Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

eşim zencefilden nefret eder ne zaman böyle olsa hemen bi içecek hazırlarım. 2 güne hiçbişiyi kalmaz... zencefil çok ama çok sert ama çok ama çok faydalı istersen dene canım

krakker geçmiş olsun ... ben ila. konusuna çok mesefali bakıyorum ancak düzenli kullanıyorsan dikkat etmekte fayda var .. çok çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım. Zencefil ben de hiç ama hiç sevmem ama deneyeceğim çayını mı yapıyorsun nasıl hazırlıyorum. Elim kolum kalkmiyor sanki hiç.
limon yada greyfurt ne varsa 2 adet, zencefil taze olacak rendeleyip elinle sıkıyosun 3-5 yemek kaşığı zencefil suyu, pekmez yada bal karıştırıp içebilirsin canım. limon ekleyeceksen 1 bardak su eklemen gerekir. afiyet olsun ağım sulandı şimdiden bayılıyorummm

Taze zencefil bulursam deneyeceğim bugün tarif için teşekkür ederim

Kızlar merhaba akrebim ben geldim elimden geldiğince aktif olmaya çalışcam artık müthiş kilo aldım tahmin edersin ki hatta 113 kg gördüm tartıda. neyseki kendimi toparladım ve hızla sahalara döndüm bugün itibariyle 98 kg oldum. sana sormuştum bu elma diyeti nedir ne değildir diye bir daha konuşma şansımız olmadı sen bununla baya bir kilo vermiştin zamanında yardımcı olur musun ?

Sabah kahvaltı saat 08.30 bir kare tost Kaşarlı, 1 fincan şekersiz çay.
Öğle yemegi saat 12.30 da 4-5 kaşık tarhana çorbası bol limonlu.
Saat 3 gibi 1 fincan kremasız kahve.
Akşam yemeği saat 5.30 gibi dopdolu bir tabak bol sarımsaklı yoğurtlu makarnayi gomdum üstüne de 2 3 kaşık daha aldım evet bunu yaptim hastayım ama çok hazır burnum biraz açılmışken yiyeyim dedim. Sarimsagi da antibiyotik niyetine koydum yogurda. Biraz da tursu atistirdim. Şu halsizlik bi geçse. Işin özü bugün ipin ucu kaçtı biraz ama napim spor da yapasim yok belki yaparım azıcık toparlarsam. Bol bol su içiyorum bugün. Şimdilik bu kadar.

Sarimsaaaaak yarın sabah ben de başlıyorum

Ya ne kadar üzüldüm şiş olmana bilemezsiniz

İlacını unutma ama... Sağlık önemli

Sen gel ben hep yardımcı olurum canım.

Hoşgeldin

Gayet sağlıklı beslenmissin canım dinlendirir iyice, önce iyi ol yaparsın sporunu inşallah.

Bugünkü menü

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Az beyaz peynir
Çok az pide
Çay

İkindi
1 porsiyon karışık dolma, yaprak sarma
1 kase yoğurt.

Hala su iciyorum, 3 litre olmuştur.

Spor
1,5 saat yürüyüş
Kitap
Çok yogundum bugün ama yatmadan okurum kitabını

menüm
sabah greyfurt zencefil karışımı
sarımsaklarım
kahvaltı yapmadım

öğlen 2 çatal kuzu eti 1 demet tere

akşam 4 de 2 bardak doğal süt yarım kakaolu bisküvi ile beraber

spor yapamadım bugün... 15 dk yürüdüm sadece
kitap yerine twitter okudum 1 saat malum olaylar olaylar..

günaydın kızlar
dün ıkındıde 3 diyet bisküvi
akşam 1 kase mercimek çorba
tavuk salata 1 parça ekmek
kahvaltı
aç karnına ılık limonlu su
1 yumurta
1,5 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 parça güneş ekmek
ara 3 hurma
öğle ıslama köfte piyaz
ara 3 adet diyet bisküvi
akşam kuru patlıcan salatası ve yoğurt
spor 1 saat dün akşam 30dk yüruyus ve koşu
dun kıtap okuyamadım bu akşam ınş okurum ev yapımı sıhırlı değnek

Gayet sağlıklı beslenmissin canım dinlendirir iyice, önce iyi ol yaparsın sporunu inşallah.
Moral oldun kaptancim teşekkür ederim bugün daha kötüyüm dune göre o yüzden dr a gidicem 10.30 ta randevum ise de gidemedim. Muhtemelen bugün hiç gidemem rapor verir bana çünkü hiç uyuyamadim yine . Bakalım bi gideyim de ne diyecek dr inşallah toparlanirim kısa sürede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…