Günaydın canm seninde kandilin mübarek olsunGünaydın Kızlar, Kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim bu güzel günün hürmetine; sapıklaşmış, canileşmiş, vicdandan bihaber tüm yaratıkları helak etsin inşaallah..
İlk olarak Çocuklarımız için bu gece duâlarımızı eksik etmeyelim, darda kim varsa, zor da kim varsa, kim zulüm karşısında gücünü yettiremiyorsa önce onlar için el açalım Rabbimize!
Duâlarımız kabul olsun, belalar defolsun inşaallah..
süper menü , akşam da çok hafif geçirmişsinDün ki menüm;
Sabah : 1 dilim beyaz peynir, 5 adet siyah zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 1 kepçe yayla çorbası , 1 orta boy zeytinyağlı enginar
Ara : 6 adet çiğ badem
Akşam: 5 adet çiğ badem
Su: 3,200 litre
Spor : Yaklaşık 1 saat yürüyüş (6 km, 280 kl)
Kitap okuyamadım akşam eve geç gittim..
Aldığım kalori 575 , harcadığım kalori 280
Yarına süper kilo kaybı ile buradayım inşaallah
Merhaba canım. Menün cokn güzel ama bişey merak ediyorum akşam yemeğin yok gün içinde de çok fazla yememissin. Bu şekilde öğün gecistirince kendini halsiz hissetmiyor musun. Ya da sağlık açısından bunun bir zararı olmaz mı ki ? Çünkü ben de çoğu zaman öğle yemeği yemiyorum ama kahvaltıyi geç yapmış olduğum için. Onda bile düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum öğün atlayarak diyorum ondan sordum.Dün ki menüm;
Sabah : 1 dilim beyaz peynir, 5 adet siyah zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 1 kepçe yayla çorbası , 1 orta boy zeytinyağlı enginar
Ara : 6 adet çiğ badem
Akşam: 5 adet çiğ badem
Su: 3,200 litre
Spor : Yaklaşık 1 saat yürüyüş (6 km, 280 kl)
Kitap okuyamadım akşam eve geç gittim..
Aldığım kalori 575 , harcadığım kalori 280
Yarına süper kilo kaybı ile buradayım inşaallah
Merhaba canım. Menün cokn güzel ama bişey merak ediyorum akşam yemeğin yok gün içinde de çok fazla yememissin. Bu şekilde öğün gecistirince kendini halsiz hissetmiyor musun. Ya da sağlık açısından bunun bir zararı olmaz mı ki ? Çünkü ben de çoğu zaman öğle yemeği yemiyorum ama kahvaltıyi geç yapmış olduğum için. Onda bile düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum öğün atlayarak diyorum ondan sordum.
Owww çok sevindim o zaman supermis inşallah devamı gelirEvet aslında öğün atlamamak gerekli ama ben yemek yemeyi ve abur cuburu çok severim. Eğer yersem fazla kaçıyor, öğün atlamadan da diyet yaptım ama bir gram bile veremedim. Ve sonra anladım ki akşam yemezsem ve gün içinde de sadece sağlıklı yiyecekler tüketirsem kilo verebiliyorum. Halsizlik hususu ise şöyle açıklayım; ben özel bir bitki çayı içiyorum markasını söylemek yasak olduğu için söyleyemiyorum. Her sabah o çaydan aç karna 1 fincan içiyorum inanılmaz tokluk hissi veriyor ve canım hiç bir şey istemiyor. Ayrıca çayın içinde bulunan bazı bitkiler dinç tutma özelliğine sahip olduğu için halsiz olmayı bırak, sabahları capcanlı kalkıyorum
Yani ben bu şekilde 1 seneden ve farklı diyet deneyimlerimden sonra ilk defa kilo vermeye başladım. 1,5 ayda 6 kilo verdim çok şükür :)
Merhaba kızlar hayırlı kandiller,
ben bugun hiç dikkat edemedim ama cok ta yemedim hep kosturmacayla gecti
kaptanım yarın bende alıncak mıyım listeye? ?
Günaydın Kızlar, Kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim bu güzel günün hürmetine; sapıklaşmış, canileşmiş, vicdandan bihaber tüm yaratıkları helak etsin inşaallah..
İlk olarak Çocuklarımız için bu gece duâlarımızı eksik etmeyelim, darda kim varsa, zor da kim varsa, kim zulüm karşısında gücünü yettiremiyorsa önce onlar için el açalım Rabbimize!
Duâlarımız kabul olsun, belalar defolsun inşaallah..
Tüm inananlarin kandili mübarek olsun. Inşallah ülkemiz de dünyamız da gelecek nesiller için daha yasanilasi bir yer haline gelir . Tüm dualarimiz hayra çevrilip kabul olur inşallah.
Açıklama:
Notlar:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 442.etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 459. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
- krakker: 442. etap izinden dönüş ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
- Burçak41: 451. etap yarışma kayıt ve 455. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- rukgus: 459. etap yarışma kayıt (diskalifiye sonrası dönüş) ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
- jenemy: 459. etap yarışma kayıt ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
- zuhal32: 442. etap bitiş ve 449. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- ambitious_girl: 442. etap bitiş ve 446. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- bur50: 449. etap izinden dönüş ve 455. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- losefar: 442. etap bitiş ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
- akrep33: 442. etap başlangıç ve 459. etap bitiş kilosu alındı.
- hedef52: 442. etap bitiş ve 449. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Melrin: 442. etap bitiş ve 457. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- azaydidem: 442. etap yarışma kayıt ve 449. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- uhs: 442. etap bitiş ve 447. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
Seni de bekliyorum sekerim en kisa zamanda darısı başına. Sen de beni geç ki ben de seni geçeyim sonradan gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?