Aaaa unuttum ben amaaSarimsaaaaakyarın sabah ben de başlıyorum
Kesinlikle canım ve antihistaminik, say say bitmez şifa kaynağıherşeye şifa ve çok iyi bir antibiyotik..
Canım senin durumunu oylamaya açtım paylaşımda, inşallah tüm cevaplar olumlu olur da seni yeni üye girişi ile alırız takıma..hoşbulduk kaptanım söz verdiğim gibi aktif olarak burdayım. bahocanda gelecek rekabet kızışsın gitsin kilocuklar
Hayırdır canım, dün neden kötüydü?Günaydın kızlar, dün kötü bir gün geçirdim aktif olamadım. Menümü de yazamadım zaten ne yediğimi de hatırlamıyorum.
İnşaallah bugün buralardayım, regl dönemim de olduğum için kilo kaybı beklemiyorum..
Ne güzel takım şenlenmiş
inşAllah kaptanım bekliyorumCanım senin durumunu oylamaya açtım paylaşımda, inşallah tüm cevaplar olumlu olur da seni yeni üye girişi ile alırız takıma..
Kızıma kayınvalidem bakıyor, dünde kızımı kayınpederime bırakmış eltimle çarşıya gitmişler. Üstelik benim haberim de yok, yani gideceksen bir gün önceden söyle anneme götüreyim kızımı dimi koca adam 1,5 yaşındaki kıza nasıl baksın? Hemen işyerinden izin aldım eve gittim. Bu sebeple eşimle tartıştık ben abartiyormuşum vs vs o yüzden hem baş ağrısı hem de karın ağrısı çektim bütün günHayırdır canım, dün neden kötüydü?
ah ah arkadaşım Allah yardimcin olsun anlayamiyorlar malesef büyükler desen bu yaştan sonra huylari değişmez ama insan bari eşinden destek bekliyor. Hele konu çocuk olunca bi annenin hassasiyeti yadirganmamali. Ama işte...K.validenizle konuşun direkt bence. Dusunememistir ya da o yastaki insanlara normal geliyor aslında anormal olan bazı şeyler. Doğrudan sakince ikaz edin . Geçmiş olsun.Kızıma kayınvalidem bakıyor, dünde kızımı kayınpederime bırakmış eltimle çarşıya gitmişler. Üstelik benim haberim de yok, yani gideceksen bir gün önceden söyle anneme götüreyim kızımı dimi koca adam 1,5 yaşındaki kıza nasıl baksın? Hemen işyerinden izin aldım eve gittim. Bu sebeple eşimle tartıştık ben abartiyormuşum vs vs o yüzden hem baş ağrısı hem de karın ağrısı çektim bütün gün
Aslında kayınvalidem düşünceli ve iyi biridir, ama bazen düşüncesizce davranışlarda bulunabiliyor. Kızımı fazla fazla sahipleniyorlar ve bu durumdan kaynaklanan sorunlar yaşıyorum çünkü bu da çok iyi birşey değil.. Ahh kardeş kaç kere konuştum ama işte senin de dediğin gibi belli bi yaştan sonra kendi bildiklerini yapmaktan yine geri kalmıyorlar.. Sabrediyorum işte napıyım..ah ah arkadaşım Allah yardimcin olsun anlayamiyorlar malesef büyükler desen bu yaştan sonra huylari değişmez ama insan bari eşinden destek bekliyor. Hele konu çocuk olunca bi annenin hassasiyeti yadirganmamali. Ama işte...K.validenizle konuşun direkt bence. Dusunememistir ya da o yastaki insanlara normal geliyor aslında anormal olan bazı şeyler. Doğrudan sakince ikaz edin bence.
Ah anne olmak ne kadar zorken çalışan anne olmak daha da zor. Ben henüz değilim olmaya çalışıyorum ama seni anlayabiliyorum az çok. Dediğin gibi bazı şeyler değişmiyor onların kafasında sen ne söylersen söyle. Yapacağı varsa yine yapıyor onlara zararsız geliyor çünkü. Onun da torunu kötülüğünu tabii ki istemez ama kaçırdıkları nokta o çocuğun sadece bakılması değil disipline ilk otoritenin anne-baba olduğunu hissetmeye çok ihtiyacı var. Bu ileride çocuk üzerindeki tesirinizde çok çok önemli. Ama anlatamazsin işte. Sıkma canını geçecek bunlar da.Aslında kayınvalidem düşünceli ve iyi biridir, ama bazen düşüncesizce davranışlarda bulunabiliyor. Kızımı fazla fazla sahipleniyorlar ve bu durumdan kaynaklanan sorunlar yaşıyorum çünkü bu da çok iyi birşey değil.. Ahh kardeş kaç kere konuştum ama işte senin de dediğin gibi belli bi yaştan sonra kendi bildiklerini yapmaktan yine geri kalmıyorlar.. Sabrediyorum işte napıyım..
sağlık olsunAaaa unuttum ben amaadur hemen bir diş çıtlatıp içeyim su ile ve yuttum gitti
İnşaallah dilediğin zaman da sağlıkla kavuşursun bebeğine, desteğin için sağol canım benimAh anne olmak ne kadar zorken çalışan anne olmak daha da zor. Ben henüz değilim olmaya çalışıyorum ama seni anlayabiliyorum az çok. Dediğin gibi bazı şeyler değişmiyor onların kafasında sen ne söylersen söyle. Yapacağı varsa yine yapıyor onlara zararsız geliyor çünkü. Onun da torunu kötülüğünu tabii ki istemez ama kaçırdıkları nokta o çocuğun sadece bakılması değil disipline ilk otoritenin anne-baba olduğunu hissetmeye çok ihtiyacı var. Bu ileride çocuk üzerindeki tesirinizde çok çok önemli. Ama anlatamazsin işte. Sıkma canını geçecek bunlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?