Akşam pilav hoşuma gitmedi.Selam kızlar :)
menüm sabah
avuç içi kadar tam buğday ekmeği 1 çatal büyüklüğünde peynir 1 haşlanmış yumurta 9 siyah zeytin 1 demett tere
Öğle
1 avuç içi kadar tam buğday ekmeği
9 yeşil zetyin
1 çatal peynir
2 bardak yeşil çay
akşam 5 kaşık pilav kuzu eti yanında yoğurt
az önce hindistan cevizi yedim
Canım çarşı dediğim uzak bi yer yaklaşık 6-7 saat olduğu için stres yapmıştım :) neyse geldi geçti :)Dedesi bakabilir canım, sadece çarşı gigip gelmesi dimi?
Biraz rahat ol, torunlar kıymetli olur, hasta ve problemli değilse dedeler de pekala bakabilir öyle dimi.
Boşuna birbirinizi kırıp incitmeyin.
Evet bugün bozugum ben de, pazar gününden bu yana akşam su ile geçiyor ama sadece 300 gr gitmiş, çok umutluydum dün akşam menüde pilav vardı yemedim mesela.kilo verme durunca ne yapalım?
- diyetisyenmeldaMutlu ve sağlıklı haftalar!
En çok sorulan sorulardan biri için işte birkaç öneri:
2-3 günlüğüne diyeti, 5-6 gün de egzersizi bırakın.
Sonrasında diyetinize kaldığınız yerden devam edip, egzersizinizi de şu an yaptığınızdan biraz daha yoğun şekilde yapmaya devam edin.
️ Normalde egzersiz yapmıyorsanız da mutlaka yapmaya başlayın! Günde 30-60 dakika tempolu yürüyüş bile olur.
Metabolizma çok çabuk uyum sağlayan ve alışan bir sistem, ara sıra onu şaşırtmak gerekiyor.
Anladım canım ama cok şükür bisi olmamış, olmamış kötü şeylere odaklanıp kırıcı olmaktansa, olan iyi sonuçlara odaklanıp, tatlı dille bir dahaki durumu yonlendirebilirsin ve karşılıklı mutlu olur tüm aile.Canım çarşı dediğim uzak bi yer yaklaşık 6-7 saat olduğu için stres yapmıştım :) neyse geldi geçti :)
Tebrikler canımGeçen hafta kilom 69,700 kg di. Bu hafta tam 69 kg çıktım yani -700 gram gitmiş, regl dönemim de olmama rağmen bu kayıp beni sevindirdi
Sıkıntı değil kaptancim hem belki haftaya daha çok gr gitmiş olur yuzdemize bi katkım olur15 gün kuralına uymamiz lazım canım. Bu hafta listede olmazsin o yüzden.
***2. Takım 458. Etap ***
akrep33 ( 71,9 / 71,6 / 0,3 / 0,42%)
krakker ( 68,5 / / / %)
losefar ( 58,2 / 58,6/-0,4 / %-0,69)
2. Takım ortalaması: %
Naptınız kızlar+500 kızlar
Olsun arkadaşım bu hafta zaten senin biraz zor gecmisti olur arada öyle. Bak haftaya ben de listeye giriyorum inşallah bu da sana gaz vermek olsun haftaya toparlarsin sen yaparsın bence+500 kızlar
Dimi bence de yaparOlsun arkadaşım bu hafta zaten senin biraz zor gecmisti olur arada öyle. Bak haftaya ben de listeye giriyorum inşallah bu da sana gaz vermek olsun haftaya toparlarsin sen yaparsın bence
Olur inşallah canım, kavuşursun huzurlu düzene2 gündür dizim ve dizimin arkasından popoma kadar müthiş bir ağrı var sadece mekik çekebiliyorum.
bu sıralar evimizin düzeni pek yok, eski rutin hayatımı istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?