Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın Kızlar, Kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim bu güzel günün hürmetine; sapıklaşmış, canileşmiş, vicdandan bihaber tüm yaratıkları helak etsin inşaallah..
İlk olarak Çocuklarımız için bu gece duâlarımızı eksik etmeyelim, darda kim varsa, zor da kim varsa, kim zulüm karşısında gücünü yettiremiyorsa önce onlar için el açalım Rabbimize!
Duâlarımız kabul olsun, belalar defolsun inşaallah..

merhaba kızlar dün menümü paylaşamadım ;
dünkü menüm:
sabah:1yum, birkaç zeytin, peynir , 1 dilim ekmek ve 2 lokma ballı tahin

öğlen:müsli ve 1 elma

ara:2 minik su böreği( hasta sormaya gitmiştik de çok açtım dayanamadım)

akşam :2 içli köfte bol salata

su:2,25 lt

spor:45 dk öğlen ve 1 saat akşam yürüyüş

Günaydın canm seninde kandilin mübarek olsun

Dün ki menüm;

Sabah : 1 dilim beyaz peynir, 5 adet siyah zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : 1 fincan yeşil çay
Öğle : 1 kepçe yayla çorbası , 1 orta boy zeytinyağlı enginar
Ara : 6 adet çiğ badem
Akşam: 5 adet çiğ badem

Su: 3,200 litre
Spor : Yaklaşık 1 saat yürüyüş (6 km, 280 kl)
Kitap okuyamadım akşam eve geç gittim..

Aldığım kalori 575 , harcadığım kalori 280
Yarına süper kilo kaybı ile buradayım inşaallah

süper menü , akşam da çok hafif geçirmişsin
bence de yarın süper kilo verirsin

Merhaba canım. Menün cokn güzel ama bişey merak ediyorum akşam yemeğin yok gün içinde de çok fazla yememissin. Bu şekilde öğün gecistirince kendini halsiz hissetmiyor musun. Ya da sağlık açısından bunun bir zararı olmaz mı ki ? Çünkü ben de çoğu zaman öğle yemeği yemiyorum ama kahvaltıyi geç yapmış olduğum için. Onda bile düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorum öğün atlayarak diyorum ondan sordum.

Tüm inananlarin kandili mübarek olsun. Inşallah ülkemiz de dünyamız da gelecek nesiller için daha yasanilasi bir yer haline gelir . Tüm dualarimiz hayra çevrilip kabul olur inşallah.

Irmakzn yarın için senden korkuyorum rakibem. Gerçi benim de var kilo kaybim ama bakalım bugün kurtardim kurtardim .. Ayy böyle olunca gaza geliyor insan ne güzel iştahım kapaniverdi birden krakker nasılsın canım daha iyi misin bu aralar.

Evet aslında öğün atlamamak gerekli ama ben yemek yemeyi ve abur cuburu çok severim. Eğer yersem fazla kaçıyor, öğün atlamadan da diyet yaptım ama bir gram bile veremedim. Ve sonra anladım ki akşam yemezsem ve gün içinde de sadece sağlıklı yiyecekler tüketirsem kilo verebiliyorum. Halsizlik hususu ise şöyle açıklayım; ben özel bir bitki çayı içiyorum markasını söylemek yasak olduğu için söyleyemiyorum. Her sabah o çaydan aç karna 1 fincan içiyorum inanılmaz tokluk hissi veriyor ve canım hiç bir şey istemiyor. Ayrıca çayın içinde bulunan bazı bitkiler dinç tutma özelliğine sahip olduğu için halsiz olmayı bırak, sabahları capcanlı kalkıyorum
Yani ben bu şekilde 1 seneden ve farklı diyet deneyimlerimden sonra ilk defa kilo vermeye başladım. 1,5 ayda 6 kilo verdim çok şükür :)

Owww çok sevindim o zaman supermis inşallah devamı gelir

Bugünkü menüm
Kahvaltı saat 10: 2 dilim ekmek , avuç içi kadar peynir, 8-9 zeytin, 1 adet ızgara sosis, 1 fincan çay.
Öğle yemegi yok onun yerine bol su ictim saat 5 e kadar 2 litre içmişim.
Akşam yemeği saat 5.30 : 1 dolu kase yoğurt çorbası 2 lokma ekmek 10 adet zeytin.
Akşam saat 7.30 da 1 fincan Türk kahvesi şekersiz, yanında 3 kare bitter çikolata.
Bugünkü kacamagim öğlen yediğim 1 adet kakaolu top kek.
40 dakika açık hava yürüyüş. Egzersiz yok. Kitap Tutunamayanlar a geri başladım. Bu sefer biter umarım.

en içten dileklerimle AMİNNN diyorumm

Tüm inananlarin kandili mübarek olsun. Inşallah ülkemiz de dünyamız da gelecek nesiller için daha yasanilasi bir yer haline gelir . Tüm dualarimiz hayra çevrilip kabul olur inşallah.

daha iyiym Allaha şükür,değiştirmiyeceğim şeyleri sorun yapmam aslında ama arada oluyo böyle ,geçti
o derdimide çok seviyorum ,,Allahın hediyesii diyorum ben . çevre, insanlarr dert ,sorun olarak algılatıyo bazen

bismillah diyerk kilo bildirimni yaıyorum

geçen hfata:68.8
bu hafta :67.5
fark :1.3
yüzde :%1.89

doğrumudur emin değilim

68 yerine 78 den hesapladım hep
inanamıyorum 60 larda oladuğuma ,
dün kızımla alışverişe çıktık
XL mağazalarına adımımı atıcam ,tam eşikte aklıma geliyo geri dönüyoruz
42 bweden iyice bol gelmeye başladı
göbek ve bel çevrem 42 sadece

krakker jenemy Kızlar aynı kilolardayız var mısınız yarışa?

varım varımmmm belki ielrleyen zamanlarda @akrep33 canımda katılır aramızaaaa

ay çok sevindim kendi adımaa ,ağır ama emin adımlarla ilerliyorumm.maşallah bana
70 kilo olunca iskender yiycektim ama yiyemedim
,erteledim 20 kilo verdikten sonra yiycem 18.5 oldu 1.5 daha verdimmi toplamda 20 kilo vermiş olucammmmmrüya gibiiii

Seni de bekliyorum sekerim en kisa zamanda darısı başına. Sen de beni geç ki ben de seni geçeyim sonradan gitsin kilolar

sabırsızlıkla bekliyorum sizi kızlarr
hadi gelin

seni geçememişimdir bence

@akrep33 beni çok korkutuyosun ,plataesede başlamışsınn sen üçümüzüde solluycakmışsın gibi geliyo

Günaydın arkadaslar, benim 94,1 başlangıç kilom yarisa bende varim kızlar
Esime hep yorgunum diyorum kaganin peşinde kosuyorum sokak larda dedim aksam peki niye zayiflamiyorsun ozaman okadar kosuyorsan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…