Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugünkü kahvaltım 2 tane parmak börek peynirli bir fincan sütlü şekersiz nescafe. Dr a gidip geleyim ufak tefek atıştırmalık meyve yerim greyfurt ya da portakal.

hoşbulduk kaptanım söz verdiğim gibi aktif olarak burdayım. bahocanda gelecek rekabet kızışsın gitsin kilocuklar
Canım senin durumunu oylamaya açtım paylaşımda, inşallah tüm cevaplar olumlu olur da seni yeni üye girişi ile alırız takıma..

Günaydın kızlar, dün kötü bir gün geçirdim aktif olamadım. Menümü de yazamadım zaten ne yediğimi de hatırlamıyorum.

İnşaallah bugün buralardayım, regl dönemim de olduğum için kilo kaybı beklemiyorum..

Ne güzel takım şenlenmiş

Hayırdır canım, dün neden kötüydü?

hededimmm 8 agustosta 70 kg olmak umarım herkes istediği kilolara ulasır. :) Kilo verme serüvenim @diyetgunlugum41 de

Dr. Dan geldim kızlar. Zaturreeye çevirmek uzereymis bronşit dedi. Sinuslerde de iltihaplanmis hep. 3 gün rapor verdi. Zaten o vermese de ben 2 gün isteyecektim hiç kolumu kaldıracak halim bile yok çünkü. Şu 1-2 gün pek aktif olamayabilirim Ellssa . Ama menu bildirimlerimi yapıcam mutlaka. Zaten pek bisey yiyebildigim de yok. Dikkat edin kendinize hanımlar.

Hayırdır canım, dün neden kötüydü?
Kızıma kayınvalidem bakıyor, dünde kızımı kayınpederime bırakmış eltimle çarşıya gitmişler. Üstelik benim haberim de yok, yani gideceksen bir gün önceden söyle anneme götüreyim kızımı dimi koca adam 1,5 yaşındaki kıza nasıl baksın? Hemen işyerinden izin aldım eve gittim. Bu sebeple eşimle tartıştık ben abartiyormuşum vs vs o yüzden hem baş ağrısı hem de karın ağrısı çektim bütün gün

ah ah arkadaşım Allah yardimcin olsun anlayamiyorlar malesef büyükler desen bu yaştan sonra huylari değişmez ama insan bari eşinden destek bekliyor. Hele konu çocuk olunca bi annenin hassasiyeti yadirganmamali. Ama işte...K.validenizle konuşun direkt bence. Dusunememistir ya da o yastaki insanlara normal geliyor aslında anormal olan bazı şeyler. Doğrudan sakince ikaz edin . Geçmiş olsun.

Aslında kayınvalidem düşünceli ve iyi biridir, ama bazen düşüncesizce davranışlarda bulunabiliyor. Kızımı fazla fazla sahipleniyorlar ve bu durumdan kaynaklanan sorunlar yaşıyorum çünkü bu da çok iyi birşey değil.. Ahh kardeş kaç kere konuştum ama işte senin de dediğin gibi belli bi yaştan sonra kendi bildiklerini yapmaktan yine geri kalmıyorlar.. Sabrediyorum işte napıyım..

Sabah yazmıştım dr a gitmeden önce 2 parmak börek ve sütlü şekersiz nescafe tükettim. Dr dan gelince saat 1 g8bi ydi sanırım çeyrek simit yedim 2 çatal da peynir attım ağzıma, 3 tane zeytin bir fincan süt. Sonra Ilaclarimi aldım bayagi rahatlattı beni uyumusum. Şimdi aç değilim ama 1 elma yiyeceğim. Akşam 8-9 gibi yine süt içerim. Kitap okuyorum şimdi ve dağlar yankilandi ya devam. Spor Bugün de yok. Bakalım telafi ederim inşallah.

Ah anne olmak ne kadar zorken çalışan anne olmak daha da zor. Ben henüz değilim olmaya çalışıyorum ama seni anlayabiliyorum az çok. Dediğin gibi bazı şeyler değişmiyor onların kafasında sen ne söylersen söyle. Yapacağı varsa yine yapıyor onlara zararsız geliyor çünkü. Onun da torunu kötülüğünu tabii ki istemez ama kaçırdıkları nokta o çocuğun sadece bakılması değil disipline ilk otoritenin anne-baba olduğunu hissetmeye çok ihtiyacı var. Bu ileride çocuk üzerindeki tesirinizde çok çok önemli. Ama anlatamazsin işte. Sıkma canını geçecek bunlar da.

Selam kızlar :)
menüm sabah
avuç içi kadar tam buğday ekmeği 1 çatal büyüklüğünde peynir 1 haşlanmış yumurta 9 siyah zeytin 1 demett tere

Öğle
1 avuç içi kadar tam buğday ekmeği
9 yeşil zetyin
1 çatal peynir
2 bardak yeşil çay

akşam 5 kaşık pilav kuzu eti yanında yoğurt

az önce hindistan cevizi yedim

İnşaallah dilediğin zaman da sağlıkla kavuşursun bebeğine, desteğin için sağol canım benim

İnsülin direnci ile ilgili seninle konuşmuştuk değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…