eşim zencefilden nefret eder ne zaman böyle olsa hemen bi içecek hazırlarım. 2 güne hiçbişiyi kalmaz... zencefil çok ama çok sert ama çok ama çok faydalı istersen dene canımTeşekkür ederim canım. Bugün boğazım aynı ama vücudumda kırgınlık artmaya başladı nefes alamıyorum burun tıkalı ağızdan aldikca da boğaz iyilesmiyor kuruyor. Dr a gitti ilaç verdi içiyorum bakalım iyi gelir insallah.
krakker geçmiş olsun sana da arkadaşım.
Teşekkür ederim canım. Zencefil ben de hiç ama hiç sevmem ama deneyeceğim çayını mı yapıyorsun nasıl hazırlıyorum. Elim kolum kalkmiyor sanki hiç.
limon yada greyfurt ne varsa 2 adet, zencefil taze olacak rendeleyip elinle sıkıyosun 3-5 yemek kaşığı zencefil suyu, pekmez yada bal karıştırıp içebilirsin canım. limon ekleyeceksen 1 bardak su eklemen gerekir. afiyet olsun ağım sulandı şimdiden bayılıyorummmTeşekkür ederim canım. Zencefil ben de hiç ama hiç sevmem ama deneyeceğim çayını mı yapıyorsun nasıl hazırlıyorum. Elim kolum kalkmiyor sanki hiç.
Taze zencefil bulursam deneyeceğim bugün tarif için teşekkür ederimlimon yada greyfurt ne varsa 2 adet, zencefil taze olacak rendeleyip elinle sıkıyosun 3-5 yemek kaşığı zencefil suyu, pekmez yada bal karıştırıp içebilirsin canım. limon ekleyeceksen 1 bardak su eklemen gerekir. afiyet olsun ağım sulandı şimdiden bayılıyorummm
Sarimsaaaaakkızlar hepsiciğiniz uyurken ben menümü yaziim size.
bugün aşırı aşırısı yoğundum yazmaya vakit bulamadım.
Sabah
Greyfurtlu zencefilli karışımım
(bu arada her sabah 3 diş sarımsak çatlatıp yutuyorum ben onu yazmamıştım daha önceleri :) arkasından karanfil tozu yutuyorum.. )
1 saat sonra
11 adet yeşil zetyin
1 çatal peynir
3 adet siyah zeytin
1 dilim çekirdekli ekmek
1 demet tere (yine)
1 bardak kırkkilit otu
yarım haşlanmış yımırta yedim :)
İkindi
yarım somon dün yiyemiştim
3 adet minik pembe turplar
akşam yiyecek yerim kalmadı
ama avuç içi kadar hindistan cevizi taze
6 adet kestane
1 bardak yeşil çay içtim
jullian 20 dk yaptım
Kitap okuyamadım
Ya ne kadar üzüldüm şiş olmana bilemezsinizgünaydın kızlar
ben 3 gün tansiyon ilacını içmeyi unutmuşumm
pazar sabahı başağarısıyla uyanınca hatırladım
cuma cumartesi turşu ve az pastırma yemiştim
tansiyon olarak bana geri döndü
şimdi daha iyiym
bugün şehirdışında işimiz var ,birazdan çıkıcam
kendinize iyi bakın
çok şiştim su tutmuşum ,bu hafta sabite düşersem bile sevinicem
Sen gel ben hep yardımcı olurum canım.Kızlar merhaba akrebim ben geldim elimden geldiğince aktif olmaya çalışcam artık müthiş kilo aldım tahmin edersin ki hatta 113 kg gördüm tartıda. neyseki kendimi toparladım ve hızla sahalara döndüm bugün itibariyle 98 kg oldum. sana sormuştum bu elma diyeti nedir ne değildir diye bir daha konuşma şansımız olmadı sen bununla baya bir kilo vermiştin zamanında yardımcı olur musun ?
Gayet sağlıklı beslenmissin canım dinlendirir iyice, önce iyi ol yaparsın sporunu inşallah.Sabah kahvaltı saat 08.30 bir kare tost Kaşarlı, 1 fincan şekersiz çay.
Öğle yemegi saat 12.30 da 4-5 kaşık tarhana çorbası bol limonlu.
Saat 3 gibi 1 fincan kremasız kahve.
Akşam yemeği saat 5.30 gibi dopdolu bir tabak bol sarımsaklı yoğurtlu makarnayi gomdum üstüne de 2 3 kaşık daha aldım evet bunu yaptimhastayım ama çok hazır burnum biraz açılmışken yiyeyim dedim. Sarimsagi da antibiyotik niyetine koydum yogurda. Biraz da tursu atistirdim. Şu halsizlik bi geçse. Işin özü bugün ipin ucu kaçtı biraz ama napim spor da yapasim yok belki yaparım azıcık toparlarsam. Bol bol su içiyorum bugün. Şimdilik bu kadar.
herşeye şifa ve çok iyi bir antibiyotik..Sarimsaaaaakyarın sabah ben de başlıyorum
reca ederim taze bulamazsan tz zencefilden 1 kaşık atabilirsin ama tazesi daha makbulTaze zencefil bulursam deneyeceğim bugün tarif için teşekkür ederim
hoşbulduk kaptanım söz verdiğim gibi aktif olarak burdayım. bahocanda gelecek rekabet kızışsın gitsin kilocuklarSen gel ben hep yardımcı olurum canım.
Hoşgeldin
Moral oldun kaptancim teşekkür ederimGayet sağlıklı beslenmissin canım dinlendirir iyice, önce iyi ol yaparsın sporunu inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?