Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gecen hafta 65.9 bu hafta 65.6 yim
dün ikindin ve 2dilim börek 1 halka tatlı 2 küçük tabak spagetti yediğim halde
+yarim alabalik

Sabahim ve öğlen yemeği iyiydi, bu kaçamağı aksam yemeği gibi sayıp gece sadece 1 bardak tarçınlı Light süt içtim.
Pişman olmak yok ben böyle kilo vericem
 
günaydın kızlar hafta sonu netim çok yavaştı yazamadım hafta sonu benımde çok ıyı geçmedi çorba diyeti yapıcaktım ama yapamadım bu hafta dıkkat edıcem artık bakalım
 
Günaydın kızlarrrr :)
Haftasonu yazamadım, kızımla ilgilendim, temizlik misafir vs vs derken fırsat olmadı. Yemek menümü de yazamadım zaten ne yedim hatırlamıyorum da ama gayet dozunda beslendim ve sporumu ihmal etmedim.
Bugün regl oldum diyetime tam uyamayacağım, spor yapamıyorum zaten regl dönemimde o yüzden bu hafta kilo kaybı beklemiyorum..
 
Herkese Günaydın güzel bi hafta olur inşallah herkes icin hafta sonunu geride bıraktığımıza göre dikkat etmeye devam. Bu hafta annem geliyor nasıl olacak bilemiyorum anne yemegine nasıl Hayır dicem neyse azıcık azıcık yerim bişe olmaz. Bugün hava yine çok güzel dışarıda yürüyüş için mükemmel.
 
Canım ben her tür hareketleri denedim hiç biri jillian gibi değil kesinlikle denemeleisin. Başta zorlanırsın ama alışıyo vücut
sağol canım birşekilde başlayacağım aslında 3 kilo verdikten sonra bir mani olmazsa başlarım
Açlık orucu tecrübelerini ilgiyle okuyorum.
Bu sekilde Kilo verip vermediğini merak ettim
ayyy ben de merakla takip ediyorum ve iradesine hayran kalıyorum doğrusu
Teşekkür ederim bakacağım buna. Peki kaç gün bunda devam edilmeli sence?
ben araştırdım 10 gün level 1, 10 gün level 2, 10 gün level 3 yapılıp 30 günde bitiyormuş
Bu menüyü okuyunca, dünkü benden utandım yeminle
Harikasın canım
ayyy ben de utanıyorum ya yedikten sonraki vicdan azabı ya ben aslında yemek olarak abartmadım da memlektten gelen badem şekerleri beni çıldırtıyor çayın yanında bayağı götürdüm.
benimde kayınvalidem geldi onun da eli çok lezzetlidir...bir de misafir olunca düzen,n ister istemez değişiyor olsun ama çocuklarım çok sevindiler babaannelerini gördüklerine.o gidince toparlanırım (tabii bu kendimiz salacağım anlamına gelmesin)
 
Bugün boğazım çok fena sabahtan beri ne yutkunabiliyorum ne de bişey yiyip icebiliyorum. Saat 1 gibi kakaolu süt yaptım kendime biraz yumusar belki boğazım diye ise yaramayinca elma kabuğu kaynattim biraz bal ekledim onu içiyorum şu an.elma kabuğu çayı meğer ne faydali biseymis nette araştırırken gördüm. Bundan böyle sık sık yapıp icecegim. Sindirim sistemine ve metabolizmaya çok faydaliymis. Inşallah bogazima da iyi gelir.
 
Kahvaltı saat 9 da. Patatesli omlet, 1 parmak kadar peynir, 2-3 lokma kaşar peyniri, 2 tane zeytin, 1 fincan şekersiz çay.
Öğle yemegi yok acikmadikca yemiyorum ve zaten akşam yemeklerini erken yiyorum daha iyi oluyor. Saat 1 mi 2 miydi kakaolu süt yaptım kendime boğazım bugün çok kötü de. Sonra baktım geçecek gibi değil saat 4.30 gibi elma kabuğunu kaynattim çay yaptım bi kaç damla da bal kattim icine onu içtim.
Akşam yemeği saat 6 ya geliyordu 4 -5 kaşık bulgur pilavı bir o kadar da hafif sulu et sote yedim. Bir kase de yoğurt. Bugün daha bişey yemem. Birazdan tekrar elma çayı içip spor yapacağım. Yapınca onu da yazarım.
 
Geçmiş olsun canım
 
Bugün Spor olarak 2 mile leslie yaptım. 50 tane de squat. Jillian a başlayacaktım ama kismetse carsambaya artık. Kitap aynı ve dağlar yankilandi ya devam ediyorum. Bugunluk bu kadar boğazım hala kötü ılık su içiyorum bol bol bugün 3 litreyi geçtim.
 
Kimsecikler yazmıyor bugün buraya yine kızlar nerelerdesiniz grubumuz boynu bükük mu kalsın amaaaa
 
kızlar hepsiciğiniz uyurken ben menümü yaziim size.
bugün aşırı aşırısı yoğundum yazmaya vakit bulamadım.

Sabah
Greyfurtlu zencefilli karışımım
(bu arada her sabah 3 diş sarımsak çatlatıp yutuyorum ben onu yazmamıştım daha önceleri :) arkasından karanfil tozu yutuyorum.. )
1 saat sonra
11 adet yeşil zetyin
1 çatal peynir
3 adet siyah zeytin
1 dilim çekirdekli ekmek
1 demet tere (yine )
1 bardak kırkkilit otu
yarım haşlanmış yımırta yedim :)

İkindi
yarım somon dün yiyemiştim
3 adet minik pembe turplar

akşam yiyecek yerim kalmadı
ama avuç içi kadar hindistan cevizi taze
6 adet kestane
1 bardak yeşil çay içtim

jullian 20 dk yaptım
Kitap okuyamadım
 
günaydın arkadaşlar bugünden ıtıbaren yediğimi içtiğimi hemen yazıcam toplu yazayım derken unutup gidiyorum
kahvaltı
1.5 dilim peynir
5 zeytin
tere domates salatalık
ekmek olarakta güneş yada çiçek ekmek (her yerde farklı soylene bılıyo) 1 parçası
 
günaydın kızlar

ben 3 gün tansiyon ilacını içmeyi unutmuşumm
pazar sabahı başağarısıyla uyanınca hatırladım
cuma cumartesi turşu ve az pastırma yemiştim
tansiyon olarak bana geri döndü

şimdi daha iyiym
bugün şehirdışında işimiz var ,birazdan çıkıcam
kendinize iyi bakın

çok şiştim su tutmuşum ,bu hafta sabite düşersem bile sevinicem
 
günaydın kızlar nasılsınz... jenemy ve krakker çok geçmiş olsun ....
Teşekkür ederim canım. Bugün boğazım aynı ama vücudumda kırgınlık artmaya başladı nefes alamıyorum burun tıkalı ağızdan aldikca da boğaz iyilesmiyor kuruyor. Dr a gitti ilaç verdi içiyorum bakalım iyi gelir insallah.
krakker geçmiş olsun sana da arkadaşım.
 
yaa tere çok güzel bişiy diil mi ama :) afiyet olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…