Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akşam pilav hoşuma gitmedi.

Dedesi bakabilir canım, sadece çarşı gigip gelmesi dimi?
Biraz rahat ol, torunlar kıymetli olur, hasta ve problemli değilse dedeler de pekala bakabilir öyle dimi.
Boşuna birbirinizi kırıp incitmeyin.
Canım çarşı dediğim uzak bi yer yaklaşık 6-7 saat olduğu için stres yapmıştım :) neyse geldi geçti :)

Evet bugün bozugum ben de, pazar gününden bu yana akşam su ile geçiyor ama sadece 300 gr gitmiş, çok umutluydum dün akşam menüde pilav vardı yemedim mesela.
Bu hafta ek spor olucak inşallah günlük listemde.

Bu arada dün ki menüm;

Sabah 09:30 ; 10 adet fındık, 5 adet badem ve 2 adet ceviz
Ara 11:00 ; 1 bardak laktozsuz süt
Öğle 12:30 ; 1 kase çorba , 4 adet zeytinyağlı sarma
Akşam 20:00; 1 dürüm çiğköfte ve ayran ( öğrencilerimin ısrarına dayanamadım )

Spor ; yaklaşık 30-40 dakika kadar yürüyüş
Kitap okuyamadım eve zaten geç geldiğim için anca kızımla ilgilenebiliyorum :)

Geçen hafta kilom 69,700 kg di. Bu hafta tam 69 kg çıktım yani -700 gram gitmiş, regl dönemim de olmama rağmen bu kayıp beni sevindirdi

Canım çarşı dediğim uzak bi yer yaklaşık 6-7 saat olduğu için stres yapmıştım :) neyse geldi geçti :)
Anladım canım ama cok şükür bisi olmamış, olmamış kötü şeylere odaklanıp kırıcı olmaktansa, olan iyi sonuçlara odaklanıp, tatlı dille bir dahaki durumu yonlendirebilirsin ve karşılıklı mutlu olur tüm aile.
Dimi canım

***2. Takım 458. Etap ***

akrep33 ( 71,9 / 71,6 / 0,3 / 0,42%)
krakker ( 68,5 / / / %)
losefar ( 58,2 / 58,6/-0,4 / %-0,69)

2. Takım ortalaması: %

***2. Takım 458. Etap ***

akrep33 ( 71,9 / 71,6 / 0,3 / 0,42%)
krakker ( 68,5 / 69 / -0,5 / -0,73%)
losefar ( 58,2 / 58,6/-0,4 / -0,69%)

2. Takım ortalaması: -0,333%

Bugünkü menüm :
Sabah kahvaltı saat 11 de 2 tane ıspanaklı gül böreği 3 tane zeytin 1 parmak kadar peynir domates biber salatalık çay.
Öğle yok , saat 2 gibi Türk kahvesi ve bir elma küçük.
Akşam saat 6 gibi yarım kase yayla çorbası, 3 y.k kuru fasulye, 2 küçük parça ızgara tavuk , biraz turşu, 1 catal zorrrlaa pilav ( misafirlikteyim de) yoğurt yedim bi de salata (ne çok şey yemisim) .bugunluk yemek işi bu kadar. Tatlı vardı Revani almadım pek de sevmem zaten. Su içiyorum bol bol şimdilik 2 litre oldu yatan kadar 3 olur. Spor olarak bugün sadece 20 dk dışarıda yürüyüş eve gelince de 15 dakika bel bacak egzersiz ama hafif.

Olsun arkadaşım bu hafta zaten senin biraz zor gecmisti olur arada öyle. Bak haftaya ben de listeye giriyorum inşallah bu da sana gaz vermek olsun haftaya toparlarsin sen yaparsın bence
Dimi bence de yapar

Kızlar merhaba yazamadım.. Sabah tartılmayı bile unuttum. Dün sabah 71.2 kiloydum. Dışardaydım hep .. unuttum sanmayın sizi. Dün akşam çok geç yemek yedim. gece yediğim için sabah yemedim.
öğle 1 kare tost
ara avakado
akşam barbunya yemeği ekmeksiz
1 tane turp

2 gündür dizim ve dizimin arkasından popoma kadar müthiş bir ağrı var sadece mekik çekebiliyorum.
bu sıralar evimizin düzeni pek yok, eski rutin hayatımı istiyorum..

2 gündür dizim ve dizimin arkasından popoma kadar müthiş bir ağrı var sadece mekik çekebiliyorum.
bu sıralar evimizin düzeni pek yok, eski rutin hayatımı istiyorum..
Olur inşallah canım, kavuşursun huzurlu düzene

Merhaba bayanlar. Annem burada o yüzden bu aralar fazla giremiyorum. Bugün biraz kaçamak yaptım hep disaridaydim çünkü akşam yazacağım menümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…