sağol canım birşekilde başlayacağım aslında 3 kilo verdikten sonra bir mani olmazsa başlarımCanım ben her tür hareketleri denedim hiç biri jillian gibi değil kesinlikle denemeleisin. Başta zorlanırsın ama alışıyo vücut
ayyy ben de merakla takip ediyorum ve iradesine hayran kalıyorum doğrusuAçlık orucu tecrübelerini ilgiyle okuyorum.
Bu sekilde Kilo verip vermediğini merak ettim
ben araştırdım 10 gün level 1, 10 gün level 2, 10 gün level 3 yapılıp 30 günde bitiyormuşTeşekkür ederim bakacağım buna. Peki kaç gün bunda devam edilmeli sence?
ayyy ben de utanıyorum ya yedikten sonraki vicdan azabı ya ben aslında yemek olarak abartmadım da memlektten gelen badem şekerleri beni çıldırtıyor çayın yanında bayağı götürdüm.Bu menüyü okuyunca, dünkü benden utandım yeminle
Harikasın canım
benimde kayınvalidem geldi onun da eli çok lezzetlidir...bir de misafir olunca düzen,n ister istemez değişiyor olsun ama çocuklarım çok sevindiler babaannelerini gördüklerine.o gidince toparlanırım (tabii bu kendimiz salacağım anlamına gelmesin)Herkese Günaydın güzel bi hafta olur inşallah herkes icinhafta sonunu geride bıraktığımıza göre dikkat etmeye devam. Bu hafta annem geliyor nasıl olacak bilemiyorum anne yemegine nasıl Hayır dicem neyse azıcık azıcık yerim bişe olmaz. Bugün hava yine çok güzel dışarıda yürüyüş için mükemmel.
Geçmiş olsun canımBugün boğazım çok fena sabahtan beri ne yutkunabiliyorum ne de bişey yiyip icebiliyorum. Saat 1 gibi kakaolu süt yaptım kendime biraz yumusar belki boğazım diye ise yaramayinca elma kabuğu kaynattim biraz bal ekledim onu içiyorum şu an.elma kabuğu çayı meğer ne faydali biseymis nette araştırırken gördüm. Bundan böyle sık sık yapıp icecegim. Sindirim sistemine ve metabolizmaya çok faydaliymis. Inşallah bogazima da iyi gelir.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım. Bugün boğazım aynı ama vücudumda kırgınlık artmaya başladı nefes alamıyorum burun tıkalı ağızdan aldikca da boğaz iyilesmiyor kuruyor. Dr a gitti ilaç verdi içiyorum bakalım iyi gelir insallah.
yaa tere çok güzel bişiy diil mi ama :) afiyet olsungünaydın arkadaşlar bugünden ıtıbaren yediğimi içtiğimi hemen yazıcam toplu yazayım derken unutup gidiyorum
kahvaltı
1.5 dilim peynir
5 zeytin
tere domates salatalık
ekmek olarakta güneş yada çiçek ekmek (her yerde farklı soylene bılıyo) 1 parçası
evet çok güzel roka ve tere kahvaltıda çok güzel oluyoyaa tere çok güzel bişiy diil mi ama :) afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?