Evet evet benimle konusmustun canimİnşaallah dilediğin zaman da sağlıkla kavuşursun bebeğine, desteğin için sağol canım benim
İnsülin direnci ile ilgili seninle konuşmuştuk değil mi?
hafta sonu şaşırtıyoruz hemn +++++ olarak geri dönüyorkilo verme durunca ne yapalım?
- diyetisyenmeldaMutlu ve sağlıklı haftalar!
En çok sorulan sorulardan biri için işte birkaç öneri:
2-3 günlüğüne diyeti, 5-6 gün de egzersizi bırakın.
Sonrasında diyetinize kaldığınız yerden devam edip, egzersizinizi de şu an yaptığınızdan biraz daha yoğun şekilde yapmaya devam edin.
️ Normalde egzersiz yapmıyorsanız da mutlaka yapmaya başlayın! Günde 30-60 dakika tempolu yürüyüş bile olur.
Metabolizma çok çabuk uyum sağlayan ve alışan bir sistem, ara sıra onu şaşırtmak gerekiyor.
Ay ben nasıl kötü oldum dün, bu sarımsak sonrası, tansiyonunun dusurdu. Böyle olmazdı hiç ama.Aaaa unuttum ben amaadur hemen bir diş çıtlatıp içeyim su ile ve yuttum gitti
Sarımsak özellikle de çiğ olarak benim de cokn düşürür tansiyonumu zaten normalde de en yüksek 9a 6 dır. Sarımsak yeyince iyice düşüyor. Dikkat etmek lazım.Ay ben nasıl kötü oldum dün, bu sarımsak sonrası, tansiyonunun dusurdu. Böyle olmazdı hiç ama.
Zaten düşük olan tansiyonum iyice diplere indi.
15 gün kuralına uymamiz lazım canım. Bu hafta listede olmazsin o yüzden.Bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum ama olsun rakibemkrakker nerelerdesin görmüyorum da seni bi kaç gündür iyisin inşallah?
Hoşgeldin canımişte geldim buradayımmmm :) güncel kg 99,6 :)
Tamam dır canım sorun çözüldü takım listesine girebiliyorsun, hayırlı olsuninşAllah kaptanım bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallahDr. Dan geldim kızlar. Zaturreeye çevirmek uzereymis bronşit dedi. Sinuslerde de iltihaplanmis hep. 3 gün rapor verdi. Zaten o vermese de ben 2 gün isteyecektim hiç kolumu kaldıracak halim bile yok çünkü. Şu 1-2 gün pek aktif olamayabilirimEllssa . Ama menu bildirimlerimi yapıcam mutlaka. Zaten pek bisey yiyebildigim de yok. Dikkat edin kendinize hanımlar.
Dedesi bakabilir canım, sadece çarşı gigip gelmesi dimi?Kızıma kayınvalidem bakıyor, dünde kızımı kayınpederime bırakmış eltimle çarşıya gitmişler. Üstelik benim haberim de yok, yani gideceksen bir gün önceden söyle anneme götüreyim kızımı dimi koca adam 1,5 yaşındaki kıza nasıl baksın? Hemen işyerinden izin aldım eve gittim. Bu sebeple eşimle tartıştık ben abartiyormuşum vs vs o yüzden hem baş ağrısı hem de karın ağrısı çektim bütün gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?