimdiden 5 kilo verdim :) kilolnun gitmemesini mümkün değil zaten ama bi süre sonra vermemiyorsun eski hızınla.Açlık orucu tecrübelerini ilgiyle okuyorum.
Bu sekilde Kilo verip vermediğini merak ettim
ben ailem Almanyada bulunan 2 akrabam (ağır şeker hastasıydı günde 5 farklı iğnesi ve sayısını bilmedeiğim tansiyon vb ilacı vardı) birde arkadaşlarım 10 kişi kadar bu tedaviye başladık hiç birimiz hastanelik olmadık. kesinlikle yanlış birşey yapmışlardır bu yüzden öyle olmuştur. zaten bilmeden yapıldığında tehlikeli birden yapmak çok ama çok tehlikeli bağırsakları boşaltmak ve orucu açtığında da sade beslenmek çok ama çok önemliGeçmiş olsun.
Daha önce okuduğum yorumlarda genelde hastanelik oluyorlardı.evet böyle aşama aşama iyi olabilir.
Bu jillian i forumda bir kaç kişi daha söyledi. Peki hangisinden baslanmali tavsiye ettiğin videosu / videoları var mı arkadaşım? Biraz baktım kendi sitesine ve youtube a.Canım ben her tür hareketleri denedim hiç biri jillian gibi değil kesinlikle denemeleisin. Başta zorlanırsın ama alışıyo vücut
canım ilk önereceğim. bundan başlayabilirsin..Bu jillian i forumda bir kaç kişi daha söyledi. Peki hangisinden baslanmali tavsiye ettiğin videosu / videoları var mı arkadaşım? Biraz baktım kendi sitesine ve youtube a.
Teşekkür ederim bakacağım buna. Peki kaç gün bunda devam edilmeli sence?canım ilk önereceğim. bundan başlayabilirsin..
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1
30 gün yazıyor ama alışmak için tabi 2 günde 1 yap isersen. ben bu hafta her gün yapacağım artık vücudum alıştı çünkü :)Teşekkür ederim bakacağım buna. Peki kaç gün bunda devam edilmeli sence?
Ben deAçlık orucu tecrübelerini ilgiyle okuyorum.
Bu sekilde Kilo verip vermediğini merak ettim
Bu menüyü okuyunca, dünkü benden utandım yeminleBugünkü menüm;
Sabah
zencefilli greyfurt lu 54lü karışımım
yarım saat sonra
1 simit çatal büyüklüğünde peynir
9 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 demet tere
öğlen
1 bardak süt
akşam
salata
somon yaptık ama serçe parmağım kadar yiyebildim
yarın öğlen yiyeceğim onu artık
bitki çaylarım 2 bardak yeşil çay
kitap trendeki kız henüz okumadım yatmadan önce okuyacağım
teşekkür ederim... ama bir senedir alıştırmaya çalışıyorum zaten kendimi. birde oruçtan sanırım iştehım kesildi yiyemedim akşam bişiyBu menüyü okuyunca, dünkü benden utandım yeminle
Harikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?