Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kızlar, Dün ki menüm;

Sabah 10:00 ; kepekli sandviç (peynir domates)
Öğle 12:30 ; 1 kase ezogelin çorbası
Akşam 18:30 ; 1 adet kek yedim (kaçamak oldu muayen zamanımda olduğu için )

Başka hiçbirşey yemedim çünkü canım hiç istemedi.

Spor olarak 1 saat yürüdüm.
Kitabımı bitirdim dün Alaçatılı kitabına başladım :)

İnşaallah dilediğin zaman da sağlıkla kavuşursun bebeğine, desteğin için sağol canım benim

İnsülin direnci ile ilgili seninle konuşmuştuk değil mi?
Evet evet benimle konusmustun canim ne demek Rica ederim birbirimizle sertleşme için buradayiz

Bugün dune göre daha iyiyim ilaçlar iyi geldi biraz. En azından uyuyabiliyorum. Kaç gündür spor yok bugün az da olsa yapmayı planlıyorum bakalım. Menümü akşam toplu olarak yazacağım. Şimdi biraz kitap okuyalım : ve dağlar yankilandi.

kilo verme durunca ne yapalım?

• diyetisyenmeldaMutlu ve sağlıklı haftalar!
    En çok sorulan sorulardan biri için işte birkaç öneri:
    2-3 günlüğüne diyeti, 5-6 gün de egzersizi bırakın.
    Sonrasında diyetinize kaldığınız yerden devam edip, egzersizinizi de şu an yaptığınızdan biraz daha yoğun şekilde yapmaya devam edin.
    ️ Normalde egzersiz yapmıyorsanız da mutlaka yapmaya başlayın! Günde 30-60 dakika tempolu yürüyüş bile olur.
    Metabolizma çok çabuk uyum sağlayan ve alışan bir sistem, ara sıra onu şaşırtmak gerekiyor.

merhaba kızlar bu hafta çok katılamadım aranıza biraz yoğunluk vardı akşam da çocuklardan fırsat bulup yazamadım ...bu hafta akıntıya kürek çektiğimi çok iyi biliyorum aslında sporumu ihmal etmedim öğünlerim de herzmanki gibiydi sadece bu haftaya mahsus akşam çaylarının yanında kaçamak yaptım ,, kayınvalidemin getirdiği badem şekeri bitmeden bana rahat yok .Dün 1 saat 25 dk yürüdüm 1 avuç şey yüzünden bütün emeklerim gitti..
yarından itibaren toparlanıyorum , dün biraz AVM dolaştım rengarenk pantolonlar , gömlekler aklımı başımdan aldım ..şu son 3 ü vrdikten sonra kendimi alışverişe vereceğim ....ve bu süreç artık uzamamalı ... dün hesap ettim de tam 17 aydır diyetteyim 17 ayda 17 kilo gitmiş( al-ver-sabitler....) iyi mi kötü mü bilemedim ... neyse herkese iyi akşamlar...

hafta sonu şaşırtıyoruz hemn +++++ olarak geri dönüyor

Bugünkü menüm sabah yarım yufka dan yapılmış Lorlu gözleme 2 fincan şekersiz çay domates salatalık biber. Kahvalti geç yaptığım için öğle yemeği yemedim. Saat 3 gibi bir fincan şekersiz Türk kahvesi yanına 1 kare bitter çikolata. Akşam saat 5.30 gibi yarım kase çorba 3 4 kaşık et sote biraz salata yarım dilim tam bugday ekmeği.
Bugün deli gibi şu içtim 4.5 litreyi geçtim çünkü aldığım ilaçlar inanılmaz ağız kuruluğu yapıyor.
Yarım saat de 2 mile leslie yaptım bugün saat 4 gibi. Şimdilik bu kadar akşam belki Bi meyve ya da süt tuketirim.

Aaaa unuttum ben amaa dur hemen bir diş çıtlatıp içeyim su ile ve yuttum gitti
Ay ben nasıl kötü oldum dün, bu sarımsak sonrası, tansiyonunun dusurdu. Böyle olmazdı hiç ama.
Zaten düşük olan tansiyonum iyice diplere indi.

Ay ben nasıl kötü oldum dün, bu sarımsak sonrası, tansiyonunun dusurdu. Böyle olmazdı hiç ama.
Zaten düşük olan tansiyonum iyice diplere indi.
Sarımsak özellikle de çiğ olarak benim de cokn düşürür tansiyonumu zaten normalde de en yüksek 9a 6 dır. Sarımsak yeyince iyice düşüyor. Dikkat etmek lazım.

Günaydın herkese nasılsınız? Yorum yazmasamda takip ediyorum yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş. Malesef bu hafta da takıma giremiyorum şuan 65.9 kiloyum 1.5 kilo daha vermem lazım inş en kısa zamanda aranızda olacağım

Günaydın bayanlar. Bugün çok daha iyiyim . Sadece biraz halsizligim devam ediyor bi de öksürük. O da geçecek inşallah. Hemen kilomu bildiriyorum. Ellssa 68.2 yim. 18 Mart ta 68.6 cikmistim. Yani -400 um. Aslında bütün hafta yedikleri gire daha çok kayıp bekliyordum ama hiç spor yapamadigim için ancak bu kadar oldu buna şükür ama dimi

Bu hafta listeye girer miyim bilmiyorum ama olsun rakibem krakker nerelerdesin görmüyorum da seni bi kaç gündür iyisin inşallah?

***2. Takım 457. Etap *** ONBİRİNCİSİ

akrep33 ( 72 / 71,9 / 0,1 / 0,14%)
Melrin( 65,7 / / / %) izne ayrıldı
krakker ( 69,5/68,5 /1 /%1,44)
losefar ( 58,2 / 58,2/ 0/%0)kilosu sabit

2. Takım ortalaması: 0,395 %

***2. Takım 458. Etap ***

akrep33 ( 71,9 / 71,6 / 0,3 / 0,42%)
krakker ( 68,5 / / / %)
losefar ( 58,2 / / / %)kilosu sabit

2. Takım ortalaması: %

L losefar krakker nerdesiniz kızlar? Kilo bildirim zamanı.

Dünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Salatalık

Ara
2 patates sıkmasi
Sus biberi
Çay

İkindi ara
1 kase tarcinli süte nesfit

Akşam
Fırında tavuk
Salata
1 kase yoğurt

Akşam 5:00 ten önce yendi, öğlen yemeyince ilerleyen saatlerde kötü olmamak için yedim.

Spor
1 saat yürüyüş

Kitap
Fırsat bulup okuyamadimki şimdi farkettim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah

Dedesi bakabilir canım, sadece çarşı gigip gelmesi dimi?
Biraz rahat ol, torunlar kıymetli olur, hasta ve problemli değilse dedeler de pekala bakabilir öyle dimi.
Boşuna birbirinizi kırıp incitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…