Bedenlerimiz de aynı sekerim ben de pantolon 42 alıyordum ama onlar bacaktan bol geliyor basen tutuyor yalnızca. Önceden 70 in altına düşmek hayaldi şimdi 67 liler hayali gerçek oldu diyorum ah bi 65 olsam. Ne güzel ama yeter bu kadar demicem hiç. 60 a düşen kadar.bismillah diyerk kilo bildirimni yaıyorum
geçen hfata:68.8
bu hafta :67.5
fark :1.3
yüzde :%1.89
doğrumudur emin değilim
68 yerine 78 den hesapladım hep
inanamıyorum 60 larda oladuğuma ,
dün kızımla alışverişe çıktık
XL mağazalarına adımımı atıcam ,tam eşikte aklıma geliyo geri dönüyoruz
42 bweden iyice bol gelmeye başladı
göbek ve bel çevrem 42 sadece
Sen de beni gectin su an cok hirslandim.Süpersin seni de tebrik ediyorumGünaydın kızlar, sabah kalkar kalkmaz tartıya çıktım, veeeee geçen cuma 69 kiloydum bu sabah 67.700 çıktımcokk mutluyummmm! 1 haftada 1.300 kg yihhhuuuuu
Kilo yüzdem ; %1.88
krakker bu hafta beni ve jenemy i geçtin gerçi krakker ikimizde aynı kiloyu kaybetmişiz
Bu hafta bence hepimiz çok başarılıyiz ideal kilo kayıpları yaşamışız :)
***2. Takım 459. Etap ***
akrep33 ( 71,1 / / / %)
krakker ( 68,8/ 67,5/ 1,3/ 1,89%)
losefar ( 58,6 /59 /+0,4 / %-0,68)
rukgus ( 96,1 / / /% )
jenemy ( 68/ 67,6/ 0,4/ 0,59%)
2. Takım ortalaması: %
Bu hafta ben de listeye dahilim başlangıç kilom 70.800 , geçen hafta 69 kg bu gün 67.700 (69/67.7/1.3/1.88%) başlangıç tarihim 15 mart hedefim 57 kg :)***2. Takım 459. Etap ***
akrep33 ( 71,1 / / / %)
krakker ( 68,8/ / / %)
losefar ( 58,6 / / / %)
rukgus ( 96,1 / / /% )
jenemy ( 68/ / / %)
2. Takım ortalaması: %
Hayır canım, genel olabilir, mevzu okuma alışkanlığı edinmeksüper masallah, kitap zayıflamaya ilgili olucak dimi?
Çayın adını alabilirmiyiz canım?Evet aslında öğün atlamamak gerekli ama ben yemek yemeyi ve abur cuburu çok severim. Eğer yersem fazla kaçıyor, öğün atlamadan da diyet yaptım ama bir gram bile veremedim. Ve sonra anladım ki akşam yemezsem ve gün içinde de sadece sağlıklı yiyecekler tüketirsem kilo verebiliyorum. Halsizlik hususu ise şöyle açıklayım; ben özel bir bitki çayı içiyorum markasını söylemek yasak olduğu için söyleyemiyorum. Her sabah o çaydan aç karna 1 fincan içiyorum inanılmaz tokluk hissi veriyor ve canım hiç bir şey istemiyor. Ayrıca çayın içinde bulunan bazı bitkiler dinç tutma özelliğine sahip olduğu için halsiz olmayı bırak, sabahları capcanlı kalkıyorum
Yani ben bu şekilde 1 seneden ve farklı diyet deneyimlerimden sonra ilk defa kilo vermeye başladım. 1,5 ayda 6 kilo verdim çok şükür :)
Çayın adı Forx5 :)Çayın adını alabilirmiyiz canım?
Canım sen yine kilo bildirimini yap ama 15 gün kuralı var.. 15 günün dolduğunda, takıma girebilmeyi hak ettiğinde listedesin şekerim..Merhaba kızlar hayırlı kandiller,
ben bugun hiç dikkat edemedim ama cok ta yemedim hep kosturmacayla gecti
kaptanım yarın bende alıncak mıyım listeye? ?
Evet çok yakınız birbirimize:
Aaa bu geçen bahsettiğin çay mi canim hani senin dinç kalmanı sağlayan ?Çayın adı Forx5 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?